Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės - kokią rinktis?

QUOTE(lina0612 @ 2012 02 04, 12:06)
user posted image

As tik sita galiu idet, bet ji tikrai labai nekaip padaryta

Reikia naujai nufotografuot, jis grazesnis, sitoj nuotraukoj vaizdo nera

Labuciukas koks fainuolisssssssssssssss user posted image

kokia mazdauk jo kainyte ?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(@DZIMBA@ @ 2012 02 04, 11:23)
Labuciukas koks fainuolisssssssssssssss user posted image

kokia mazdauk jo kainyte ?

user posted image

Naturaliai jis grazesnis, sunkus, kai paimi i rankas, labai nenulaiko galvytes wub.gif
Tik isblyskes, reikes pagirdyti morku sultimis hihihi.gif
Kaina 150 euru
Ziurejau ebay.de. toks kaip mano yra parduodamas, uz tokia pat kaina, bet man manasis labiau patinka, ten ano per veslus plaukai, netikroviskai atrodo akiu spalva, mano fainesnis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giuste: 04 vasario 2012 - 11:39
QUOTE(Giuste @ 2012 02 04, 11:35)
Naturaliai jis grazesnis, sunkus, kai paimi i rankas, labai nenulaiko galvytes wub.gif
Tik isblyskes, reikes pagirdyti morku sultimis hihihi.gif
Kaina 150 euru
Ziurejau ebay.de. toks kaip mano yra parduodamas, uz tokia pat kaina, bet man manasis labiau patinka, ten ano per veslus plaukai, netikroviskai atrodo akiu spalva, mano fainesnis.

Tai kad ne eur, o svaru mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lina0612 @ 2012 02 04, 14:23)
Tai kad ne eur, o svaru mirksiukas.gif

Atsiprasau blush2.gif
Man tai tas pats blush2.gif
Bele uzteko hihihi.gif
Kai uz tokia kaina wub.gif pasitaike proga nusipirkt ir protelis is dziaugsmo aptemsta biggrin.gif
Visa diena prazaidziau doh.gif nupaveikslavau savo kudikeli, kita savaite idesiu nuotraukas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giuste: 04 vasario 2012 - 18:34
QUOTE(Giuste @ 2012 02 04, 18:55)
Atsiprasau blush2.gif
Man tai tas pats blush2.gif 
Bele uzteko hihihi.gif
Kai uz tokia kaina  wub.gif pasitaike proga nusipirkt ir protelis is dziaugsmo aptemsta biggrin.gif
Visa diena prazaidziau doh.gif nupaveikslavau savo kudikeli, kita savaite idesiu nuotraukas.

Kaip miela ,kaip norciau begalo,tik is kur paimti tu litu ,net pikta,ieinu paskaitau susinervuoju,kad biedni esam ir iseinu ,bet vistiek gryztu nors akytes paganyti ech einu paverkti user posted image
juokauju ech vis pasvajoju gal ir i mano troba ateis svente ir turesiu toki mazyli user posted image
Atsakyti
QUOTE(@DZIMBA@ @ 2012 02 04, 23:12)
Kaip miela ,kaip norciau begalo,tik is kur paimti tu litu ,net pikta,ieinu paskaitau susinervuoju,kad biedni esam ir iseinu ,bet vistiek gryztu nors akytes paganyti ech einu paverkti user posted image
juokauju ech vis pasvajoju gal ir i mano troba ateis svente ir turesiu toki mazyli user posted image

Suprantu, jus vaikus auginat, jums sunkiau sutaupyt, zinau ir as, visaip buvo, ka ten ir kalbet. Kai dabar gyvenam dviese, tai nutaupau po truputi wink.gif

Ateis ir i jusu troba svente, tik, kad mes labai nekantrios, kai norim, tai norim , sunku sulaukti kol sutaupysi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Giuste @ 2012 02 05, 01:12)
Suprantu, jus vaikus auginat, jums sunkiau sutaupyt, zinau ir as, visaip buvo, ka ten ir kalbet. Kai dabar gyvenam dviese, tai nutaupau po truputi wink.gif

Ateis ir i jusu troba svente, tik, kad mes labai nekantrios, kai norim, tai norim , sunku sulaukti kol sutaupysi doh.gif

Labuciukassssssssssss didelis aciukasssssssssss,beabejo ateis svente,svarbu tiketis ir stengtis,kai stengies ir pavyksta, tik va tas musu moteriskas nekantrumas,atrodo lauki lauki ,o laikas vietoj stovi ,taip norisi ji paskubinti ,bet kai pagalvoji nera ko skubinti,reik dziaugtis kol jauni sveiki drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(@DZIMBA@ @ 2012 02 05, 12:09)
Labuciukassssssssssss didelis aciukasssssssssss,beabejo ateis svente,svarbu tiketis ir stengtis,kai stengies ir pavyksta, tik va tas musu moteriskas nekantrumas,atrodo lauki lauki ,o laikas vietoj stovi ,taip norisi ji paskubinti ,bet kai pagalvoji nera ko skubinti,reik dziaugtis kol jauni sveiki  drinks_cheers.gif

O taip drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(@DZIMBA@ @ 2012 02 04, 23:12)

bet jums gi sakėt nupirks vyras tą gražų berniuką už 1000zlotų ar aš klystu?

sveikos`
Atsakyti
QUOTE(pelargonijA77 @ 2012 02 05, 18:37)
bet jums gi  sakėt nupirks vyras tą gražų berniuką  už 1000zlotų ar aš klystu?

sveikos`

Labuciukas taip taip dar vis laukiu ,tik pamatai kazka grazaus ir dar norisi vis tas musu apetitas ,sulauksiu berniuko ,manau nuroms sirdele ,ech greiciau atkeliautu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gretchene @ 2012 01 27, 12:15)
Sveiki,
Nupirkau dukrytei 2-ojo gimtadienio proga Baby Alive lelyte. Raso, kad ji tik nuo 3metu, gal kas turit, ar tiktu ir dvimetei? Maniske siaip jau domisi lelem, ir i vezimeli guldo ir is buteliuko maitina g.gif
Ir dar, ar buna kur nors pirkti priedu chou chou lelems, pvz ciulptuku, buteliuku? Gal kas esat mate, gal tinka kokios kitos leles ciulptukas?

Mes savo keturmetei nupirkome Anabelę, tai buvo pergirdžiusi smile.gif tai pavargome kol visą vandenį pašalinome iš lėlės- bijojom, kad elektronika nesugestų. Buvo ne kartą numesta, bet veikia. Paskutinį kartą iš antro aukšto numetė, tai kelios funkcijos sutriko sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Vike @ 2012 02 09, 11:12)
Mes savo keturmetei nupirkome Anabelę, tai buvo pergirdžiusi smile.gif tai pavargome kol visą vandenį pašalinome iš lėlės- bijojom, kad elektronika nesugestų. Buvo ne kartą numesta, bet veikia. Paskutinį kartą iš antro aukšto numetė, tai kelios funkcijos sutriko sad.gif

Niu va, ir pas mus panasiai tas pats, musiske sesiamete panele Paula taip apdirbo, kad funkcijos irgi sutriko, bet vargse lele ir kentejo, i darzeli tampe, po kiema tampe, ir kelis kart is aukstai krito doh.gif
Atsakyti