Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek sveria jūsų mažiukai ?

Na ka, buvom pas gydytoja - mano sunus jau sveria 6.1 kg (tikejausi, kad bus daugiau lotuliukas.gif ) ir ugis kazkur 62cm - sakyciau neblogai kaip 2 men kudikiui lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif odar sako, kad motinos pienas nemaistingas lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano panele pries pora savaiciu, sesiu men svere 7.7kg ugis 68cm smile.gif
Atsakyti
ryt mano mazuliuko pirmasis gimtadienis tai sveria 12kg ir ugis 78cm 4u.gif
Atsakyti
Mano maziukui 9men,sveriam 11kg,ugis 81cm. ax.gif
Atsakyti
Kokie jus diduciai wub.gif
Mums uz savaites metukai,o sveriam tik 7,800kg. verysad.gif gimem 2,740kg.
Valgom prastai verysad.gif
Atsakyti
mums pries savaite suejo 9men, tai ta proga buvo pas gydytoja ir sveriam 10.6kg. ir ugis 76cm. galvojau kad busi sunkesni ir didesni, bet gydytoja sake, jai daug juda, tai nenuostabu, kad maziau priaugo. tiksliau ka suvalgo sudegina be sliauziodamas biggrin.gif
Atsakyti
O mano panelytė 10 mėn svėrė 9kg 700 g, o ūgis 74cm tongue.gif
Atsakyti
maniškis tikras milžiniukas wub.gif vakar stuktelėjo 3 mėnesiukai, šiandien kaip tik pas gydytoją svėrėmės ir matavomės tai 67 cm ir 7,5 kg blush2.gif sakė dėl to, kad matinu pati smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vikulle @ 2012 04 18, 13:51)
maniškis tikras milžiniukas wub.gif  vakar stuktelėjo 3 mėnesiukai, šiandien kaip tik pas gydytoją svėrėmės ir matavomės tai 67 cm ir 7,5 kg blush2.gif sakė dėl to, kad matinu pati  smile.gif

o kokio ugio ir svorio gime? 4u.gif smalsu, nes ir as milziniuka auginu lotuliukas.gif ir tik savo pienuku maitinu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sun_Rise @ 2012 04 18, 14:27)
o kokio ugio ir svorio gime?  4u.gif  smalsu, nes ir as milziniuka auginu  lotuliukas.gif  ir tik savo pienuku maitinu  ax.gif

gimė 3,448 kg ir 55 cm 4u.gif o taviškis kiek svėrė ?
Atsakyti
Marta 7,5men 6,95kg ir 70cm. Sesute sako, kad mazoka...
Atsakyti
QUOTE(vikulle @ 2012 04 18, 16:54)
gimė 3,448 kg ir 55 cm  4u.gif o taviškis kiek svėrė ?

gime 55cm ir 4,438 kg lotuliukas.gif toks nemazas bachuriukas lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti