Įkraunama...
Įkraunama...

Pozityvių NEligoniukų pavėsinė 6

Labas visoms 4u.gif kaip gera ir jauku musu pavesineje ,visoms matau sekasi neblogai,visos namie ,taip ir toliau mergaites wub.gif .

Mes jau si vakar pasipuoseme eglute,ankstoka,bet panorome ir papuoseme ,dabar tokia sventine atmosfera namie biggrin.gif .
Atsakyti
laba, nesimiega man...

Carvel, ankstoka, bet ir aš audžiu mintį apie eglutę, man taip gražu būna namie smile.gif

Gabija, kaip sveikata?

Pelkių moniuk, tau sveikatos maišas 4u.gif

Jau praėjo du metai, nuo žinios, kad sergu, atrodo tiek visko daug išgyventa, o kartu ir pasimiršo daug. Tik per kiekvieną gimtadienį skaičiuoju, kiek metų gavau papildomai...
Atsakyti
labas merginos 4u.gif
ir as gavau papildomai "atostogu " smile.gif neleido chemijos.kraujas neatsistate:trombocitai, leukocitai, neutrofilai..taip jau iseina, kad kiekviena karta tenka atideti keletui dienu. chemoterapeute sako kad iki 14 d - nieko tokio. dabar tik 5 dienom atidejo. belieka tiketi. nezinau ir kazko kito nesiulo kraujo stiprinimui.alkymer geriu ir psio. nu manau gerai cia viskas.
Pelkiu monai, laikykis. 4u.gif kaip tai gali chemo neveikti, jei ir limfmazgiai sumazejo. ir man kartais skauduliai ima virsu verysad.gif pasimirsta seni, ju nesinesioji, bet vis atsiranda nauji ...veju, stengiuosi neleisti jiems isisaknyti...nebutu tos ligos, imciausi ryztingu sprendimu, deja, dabar negaliu..
ir mes eglute vakar pasipuosem smile.gif vaikam dziaugsmo daug, tuo paciu ir man smile.gif
laikykites , merginos, visos smile.gif laukiam Kaledu, laukiam stebuklu smile.gif
Atsakyti
Sveikos. 4u.gif O mes atšventėm šiandien mano didžiojo 8 gimtadienį. Galvoju kiek daug , o kartu ir kiek mažai. Kažko liūdna.
O šiaip tai tas visokias mintis veju šalin, o tos mintys šokinėja. Apie viską. Kartais pabundu naktį ir galvoju, mintis mintį veja, apie viską. Paskui pagaunu, kad kažkaip kaip kine. Greit juosta sukasi. Norisi sulėtinti tą filmą ir apie nieką negalvoti, bet nesigauna.
Visoms ramybės, ir ramaus švenčių laukimo... ir stebuklų. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(carvel @ 2011 12 04, 00:50)
Mes jau si vakar pasipuoseme eglute,ankstoka,bet panorome ir papuoseme ,dabar tokia sventine atmosfera namie biggrin.gif .

Oho - jau eglute 4u.gif O as dar artejanciu Svenciu nejauciu, gal, sakau, kad sniego nera, o siuo metu uz lango smarkus lietus ir perkunija blink.gif

Siaip visai neseniai esu isbridus is labai skausmingu ivykiu, bet gal ju deka manyje gime optimizmas ir tikejimas, kad mano gyvenimas susitvarkys. Ilgai buvau depresijos temoj, bet dabar jauciu, kad turiu eit toliau - ugdyti ir puoseleti savo optimizma. Ar padesit? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nekieno @ 2011 12 04, 22:04)
Oho - jau eglute  4u.gif O as dar artejanciu Svenciu nejauciu, gal, sakau, kad sniego nera, o siuo metu uz lango smarkus lietus ir perkunija  blink.gif

Siaip visai neseniai esu isbridus is labai skausmingu ivykiu, bet gal ju deka manyje gime optimizmas ir tikejimas, kad mano gyvenimas susitvarkys. Ilgai buvau depresijos temoj, bet dabar jauciu, kad turiu eit toliau - ugdyti ir puoseleti savo optimizma. Ar padesit?  blush2.gif

JUNKIS IR PLEPEK SU MUMIS,TAIP NUGINSI VISAS DEPRESIJAS 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pelkių Monas @ 2011 12 03, 18:49)
Jau namie smile.gif  Buvo 8 cm arba 1,5 l vandens. dabar taip lengva kvepuot smile.gif
Bijau, bijau kad vel greit atgal nesirinktu. O va leukocitai jau 2,9. per 3 dienas dave 0,5, be jokiu vaistu, tai manau iki 14 gruodzio patys be jokiu hormonu atsistatys.

