perliuke11 dabar musat rekorda, bet veliau svoris manau truputi leciau augs. Pirmus menesius greitai svoris auga. Mano mergina pirmus 4 menesius i menesi po 1 kg priaugdavo, dabar jau nebe tiek daug priauga. Na jei tavo berniukas ir daug priaugs, kai prades lakstyt , issilakstys
2men 6,400ir ūgis 60cm gimėm 4350g
10men svere 9.3 kg nera didelis berniukas
Musu kniurzute 1 men. 54 cm., 4,5 kg
5 mėn. buvo 8 kg. 65 cm.
QUOTE(Orintux @ 2011 11 26, 13:48)
perliuke11 dabar musat rekorda, bet veliau svoris manau truputi leciau augs. Pirmus menesius greitai svoris auga. Mano mergina pirmus 4 menesius i menesi po 1 kg priaugdavo, dabar jau nebe tiek daug priauga. Na jei tavo berniukas ir daug priaugs, kai prades lakstyt , issilakstys
aciu as irgi tokios nuomones, kad savaime viskas susitvarko. uztat uosviene bangas kelia, kad kazin vaikas ar storas nebus, nors kita jos anuke (musu pussesere) sekmingai isaugo ta "storuma", pradejo lakstyt ir nukrito visi lasinukai
1 mėnesio svėrėm 4,600 g. ir buvom 57 cm.
Mes neperseniausiai sveremes, mums 3,5 men,ugis 62, svoris 7,200gr.. Daugokai... bet nepasakyciau kad mano vaikas rubuilis
Gime 4656gr ir 57cm
1men-5700gr ir 57cm
Visai nesijaudinu kad toks svoris,nes zinau kad kai prades vaikscioti svoris taip neaugs.Turim pavyzdi vyresniaja sese irgi bvuo nemaza mergina bet dabar jai 2.3m ir tikrai nesunkesne uz bendraamzius.
1men-5700gr ir 57cm
Visai nesijaudinu kad toks svoris,nes zinau kad kai prades vaikscioti svoris taip neaugs.Turim pavyzdi vyresniaja sese irgi bvuo nemaza mergina bet dabar jai 2.3m ir tikrai nesunkesne uz bendraamzius.
Manoji panelytė 5 mėn.svėrė 7.700kg. Gimė 3.340 kg