Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės - kokią rinktis?

QUOTE(Giuste @ 2012 01 09, 17:24)
Yra ir kita KONKRETI tema, bet ten diskusijos nevyksta, reik pradet lotuliukas.gif

gal nebepradekit doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Giuste @ 2012 01 09, 18:24)
Na tai ir as taip pat, silikonine ne sau pirkau gi,vyresnele issirinko, o dabar ir mazoji panesioja, juk tema apie leles, jusu panos irgi auga, vat ka zinot ir uzsimanys tokiu biggrin.gif

na, daug ko užsimanyt galima, bet nebūtinai tai turi ir gaut biggrin.gif Jei noras tooks didelis- vaikas gali jam taupyti. pats. O ne mama ar šeima turi taupyt pinigus, kad nupirktų vaikui reborn lėlę biggrin.gif cituoju jūsų žodžius: O kad mergaite nepraso tokios leles, tik dziaukites, nes ne pigi ji, mes dar taupom vis jai ant leles
Pirmiausia aš stengčiausi vaiką nuo tokio noro atkalbėti, o ne per vaiką bandyčiau savo norus realizuoti. irgi jūsų žodžiai:Bet, kad as per daug ir nesipriesinu, nes ir paciai tos leles patinka
Kad vaikai irgi renka kolekcijas, taip, sutinku, tačiau jie tai daro pagal savo galimybes: kolekcionuoja barbes, bratz, littlest pet shop gyvūnėlius ir pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SIVERIJA: 09 sausio 2012 - 18:01
QUOTE(SIVERIJA @ 2012 01 09, 17:57)
Kad vaikai irgi renka kolekcijas, taip, sutinku, tačiau jie tai daro pagal savo galimybes: kolekcionuoja barbes, bratz, littlest pet shop gyvūnėlius ir pan.

na matai - cia tau tik rupi visi petshopai, brats, barbes - jos vaikam TIK rebornai ir kuo "gyvesni" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2012 01 09, 18:59)
na matai - cia tau tik rupi visi petshopai, brats, barbes - jos vaikam TIK rebornai ir kuo "gyvesni" lotuliukas.gif

jo, mažvaikė aš, ir mano vaikai tikrai nuo dabartinių standartų atsilikę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SIVERIJA @ 2012 01 09, 18:02)
jo, mažvaikė aš, ir mano vaikai tikrai nuo dabartinių standartų atsilikę biggrin.gif

tai va - perki mergaitems tik pagal savo primityvu supratima rolleyes.gif ir nikaip negali suprasti ko joms is tikruju reik doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2012 01 09, 19:06)
tai va - perki mergaitems tik pagal savo primityvu supratima rolleyes.gif ir nikaip negali suprasti ko joms is tikruju reik doh.gif

ne, aš ne tik primityvi, bet, pvz., mažai iš vis nieko paskutiniu metu neperku biggrin.gif nes sakė, kad jai nieko nereik, viską turi, o po parduotuves ji vaikščioti nemėgsta, jokio gėrio neužmato, taip kad...... cool.gif Va, dičkė nori monster high lėles rinkti- nenupirkau biggrin.gif pasiūliau iš savų pinigėlių pirkti (na, iš jos santaupų jau neblogas rebornas išeitų smile.gif - bet va, iš savo neperka......
Atsakyti
QUOTE(SIVERIJA @ 2012 01 09, 18:20)
ne, aš ne tik primityvi, bet, pvz., mažai iš vis nieko paskutiniu metu  neperku biggrin.gif nes sakė, kad jai nieko nereik, viską turi, o po parduotuves ji vaikščioti nemėgsta, jokio gėrio neužmato, taip kad...... cool.gif Va, dičkė nori monster high lėles rinkti- nenupirkau biggrin.gif pasiūliau iš savų pinigėlių pirkti (na, iš jos santaupų jau neblogas rebornas išeitų smile.gif - bet va, iš savo neperka......

