QUOTE(juskirena @ 2012 03 16, 09:37)
padekit man mes gimem 3430 ,o is ligonines israse su 3210 svoriu,vakar buvome pas gyd. mums dabar 2 savaites, ir sunelis svere 3400. gyd pasake kad vaikas visai nepriaugo svorio. Tai as dabar visai nesuprantu nuo kokio svorio matuoja (gyd. sako kad nuo to kokiu gime) o as galvoju kad turetu ziureti nuo to kokiu svoriu isejome is ligonines.Nes taip gaunasi kad tie 200 gramu kurie priaugo per savaite tai nesiskaito. nieko nebesuprantu
Na gydytojai visad kabinėjas, kai būna mažai priaugęs vaikas. Mano vyresnioji gimė beveik 3.8(ligoninėj numetė truputį daugiau nei 300g), po mėnesio svėrė 4kg, tai irgi sakė, kad mažai priaugo. Ir galvą per silpnai kelia, nu vienu žodžiu viskas blogai. Antrą mėn priaugo 500g. Tai davė siuntimą, pas neurologą, nes vėl, pasak jos, silpnai galvą kelia. Ir kai 4mėn mes ten patekom, tai neurologei kilo klausimas, kaip vaikas silpnai kelentis galvą gali pats atsisėst, padavus pirštukus.
Aprašiau savo istoriją, nes man taviškė labai panaši į manąją, tai gal ramiau pačiai bus.