Taip ir Ingrida yra apsiskaiciusi, gerai apie leles nusimananti, nes ji kolekcionuoja
Jo tie tikri rebornai brangus, taigi ir taupom, bet yra ir graziu ir uz pigiau galim nupirkt, dukra vis ieskosi per ebay, yra labai susidomejusi, tikimes, gal uz pigiau ka nuciupsim
sveikutės
[quote=Giuste,2012 01 09, 11:39]
Taip, jau perskaiciau, taip jau ir yra, kolekcionuoti nemanau
Bet tema skaiciau net kelis kartus, bet tik taip pavirsutiniskai, o to reborno berniuko as net neprisimenu, jo nepazinau
Mama juokias, sako dabar dviese galesim bendrauti po siuo niku ar jai su kitu niku prisiregistruot
Uzteks sito niko
tai dabar nesuprasim kada GIUSTE Mama rašo, kada močiutė? jei bus tuo pačiu nicku
[quote=lina0612,2012 01 09, 12:33]
Turiu is ju serijos nupirkus savo merginai (realiai grazesne nei foto)
Man labiau patinka kolekcines leles tarkim Lee Middleton labai grazios
Pvz si (ji ne mano, kitoj kolekcijoj)
[/quote]
gražios lėlytės
[quote=Giuste,2012 01 09, 11:39]
Taip, jau perskaiciau, taip jau ir yra, kolekcionuoti nemanau
Bet tema skaiciau net kelis kartus, bet tik taip pavirsutiniskai, o to reborno berniuko as net neprisimenu, jo nepazinau
Mama juokias, sako dabar dviese galesim bendrauti po siuo niku ar jai su kitu niku prisiregistruot
Uzteks sito niko
tai dabar nesuprasim kada GIUSTE Mama rašo, kada močiutė? jei bus tuo pačiu nicku
[quote=lina0612,2012 01 09, 12:33]
Turiu is ju serijos nupirkus savo merginai (realiai grazesne nei foto)
Man labiau patinka kolekcines leles tarkim Lee Middleton labai grazios
Pvz si (ji ne mano, kitoj kolekcijoj)
[/quote]
gražios lėlytės
Aš maža lėlių neturėjau, tai kai apturėjau... taip ir nepraėjo
Patinkantys man rebornai- na, kur su visais duomenimis, fotosesijomis bruuungūs, naudoti( ne iš pagaminusiojo) ar pradedančiųjų gal ir geri, ale dažnai trūksta info foto neaiškios
E-bay seles varvinu jau 10m
QUOTE(Giuste @ 2012 01 09, 12:45)
Taip ir Ingrida yra apsiskaiciusi, gerai apie leles nusimananti, nes ji kolekcionuoja
Jo tie tikri rebornai brangus, taigi ir taupom, bet yra ir graziu ir uz pigiau galim nupirkt, dukra vis ieskosi per ebay, yra labai susidomejusi, tikimes, gal uz pigiau ka nuciupsim
tadu man parasykit, kad kainos neuzkelciau as jums, jus man
Nes as irgi dabar dar viena turiu nupirkt
Vakar nebloga buvo, bet tik kaina pakeliau, kitaip butu uz 60 sv parduota
QUOTE(lina0612 @ 2012 01 09, 12:56)
tadu man parasykit, kad kainos neuzkelciau as jums, jus man
Ok, nusijuokiau ir as del to pakelimo
QUOTE(Ingrida2009 @ 2012 01 09, 12:56)
Aš maža lėlių neturėjau, tai kai apturėjau... taip ir nepraėjo
Patinkantys man rebornai- na, kur su visais duomenimis, fotosesijomis bruuungūs, naudoti( ne iš pagaminusiojo) ar pradedančiųjų gal ir geri, ale dažnai trūksta info foto neaiškios
E-bay seles varvinu jau 10m
O as maza turejau graziu, aisku tokiu kaip dabar, tais laikais dar nebuvo
Bernus augindama, tai masinom domejausi
Bet uztat dabar atsigriebsiu
Jau visi namai leliu pilni
(Silverijai)- O Amanda jau naujai susikomplektavau
Papildyta:
QUOTE(Giuste @ 2012 01 09, 12:59)
Ok, nusijuokiau ir as del to pakelimo
Na taip, juk realu
Mano kai kelios perkancios- tos pacios uzsimano
Tai kuriai pirmenybe teikt
Bet daznai buna, kad niekam neatitenka
Tiesiog ima ir uzkelia kazkas kaina
Dabar zinosiu, kad tai gali buti Giuste
QUOTE(lina0612 @ 2012 01 09, 14:06)
mūsiškę dabar dičkė paslėpė Nes mazgė labai į ją pretenduoja Bandė mažoji organizuot mainus ir siūlė sesei mainyt į Paulą, ale ta nesutiko Tai maža teroristė buvo ją prichvatizavus ir skalbimo mašinoj paslėpus Bet ta jos slėptuvė gerai žinoma, tai teisybė, kaip sakoma, buvo greit atstatyta Bet dabar kažkur naują slėptuvę įsitaisė, kur Littlest pet shop sesės gražiausius gyvūnėlius paslėpė. Šitos slėptuvės vis dar ieškom
Aš, kaip dvi merginas auginanti, tai žaidybinėm lėlėm domėjausi, bet perdegiau jau Daugybė namie tų lėlių, dar kelioms mergaitėms užtektų.
