QUOTE(Ingrida2009 @ 2012 01 25, 11:39)
kaži kaip tas torsas užsimauna? kaip kelnės , ar iš priekio/nugaros dalių
ar primontuojai ir vsio- amžiams
kaži o to reborno minkštumo, driblumo , neapriboja
Man asmeniškai su genitalijom nea
gal kad fantaziją apriboja
pakaktų pilvo plokštės
Jis tas torsas yra sumontuojamas kaip lelei kunas, jis nenusimauna, prie jo prisirisa ten su tais kabiais medziagine krutines dalis o prie jos rankos, o kojos isideda i torso vieta jom ir nenusiima, na zinoma galima isardyti, net ir galva nuimti, bet zodziu torsas yra ne laikinai uzdedamas, kaip tarkim uzdedama ant prieko plokstele, taip yra pas mano paris.
Ankstesni torsai buvo be anatominiu subtilybiu, gal ir dabar yra, bet jie matomai buvo nepaklausus, ir dar prie tu neanatomiskai korektisku torsu pradejo gaminti atskirai su magnetukais pridedamus tuos mergaitiskus ar berniukiskus anatominius privalumus., nes buvo daug pageidavimu. Bet siuo metu didesne paklausa turi anatomiskai korektiski torsai.
Man anksciau irgi nepatiko, labai skeptiskai i tai ziurejau, bet pripratau, o pripratino zaidimams skirtos leles kurios irgi yra anatomiskai korektiskos, kaip man nepatiko, kaip keistai i tai reaguodavau, ypac i berniukiskus privalumus, gi su lelem zaidzia mergaites, buvau net pasipiktinusi. Bet po to nebesokiravo, ir manoji Gabrielyte turi baby borna berniuka, viskas tvarkoj, normaliai reaguoja
Tik , kai atsirado broliukas namie, oi kokia smalsi buvo, tik ten ir spoksojo, o dukra sakydavo te ziuri, atsibos, taip ir yra, atsibodo, net demesio nekreipia
O del to minkstumo, to tokio kudisko driblumo, vat nezinau, kaip bus, paziuresiu