Įkraunama...
Įkraunama...

Pozityvių NEligoniukų pavėsinė 6

QUOTE(.GABIJA. @ 2011 11 29, 15:58)
Noriu pasidalinti iš Ifauru gautu grožiu.

user posted image

Jetau, koks gražumas, koks žiedų gausumas. bigsmile.gif bigsmile.gif Aš laukiu nesulaukiu, kada mano pradės žydėti....
Kaip smagu, kad vėl esi su mumis ir kad viskas praėjo gerai. O švitinimas viską sutvarkys iki galo ir toliau galėsi spindėti grožiu , kaip tas amarilis. wub.gif
Dar nesuprantu - ar amarilis , tai tas pats meilenis, ar jos skirtingos gėlytės?

QUOTE(arune @ 2011 11 30, 18:11)
Man nieko.

Labai geri žodeliai. thumbup.gif Kad taip ir toliau būtų. Ar namuką jau pradėjai kepti? O vaistukų būtinai pavartok, bus ramiau. wub.gif

QUOTE(pelkių Monas @ 2011 11 30, 18:48)
Nu ka, chebra, labas 4u.gif

Nu, labas mergica. drinks_cheers.gif Esi stipri ir optimistė wub.gif - atlaikysi tas chemijas, nors ir dabar blogiau toleruoji. Žiūrėk, po kitos ir lengviau viskas bus. O krūtinę gal spaudžia nerimas ir įtampa. Gal ir tau reikia raminančių gerti, o jei geri - gal stipresnių? Dar va pasiskaitai ką nors skausmingo - pradedi galvoti ir vėl širdelė duoda žinią.
Jau rašiau, kad papukai tvarkoje, padarė mamogramą ( sakė, kad man reiks kasmet darytis), echoskopą . Mano apgamai taip pat sakė, kad nieko bloga, bet man kažkodėl nuo to ramiau nėra. Bet dabar te būna, taip kaip yra. O pirmadienį važiuoju į Klaipėdą pas onkoginekologę. Pažiūrėsim, kaip mano miomos, cistos laikosi. Tikiuosi, kad jų nebėra... cool.gif

Labukas visoms, ir gero vakariuko. wub.gif Einu pjaustyti vaisių džiovintų - kepsiu rytoj kalėdinį pyragą. Nežinau, kas išeis, nes nesu dariusi.
Atsakyti
Rasyt, kepu kepu namuka mirksiukas.gif Tesla buvo ismaisyta, nori nenori reikejo kept! Kai uzbaigsim papuosimus, pasirodysiu galbut. Jei nenugrius ta mano troba hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(pelkių Monas @ 2011 11 30, 17:48)
Nu ka, chebra, labas 4u.gif

Pries savaite lasino man gemcitabina ir karboplatina. Siandien tikrinau krauja: viskas OK tik leukocitai 2,4 vietoj 4-9. Liepe savaite pagert po 2 tab 2 kart dienoj deksametazono ir vsio smile.gif Cia viska gerai. Blogai tas, kad labai didelis sunkumas krutinej, spaudzia sirdi, lyg ir truksta oro. ir niekaip nesuprantu ar tai nuo nnervu arkoks velnias. Vandens tikrai nedaug, nes dainuodama nedustu, nakti tas sunkumas dingsta, miegu normaliai. Nu kas cia gali but, nes nervina ta plyta ant krutines g.gif per sia savaite sumazejo limfmazgiai pazasty, vakar supratau kad kazko ten truksta man. Tai tiek.
Sita chemo man sunkesne: pykina....

Ciao kakao smile.gif

Labas
Ar matavai kraujospūdį ir pulsą.Aš Klinikose vieną vakarą galvojau uždusiu, buvo labai tankus širdies plakimas ir kraujo spaudimas aukštesnysis virš 160
.Nei įkvėpti nei iškvėpti.Gerai , kad ten pagalba greta.

Nuo to deksametazono naktį trejus naktinis keičiu.Nereikės net baseino , kad išmokčiau plaukti.Na gal kitą savaitę pamažins.Įdomu kokie bus švitinimo jausmai?
Atsakyti
QUOTE(rasų lanka @ 2011 11 30, 22:27)
Jau rašiau, kad papukai tvarkoje, padarė mamogramą ( sakė, kad man reiks kasmet darytis), echoskopą . Mano apgamai taip pat sakė, kad nieko bloga, bet man kažkodėl nuo to ramiau nėra. Bet dabar te būna, taip kaip yra. O pirmadienį važiuoju į Klaipėdą pas onkoginekologę. Pažiūrėsim, kaip mano miomos, cistos laikosi. Tikiuosi, kad jų nebėra... cool.gif

Labukas visoms, ir gero vakariuko. wub.gif Einu pjaustyti vaisių džiovintų - kepsiu rytoj kalėdinį pyragą. Nežinau, kas išeis, nes nesu dariusi.

Gerai , kad viskas einasi teisingai.Pirmadienis jau netoli.Mano principu, jei bijai irgi bus gerai.Svarbu, kad viską kontroliuoji.

Aš iš Klinikų parvežiau peršalimo virusą
.Gydau sau slogą, balso pusiau nėra, bet gerklės neskauda.Už tai vakar mamai
temperatūra vos ne iki 39 sukilo, vyras normaliai sloguoja.O mama dar jumorą padarė.Nulaižė gripekso tablečių ružamą dalį , o pačias tabletes sumetė į padėklą , gerai, kad vyras pamatė ir paklauskė , kas ten mėtosi.Žodžiu žiūrėt reikia kaip vaiką.Butų likusi be vaistų.Šiandien jau sekiau, kol praris.Bet jai neblogai suveikė.Turėjau pušų spyglių arbatos , tai ryte jau buvo 37,1.
Taigi saugokitės mergaitės.