Labas rytas
Stipriai rizikavai su tokiais dideliais pasivaikščiojimais.Dabar saugok save.Mūsų šeima jau savaitę su virusais gyvena.
Kažkada rašiau apie vienos merginos patirtį atsistatant kraują su miežiais.
"Mieziu nuoviras labai pakelia leukocitus, 3-4 dienas pageriau,o jau iki 6 pakylo leukocitai (buvo 2,8) , o hemoglobinas isvis 149
Po visu svytinimu nukrito labai mano leukuocitai, tai ieskuojau receptu, kaip juos 1,5 stiklines nevalytu mieziu su 2 litrais vandens uzvirinti ir gerokai pavirinti. Per diena isgerti litra tokio nuoviro"

Papildyta:
QUOTE(GREK @ 2011 12 04, 08:54)
laba, nesimiega man...

Carvel, ankstoka, bet ir aš audžiu mintį apie eglutę, man taip gražu būna namie smile.gif

Gabija, kaip sveikata?

Pelkių moniuk, tau sveikatos maišas  4u.gif

Jau praėjo du metai, nuo žinios, kad sergu, atrodo tiek  visko daug išgyventa, o kartu ir pasimiršo daug. Tik per kiekvieną gimtadienį skaičiuoju, kiek metų gavau papildomai...

Dar nesu stipruolė, o dar slogos.Šiandie nubudau 5 val.Nuo tų hormonų valgyt norisi.Leido gerti 6 tabletes, mažiau naktį "plaukioju".
Šiandien važiuoju švytintis.Sakė kuo greičiau tuo geriau.Baisiai nesinori trečią kartą nuplikti.O savo bolero baigiau, šiandien pasipuošiu.

Gerai, kad gali užsimiršti.Kadangi man kas pusmetį grįžta , du kartus buvo po metus su trupučiu , tai atsipalaiduoti neleidžia.Jokių sanatorijų.Po peilio vėl pirmyn.

Šiandien per Baltiją rodos ,bus laida su mano onkologine Nutautiene.

Vakar net nustebau, kad Kalėdines egles pradėjote puošti.Paskui sumąsčiau, kad jau gruodžio 5-o šiandien.Kažkaip laike buvau užsilikusi.Ir aš užsinorėjau eglutės, juk dabar taip niūru.

Papildyta:
QUOTE(Mastė @ 2011 12 04, 16:42)
labas merginos  4u.gif
ir as gavau papildomai "atostogu " smile.gif neleido chemijos.kraujas neatsistate:trombocitai, leukocitai, neutrofilai..taip jau iseina, kad kiekviena karta tenka atideti keletui dienu. chemoterapeute sako kad iki 14 d - nieko tokio. dabar tik  5 dienom atidejo. belieka tiketi. nezinau ir kazko kito nesiulo kraujo stiprinimui.alkymer geriu ir psio. nu manau gerai cia viskas.
Pelkiu monai, laikykis. 4u.gif kaip tai gali chemo neveikti, jei ir limfmazgiai sumazejo. ir man kartais skauduliai ima virsu  verysad.gif pasimirsta seni, ju nesinesioji, bet vis atsiranda nauji ...veju, stengiuosi neleisti jiems isisaknyti...nebutu tos ligos, imciausi ryztingu sprendimu, deja, dabar negaliu..
ir mes eglute vakar pasipuosem smile.gif vaikam dziaugsmo daug, tuo paciu ir man smile.gif
laikykites , merginos, visos smile.gif laukiam Kaledu, laukiam stebuklu smile.gif

Man irgi buvo po 10 dienų atkėlę, nes gripavau.

Skaudulius reikia mintyse sumažinti iki dulkės ir išpūsti į erdves.Susigalvoti bet kokį būdą juos sunaikinti.Juk mums dienos skirtos kaip šventės, tai kam dar nešiotis dūšioje svorį.Kuo širdyje šviesiau , tuo geriau gijame.Kas mums sukelia skaudulius, tegul juos ir išsineša, nes jie nežino, mūsų gyvenimo .Mes turime būti už juos stipresnės ir protingesnės.Jei dar kas sukelia mums skaudulius, tai kaltos ne mes , o jie.Taip veikia jų protas, jų jausmai.Tai kodėl reikia pergyventi dėl jų defektinių poilgių ir mąstymo?
Mes turime susikurti teisingą savo gyvenimo modelį, tokį , kuris mus džiugintų, o kitų nuomonė turi būti DZIN , jei ji mums netinka.
Papildyta:
QUOTE(Nekieno @ 2011 12 04, 21:04)
Oho - jau eglute  4u.gif O as dar artejanciu Svenciu nejauciu, gal, sakau, kad sniego nera, o siuo metu uz lango smarkus lietus ir perkunija  blink.gif

Siaip visai neseniai esu isbridus is labai skausmingu ivykiu, bet gal ju deka manyje gime optimizmas ir tikejimas, kad mano gyvenimas susitvarkys. Ilgai buvau depresijos temoj, bet dabar jauciu, kad turiu eit toliau - ugdyti ir puoseleti savo optimizma. Ar padesit?  blush2.gif

Jau jau išbridai iš depresijos, tai kodėl nikas Nekieno.
Tu niekada nebuvai Niekieno.Gal tik buvai susikūrusi tokią savo neigiamą nuomonę.