nusikalbi - kaip ji gali noret tu monstriu - gi svajone yra rebornas ir zinai ka - man toks klausimas kyla - kaip privertei mazge zaist su Alive, a g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2012 01 09, 17:46)
gal nebepradekit doh.gif

O kas negerai, tema konkreti, kas nepatinka blink.gif
Kriiste neterskim gal temos gincais, geriau apie leles mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2012 01 09, 19:23)
nusikalbi - kaip ji gali noret tu monstriu - gi svajone yra rebornas ir zinai ka - man toks klausimas kyla - kaip privertei mazge zaist su Alive, a g.gif

na, matyt ji pas mane kažkokia ne tokia, gerai, sakai.....reiks pas psichologę nuvesti......
o kadangi aš pati, matai su Alive labai žaisti noriu biggrin.gif tai mažei vis kaliau į galvą, kad reik jos norėti, nuo ryto iki vakaro reklaminius filmukus per youtube leidau-ir va, matai, koks rezultatas- užsiprašė kalėdų senelio. Nors tos lėlės akys didžiulės ir lapsinčios, penki susisukę plaukai ant galvos, bet gi AŠ su ja žaisti labai norėjau lotuliukas.gif

P.S. čia mes taip juokaujame biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SIVERIJA @ 2012 01 09, 18:32)
na, matyt ji pas mane kažkokia ne tokia, gerai, sakai.....reiks pas psichologę nuvesti......
o kadangi aš pati, matai su Alive labai žaisti noriu biggrin.gif tai mažei vis kaliau į galvą, kad reik jos norėti, nuo ryto iki vakaro reklaminius filmukus per youtube leidau-ir va, matai, koks rezultatas- užsiprašė kalėdų senelio. Nors tos lėlės akys didžiulės ir lapsinčios, penki susisukę plaukai ant galvos, bet gi AŠ su ja žaisti labai norėjau lotuliukas.gif

mat kaip g.gif , tu gal rimtai ja pas psichologe nuvesk, tik kazi ar ta ismanys apie leles g.gif
o mazges psichikos nebijai iskreipt g.gif
Atsakyti
QUOTE(SIVERIJA @ 2012 01 09, 17:57)
na, daug ko užsimanyt galima, bet nebūtinai tai turi ir gaut biggrin.gif Jei noras tooks didelis- vaikas gali jam taupyti. pats. O ne mama ar šeima turi taupyt pinigus, kad nupirktų vaikui reborn lėlę biggrin.gif cituoju jūsų žodžius: O kad mergaite nepraso tokios leles, tik dziaukites, nes ne pigi ji, mes dar taupom vis jai ant leles
Pirmiausia aš stengčiausi vaiką nuo tokio noro atkalbėti, o ne per vaiką bandyčiau savo norus realizuoti. irgi jūsų žodžiai:Bet, kad as per daug ir nesipriesinu, nes ir paciai tos leles patinka 

Tai kame problema?
Kaip zinau, kad jus su Kriiste drauges, puiku 4u.gif Tema apie leles, nesukonkretinta, kas negerai?
Kam tie gincai, geriau apie leles.
Kitos temos apie leles negalima uzvest mirksiukas.gif
Reikia pries uzvedant tema konkretinti ir neliks gincu.

Ir bendraukim i tema 4u.gif "kokios leles patinka mergytems"
Papildyta:
QUOTE(Kriiste @ 2012 01 09, 18:34)
mat kaip g.gif , tu gal rimtai ja pas psichologe nuvesk, tik kazi ar ta ismanys apie leles g.gif
o mazges psichikos nebijai iskreipt g.gif

Atsiprasau, kad isikisu i jusu asmenini pokalbe, bet nustebau tai ne tas zodis blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Giuste @ 2012 01 09, 19:43)

Papildyta:

Atsiprasau, kad isikisu i jusu asmenini pokalbe, bet nustebau tai ne tas zodis blink.gif

lotuliukas.gif nesigąsdinkit, mes čia juokaujame, jei ką biggrin.gif
Atsakyti