Kokios jūs visos kulinarės thumbup.gif

O aš vakar pradėjau baiginėti juostelę savo bolero megztinukui.Tik rankos greit pavargsta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .GABIJA.: 01 gruodžio 2011 - 11:50
QUOTE(.GABIJA. @ 2011 12 01, 12:26)
O aš vakar pradėjau baiginėti juostelę savo bolero megztinukui.Tik rankos greit pavargsta.

Šaunuolė, tik nepervark 4u.gif
Atsakyti
O as jau siandien lauke su vaikais buvau apie 2 val, kaip dejom rata po parka. Veido spalva -zalia doh.gif Dusina, mane. Ne Gabija, cia ne spaudimas. Tikriausiai visgi daug vandens verysad.gif

Gero vakaro. Einu pas psichologe savo. Laukiu as tu ketvirtadienio vakaru, bet ir prisibijau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pelkių Monas @ 2011 12 01, 17:23)
O as jau siandien lauke su vaikais buvau apie 2 val, kaip dejom rata po parka. Veido spalva -zalia doh.gif Dusina, mane. Ne Gabija, cia ne spaudimas. Tikriausiai visgi daug vandens verysad.gif

Gero vakaro. Einu pas psichologe savo. Laukiu as tu ketvirtadienio vakaru, bet ir prisibijau blush2.gif

Labas rytas
Ar nepersistengei? Jei trūksta oro, gal nereikia taip ilgai vaikščioti.Dar save labai išvargini.Pasiprašyk greitesnio patikrinimo.Gal kita priežastis?O dusinti gali netgi sukelti nervai, nes jie kerta per širdį, o tada irgi dusina.
O kodėl tu bijai psichologės?
Atsakyti
Sveikos, merginos.

Man skubiai reikia surasti moterį, kuri įsivaikino tris vaikus iš globos namų. Man atrodo, kad tai Carvel. Niekaip neberandu tos temos, kur apie tai kalbėjome.

Atsakyti
QUOTE(nida44 @ 2011 12 02, 14:21)
Sveikos, merginos.

Man skubiai reikia surasti moterį, kuri įsivaikino tris vaikus iš globos namų. Man atrodo, kad tai Carvel. Niekaip neberandu tos temos, kur apie tai kalbėjome.

Radau, tai iš tiesų Carvel.
Atsakyti
Paklause daktare, atrodo tikrai daug vandens. Plaucio negirdejo. Ryt eisiu i gret. pagalbos ligonine, budes mano draugas, sutarem kad viska padarys ir jeigu bus galimybe i ligonine neguldys, bet jeigu reiks tai reiks. labai negaliu as ilgam vaiku palikt, labai ju ilgiuosi ir del to daug asaroju. paziuresim. Viena daktare pasake, kad tikriausiai chemo neveikia, bet siemos daktare pasake kad tai netiesa, nes chemo daryta 23 diena, taigi... o tokie dalykai kaip vanduo isvis keiciasi npo 3-4 chemo. Pykstu ant onkologes, kad treciadieni net nepaklause. Nu nieko, uztat ryt busiu labai gerose rankose smile.gif O pykinimas jau praejo, valio smile.gif
gero savaitgalio 4u.gif

P.s. prisibijau, nes yra dusioj labai skaudziu dalyku, apie kuriiuos reikia kalbet irgi ir tada kartu kalbam kalbam ir tie skauduliai isgyja. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pelkių Monas: 02 gruodžio 2011 - 20:16
QUOTE(pelkių Monas @ 2011 12 02, 21:14)
Paklause daktare, atrodo tikrai daug vandens. Plaucio negirdejo. Ryt eisiu i gret. pagalbos ligonine, budes mano draugas, sutarem kad viska padarys ir jeigu bus galimybe i ligonine neguldys, bet jeigu reiks tai reiks. labai negaliu as ilgam vaiku palikt, labai ju ilgiuosi ir del to daug asaroju. paziuresim. Viena daktare pasake, kad tikriausiai chemo neveikia, bet siemos daktare pasake kad tai netiesa, nes chemo daryta 23 diena, taigi... o tokie dalykai kaip vanduo isvis keiciasi npo 3-4 chemo. Pykstu ant onkologes, kad treciadieni net nepaklause. Nu nieko, uztat ryt busiu labai gerose rankose smile.gif O pykinimas jau praejo, valio smile.gif
gero savaitgalio 4u.gif

P.s. prisibijau, nes yra dusioj labai skaudziu dalyku, apie kuriiuos reikia kalbet irgi ir tada  kartu kalbam kalbam ir tie skauduliai isgyja.  smile.gif

labas
Gaila, kad tavo spėjimai pasitvirtino.Tokiu atveju linkiu geros pagalbos ir jau kiek įmanoma saugok save.
Ir pamiršk visus skaudulius.Tai praeitis, o mums prasminga ši diena.
Atsakyti
Jau namie smile.gif Buvo 8 cm arba 1,5 l vandens. dabar taip lengva kvepuot smile.gif
Bijau, bijau kad vel greit atgal nesirinktu. O va leukocitai jau 2,9. per 3 dienas dave 0,5, be jokiu vaistu, tai manau iki 14 gruodzio patys be jokiu hormonu atsistatys.
Atsakyti