Jei jau žmogus gimė ir gyvena jis yra kažkam reikalingas.Jei tuo metu nežinai kam, tai esi reikalinga sau.Pagalvok , kiek galima pamatyti, susipažinti perskaityti , keliauti ir krauti sau gyvenimo lobį.

Pagalvok , kokio dabar norėtum vardo.tai tavo nuomonė, bet aš siūlyčiau kažką linksmo ir gero.
Atsakyti
QUOTE(.GABIJA. @ 2011 12 05, 07:23)
Pagalvok , kokio dabar norėtum vardo.tai tavo nuomonė, bet aš siūlyčiau kažką linksmo  ir gero.

Na, savo nika siekt tiek kitaip interpretuoju: Nekieno reiskia, kad NIEKAM nepriklausau, esu laisva (visokiomis prasmemis). Ir tokios fantazijos man augina sparnus (kadangi realiai visi/visos esame nuo kazko priklausomos: nuo gydytoju, visuomenes, vyro ir t.t. ir pan.) 4u.gif
Atsakyti
Gabija, aciu uz patarimus. as stengiuosi :)is kur pas tave tiek teisingu minciu ir isminties? tau sekmes atlaikant svitinimus 4u.gif
gal tas mieziu nuoviras ir man tiktu? o gal kuri naudojat
tuos transfer faktor papildus. kol kas tik skaitineju.kokie butent musu atveju tiktu?ir kur perkat vilniuje?
Atsakyti
GABIJA ,tu musu filosofe wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Nekieno @ 2011 12 05, 10:23)
Na, savo nika siekt tiek kitaip interpretuoju: Nekieno reiskia, kad NIEKAM nepriklausau, esu laisva (visokiomis prasmemis). Ir tokios fantazijos man augina sparnus (kadangi realiai visi/visos esame nuo kazko priklausomos: nuo gydytoju, visuomenes, vyro ir t.t. ir pan.)  4u.gif

O man norėjosi gyvenime gerąja prasme kartais nuo ko nors priklausyti, kad nereiktų niekuo rūpintis.
Sėdi ir lauki atnešant lėkštelę, bet deja niekada nebuvau atleista nuo rūpesčių.

Na gavau spindulėlių.Net per ausį diegė.Su kauke prispaudė galvą, kad nė neišsižiosi, o po to ūžė iš visų pusių.Į laikrodį nepažiūrėjau, tai net nežinau kiek ten užtruko.Šiandien tik pavargau.Dėl dexasamitazono sakė nevalgyti saldžiai, nes jis dar cukrų gamina, o aš dabar tiek šokolado suvalgiau doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Mastė @ 2011 12 05, 16:57)
Gabija, aciu uz patarimus. as stengiuosi :)is kur pas tave tiek teisingu minciu ir isminties?  tau sekmes atlaikant svitinimus  4u.gif
gal tas mieziu nuoviras ir man tiktu? o gal kuri naudojat
tuos transfer faktor papildus. kol kas tik skaitineju.kokie butent musu atveju tiktu?ir kur perkat vilniuje?

Tai ten apie miežius ir yra nukopijuota nuo merginos posto, kuri labai greit pasikėlė kraują.Tik miežiai turi būti su visais akuotais, kokie parduodami turguje, o ne nuluptos miežinės kruopos.
Papildyta:
QUOTE(SVETA K. @ 2011 12 05, 17:09)
GABIJA ,tu musu filosofe  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Ai nesijuokit.Kai pabundi 5 val, tai gal ir nusipaistai. Vakar žiūrėjau per Baltiją "Ekstrasencų šou' ir atspėjau, kad brangaakmeniai 7-oje kėdėje. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(.GABIJA. @ 2011 12 05, 17:37)
Vakar žiūrėjau per Baltiją "Ekstrasencų šou' ir atspėjau, kad brangaakmeniai 7-oje kėdėje. lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Nu va bigsmile.gif O gal gali atspet, ar man pasiseks mano nauja profesine veikla? blush2.gif
Atsakyti