Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės - kokią rinktis?

QUOTE(Ingrida2009 @ 2012 01 09, 19:26)
O kam tos fotki g.gif  g-maile daug telpa, ir tik nuorodą įmeti mirksiukas.gif

QUOTE(SIVERIJA @ 2012 01 09, 19:35)
Manau mintis gera. Aš irgi fotki turiu susikūrusi, bet kad ten nieko nėra, tučia biggrin.gif Kai namie su maže buvau, susikūriau ir dėjau tai, ką parduoti norėjau. Pirmiausia tai reikės prisiruošti nufotografuoti biggrin.gif nors aš ir parodyt neturiu ko, nieko naujo neperkam, žaidimams pakanka blush2.gif
Papildyta:

va, arba taip smile.gif irgi galima

šitos sistemos nežinau, irgi panašiai?

arba galim taip daryt; matau nemažai yra susikūrusios savo fotki, tai kad nekurti naujos, pirmame sekančios temos psl butų kiekvienos norinčios nuoroda į jos fotki. ir kas nori tas mato iškart

tiesa, vakar skelbimuose ieškojau lėlių temos, nu ir neradau, 5 psl pravariau ir neradau doh.gif ir nuėjau miegot lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pelargonijA77: 09 sausio 2012 - 20:36
QUOTE(pelargonijA77 @ 2012 01 09, 21:29)
šitos sistemos nežinau, irgi panašiai?

arba galim taip daryt; matau nemažai yra susikūrusios savo fotki, tai kad nekurti naujos, pirmame sekančios temos psl butų kiekvienos norinčios nuoroda į jos fotki. ir kas nori tas mato iškart

tiesa, vakar skelbimuose ieškojau lėlių temos, nu ir neradau, 5 psl pravariau ir neradau doh.gif ir nuėjau miegot lotuliukas.gif

http://www.supermama...;#entry52391094
va skelbimų lėlių tema

aš visų merginų turimų didelių lėlių foto bendrą buvau į kažkurią temą įdėjus. Daugiau nieko naujo, tik Baby Alive.
Atsakyti
QUOTE(SIVERIJA @ 2012 01 09, 20:43)
http://www.supermama...;#entry52391094
va skelbimų lėlių tema

aš visų merginų turimų didelių lėlių foto bendrą buvau į kažkurią temą įdėjus. Daugiau nieko naujo, tik Baby Alive.

AČIŪ 4u.gif 4u.gif

Gal vakar buvo labai į apačią nukritus ir neberadau. dabar įtraukiau į favoritus mirksiukas.gif
Atsakyti
radau bežiūrėdama skelbimus

http://www.leboncoin...247.htm?ca=12_s

užklausiau kokia kaina, nes neparašyta
Papildyta:
o čia kokį radau bigsmile.gif
viršutinė foto kokį parduoda o apatinė, koks turėtų būt rebornintas. geras

http://www.leboncoin...251.htm?ca=12_s

bet koks grožis wub.gif

šito aš net veltui neimčiau... doh.gif
http://www.leboncoin...535.htm?ca=12_s
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pelargonijA77: 10 sausio 2012 - 02:27
pataisau, ten ta lėlė reborninimui, tai suklydau; parduoda dalis, ir pats pasidarai ir kokia turi išeiti g.gif
Atsakyti
QUOTE(lina0612 @ 2012 01 09, 19:52)

as jau ir cia vos suspeju skaityti wub.gif

Sveikutes smile.gif
Dukriuks vietele uzleido man, ji per jautriai sureagavo.

Kriste parase moderatorei laiska, kad jus/mus iskeltu i bendramincius.Tuose bendraminciuse paskesim.
Gali but tokia tema ir sioje forumo skiltyje. Naudinga patarti ir pasimokyti, kaip leles suartina mamyciu, mociuciu draugyste. Kodel negalima pakalbet apie visas leles, kuriomis domisi musu mergytes, vyresneles ir zaidzia.
Atsakyti
QUOTE(Giuste @ 2012 01 10, 12:17)
Sveikutes smile.gif
Dukriuks vietele uzleido man, ji per jautriai sureagavo.

Kriste parase moderatorei laiska, kad jus/mus iskeltu i bendramincius.Tuose bendraminciuse paskesim.
Gali but tokia tema ir sioje forumo skiltyje. Naudinga patarti ir pasimokyti, kaip leles suartina mamyciu, mociuciu draugyste. Kodel negalima pakalbet apie visas leles, kuriomis domisi musu mergytes, vyresneles ir zaidzia.

drinks_cheers.gif
beje, aš gi irgi kažieno dukrytė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingrida2009 @ 2012 01 10, 12:48)
drinks_cheers.gif
beje, aš gi irgi kažieno dukrytė wub.gif

Ir as dukryte, ir dar mazoji biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Giuste @ 2012 01 10, 13:01)
Ir as dukryte, ir dar mazoji biggrin.gif

drinks_cheers.gif
beje, kuom berniokas nepatiko ( rebornas), kad perleidot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingrida2009 @ 2012 01 10, 13:13)
drinks_cheers.gif
beje, kuom berniokas nepatiko ( rebornas), kad perleidot ax.gif

As ji sugadinau. Panorejau, kad butu siek tiek raudonesnes demeles ant kaktytes.
Nusipirkau akriliniu dazu, ir uzdaziau, bet man dazai ilgai nedziuvo, kai dazus nusluosciau, nusisluoste visa buvusi spalva ant kaktytes sad.gif
Pardaviau vienai panelei, sake, kad sutvarkys, eis pasikonsultuoti pas dailininka.
As mislinau, kad lengva nudazyti, bet terlione kokia, nusivyliau savo gabumais unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Giuste @ 2012 01 10, 13:27)
As ji sugadinau. Panorejau, kad butu siek tiek raudonesnes demeles ant kaktytes.
Nusipirkau akriliniu dazu, ir uzdaziau, bet man dazai ilgai nedziuvo, kai dazus nusluosciau, nusisluoste visa buvusi spalva ant kaktytes sad.gif
Pardaviau vienai panelei, sake, kad sutvarkys, eis pasikonsultuoti pas dailininka.
As mislinau, kad lengva nudazyti, bet terlione kokia, nusivyliau savo gabumais  unsure.gif

oi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Giuste @ 2012 01 10, 13:27)
As mislinau, kad lengva nudazyti, bet terlione kokia, nusivyliau savo gabumais  unsure.gif

tai matomai tais dazais berniukas buvo nudazytas, kur uztenka paseilint ir nueina wub.gif
gerai, kad Ingrida apie dazus isriso, dabar reik ziuret, ka raso, kokiais dazyta, pries perkant mirksiukas.gif
Atsakyti