Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek sveria jūsų mažiukai ?

QUOTE(given444 @ 2013 12 22, 19:28)
O JEI ...kokie dideli vaikai tau gime  bigsmile.gif as pati apie 173cm, o maniskiai gime, nepilnai 4kg, ir apie 53cm....
pati tokius ir gimdot?
plysimu nebuvo?
as neplysau, bet pas mane ir ugis, ir klubai ne 85cm.... g.gif

Pas mane vaikai su kiekvienu gimdymu +1 kg ir nežinau kodėl taip g.gif
Gyd.pečiais trauko...nei gestacinio diabeto, nei kažkokių priežasčių...

Gyd.sako ketvirtas turbūt būtų mažesnis, bet bijočiau rimtai kokių 5500 g ir 60 cm doh.gif

Mano klubai 92 cm. (ūgis 169 cm), gimdžiau visus pati, natūraliai.
Tiesa, su dukrom labai "nugrybavo" echoskopu skaičiuodami svorį..pirmajai pranašavo 3200 g, o trečiąjai 3600 g. Bet paklaida gavos vos ne kilogramas doh.gif
Atsakyti
Gimė 4820g ir 57cm bigsmile.gif

Dabar 6mėn.1d sveriam 10kg ir 74cm 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Burbuliuke2013: 23 gruodžio 2013 - 10:26
Gime 3,03kg ir 50cm.
9 men. 8,5 kg ir 70,5 cm smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo toma22: 23 gruodžio 2013 - 13:56
didzioji gime 3598g ir 51cm
vidurinioji gime 3078g ir 51cm
mazoji 3616g ir 51 db dar nera 1 men ir jau sveriam 4500g
Atsakyti
Mes gimėmė 50cm ir 3575g.
Dabar mums 3 mėnesiai,esame 65cm ir 7 kg. smile.gif
Atsakyti
Mano vaikis kiek matau, tai gerokai virsyja standartus. Gime norma 3660 kg ir 49 cm. O dabar lygiai 8 men - 11 kg. 77 cm. Vaikis didelis ir sveikas. Valgo koses ir pries miega atsigeria MP. Nera nutukes, grazios leskutes, neturi putliu ranku ar dideliu zandu, toks visas tvirtas, tik kazkaip keistai ziuri aplinkiniai, kai tarp kitu kudikiu jis toks gigantas. Tai pirmas musu vaikas. As standartinio ugio ir sudejimo, o tetis toks is aukstesniu. Gal yra daugoau panasiu vaiku nes kazkaip keista kad mes tokie dideli?
Atsakyti
Mano kruopyte gime 50cm ir 2740g, dabar 2 menesiai ir 55cm, 4,7kg smile.gif
Atsakyti
QUOTE(symaland @ 2014 01 06, 01:31)
Mano vaikis kiek matau, tai gerokai virsyja standartus. Gime norma 3660 kg ir 49 cm. O dabar lygiai 8 men - 11 kg. 77 cm. Vaikis didelis ir sveikas. Valgo koses ir pries miega atsigeria MP. Nera nutukes, grazios leskutes, neturi putliu ranku ar dideliu zandu, toks visas tvirtas, tik kazkaip keistai ziuri aplinkiniai, kai tarp kitu kudikiu jis toks gigantas. Tai pirmas musu vaikas. As standartinio ugio ir sudejimo, o tetis toks is aukstesniu. Gal yra daugoau  panasiu vaiku nes kazkaip keista kad mes tokie dideli?

mano vaika kai pamato irgi rekia, kad didelis, nu o jis toks tvirtas smile.gif su vyru ugiai vienodi, nesam is dideliu. Gimem 3,060kg 52cm (gimem 3 sav per anksti) 5 men sverem 8,2kg ugis 68,5cm. Kiekviena menesi stabiliai priaugam po 1kg. Nuo 3 men valgom misinuka, dabar prisidejo ir kosytes. Dabar mums 5,5men. Maniskis taip pat nenutukes, leskutes grazios, nera tu rinkiu, rankos irgi neputlios. Man jis ziurint bendram vaizde ugio ir svorio santykis geras biggrin.gif gal pas ji kaulai stambesni? uz tai ir sveria daugiau... mano kaulai stambus, gal ir vaiko bus stambus ax.gif Daktarai sako, kad normalus jis vaikas.. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mrs.B_ @ 2014 01 07, 12:59)
mano vaika kai pamato irgi rekia, kad didelis, nu o jis toks tvirtas  smile.gif su vyru ugiai vienodi, nesam is dideliu. Gimem 3,060kg 52cm (gimem 3 sav per anksti) 5 men sverem 8,2kg ugis 68,5cm. Kiekviena menesi stabiliai priaugam po 1kg. Nuo 3 men valgom misinuka, dabar prisidejo ir kosytes. Dabar mums 5,5men. Maniskis taip pat nenutukes, leskutes grazios, nera tu rinkiu, rankos irgi neputlios. Man jis ziurint bendram vaizde ugio ir svorio santykis geras  biggrin.gif  gal pas ji kaulai stambesni? uz tai ir sveria daugiau... mano kaulai stambus, gal ir vaiko bus stambus  ax.gif  Daktarai sako, kad normalus jis vaikas.. thumbup.gif

Smagu, kad yra ir daugiau drutu vyruku 4u.gif kai man aplinkiniai pradeda aiskinti, kad mano vaikas per didelis, tyliai pagalvoju, kad gal ju vaikai per mazi blush2.gif
Gal del genu, gal del kaulu, gal del raumenuku, nes juk raumenys sveria daugiau nei lasinukai. Nuo 3 men vaikas savarankiskai plaukioja baseine apie 30 min (turim toki specialu auksta baseina kudikiams) po 3 kartus per savaite daug sportuojam turi labai daug jegos kojose ir isikibes i vyro pirstus pats islaiko savo svori apie 8 sec. Siandien vizitas pas daktare po 2 men. Ziuresim, ka pasakys smile.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(symaland @ 2014 01 07, 13:26)
Smagu, kad yra ir daugiau drutu vyruku  4u.gif  kai man aplinkiniai pradeda aiskinti, kad mano vaikas per didelis, tyliai pagalvoju, kad gal ju vaikai per mazi  blush2.gif
Gal del genu, gal del kaulu, gal del raumenuku, nes juk raumenys sveria daugiau nei lasinukai. Nuo 3 men vaikas savarankiskai plaukioja baseine apie 30 min  (turim toki specialu auksta baseina kudikiams) po 3 kartus per savaite  daug sportuojam  turi labai daug jegos kojose ir isikibes i vyro pirstus pats islaiko savo svori apie 8 sec. Siandien vizitas pas daktare po 2 men. Ziuresim, ka pasakys smile.gif rolleyes.gif

nu va prasau, kad jus sportininkai esat bigsmile.gif mes tiek nesportuojam, dabar tyliai pagalvoju apie baseina, bet ziema man kazkaip baisu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2013 12 03, 16:19)
Gimė 2950g. 49cm.
1 mėn. 4200g. 55cm.
2 mėn. 5500g. 59cm.

Maitinu pati  4u.gif

Tęsiu toliau bigsmile.gif 4 mėn. 7200g 65cm. vis dar maitinu pati.
Atsakyti
Gimem 3.7, bet daug numetem per pirma para. 3 men.- ugis 66 , sveria 7 kg. blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nezinia: 08 vasario 2014 - 14:12