Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės - kokią rinktis?

QUOTE(Giuste @ 2012 02 13, 20:33)
Ten tik du rebornai, mergyte ir berniukas, ir dar 3 nuotraukose silikonine anukes, o kitos porcelianines smile.gif

as apie berniuka svajoju ,kad turetu viska kas priklauso ,uzpakaliuka,pimpaliuka,gali buti ir ne rebornas ,bet labai labai seniai svajoju ,jusu pasaka as dar vis ziuriu ir ziuriu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
o man šitos reik- kaip... http://www.ebay.co.u...ht_54047wt_1344 doh.gif doh.gif doh.gif apsieičiau net be pim.... ko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingrida2009 @ 2012 02 13, 22:16)
o man šitos reik- kaip...  http://www.ebay.co.u...ht_54047wt_1344 doh.gif  doh.gif  doh.gif  apsieičiau net be pim.... ko wub.gif

grazuole wub.gif as vistiek svajoju apie pimpaliuka lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingrida2009 @ 2012 02 13, 19:46)

Aciukas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(@DZIMBA@ @ 2012 02 13, 19:48)
as apie berniuka svajoju ,kad turetu viska kas priklauso ,uzpakaliuka,pimpaliuka,gali buti ir ne rebornas ,bet labai labai seniai svajoju ,jusu pasaka as dar vis ziuriu ir ziuriu  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Aciukas smile.gif
Man ir patinka su viskuom wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingrida2009 @ 2012 02 13, 21:16)
o man šitos reik- kaip...  http://www.ebay.co.u...ht_54047wt_1344 doh.gif  doh.gif  doh.gif  apsieičiau net be pim.... ko wub.gif

Kokia grazuole wub.gif Labai tikroviska wub.gif
Papildyta:
QUOTE(@DZIMBA@ @ 2012 02 13, 21:57)
grazuole  wub.gif as vistiek svajoju apie pimpaliuka  lotuliukas.gif

Man ir su pimpaliuku patinka wub.gif
Del pimpaliuko ir pirkau si reborna lotuliukas.gif
Atsakyti

Na ir issirinkai biggrin.gif
Superine, bet kaina doh.gif
Atsakyti
sveikos

QUOTE(Giuste @ 2012 02 13, 18:01)
Idejau savo leles i albumeli, tarp ju ir mano naujas berniukas smile.gif

oho kokia kolekcija bigsmile.gif
bet pas jus atributikos kūdikių kaip pas ką tik pagimdžiusią, tai jūs ir pampersus jiems keičiat ir užpakalį pudruojat?
neparduotumėte keletą porcelianinių? mirksiukas.gif

šita ir man patinka wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pelargonijA77 @ 2012 02 14, 12:52)
sveikos
oho kokia kolekcija bigsmile.gif
bet pas jus atributikos kūdikių kaip pas ką tik pagimdžiusią, tai jūs ir pampersus jiems keičiat ir užpakalį pudruojat?
neparduotumėte keletą porcelianinių? mirksiukas.gif
šita ir man patinka wub.gif  wub.gif

Joo yra viskas, kas priklauso kudikiam biggrin.gif
Visas tas papudravimas, tik siaip del nuotrauku wink.gif
Jie drabuzinej apsigyveno, reik dar vystymo lentos su vonele, loveles vaikiskos, bet veliau, kai ikurdinsiu juos atskiram kambaryje, kol kas vis neprisiruosiu, nes zinau, kad toki kambari uzkariaus anukes, taigi delsiu, kol paaugs biggrin.gif

Leliu neparduodu. Daug ju yra dovanotu, mano vyro man pirktu, butu negrazu imt ir pardavineti savo kolekcines leles, negaliu to daryti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Giuste @ 2012 02 14, 14:14)
Joo yra viskas, kas priklauso kudikiam biggrin.gif
Visas tas papudravimas, tik siaip del nuotrauku wink.gif
Jie drabuzinej apsigyveno, reik dar vystymo lentos su vonele, loveles vaikiskos, bet veliau, kai ikurdinsiu juos atskiram kambaryje, kol kas vis neprisiruosiu, nes zinau, kad toki kambari uzkariaus anukes, taigi delsiu, kol paaugs biggrin.gif

Leliu neparduodu. Daug ju yra dovanotu, mano vyro man pirktu, butu negrazu imt ir pardavineti savo kolekcines leles, negaliu to daryti wink.gif

Labuciukas pas jus kaip rojuje ,taip nuostabu prisiminti ziurint ta jausma kai dukrytes buvo mazuliukes ,butu labai saunu pamatyti kai irengsit kambari,jau dabar isivaizduoju grozi nuostabu ,jus sauni labai. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(@DZIMBA@ @ 2012 02 14, 14:20)
Labuciukas pas jus kaip rojuje ,taip nuostabu prisiminti ziurint ta jausma kai dukrytes buvo mazuliukes ,butu labai saunu pamatyti kai irengsit kambari,jau dabar isivaizduoju grozi nuostabu ,jus sauni labai. wub.gif

Aciukas smile.gif
Man ir va tas jausmas malonus, kai pasiziuriu i jas, taip maloniai pasijauciu smile.gif
Jo zadu irengti kambari joms kompiuterineje, nusipirksiu nesiojama kompa, atsikratysiu stalu, bei kitu rasomuoju stalu, ir zadu cia irengt kudikiu kambari, tas kambariukas nedidelis, ir su langu i didiji kambari, per vidini langa matytusi tas kambariukas wub.gif biggrin.gif
O be to ten yra ir kriaukle, tiktu irengti vonele, vyras sake, kai atsilaisvins, man padarys, ir sienas rozine bei zydra spalva nudazys lotuliukas.gif Jis man padeda zaisti, mes juokaudami sakom, laikas taip greit bega, vaikai isauginti, o ko ir nepazaist mirksiukas.gif
O ir mergaitem patiktu wub.gif
O dabar mano rebornai uzkisti i kampa drabuzinej, nes anukeliai isdyke, viska apvercia aukstyn kojom, tai rebornus slepiu, o kai bus kambarys, ji galesiu uzrakinti nuo naikintoju ax.gif
Atsakyti
Labuciukas atkeliavo mano berniukas idedu pasigrozeti

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @DZIMBA@: 18 vasario 2012 - 23:22
Labukas

Dzimba, kokia puiki naujiena, dziaugiuosi kartu su jumis 4u.gif thumbup.gif
Koks buvo laukiamas, koks grazus berniukas wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giuste: 19 vasario 2012 - 00:20