Labas
Kaip sekasi Laikme?
Ryt guluosi keisti stento.Tikiuosi penktadienį paleis.Savaitgalio nesinori urologiniame praleisti.
Pasiėmiau kortelę,paskaičiau kompiuterinės išrašą, kažkodėl niekas nepasakė, kad pasisėjo į storąja žarną.
Dar liko 3 chemo.
Taigi be komentarų.
Geros sveikatos visoms.Jau saulė išlindo.
Ate
QUOTE(.GABIJA. @ 2012 04 18, 13:42)
Ryt guluosi keisti stento.Tikiuosi penktadienį paleis.Savaitgalio nesinori urologiniame praleisti.
Pasiėmiau kortelę,paskaičiau kompiuterinės išrašą, kažkodėl niekas nepasakė, kad pasisėjo į storąja žarną.
Dar liko 3 chemo.
Taigi be komentarų.
Dar liko 3 chemo.
Taigi be komentarų.
Tai turi omeny metastazes??? gal ne taip supratai,jeigu nieko nepasake?
linkiu kad sekmingai praeitu si nemaloni procedura ir savaitgaliui griztum namo
vakar susipazinau su nuostabia moteriske,jos istorija tiesiog sukrete,gal kas jau ir girdejo,pries 15 metu sirgo ewingo sarkoma,gydytojai "dave " tik pusmeti gyventi...stebuklingai pagydo po daug metu pagimde 2 vaikus (viena turejo iki ligos) ,bet mazoji gime su sunkia sirdies yda daugybe operaciju,bet vaikas gyvena,dabar jai 4.5 metuku,tai ta moteris ikure organizacija Vaiko sirdis,bet dar likimas nepagailejo isbandymu...pries 3 metus jai diagnozavo kruties vezi,ir iskart 3 stadija va cia straipsnis,kas netingi paskaityti,tik cia praeitu metu
http://www.lrytas.lt...lyg-vaistai.htm
Sveikos visos pozityviosios neligoniukės
Nežinojau, kurioj temoj geriausiai pasireikšti, bet mėginsiu čionai
Kažkaip manau čia rasiu geriausių patarimų..
Bendrauju su žmogumi, ne per seniausiai praradusiu savo moterį dėl piktosios ligos..
Kažkaip... mažai tą temą gvildename, mažai kalbame apie ją, ypatingai apie ligos laikotarpį.. O gal vis tik reiktų? Nes net neįsivaizduoju kokie jausmai turėtų virti to žmogaus širdyje, tuo labiau pradedant megzti naujus santykius..
Bendrauju su žmogumi, ne per seniausiai praradusiu savo moterį dėl piktosios ligos..
Kažkaip... mažai tą temą gvildename, mažai kalbame apie ją, ypatingai apie ligos laikotarpį.. O gal vis tik reiktų? Nes net neįsivaizduoju kokie jausmai turėtų virti to žmogaus širdyje, tuo labiau pradedant megzti naujus santykius..
Labas,
Aš jau namuose. Vakar išoperavo putpelės kiaušinio dydžio akmenį. Nelaiko dabar ligoninėse. Bet namie geriau...
Oras pasaka, kad tik nuotaikos mums visoms būtų pavasarinės, šiltos
Aš jau namuose. Vakar išoperavo putpelės kiaušinio dydžio akmenį. Nelaiko dabar ligoninėse. Bet namie geriau...
[QUOTE][quote=beprotiskai_fantastiska,2012 04 18, 14:40]
Manau,kad čia ne ta vieta kur tu galėtumei kaip pati rašai pasireikšti , o ir skausmas netekus artimo žmogaus visai nepriklauso nuo to ar jį pasiglemžė pikta ar nelabai pikta liga,avarija ar nelaimingas atsitikimas.
Manau,kad čia ne ta vieta kur tu galėtumei kaip pati rašai pasireikšti , o ir skausmas netekus artimo žmogaus visai nepriklauso nuo to ar jį pasiglemžė pikta ar nelabai pikta liga,avarija ar nelaimingas atsitikimas.
QUOTE(Laikmė @ 2012 04 18, 17:05)
Labas,
Sveika putpele sugrįžus namo.
Kažin kuri turtingesnė ? /išoperavo putpelės kiaušinio dydžio akmenį/.Pas mane buvo mažulyčių , kaip chirurgas sakė apie 150 akmenukų.Tokių kiekių suskaičiuoti jis sakė neturi laiko./jumoras/Pripyliau 2/3 kremo dėžutės. Toks kiekis ir formatas pavojingi, nes gali nuplaukti bile kur.
