Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės - kokią rinktis?

QUOTE(lina0612 @ 2012 01 25, 00:03)
Kai menininkas geras, visos jo leles  thumbup.gif , bet ir kainos doh.gif

Tame ir esme, pagal kokybe ir kaina unsure.gif
Bet , mano nuomone, kad kainos, yra nenormaliai per dideles.
Bet jei yra tokia PAKLAUSA pirkt uz tokias beprotiskai dideles kainas, yra ir PASIULA cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giuste: 25 sausio 2012 - 09:55
O man labai pradejo patikti rebornai su torsiniu kunu, atrodo taip tikroviskai wub.gif
Bet, jei tokie rebornai pareborninti gero meniniko, tai ju kainos kosmines doh.gif
As laukiu va zinoma kuklesnio darbo, bet torsini reborna, tik berniuka wub.gif
Man cia taip tikroviskai atrodo wub.gif

http://static.zoovy....sos/esther_0839
Atsakyti
QUOTE(Giuste @ 2012 01 25, 11:15)
O man labai pradejo patikti rebornai su torsiniu kunu, atrodo taip tikroviskai wub.gif
Bet, jei tokie rebornai pareborninti gero meniniko, tai ju kainos kosmines doh.gif
As laukiu va zinoma kuklesnio darbo, bet torsini reborna, tik berniuka wub.gif
Man cia taip tikroviskai atrodo wub.gif

http://static.zoovy....sos/esther_0839

kaži kaip tas torsas užsimauna? kaip kelnės , ar iš priekio/nugaros dalių g.gif ar primontuojai ir vsio- amžiams g.gif kaži o to reborno minkštumo, driblumo , neapriboja g.gif
Man asmeniškai su genitalijom nea blush2.gif schmoll.gif gal kad fantaziją apriboja lotuliukas.gif pakaktų pilvo plokštės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingrida2009 @ 2012 01 25, 11:39)
kaži kaip tas torsas užsimauna? kaip kelnės , ar iš priekio/nugaros dalių g.gif  ar primontuojai ir vsio- amžiams g.gif  kaži o to reborno minkštumo, driblumo , neapriboja g.gif
Man asmeniškai su genitalijom nea blush2.gif  schmoll.gif  gal kad fantaziją apriboja lotuliukas.gif  pakaktų pilvo plokštės wub.gif

Jis tas torsas yra sumontuojamas kaip lelei kunas, jis nenusimauna, prie jo prisirisa ten su tais kabiais medziagine krutines dalis o prie jos rankos, o kojos isideda i torso vieta jom ir nenusiima, na zinoma galima isardyti, net ir galva nuimti, bet zodziu torsas yra ne laikinai uzdedamas, kaip tarkim uzdedama ant prieko plokstele, taip yra pas mano paris.
Ankstesni torsai buvo be anatominiu subtilybiu, gal ir dabar yra, bet jie matomai buvo nepaklausus, ir dar prie tu neanatomiskai korektisku torsu pradejo gaminti atskirai su magnetukais pridedamus tuos mergaitiskus ar berniukiskus anatominius privalumus., nes buvo daug pageidavimu. Bet siuo metu didesne paklausa turi anatomiskai korektiski torsai.

Man anksciau irgi nepatiko, labai skeptiskai i tai ziurejau, bet pripratau, o pripratino zaidimams skirtos leles kurios irgi yra anatomiskai korektiskos, kaip man nepatiko, kaip keistai i tai reaguodavau, ypac i berniukiskus privalumus, gi su lelem zaidzia mergaites, buvau net pasipiktinusi. Bet po to nebesokiravo, ir manoji Gabrielyte turi baby borna berniuka, viskas tvarkoj, normaliai reaguoja biggrin.gif

Tik , kai atsirado broliukas namie, oi kokia smalsi buvo, tik ten ir spoksojo, o dukra sakydavo te ziuri, atsibos, taip ir yra, atsibodo, net demesio nekreipia biggrin.gif

O del to minkstumo, to tokio kudisko driblumo, vat nezinau, kaip bus, paziuresiu smile.gif
Atsakyti
Bet mane dar vis sokiruoja nescios Barbes blink.gif

Niekaip nesuprantu, kokiu tikslu tokias leles gamina, ir kaip su jom mergaitem zaist, na ir dar tos nesciosios turi savo patinus barbinus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingrida2009 @ 2012 01 25, 11:39)
kaži kaip tas torsas užsimauna? kaip kelnės , ar iš priekio/nugaros dalių g.gif  ar primontuojai ir vsio- amžiams g.gif

Cia filmuota medz. kaip tas torsinis kunas susirenka, neradau nieko aiskesnio.

