Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek sveria jūsų mažiukai ?

QUOTE(juskirena @ 2012 03 16, 09:37)
padekit man ax.gif mes gimem 3430 ,o is ligonines israse su 3210 svoriu,vakar buvome pas gyd. mums dabar 2 savaites, ir sunelis svere 3400. gyd pasake kad vaikas visai nepriaugo svorio. Tai as dabar visai nesuprantu nuo kokio svorio matuoja (gyd. sako kad nuo to kokiu gime) o as galvoju kad turetu ziureti nuo to kokiu svoriu isejome is ligonines.Nes taip gaunasi kad tie 200 gramu kurie priaugo per savaite tai nesiskaito. nieko nebesuprantu doh.gif

Na gydytojai visad kabinėjas, kai būna mažai priaugęs vaikas. Mano vyresnioji gimė beveik 3.8(ligoninėj numetė truputį daugiau nei 300g), po mėnesio svėrė 4kg, tai irgi sakė, kad mažai priaugo. Ir galvą per silpnai kelia, nu vienu žodžiu viskas blogai. Antrą mėn priaugo 500g. Tai davė siuntimą, pas neurologą, nes vėl, pasak jos, silpnai galvą kelia. Ir kai 4mėn mes ten patekom, tai neurologei kilo klausimas, kaip vaikas silpnai kelentis galvą gali pats atsisėst, padavus pirštukus.
Aprašiau savo istoriją, nes man taviškė labai panaši į manąją, tai gal ramiau pačiai bus. 4u.gif
Atsakyti
aciu nuraminot 4u.gif
Atsakyti
Mums 4.16 dienų ir mes sveriam 6.2 kg. kaip iš knygos smile.gif gimėm 3463 g.
Atsakyti
QUOTE(jovka @ 2012 03 16, 10:48)
Na gydytojai visad kabinėjas, kai būna mažai priaugęs vaikas. Mano vyresnioji gimė beveik 3.8(ligoninėj numetė truputį daugiau nei 300g), po mėnesio svėrė 4kg, tai irgi sakė, kad mažai priaugo. Ir galvą per silpnai kelia, nu vienu žodžiu viskas blogai. Antrą mėn priaugo 500g. Tai davė siuntimą, pas neurologą, nes vėl, pasak jos, silpnai galvą kelia. Ir kai 4mėn mes ten patekom, tai neurologei kilo klausimas, kaip vaikas silpnai kelentis galvą gali pats atsisėst, padavus pirštukus.
Aprašiau savo istoriją, nes man taviškė labai panaši į manąją, tai gal ramiau pačiai bus.  4u.gif

neesme, manau, kad truputi daugiau, ar truputi maziau priaugo, jei vaikas sveikas, normaliai valgo, tai ir tvarkoj, ner cia ko prie jo kibt 4u.gif
pazistu mergyte, 7men, sveria virs 10kg, gydytoja sako, kad viskas OK, o jai ir sedet sunku, ir sliauzt nenori...cia nuo gydytojo poziurio viskas prilklauso>>> 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gražiniuke: 16 kovo 2012 - 22:45
Maniskiui beveik 11menesiu o sveria 11kg400g... Gime 3930g, ligonineje nenumete nieko, poto per pirma savaite dar apie 1kg priaugo (tuomet tik MP dar valge), beto ilgas, ugis virs 80cm tikrai (matavau beveik pries 2men ir buvo 79cm jau, tad dabar tikrai paauges jau bus).
Atsakyti
Katik pasveriau, tai numete siektiek, buvo jau 11kg400g sveres, o dabar vel 11kg1150g, lygiai kiek ir pries pusantro menesio svere...
Atsakyti
QUOTE(Gražiniuke @ 2012 03 16, 22:43)
neesme, manau, kad truputi daugiau, ar truputi maziau priaugo, jei vaikas sveikas, normaliai valgo, tai ir tvarkoj, ner cia ko prie jo kibt 4u.gif
pazistu mergyte, 7men, sveria virs 10kg, gydytoja sako, kad viskas OK, o jai ir sedet sunku, ir sliauzt nenori...cia nuo gydytojo poziurio viskas prilklauso>>> 4u.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(zhiu @ 2012 03 17, 12:21)
Katik pasveriau, tai numete siektiek, buvo jau 11kg400g sveres, o dabar vel 11kg1150g, lygiai kiek ir pries pusantro menesio svere...

Gal vaikščiot pradėjo? Mano vyresnioji, nors visad buvo prie kūdesnių, bet kai pradėjo vaikščiot, tai 12mėn svėrė mažiau 100g, nei 11mėn. Tokiam amžiui nieko tokio, jei biški numeta ar neapriauga, svarbiausia reikia žiūrėt į vaiko elgesį. Jei guvus, vikrus, tai visiškai tas pats koks tas svoris. 4u.gif
Atsakyti
Gimė 3650 g, 52 cm, iš ligoninės išrašė sveriančią 3400 g. Gimė sausio 17, po mėnesio, vasario 22 dieną svėrė 5 kg biggrin.gif ūgis 56 cm. Dabar dviejų mėnesių, jau bus kokie 6 kg, kitą sav.pas gyd., žiūrėsim smile.gif
Atsakyti
maniskei lygiai 3men. sveria 6.700g. ugis 62cm. gime. 3.680g. 52cm
Atsakyti
Manajam suejo 1metukas, 13kg ir 85cm rolleyes.gif
Atsakyti
Musu 9men.sunelis sveria 10,3kg smile.gif
Atsakyti
Gimem 4770g, 2 men buvom 7400g
Atsakyti