Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės - kokią rinktis?

QUOTE(Giuste @ 2012 02 09, 11:43)
Niu va, ir pas mus panasiai tas pats, musiske sesiamete panele Paula taip apdirbo, kad funkcijos irgi sutriko, bet vargse lele ir kentejo, i darzeli tampe, po kiema tampe, ir kelis kart is aukstai krito doh.gif

bet vis tiek ją myli, tik dabar proto daugiau, tai pasaugo. Šita lėlė ir sūnui patiko, vystė, vežiojo vežimėlyje smile.gif labiausiai knietėjo ją "prigirdyti" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vike @ 2012 02 09, 20:34)
bet vis tiek ją myli, tik dabar proto daugiau, tai pasaugo. Šita lėlė ir sūnui patiko, vystė, vežiojo vežimėlyje smile.gif labiausiai knietėjo ją "prigirdyti" smile.gif

o kaip jus ja pergirdot g.gif - gi verkt daugiau duokit ir bus viskas ok rolleyes.gif . Mes kazkaip isvis retai ja girdom - nes pagerus ana greit uzmiega, po to bliauna - dukrai netinka taip - jai geriau kai guguoja linksma, kad ir alkana lotuliukas.gif
Atsakyti
Mamytes padekit reikia lelytes kuri,verktu,juoktusi,guguotu kaip mazas leliukas,turetu soskyte,valgytu is buteliuko,va tikie vienos mergytes norai kokios lelytes man ieskoti ,gal kuri turit ir parduodat ,gali buti naudota,viena seima begalo sunkiai gyvena ir mergytes svajone tureti tokia lelyte,noreciau jos svajone ispildyti .Isanksto ACIUUUUUUUUUU wub.gif
Atsakyti
QUOTE(@DZIMBA@ @ 2012 02 10, 13:20)
Mamytes padekit reikia lelytes kuri,verktu,juoktusi,guguotu kaip mazas leliukas,turetu soskyte,valgytu is buteliuko,va tikie vienos mergytes norai kokios lelytes man ieskoti ,gal kuri turit ir parduodat ,gali buti naudota,viena seima begalo sunkiai gyvena ir mergytes svajone tureti tokia lelyte,noreciau jos svajone ispildyti .Isanksto ACIUUUUUUUUUU  wub.gif

Gal Anabele tada geriausiai tiktu, ja vandeniu galit girdyt, paskui ji paverkia asarom?
Tik ji nesysios ir maistu maitint negalima
Atsakyti
Laba diena merginos,
tikiuosi ,kad pataikysiu į temą, nes noriu pasiterirauti, gal kas turite lėlytes su plaukais? Na ne kūdikiais, kurie ant galvos dar plaukučių neturi, bet lėlytės kokybiškos su plaukučiais, kuriuos būtų įmanom šukuoti.
Noriu savo dukrai nupirkti lėlę su plaukais, vietoj lėlės galvos šukavimui.
Sakau,gal yra tokia kuriai plaukai nesusivelia po kelių savaičių žaidimo, o vis išsišukuoja?

Ar galit man padėti šiuo klausimu?

Labai lauksiu patarimų.
Atsakyti
QUOTE(snaiga @ 2012 02 12, 13:16)
Laba diena merginos,
tikiuosi ,kad pataikysiu į temą, nes noriu pasiterirauti, gal kas turite lėlytes su plaukais? Na ne kūdikiais, kurie ant galvos dar plaukučių neturi, bet lėlytės kokybiškos su plaukučiais, kuriuos būtų įmanom šukuoti.
Sakau,gal yra tokia kuriai plaukai nesusivelia po kelių savaičių žaidimo, o vis išsišukuoja?

Labai lauksiu patarimų.

COROLLE labai kokybiškos lėlės ir nesivelia. jų yra tik "ŽAISLŲ PLANETA" parduotuvėse. ir labai mielos

http://fr.corolle.com/produit/result
http://www.joueclub....=6_COROLLE_MISS
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pelargonijA77: 12 vasario 2012 - 15:54
QUOTE(snaiga @ 2012 02 12, 13:16)
Laba diena merginos,

Labai lauksiu patarimų.

Ziurint kokio ilgio plauku norit
Yra ir nemazai tokiu leliu, kurios lengvai sukuojasi
Viena is ju su ilgais plaukais:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(snaiga @ 2012 02 12, 14:16)
Laba diena merginos,

Labai lauksiu patarimų.

Anksčiau ar vėliau visi lėlių plaukai pasivelia. Tų šukavimui skirtų galvų ir veliasi. Todėl kartas nuo karto reikia išplauti su plaukų balzamu gerai biggrin.gif
Tik jokiu būdu nesirinkčiau Smoby firmos plaukuotų lėlių (Roxane, Rosy): jos naujos gražiai žiūrisi, bet plaukai tragiški, net greit neiššukuojami dredai pasidaro biggrin.gif
Atsakyti
Idejau savo leles i albumeli, tarp ju ir mano naujas berniukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Giuste @ 2012 02 13, 19:01)
Idejau savo leles i albumeli, tarp ju ir mano naujas berniukas smile.gif

Va cia groziai ,va cia pasaka, isiziojus ziurejau,negalejau atsiziureti ,pasaka lelytes viena uz kita grazesnes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(@DZIMBA@ @ 2012 02 13, 19:08)
Va cia groziai ,va cia pasaka, isiziojus ziurejau,negalejau atsiziureti ,pasaka lelytes viena uz kita grazesnes  wub.gif

Ten tik du rebornai, mergyte ir berniukas, ir dar 3 nuotraukose silikonine anukes, o kitos porcelianines smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Giuste @ 2012 02 13, 19:33)
Ten tik du rebornai, mergyte ir berniukas, ir dar 3 nuotraukose silikonine anukes, o kitos porcelianines smile.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti