Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės - kokią rinktis?

QUOTE(Giuste @ 2012 01 28, 10:52)
Dar neturiu nusipirkus,   kai daugiau suzinosiu apie dazymo technika, pirksiu. Dariau pabandymus ant savo reborno buvusio pilvo ploksteles, tikrai graziai nudaziau, meginau, kempines pagalba isgaut ta odos tikroviskuma ir supratau, kad pats tas dazymas nera sudetingas dalykas, tik tie dazu pakaitinimai, man kazkaip sudetingai atrodo.

Buna ruosiniu ir labai pigiu kinietisku, esu macius ebay, bet siuo metu nera.

ruošinys gi labai svarbu- ir vinilo kokybė, ir detališkumas, realistiškumas rolleyes.gif
Akių reik wub.gif kūno, kamšalo, stiklo granulių, hermetiko..... doh.gif
O dažai ten kažkokie specialūs-GHSP, kaitinami indukcinėj orkaitėj g.gif kad ir ką čia reiškia g.gif rinkiniai nepigūs unsure.gif
na, mano nuomone, jei nesiruoši tapt rimtu dailininku, paprasčiau tą 1 ar kelis mieliausius rebornus nusipikt ax.gif Na, ir aš už tikrų dailininkų darbus ax.gif
vėl kerasa ugnin- pažiūrėt laimėjusią kainą wub.gif rebornas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingrida2009: 29 sausio 2012 - 11:38
QUOTE(Ingrida2009 @ 2012 01 29, 11:37)
ruošinys gi labai svarbu- ir vinilo kokybė, ir detališkumas, realistiškumas rolleyes.gif
Akių reik wub.gif  kūno, kamšalo, stiklo granulių, hermetiko..... doh.gif
O dažai ten kažkokie specialūs-GHSP, kaitinami indukcinėj orkaitėj g.gif  kad ir  ką čia reiškia g.gif  rinkiniai nepigūs unsure.gif
na, mano nuomone, jei nesiruoši tapt rimtu dailininku, paprasčiau tą 1 ar kelis mieliausius rebornus nusipikt ax.gif Na, ir aš už tikrų dailininkų darbus ax.gif
vėl kerasa ugnin- pažiūrėt laimėjusią kainą wub.gif rebornas wub.gif

Va jetau, uz kokia kaina parduota blink.gif

Na taip, tas tiesa, kad geriau pataupyti pinigelius ir sau nusipirkti viena ar du mieliausius rebornus, bet siaip tik norejosi to zaidimo, to tokio bendro su anukele uzsiemimo, bet kartais noras ir atsoka, kai pagalvoju apie tuos dazu kaitinimus, dar reik kazkokios indukcines orkaites doh.gif
Ne taip viskas paprasta, kaip atrodo g.gif
Todel ju kainos ir yra tokios dideles g.gif
Atsakyti
QUOTE(Giuste @ 2012 01 28, 10:52)

Buna ruosiniu ir labai pigiu kinietisku, esu macius ebay, bet siuo metu nera.

Siandien neblogas pasiulymas baiginejasi
http://www.ebay.co.u...984.m1436.l2649

O orkaites nebutinasi indukcines reik, skaiciau, kad normali tinka
Atsakyti
QUOTE(lina0612 @ 2012 01 29, 17:34)

tiktų, jei temperatūra tiksliai reguluojasi rolleyes.gif ir maistui naudojama netinka doh.gif
dar vienas pasiūlymas, naujas- pasekmė netinkamo kaitinimo http://www.ebay.co.u...#ht_6090wt_1344
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingrida2009: 29 sausio 2012 - 18:01
sveikos 4u.gif

QUOTE(Giuste @ 2012 01 29, 12:09)
ind
Va jetau, uz kokia kaina parduota blink.gif

Na taip, tas tiesa, kad  geriau pataupyti pinigelius ir sau nusipirkti viena ar du mieliausius rebornus, bet siaip tik norejosi to zaidimo, to tokio bendro su anukele uzsiemimo, bet kartais noras ir atsoka, kai pagalvoju apie tuos dazu kaitinimus, dar reik kazkokios indukcines orkaites doh.gif
Ne taip viskas paprasta, kaip atrodo g.gif
Todel ju kainos ir yra tokios dideles  g.gif

tai dabar visos naujos manau su indukcinėm. prancūziškai vadinasi; chaleur tournante. kai pasiskirsto karštis
Atsakyti
QUOTE(Ingrida2009 @ 2012 01 29, 18:01)
tiktų, jei temperatūra tiksliai reguluojasi rolleyes.gif ir maistui naudojama netinka doh.gif
dar vienas pasiūlymas, naujas- pasekmė netinkamo kaitinimo  http://www.ebay.co.u...#ht_6090wt_1344

Viskas aisku, supratau, didele terlione, taip ir maniau, kad su tais prikaitinimais sudetinga, neverta ne prasidet verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(lina0612 @ 2012 01 29, 17:34)

Neblogas, retai matau, kad rinkinys butu nutapytas g.gif
Papildyta:
QUOTE(pelargonijA77 @ 2012 01 29, 18:47)
sveikos 4u.gif
tai dabar visos naujos manau su indukcinėm. prancūziškai vadinasi; chaleur tournante. kai pasiskirsto karštis

Mano pirkta pries 2 metus, bet gi vistiek maistui gaminti bus nebetinkama, reiketu kaitinimams naujos, vienu zodziu, nesamone gaunas, ne taip lengva, kaip atrodo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Giuste @ 2012 01 29, 18:59)

Mano pirkta pries 2 metus, bet gi vistiek maistui gaminti bus nebetinkama, reiketu kaitinimams naujos, vienu zodziu, nesamone gaunas, ne taip lengva, kaip atrodo unsure.gif

mano mama irgi nemanau kad pirktų naują dėl lėlių rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(pelargonijA77 @ 2012 01 29, 19:16)
mano mama irgi nemanau kad pirktų naują dėl lėlių rolleyes.gif

Teisingai Ingrida sako, jei jau rimtai tuo reborninimu uzsiimti, tai gal ir verta, bet taip del saves, tikrai geriau isigyti keleta mielu sirdziai ir pakaks. Bet, kad mano apetitas dideja, nezinau, ar bus tam galas, kai pasiziuriu i tuos rebornus ebay, ir viskas, kvepavimas sustoja swoon.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

Pasirodau, kaip mano pupa atrodo prie didzkiu leliu biggrin.gif
Atsakyti
Vai koks vaizdas, kaip su vyresnele sese bigsmile.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Kokia grazi jusu dukryte, tokia miela mergyte wub.gif wub.gif wub.gif
Kokios.nuotraukos wub.gif thumbup.gif
Bet ir leliu dydis, bei grozis ispudingas tikrai thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif
Bet, ta stovinti lele, tai wub.gif thumbup.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giuste: 02 vasario 2012 - 09:06
QUOTE(lina0612 @ 2012 02 02, 01:13)

labai graži lėlytė šita:wub:
ir dukrytė wub.gif
Atsakyti
As nemaniau, kad ta stovinti lele tokia didele g.gif
Nepaprasta namu puosmena wub.gif
Bet tikriausiai ir kaina ispudinga g.gif
Atsakyti