Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės - kokią rinktis?

NupiKOM BABY BORNA valganti ledus, siusiojanti, kakojanti, verkianti, turi atlikt 9 funkcijas, o atlieka tik viena -siusioja, jokiu ledu nevalgo (nepasikeicia ten jokia spalva burnos), galiausia isluzo ranka ir koja. Tokio slamsto uz tokius pinigus daugiau gyvenime nepirkciau. Jau geriau laiko maximines leles. Musu leles rankos net normaliai nesivaldo, tik i prieki, tai kaip tada 3 metu vaikui ja aprengt, jei atgal rankos visai nesisuka, net as jos neparengiu. Slamstas slamstas ir dar karta slamstas.
Atsakyti
QUOTE(mikute000 @ 2012 01 24, 11:58)
NupiKOM BABY BORNA valganti ledus, siusiojanti, kakojanti, verkianti, turi atlikt 9 funkcijas, o atlieka tik viena -siusioja, jokiu ledu nevalgo (nepasikeicia ten jokia spalva burnos), galiausia isluzo ranka ir koja. Tokio slamsto uz tokius pinigus daugiau gyvenime nepirkciau. Jau geriau laiko maximines leles. Musu leles rankos net normaliai nesivaldo, tik i prieki, tai kaip tada 3 metu vaikui ja aprengt, jei atgal rankos visai nesisuka, net as jos neparengiu. Slamstas slamstas ir dar karta slamstas.

Yra tokia cia atskira tema vien apie baby bornus, ir ten perskaiciau apie sias leles, labai teigiamu atsiliepimu, ir ziuriu, kad rubelius ir dar tokius brangius perka sioms lelems, vadinasi kitom patinka mirksiukas.gif
Ir ji viena is perkamiausiu leliu, man irgi keista, bet kiekvienas turi savo nuomone.
Ji tuom idomi, kad geria, i pampersus daro, ir tokia Lietuvoje vienintele, todel tokia paklausi. Bet as manau, kad ji vyresnei mergaitei nei 3 metuku, nes trimete savarankiskai nepazais. O vyresnem ji nebeidomi, tai va, kas kaip supranta.

Papildau, bet musiske ir kakoja, ne tik sisioja, kai girdot buteliuka kisat kuo giliau i gerklyte, tada skysti issisiuos, o kai maitinate kosyte dedate i burnyte, ji iskakos, siaip idomi lelyte, tik gal ne kiekvienai mergaitei, ir musiske neluzta, net i darzeli yra tampoma, bet tvirta g.gif
Man tik asmeniskai nepatinka, kad ji per maza ir per kieta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giuste: 24 sausio 2012 - 15:52
QUOTE(Giuste @ 2012 01 24, 15:46)
Yra tokia cia atskira tema vien apie baby bornus, ir ten perskaiciau apie sias leles, labai teigiamu atsiliepimu, ir ziuriu, kad rubelius ir dar tokius brangius perka sioms lelems, vadinasi kitom patinka mirksiukas.gif
Ir ji viena is perkamiausiu leliu, man irgi keista, bet kiekvienas turi savo nuomone.
Ji tuom idomi, kad geria, i pampersus daro, ir tokia Lietuvoje vienintele, todel tokia paklausi. Bet as manau, kad ji vyresnei mergaitei nei 3 metuku, nes trimete savarankiskai nepazais. O vyresnem ji nebeidomi, tai va, kas kaip supranta.

Papildau, bet musiske ir kakoja, ne tik sisioja, kai girdot buteliuka kisat kuo giliau i gerklyte, tada skysti issisiuos, o kai maitinate kosyte dedate i burnyte, ji iskakos, siaip idomi lelyte, tik gal ne kiekvienai mergaitei, ir musiske neluzta, net i darzeli yra tampoma, bet tvirta g.gif
Man tik asmeniskai nepatinka, kad ji per maza ir per kieta.

