Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės - kokią rinktis?

QUOTE(lina0612 @ 2012 01 10, 14:39)
tai matomai tais dazais berniukas buvo nudazytas, kur uztenka paseilint ir nueina wub.gif
gerai, kad Ingrida apie dazus isriso, dabar reik ziuret, ka raso, kokiais dazyta, pries perkant mirksiukas.gif

As ir nusivyliau.Maniau, kad tie dazai isigeria. Bet pasirodo jie yra tik ant pavirsiaus.Bet as smarkiai tryniau.
Raso, kad dazo genesis paint dazais. Ir visi raso ta pati rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Giuste @ 2012 01 10, 14:47)
As ir nusivyliau.Maniau, kad tie dazai isigeria. Bet pasirodo jie yra tik ant pavirsiaus.Bet as smarkiai tryniau.
Raso, kad dazo genesis paint dazais. Ir visi raso ta pati rolleyes.gif

genesis užkepa 250 temp. kiekvieną sluoksnį blink.gif , turėtų nenusitrinti,nenusiplauti g.gif bet va akrilas tai savaime jau yra stiprus tirpiklis- žinau iš dekupažo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingrida2009: 10 sausio 2012 - 16:18
QUOTE(Ingrida2009 @ 2012 01 10, 16:15)
genesis užkepa 250 temp. kiekvieną sluoksnį blink.gif , turėtų nenusitrinti,nenusiplauti g.gif  bet va akrilas tai savaime jau yra stiprus tirpiklis- žinau iš dekupažo doh.gif

Tai as istirpinau doh.gif Daugiau niekada nebekisiu nagu.
Atsakyti
radau tokią pat kaip aš užsakiau, tik čia 30e pradine kaina o aš už 22 nupirkau thumbup.gif man atrodo kad čia bus berenger
http://cgi.ebay.fr/P...=item33702b6375

kiek vakar žiūrėjau ebay, tai ten visi kas netingi rašo reborn... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pelargonijA77 @ 2012 01 10, 19:01)
radau tokią pat kaip aš užsakiau, tik čia 30e pradine kaina o aš  už 22 nupirkau thumbup.gif  man atrodo kad čia bus berenger
http://cgi.ebay.fr/P...=item33702b6375

kiek vakar žiūrėjau ebay, tai ten visi kas netingi rašo reborn... doh.gif

Bet si lele nuorodoje tikrai nera rebornas, bet parasyta, kad rebornas bigsmile.gif Susidaro toks ispudis, parasyt kuo patraukliau, kad tik lele pirktu mirksiukas.gif

g.gif Dar karta paziurejau didesniu masteliu, gal ir rebornas.
Dabar reikes gilintis rebornas ar nerebornas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giuste: 10 sausio 2012 - 19:54
QUOTE(Giuste @ 2012 01 10, 13:17)
Sveikutes smile.gif
Dukriuks vietele uzleido man, ji per jautriai sureagavo.

Kriste parase moderatorei laiska, kad jus/mus iskeltu i bendramincius.Tuose bendraminciuse paskesim.
Gali but tokia tema ir sioje forumo skiltyje. Naudinga patarti ir pasimokyti, kaip leles suartina mamyciu, mociuciu draugyste. Kodel negalima pakalbet apie visas leles, kuriomis domisi musu mergytes, vyresneles ir zaidzia.

Tikrai bendramičiuose nepaskęsit mirksiukas.gif ten sukurtos temos nuorodą galima ir čia, ir skelbimų lėlių temoje įkelti, o pačią temą- tą, kuri bendraminčiuose, į savo favoritus įsidėt ir tikrai nepasimes rolleyes.gif
Nebent yra kitas tikslas čia kalbėti- taip savo lėlės parduoti lengviau g.gif klientūra lengviau randa......
Atsakyti
QUOTE(SIVERIJA @ 2012 01 10, 20:16)
Tikrai bendramičiuose nepaskęsit mirksiukas.gif ten sukurtos temos nuorodą galima ir čia, ir skelbimų lėlių temoje įkelti, o pačią temą- tą, kuri bendraminčiuose, į savo  favoritus įsidėt ir tikrai nepasimes rolleyes.gif
Nebent yra kitas tikslas čia kalbėti- taip savo lėlės parduoti lengviau g.gif klientūra lengviau randa......

