Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek sveria jūsų mažiukai ?

QUOTE(medulaa @ 2012 01 05, 14:30)
mes gimem 3950 g, 55 cm ilgio, siandien 3 menesiai ir savaite sveriam 6140 g, ugis 65 cm. maitinu tik MP..atrodo, kad pienelio yra, bet neramu, kad paskutiniu metu po mazai priauga... gydytoja sake, kad iki sio menesio pabaigos stebesim svori, o paskui spresim, ar primaitinti...

Man atrodo , kad jus visai normaliai sveriate bigsmile.gif Juk iki 6 men. kai vaikas turi sverti dviguba gimimo svori, jus dar turite net 3 men. spesite biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif dar priaugti
Atsakyti
QUOTE(vilka11 @ 2012 01 05, 18:43)
Man atrodo , kad jus visai normaliai sveriate bigsmile.gif Juk iki 6 men. kai vaikas turi sverti dviguba gimimo svori, jus dar turite net 3 men. spesite biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  dar priaugti

ačiū už nuraminimą 4u.gif tikiuosi, kad priauginėsim greičiau... nors dėl svorio čia labiau mano vyras nei aš panikuoju, jam vis atrodo, kad mažai smile.gif
Atsakyti
Mums katik suejo 6men,sveriam 9,5kg ir 76cm ugis 4u.gif Gime 4,225kg ir 56cm smile.gif
Atsakyti
Sveikos.

mes siandien grizom is gydytojos.mums 9men is savaite. sveriam 7.550kg, o ugis 72,5cm. kudutis musu berniukas. bet gydytoja sako,kad viskas gerai. jei vaikas zaidzia, rankutemis viska ima. nors kiekviena karta bijau sverimo.
Atsakyti
QUOTE(alexkrist @ 2012 01 06, 17:23)
Sveikos.

mes siandien grizom is gydytojos.mums 9men is savaite. sveriam 7.550kg, o ugis 72,5cm. kudutis musu berniukas. bet gydytoja sako,kad viskas gerai. jei vaikas zaidzia, rankutemis viska ima. nors kiekviena karta bijau sverimo.

maniske 10men sveria 7.6kg
Atsakyti
QUOTE(alexkrist @ 2012 01 06, 18:23)
Sveikos.

7MEN. mes svereme 7.850 ir 74 cm. tai as labai pergyvenau, kad mazai, bet jis nera labai kudas, o tik smulkus. Na ir labai guvus kartais man atrodo, kad jam i uzpakaliuka bateriju prideta, sekundes nepasedes sliauzia, stojasi tupiasi i rt.t., 5 min. negali su zaislais pazaisti. Tai as ir nelabai pergyvenu, nes kalorijas isnaudoja kaip reikiant. Taciau einant pas gyditoja svertis kiekviena karta vistiek neramu. O jus nepergyvenkit, jai vaikas sveikas, tai viskas gerai, negali gi visi vienodi buti. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mum kita savaite 7men sveriame 9kg ir 69cm, o gimem 3,918kg 51cm ax.gif
Atsakyti
mums 6men. tai sveriam 9900kg. o ugis 73cm.
mes gimėm 56cm ir 4330kg.
Atsakyti
Gimem 4,260kg, o dabar dvieju menesiu sveriam 6,870kg smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2012 01 05, 14:54)
Oho, kaip visi skirtingai! O mano vyras nuolat klausineja, ar normalus maziaus svoris doh.gif

Maniskis gime 3000g, 8 men sveria 8300g. Idomiausia, kad per du pirmus menesius pasieke 6kg svori, o paskui eme priaugineti po labai nedaug. Bet kai pasiziuriu, koks jis aktyvus, tai mane stebina, kad jis is viso priauga svorio... biggrin.gif

tikrai kad normaliai sveriate, vaikai visi skirtingi ir panasu kad metuku pasieksite vidutini svori 10kg.pas mane dukra puses metuku svere 8kg, 8 men vis dar 8, o metuku - 10kg.O va sūnelio tuoj nebepakelsiu doh.gif
Atsakyti
Mes (mergyte) gimem 2940g ir 50 cm ugio. Sausio 12d. bus 3men. Dabar sveriam 5000g o ugis 58 cm. Smulki mazute mano smile.gif
Atsakyti
7mėn.svėrėm 8kg700g, atrodom storuliukės smile.gif
Atsakyti