Vyresnėlė dabar žavisi cabbage patch kids lėlėm, va tokiom
Uploaded with ImageShack.us
turi dvi, tai su viena kartu net miega. Kai ateina draugės pažaisti- tai, jei žaidžia su lėlėm (deja, labai jau retai.....)- pešas dėl jų.
mažės favoritė- per Kalėdas gauta Baby Alive learns to poty,paskui chou chou su dantim , Paula ir Anabelė.
mūsų tema žiūriu nuolat viršuje
Ai, va ką prisiminiau, gi ir aš turiu dvi kolekcines lėles Įsigytas per klaidą ( tiksliau tai pirkau tris ( iš jų Panre tik viena, kitos nežinau kieno, bet panašios), sutvarkiau ir norėjau atiduot, bet tas, kam daviau, iš manęs jų neėmė, tik dar vieną tokią panašią priedo davė su žodžiais, kad čia gražios kolekcijos pradžiai būtų... Aš į kolekcijas nelinkus, tai nukišau į spintą Plaukai visų labai gražūs ir lengvai šukuojami, bet mano panos ne kirpėjos, tai......
Dabar foto parodyt negaliu, gal kada nors.
Žodžiu, dvi tikrai yra Frederike Herlitz Panre vintažinės ispaniškos lėlės, ant kaklų ištatiuiruota Panre Ant vienos net jos vardas- Maile ir pagaminimo data- 10 10 1995.
viena labai panaši į šitą, net suknelė panaši, tik be to seilinuko
o tos Maile foto panašios nerandu
čia yra tų Panre lėlių
http://www.sklebici....enek-panre.html
ir čia
http://bocsibabai.at...ak/index.uj.htm
pažiūrėt visai įdomu
Dabar foto parodyt negaliu, gal kada nors.
Žodžiu, dvi tikrai yra Frederike Herlitz Panre vintažinės ispaniškos lėlės, ant kaklų ištatiuiruota Panre Ant vienos net jos vardas- Maile ir pagaminimo data- 10 10 1995.
viena labai panaši į šitą, net suknelė panaši, tik be to seilinuko
o tos Maile foto panašios nerandu
čia yra tų Panre lėlių
http://www.sklebici....enek-panre.html
ir čia
http://bocsibabai.at...ak/index.uj.htm
pažiūrėt visai įdomu
QUOTE(lina0612 @ 2012 01 09, 13:10)
Bet daznai buna, kad niekam neatitenka
Tiesiog ima ir uzkelia kazkas kaina
Dabar zinosiu, kad tai gali buti Giuste
Daugiau narsom ebay amerikietiskaji, ten didesnis pasirenkimas, prasinesim kokia liele griebsim, kad viena kitai kainos nekeltume
Bet mes ieskom kudiko naujagimio berniuko, mergaites kol kas nedomina, turim silikonine.
Papildyta:
QUOTE(pelargonijA77 @ 2012 01 09, 14:16)
mūsų tema žiūriu nuolat viršuje
O ko tad taip silpnai bendravot
Man siuo metu toks sizas ant ju uzejo, anksciau nelabai domino
Papildyta:
QUOTE(SIVERIJA @ 2012 01 09, 13:26)
mūsiškę dabar dičkė paslėpė Nes mazgė labai į ją pretenduoja Bandė mažoji organizuot mainus ir siūlė sesei mainyt į Paulą, ale ta nesutiko Tai maža teroristė buvo ją prichvatizavus ir skalbimo mašinoj paslėpus Bet ta jos slėptuvė gerai žinoma, tai teisybė, kaip sakoma, buvo greit atstatyta Bet dabar kažkur naują slėptuvę įsitaisė, kur Littlest pet shop sesės gražiausius gyvūnėlius paslėpė. Šitos slėptuvės vis dar ieškom
Aš, kaip dvi merginas auginanti, tai žaidybinėm lėlėm domėjausi, bet perdegiau jau Daugybė namie tų lėlių, dar kelioms mergaitėms užtektų.
turi dvi, tai su viena kartu net miega. Kai ateina draugės pažaisti- tai, jei žaidžia su lėlėm (deja, labai jau retai.....)- pešas dėl jų.
mažės favoritė- per Kalėdas gauta Baby Alive learns to poty,paskui chou chou su dantim , Paula ir Anabelė.