Man BB pati paskutiniausia lele , kuri galetu pas mus buti wub.gif

Patinka gal del reklamos, juk yra zmoniu- kuriuos vadiname reklamos vergais, o si lele pas mus daugiausia reklamuojama wub.gif

Bet tikrai wub.gif leles rankos i prieki gali dar pasukt, o atgal nebesisuka ir kojos taip pat , tik i prieki, atgal jau nebe. Matomai ir luzta, kai per jega pabando jas atgalios pasukinet doh.gif

Man uz BB geresne Alive, irgi geria, valgo, sysioja, na asarom neverkia, bet uztat kalba , dainuoja
Bet mes iki ju dar nepriaugom mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lina0612 @ 2012 01 24, 16:16)
Man BB pati paskutiniausia lele , kuri galetu pas mus buti wub.gif

Patinka gal del reklamos, juk yra zmoniu- kuriuos vadiname reklamos vergais, o si lele pas mus daugiausia reklamuojama wub.gif

Bet tikrai  wub.gif  leles rankos i prieki gali dar pasukt, o atgal nebesisuka ir kojos taip pat , tik i prieki, atgal jau nebe. Matomai ir luzta, kai per jega pabando jas atgalios pasukinet doh.gif

Man uz BB geresne Alive, irgi geria, valgo, sysioja, na asarom neverkia, bet uztat kalba , dainuoja
Bet mes iki ju dar nepriaugom mirksiukas.gif

Mums irgi baby alive pati paciausia, del maitinimu, pampersu, bet Lietuvoje ju nera pirkti.

Viena pazistama man yra sakiusi, tiek daug matau graziu leliu jusu skelbimuose, bet kaip sudetinga nusipirkti, nerasote telefono numerio kaip susisiekt, ne visos moka prisijungt prie forumo, tad sako ir perkam kas yra parduotuvese.
Atsakyti
QUOTE(Giuste @ 2012 01 24, 16:20)
Mums irgi baby alive pati paciausia, del maitinimu, pampersu, bet Lietuvoje ju nera pirkti.

Viena pazistama man yra sakiusi, tiek daug matau graziu leliu jusu skelbimuose, bet kaip sudetinga nusipirkti, nerasote telefono numerio kaip susisiekt, ne visos moka prisijungt prie forumo, tad sako ir perkam kas yra parduotuvese.

cia apie mane?ar apie jus?

Mano paskutinis pirkinys Siuzie, tik kol kas guli , reik nupraust
Atsakyti
QUOTE(lina0612 @ 2012 01 24, 16:39)
cia apie mane?ar apie jus?
Mano paskutinis pirkinys Siuzie, tik kol kas guli , reik nupraust

Apie visus forume esancius skelbimus.
Lauksim , nors akis paganysiu, matyt irgi grazi bus Siuze, kaip ir visos jusu leles wub.gif
Atsakyti
aistroms pakurstyti pilu kerasos ugnin cool.gif
pasižiūrėt wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingrida2009 @ 2012 01 24, 17:34)
pasižiūrėt wub.gif

Ir pakurstet, net nustebau, tokia tikroviska wub.gif
Bet man nepatinka, kad su zmogaus plaukais, nezinia gi kieno tie plaukai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Giuste @ 2012 01 24, 17:55)
Ir pakurstet, net nustebau, tokia tikroviska wub.gif
Bet man nepatinka, kad su zmogaus plaukais, nezinia gi kieno tie plaukai wink.gif

Dzin,kieno cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingrida2009 @ 2012 01 24, 18:29)
Dzin,kieno cool.gif

Tada gerai, kai taip reaguojat, man kitu zmoniu plaukai nepatinka , del ivairiu priezasciu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingrida2009 @ 2012 01 24, 17:34)
pasižiūrėt wub.gif

gražumas neišpasakytas. wub.gif va tokios tai norėčiau
Atsakyti
QUOTE(pelargonijA77 @ 2012 01 24, 19:54)
gražumas neišpasakytas.  wub.gif va tokios tai norėčiau

Reikejo cia Ingridai uzrodyti doh.gif
Kai menininkas geras, visos jo leles thumbup.gif , bet ir kainos doh.gif
user posted image
Atsakyti