http://www.youtube.c...h?v=zV8g-Eip2CJ
Atsakyti
Sveiki,
Nupirkau dukrytei 2-ojo gimtadienio proga Baby Alive lelyte. Raso, kad ji tik nuo 3metu, gal kas turit, ar tiktu ir dvimetei? Maniske siaip jau domisi lelem, ir i vezimeli guldo ir is buteliuko maitina g.gif
Ir dar, ar buna kur nors pirkti priedu chou chou lelems, pvz ciulptuku, buteliuku? Gal kas esat mate, gal tinka kokios kitos leles ciulptukas?
Atsakyti
QUOTE(gretchene @ 2012 01 27, 12:15)
Sveiki,
Nupirkau dukrytei 2-ojo gimtadienio proga Baby Alive lelyte. Raso, kad ji tik nuo 3metu, gal kas turit, ar tiktu ir dvimetei? Maniske siaip jau domisi lelem, ir i vezimeli guldo ir is buteliuko maitina g.gif
Ir dar, ar buna kur nors pirkti priedu chou chou lelems, pvz ciulptuku, buteliuku? Gal kas esat mate, gal tinka kokios kitos leles ciulptukas?

toje leleje daug elektronikos - dvimete gali ir numest (sudauzyt), ir vandeniu suliet kur nepriklauso ir pan, bat aisku nuo vaiko priklauso, ar sugebes ji pamaitint, pampi pakeist, ar namie nebus vien balos - antraip turesit rupintis "dviem" vaikais lotuliukas.gif
manau dvimetems yra ir paprastesniu leliu, kuriomis jos puikiai gali pacios pasirupint (jei nori) rolleyes.gif

kazi ar chou pritaikysit ciulptuka - net ju paciu skirias pagal modeli, antraip ciulptukas liks kaip butaforija - ne pagal funkcija schmoll.gif , ju pirkt yra ebay - ale kainos gaunas..., o va buteliuka - bet koki galima naudot rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2012 01 27, 13:35)
toje leleje daug elektronikos - dvimete gali ir numest (sudauzyt), ir vandeniu suliet kur nepriklauso ir pan, bat aisku nuo vaiko priklauso, ar sugebes ji pamaitint, pampi pakeist, ar namie nebus vien balos - antraip turesit rupintis "dviem" vaikais lotuliukas.gif
manau dvimetems yra ir paprastesniu leliu, kuriomis jos puikiai gali pacios pasirupint (jei nori) rolleyes.gif

kazi ar chou pritaikysit ciulptuka - net ju paciu skirias pagal modeli, antraip ciulptukas liks kaip butaforija - ne pagal funkcija schmoll.gif , ju pirkt yra ebay - ale kainos gaunas..., o va buteliuka - bet koki galima naudot rolleyes.gif

Aciu mirksiukas.gif Ziuresim, dar galvoju, gal palikt ta baby alive ateiciai ir geriau chou chou paieskot gimtadieniui, ziuresim biggrin.gif Bet as turbut pati neislaikysiu, tada jau gaus abi, nes man ir paciai norisi sibandyt pazaist doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gretchene @ 2012 01 27, 13:10)
Aciu mirksiukas.gif Ziuresim, dar galvoju, gal palikt ta baby alive ateiciai ir geriau chou chou paieskot gimtadieniui, ziuresim biggrin.gif Bet as turbut pati neislaikysiu, tada jau gaus abi, nes man ir paciai norisi sibandyt pazaist doh.gif  lotuliukas.gif

chou geriau dvimetei nei alive mirksiukas.gif , palaikykit ja bent iki 3 metu - gi nieko nenutiks - o vaikui dziaugsmo kur kas daugiau bus, o iki 4 dar geriau mirksiukas.gif
Atsakyti
nebesuprantu. buvo dvi temos o dabar pasidarė viena? g.gif buvo;lėlės kurios patinka mergaitėms ir kurią lėlę rinktis? aš buvau įsidėjusi į favoritus pirmąjį variantą o dabar pas mane šita favorituose g.gif

mano mama irgi pradėjo domėtis rebornais,ypač tai kit kur patys gali pasidaryti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(pelargonijA77 @ 2012 01 27, 13:19)
nebesuprantu. buvo dvi temos o dabar pasidarė viena? g.gif buvo;lėlės kurios patinka mergaitėms ir  kurią lėlę rinktis? aš buvau įsidėjusi į favoritus pirmąjį variantą o dabar pas mane šita favorituose g.gif

mano mama irgi pradėjo domėtis rebornais,ypač tai kit kur patys gali pasidaryti rolleyes.gif

Matyt, kam nors taip idomiau rolleyes.gif

Manau, kad puikus jusu mamos susidomejimas, tik reiktu gerai pastudijuot kaip su tuo dazymu, kaip ten tie sluoksniai dazosi ir kiekviena sluoksni reik pakaitint orkaiteje,o dazyti taip ir nera sudetinga, Buvau pati tikrai graziai su kempine nudaziusi, tokiais "tapsnojimo" judesiais, bet man nenudziuvo, Na aisku megejiski darbai ir liks megejiskais, bet nepaprastai idomu uzzsiimti, o ypac su vyr. amziaus mergaitemis, as ir turiu tokiu planu, bet reik dar geriau pasidomet su ta dazymo technika.
Atsakyti