Pasijuokiau Pas mus tas pats vyksta, mazoji slepie leles nuo dvimecio broliuko, o tas kriokia visa gerkle, ai kosmaras zodziu
O mane zaisliskos leles nesuviliojo, vat tie rebornai ar tos kaip sakant realistines smegeneles susuko
Grazi kolekcija, tokiu ir panasiu labai graziu zaislisku leliu uztikau vienoj parduotuvej, gal ir kituose miestuose yra, ta parduotuve pas mus BIGE MAXIMOJ , paskutinis iejimas i ja,paciam gale, kai pro tas duris ieini is galo tai iskart ta parde po kaire puse, pamirsau jos pvd, reiks atsimint, ten prekes is Lenkijos, fainos leles ten
QUOTE(Giuste @ 2012 01 08, 22:52)
Tikra ziuriu maisalyne su tuo supratimu, kas rebornas o kas ne
Panasiai masto ir Kriiste.
Panasiai masto ir Kriiste.
visai ir ne, Kriiste mano, kad rebornas ir yra rebornas - kokios kokybes ar lygio jis bebutu - tai lele, kiek imanoma gamintojo supratimu panasi i realu vaika... Kaip kad kvepalai ir yra kvepalai, nors dalis aiskina, kad kvepalai tik "originalus" - o va padielkos jau nebe kvepalai, kaip kad ir tortas gali but namu gamybos, papuostas primityviai - bet jis bus lygiai taip kaip ir tortas, gamintas kaip meno kurinys Jei perka tuos pigius rebornus, ar rebornintas leles (kai zaidybinei lelei isodina tikrus plaukus, kazkiek padazo ir uzvadina rebornu) - tai yra ir ju pasiula. Visi kazkada pradejo ir jiems nesigavo taip tobulai kaip pas meistrus, bet nuo to pabadinimas nesikeicia , gal po 50 metu ir sie jusu idealai bus primityvus - nes bus sukurta dar kazkas tobuliau, graziau, artimiau tikrovei. Va mano nuomone
QUOTE(pelargonijA77 @ 2012 01 08, 23:21)
Nu cia dabar , si tema buvo sukurta mamytems, norincioms isrinkti savo dukrytems lele, pasitart apie funkcijas, suzinot kuri lele idomesne, smagesne, labiau mylima mergaiciu, o kalbos apie rebornus yra jau ne i tema - nuo to diskusija ir prasidejo skelbimu lentoje, kad tai nera zaislai (porcelianines leles, rebornai) ir apie juos reiktu kurt temas suaugusiuju skyrelyje atskiras, nes ir dabar, jei man reiktu suzinoti apie leles - beveik dvi temos pripliurptos ne i tema ir info 0, todel kazkas ir sukure atskira tema apie Paula, o ideja buvo viska tureti vienoje vietoje Tas pats ir su skelbimu lentos tema apie leles
QUOTE(Kriiste @ 2012 01 09, 15:54)
visai ir ne, Kriiste mano, kad rebornas ir yra rebornas - kokios kokybes ar lygio jis bebutu - tai lele, kiek imanoma gamintojo supratimu panasi i realu vaika... Kaip kad kvepalai ir yra kvepalai, nors dalis aiskina, kad kvepalai tik "originalus" - o va padielkos jau nebe kvepalai, kaip kad ir tortas gali but namu gamybos, papuostas primityviai - bet jis bus lygiai taip kaip ir tortas, gamintas kaip meno kurinys Jei perka tuos pigius rebornus, ar rebornintas leles (kai zaidybinei lelei isodina tikrus plaukus, kazkiek padazo ir uzvadina rebornu) - tai yra ir ju pasiula. Visi kazkada pradejo ir jiems nesigavo taip tobulai kaip pas meistrus, bet nuo to pabadinimas nesikeicia , gal po 50 metu ir sie jusu idealai bus primityvus - nes bus sukurta dar kazkas tobuliau, graziau, artimiau tikrovei. Va mano nuomone
Nu cia dabar , si tema buvo sukurta mamytems, norincioms isrinkti savo dukrytems lele, pasitart apie funkcijas, suzinot kuri lele idomesne, smagesne, labiau mylima mergaiciu, o kalbos apie rebornus yra jau ne i tema - nuo to diskusija ir prasidejo skelbimu lentoje, kad tai nera zaislai (porcelianines leles, rebornai) ir apie juos reiktu kurt temas suaugusiuju skyrelyje atskiras, nes ir dabar, jei man reiktu suzinoti apie leles - beveik dvi temos pripliurptos ne i tema ir info 0, todel kazkas ir sukure atskira tema apie Paula, o ideja buvo viska tureti vienoje vietoje Tas pats ir su skelbimu lentos tema apie leles
Taip taip zinau jusu nuomone , kad rebornai jums niekaip neasocijuojasi su lele, turit teise turet savo nuomone,
O palaukit, as ieskau vaikui reborno,kas kad vyresne, bet vaikas, o taip kaip jums patinka zaisliskos leles ir jas savo dukrytei perkat pagal savo skoni, tai apie rebornus ir as mama prisidedu savo skoniu, kame cia problema, ir apie kokias jus leles norit kalbet, ir kas draudzia kalbet
Cia kazkas dziaugiasi, kad tema vis virsuje, o tad ko nesiulot savo leliu, kokiu ieskot, kokiu norit, galim ir apie jas aptart
Ar norit, kad tema merdetu