baby alive manau nelabai dvimetei nors gal daugiauasia nuo pacios mergytes priklauso,koks tas vaikutis yra.
Mes savo dukrytei 3,5m padovanojom Baby Alive-tai jai pats idomumas dabar tas koses virt,pampius keist ir tt.
Kai buvo ji 2metuku,isvis lelemis sakyciau-mazokai domejosi.Taip kad cia nuo vaiko priklauso
QUOTE(*k.a.c.i.u.s* @ 2012 01 27, 15:17)
baby alive manau nelabai dvimetei nors gal daugiauasia nuo pacios mergytes priklauso,koks tas vaikutis yra.
Mes savo dukrytei 3,5m padovanojom Baby Alive-tai jai pats idomumas dabar tas koses virt,pampius keist ir tt.
Kai buvo ji 2metuku,isvis lelemis sakyciau-mazokai domejosi.Taip kad cia nuo vaiko priklauso
Na taip, kazkur nuo 3.5 jau gali mergaite su baby Alive zaisti savarankiskai, pats idomumas tada
QUOTE(*k.a.c.i.u.s* @ 2012 01 27, 15:17)
Maniske dar 2 neturi, bet leles jau nuo 1 m nesiojasi, tik aisku tokias , kurios jai pagal amziu tinkamos
Aliva pas mus padeta, kai ugtels, jai ji ir dabar patiko, tik gal dar trupiti per ziopliukai tokio amziaus
Alive tokioms mergaitems sios tinka:
nu jau nu jau - ir ka dvimete su ja darys? max ziures kaip mamyte zaidzia , o tasyt gali ir bet kuria kita lele, kurie tiek nekainuoja, nes tokiom mazgem is funkciju sociai buteliuka paduot, soske ikist (reik ziuret kad paprastai tai butu atliekama, nes nemazai maciau kaip isgadintos anabeles sugenda po tokiu mamyciu prieziuros) ir i lova paguldzius uzmigdyt visa kita - kuo lengvesne, ne per didele, lengvai rengiama...
QUOTE(Giuste @ 2012 01 27, 14:52)
Matyt, kam nors taip idomiau
Manau, kad puikus jusu mamos susidomejimas, tik reiktu gerai pastudijuot kaip su tuo dazymu, kaip ten tie sluoksniai dazosi ir kiekviena sluoksni reik pakaitint orkaiteje,o dazyti taip ir nera sudetinga, Buvau pati tikrai graziai su kempine nudaziusi, tokiais "tapsnojimo" judesiais, bet man nenudziuvo, Na aisku megejiski darbai ir liks megejiskais, bet nepaprastai idomu uzzsiimti, o ypac su vyr. amziaus mergaitemis, as ir turiu tokiu planu, bet reik dar geriau pasidomet su ta dazymo technika.
Manau, kad puikus jusu mamos susidomejimas, tik reiktu gerai pastudijuot kaip su tuo dazymu, kaip ten tie sluoksniai dazosi ir kiekviena sluoksni reik pakaitint orkaiteje,o dazyti taip ir nera sudetinga, Buvau pati tikrai graziai su kempine nudaziusi, tokiais "tapsnojimo" judesiais, bet man nenudziuvo, Na aisku megejiski darbai ir liks megejiskais, bet nepaprastai idomu uzzsiimti, o ypac su vyr. amziaus mergaitemis, as ir turiu tokiu planu, bet reik dar geriau pasidomet su ta dazymo technika.
ji matė video žingsnis po žingsnio kaip daryt, tai užsikabino
QUOTE(pelargonijA77 @ 2012 01 27, 20:46)
ji matė video žingsnis po žingsnio kaip daryt, tai užsikabino
As ir ziuriu, bet man neaisku su tuo kaitinimu, kad tie sluoksniai dazu nudziutu, aiskiai niekur neparodo
QUOTE(Giuste @ 2012 01 27, 22:57)
As ir ziuriu, bet man neaisku su tuo kaitinimu, kad tie sluoksniai dazu nudziutu, aiskiai niekur neparodo
jaučiu kad sudėtinga ten.
o jūs turite gal Kit reborn nusipirkusi? kaži iš kur geriau būtų parsisiųsti?
QUOTE(Giuste @ 2012 01 27, 22:57)
Po kiekvieno sluoksnio , yra dedama i orkaite, bet paskui toje orkaiteje nebegalima gaminti maisto
QUOTE(lina0612 @ 2012 01 28, 00:53)
Po kiekvieno sluoksnio , yra dedama i orkaite, bet paskui toje orkaiteje nebegalima gaminti maisto
Ach mat kaip, prisitraukia to kvapo, gali buti
QUOTE(Giuste @ 2012 01 28, 01:38)
Ach mat kaip, prisitraukia to kvapo, gali buti
Ne del kvapo, tie dazai isskiria medziagu nuodingu
Na jei siuo reikalu uzsiimt, reikia atskiros orkaites
QUOTE(lina0612 @ 2012 01 28, 00:53)
QUOTE(lina0612 @ 2012 01 28, 01:53)
Ne del kvapo, tie dazai isskiria medziagu nuodingu
geras nežinojau
jei jau mama galvos užsiiminėti reiks jai pasakyti
jei dar turėsit Alive, balandžio pabaigoje grįšiu į Lietuvą tai rezervuosiu pas jus tą paprastesnę kuri tinka mergaitėms 2metukų
QUOTE(pelargonijA77 @ 2012 01 27, 23:52)
jaučiu kad sudėtinga ten.
Dar neturiu nusipirkus, kai daugiau suzinosiu apie dazymo technika, pirksiu. Dariau pabandymus ant savo reborno buvusio pilvo ploksteles, tikrai graziai nudaziau, meginau, kempines pagalba isgaut ta odos tikroviskuma ir supratau, kad pats tas dazymas nera sudetingas dalykas, tik tie dazu pakaitinimai, man kazkaip sudetingai atrodo.
Buna ruosiniu ir labai pigiu kinietisku, esu macius ebay, bet siuo metu nera.