Papildyta:
[quote=entente,2012 04 18, 20:07]
[QUOTE][quote=beprotiskai_fantastiska,2012 04 18, 14:40]
[/quote]
Jei neseniai palaidojo žmoną, tai matai kiek jis pergyvena .
Nueik pas psichologą viena ar abu ir suprasi kaip įvertinama gali būti jūsu situacija.
Gabija , neškis rytoj saulėgražą. Laikysiu kumštelius , viskas bus gerai. Kas pasisėjo, tas išsiraus.
Laikme - sveikute pargrįžusi - tai dabar esi turtinga. Turi savo akmenį. Stiprėk ir būk sveika.
QUOTE(rasų lanka @ 2012 04 18, 22:21)
Gabija , neškis rytoj saulėgražą. Laikysiu kumštelius , viskas bus gerai. Kas pasisėjo, tas išsiraus.
Laikme - sveikute pargrįžusi - tai dabar esi turtinga. Turi savo akmenį. Stiprėk ir būk sveika.
Labas
rasų lanka dėkoju už saulelę.
saulėgrąža viena mano gražuolių, ypač pilnavidurė.O šita šypsenėlė tai gal rasų lankos kūryba.
Aš jau namie.Su narkoze per gerą pusvalandį stentą pakeitė.Be narkozės , tai aš ne partizanė.Turėtų skaudėti, nes tualete jaučiasi ugnelė.
Urologinį labai prabangiai remontuoja.Kur buvo paguldę 4-vietos.Palatoje atskiru kampu atskirtas dušas ir tualetas.Bet šalta, nes bent to korpuso nekūreno.Šalia kolidoriuje laukė panelė su vasarine apranga ,tai veidas tapo violetiniu.Gerai , kad man jau neberūpi būti gražia, tai pirma žiūriu į oro prognozę.
Skaičiau , gretinau aprašus kompiuterinės tomogramos ir echoskopijos dėl metastazės žarnyne.Yra panašumas , tik sakiniai suformuoti skirtingai..Na nežinau. Ketvirtadieni vėl pradedu 4-ą turą, tai reiks onkologę išklausinėti.
QUOTE(.GABIJA. @ 2012 04 19, 19:03)
Labas
saulėgrąža viena mano gražuolių, ypač pilnavidurė.O šita šypsenėlė tai gal rasų lankos kūryba.
Aš jau namie.Su narkoze per gerą pusvalandį stentą pakeitė.Be narkozės , tai aš ne partizanė.Turėtų skaudėti, nes tualete jaučiasi ugnelė.
Urologinį labai prabangiai remontuoja.Kur buvo paguldę 4-vietos.Palatoje atskiru kampu atskirtas dušas ir tualetas.Bet šalta, nes bent to korpuso nekūreno.Šalia kolidoriuje laukė panelė su vasarine apranga ,tai veidas tapo violetiniu.Gerai , kad man jau neberūpi būti gražia, tai pirma žiūriu į oro prognozę.
Skaičiau , gretinau aprašus kompiuterinės tomogramos ir echoskopijos dėl metastazės žarnyne.Yra panašumas , tik sakiniai suformuoti skirtingai..Na nežinau. Ketvirtadieni vėl pradedu 4-ą turą, tai reiks onkologę išklausinėti.
Viskas bus gerai, GABIJA
Styprybes, styprybes ir dar karta styprybes
QUOTE(šiandien besišypsanti @ 2012 04 19, 23:14)
Baigiau gydymą
Vis dar negaliu patikėti, kad nereikia chemijos kad praeis blogumas, silpnumas, pykinimas ir kiti nemalonumai
Daug rekomendacijų išgirdau. Ryt prisėsiu parašysiu, gal kam pravers
Vis dar negaliu patikėti, kad nereikia chemijos kad praeis blogumas, silpnumas, pykinimas ir kiti nemalonumai
Valio man paskutine chemija buvo pati "geriausia",nes zinojau kad pakentesiu blogumus kokia savaitele ir prades reikalai eiti geryn
Tai stiprek dabar
QUOTE(šiandien besišypsanti @ 2012 04 19, 21:14)
Baigiau gydymą
Kaip šaunu Aš pamenu kaip per mano paskutinę chemiją moterys juokavo,jog tokia šventė ir kaipgi aš čia be torto. Taip, kad su švente Stiprėk.