QUOTE(.GABIJA. @ 2011 11 29, 15:58)
Jetau, koks gražumas, koks žiedų gausumas. Aš laukiu nesulaukiu, kada mano pradės žydėti....
Kaip smagu, kad vėl esi su mumis ir kad viskas praėjo gerai. O švitinimas viską sutvarkys iki galo ir toliau galėsi spindėti grožiu , kaip tas amarilis.
Dar nesuprantu - ar amarilis , tai tas pats meilenis, ar jos skirtingos gėlytės?
QUOTE(arune @ 2011 11 30, 18:11)
Man nieko.
Labai geri žodeliai. Kad taip ir toliau būtų. Ar namuką jau pradėjai kepti? O vaistukų būtinai pavartok, bus ramiau.
QUOTE(pelkių Monas @ 2011 11 30, 18:48)
Nu ka, chebra, labas
Nu, labas mergica. Esi stipri ir optimistė - atlaikysi tas chemijas, nors ir dabar blogiau toleruoji. Žiūrėk, po kitos ir lengviau viskas bus. O krūtinę gal spaudžia nerimas ir įtampa. Gal ir tau reikia raminančių gerti, o jei geri - gal stipresnių? Dar va pasiskaitai ką nors skausmingo - pradedi galvoti ir vėl širdelė duoda žinią.
Jau rašiau, kad papukai tvarkoje, padarė mamogramą ( sakė, kad man reiks kasmet darytis), echoskopą . Mano apgamai taip pat sakė, kad nieko bloga, bet man kažkodėl nuo to ramiau nėra. Bet dabar te būna, taip kaip yra. O pirmadienį važiuoju į Klaipėdą pas onkoginekologę. Pažiūrėsim, kaip mano miomos, cistos laikosi. Tikiuosi, kad jų nebėra...
Labukas visoms, ir gero vakariuko. Einu pjaustyti vaisių džiovintų - kepsiu rytoj kalėdinį pyragą. Nežinau, kas išeis, nes nesu dariusi.