O kad ir del tikslo, ar gaila? Ar vietos nepakaktu viska protingai suderinus, temas konkreciai atidalint ar paskirstyt. Ar tik galvojam apie save.
Atsakyti
Paziurejau, kiek yra daug temu apie leles:

Leles
Barbiu virusas
Lele Paula
Kuria lele rinktis
Leliu arsenalas
Baby born
Baby alive

Tai ar jau taip sunku but viska sukonkretint, kai kurias temas sujungt, sutaupyt vietos, ir bendrauti pagal tema. Senesnese temose irgi buta neisvengta diskusiju, kad ir apie zaislines leles, nes, jei nebutu diskusiju, tai nebutu forumas, o tik sausu instrukciju komentavimas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giuste: 10 sausio 2012 - 20:50
QUOTE(Giuste @ 2012 01 10, 19:51)
Bet si lele nuorodoje tikrai nera rebornas, bet parasyta, kad rebornas bigsmile.gif  Susidaro toks ispudis, parasyt kuo patraukliau, kad tik lele pirktu mirksiukas.gif

g.gif Dar karta paziurejau didesniu masteliu, gal ir rebornas.
Dabar reikes gilintis rebornas ar nerebornas biggrin.gif

Ne cia zaidybine lele, berenguer, tikrai ne rebornas

O kad paraso rebornas, tai gal kad tik pirkejus pritraukt

Tokiu ale rebornu pilnas ebay

Karta SM skelbima idejo, kad parduoda Anabele ar Baby borna, na lele viena, pavadinimas kitas, dar Silverija paskui komentara parase mirksiukas.gif

Na buna kad zmones nusiperka viena lele, visai kitu pavadinimu lotuliukas.gif
Ir paskui kaip pvz zaidzia su Anabele , o vadina ja Baby bornu lotuliukas.gif

Bet ebay taip uzvadina tai labiau kad pritraukt pirkejus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Giuste @ 2012 01 10, 19:51)
Bet si lele nuorodoje tikrai nera rebornas, bet parasyta, kad rebornas bigsmile.gif  Susidaro toks ispudis, parasyt kuo patraukliau, kad tik lele pirktu mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
tai ant visų lėlių tų chuanų karlosų irgi rašo rebornas...
bet man tie chuanai labaoi mielos, aš pirkčiau vaikui žaidimui ne anabeles, baby bornus ar chou chou bet šitas wub.gif
QUOTE(Giuste @ 2012 01 10, 20:46)
Paziurejau, kiek yra daug temu apie leles:

Leles
Barbiu virusas
Lele Paula
Kuria lele rinktis
Leliu arsenalas
Baby born
Baby alive

Tai ar jau taip sunku but viska sukonkretint, kai kurias temas sujungt, sutaupyt vietos, ir bendrauti pagal tema. Senesnese temose irgi buta neisvengta diskusiju, kad ir apie zaislines leles, nes, jei nebutu diskusiju, tai nebutu forumas, o tik sausu instrukciju komentavimas mirksiukas.gif

tai tos kurios nemėgsta čia gali ten rašyti

o aš gausiu savo lėlę tik ketvirtadienį. reikia eiti pasiimti į vieną vietą bet kaip tyčia išvažiuoju tą valandą į Paryžių kai atveš siuntinius. tai tada tik antradienį bepasiimsiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pelargonijA77: 10 sausio 2012 - 23:13
QUOTE(nataaliux @ 2011 12 07, 10:01)
Sveikos mamytes, prasau pagalbos, ziuriu, cia daug mamu, kurios jau pirko ir zino daugiau uz mane apie leles. Mano dukra pamate reklama, kur lelyte kakuoja i pampersa (atsiprasau  4u.gif ), as nespejau isidemeti pavadinimo, tik pastebejau, kad ant dezes buvo parasyta "Zapf", tai ta pati firma, kuri gamina Baby  Born, Anabell ir Chou Chou, bet jos visos tik susiuojancios. Gal kas zino ar turi kokia lele kauoja? O gal susiojimas nuo kakojimo skiriasi tik maistelio spalva? Kuo pamaitynsi tokios spalvos ir iseis? smile.gif , Gal kas mate tokia lele, buciau labai dekinga, jei pasakytumete kaip ji vadinasi ir kur galima isigyti. Aciu, lauksiu info.

o gal ten vistik Alive doll buvo - nes ji ir kose valgo ir aisku kakoja g.gif bet gamintojas ne Zapf, o Habro unsure.gif (daugiau tokiu kakojanciu nezinau schmoll.gif ) I pampersa daro ir baby bornai, ir yra Chou modelis toks, bet juos tik skysciu, kuriuo lele girdoma rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kriiste: 10 sausio 2012 - 23:27
QUOTE(pelargonijA77 @ 2012 01 10, 23:11)
drinks_cheers.gif
tai ant visų lėlių tų chuanų karlosų irgi rašo rebornas...
bet man tie chuanai labaoi mielos, aš pirkčiau vaikui žaidimui ne anabeles, baby bornus ar chou chou bet šitas wub.gif

biškelį vakar apsirikau blush2.gif turėjau omeny juan antonio. bet turbūt supratot? mirksiukas.gif
Atsakyti