[QUOTE][quote=.GABIJA.,2012 04 14, 03:34]
Labas rytas
Dabar 04-24>nubudau 3 val, o užmigti niekaip.Vakar sužinojau markerį 6,2. vasario -21 buvo 40.Net atsižliumbiau, kai padiktavo,galvojau kitaip.Prieš metus buvo-7, po to pradėjo kilti po dalelę.
Gaila , kad jėgų nėra.
Labas rytas,
Kokia gera naujiena Dabar tiktai stiprėk, kaupk jėgas , ir dera prisiminti,kad lipant į kalną niekada nebūna lengva. Ačiū už tokias švelnias pavasario pranašes - žibuokles. Dar kartą stiprybės
labas,
GABIJA, kokia nuostabi žinia .
Man jau metai, kai gyvenu su šia liga. Pirmadienį einu operuotis tulžies akmenligę. Tikiuosi , kad viskas bus gerai, nebus jokių komplikacijų arba šiaip visokių netikėtumų, kaip prieš metus. Pernai fibroadenoma, o galutinė diagnozė . Bet šįkart tikiu, kad jokių blogų emocijų nebus.
Su pavasariu visas
Man jau metai, kai gyvenu su šia liga. Pirmadienį einu operuotis tulžies akmenligę. Tikiuosi , kad viskas bus gerai, nebus jokių komplikacijų arba šiaip visokių netikėtumų, kaip prieš metus. Pernai fibroadenoma, o galutinė diagnozė . Bet šįkart tikiu, kad jokių blogų emocijų nebus.
Su pavasariu visas
[quote=entente,2012 04 14, 10:05]
Kokia gera naujiena Dabar tiktai stiprėk, kaupk jėgas , ir dera prisiminti,kad lipant į kalną niekada nebūna lengva. Ačiū už tokias švelnias pavasario pranašes - žibuokles. Dar kartą stiprybės
[/quote]
Man tulžis išoperuota.Nėra baisi procedūra.
Dėkoju už linkėjimus,kad jie kuo ilgiau gyvuotų,bet kad turėjau markerį 5,7 o metastazės tik panorėję tyliai išauga.Dabar bando 3 metastazes užkalkinti.
Laikme Gero pirmadienio.Tik gerų emocijų.
Papildyta:
[/quote]
Man tulžis išoperuota.Nėra baisi procedūra.
Dėkoju už linkėjimus,kad jie kuo ilgiau gyvuotų,bet kad turėjau markerį 5,7 o metastazės tik panorėję tyliai išauga.Dabar bando 3 metastazes užkalkinti.
Laikme Gero pirmadienio.Tik gerų emocijų.
Papildyta:
QUOTE(arune @ 2012 04 14, 16:22)
QUOTE(.GABIJA. @ 2012 04 14, 05:34)
Labas rytas
Dabar 04-24>nubudau 3 val, o užmigti niekaip.Vakar sužinojau markerį 6,2. vasario -21 buvo 40.Net atsižliumbiau, kai padiktavo,galvojau kitaip.Prieš metus buvo-7, po to pradėjo kilti po dalelę.
Gaila , kad jėgų nėra.
Gaila , kad jėgų nėra.
Nuostabu, brangiausia saulele. Negaliu atsiskaityti tų žodžių. Nuostabu.... O nuovargiui turėk kantrybės. Ganyk akeles gamtoje - žolynėliuose, paukšteliuose ir medeliuose, darbai palauks. Tikrai sustiprėsi.
QUOTE(Laikmė @ 2012 04 14, 15:58)
labas,
Su pavasariu visas
Su pavasariu visas
Laikmė
siunčiu tau pirmadieniui du angeliukus padėjėjus.
Sėkmės
visoms kurios švęs Paschą , ypač SVETAI IR JOS ŠEIMAI.
QUOTE(.GABIJA. @ 2012 04 14, 23:05)
visoms kurios švęs Paschą , ypač SVETAI IR JOS ŠEIMAI.
GABIJA ,mieloji,aciu
Labai dziaugiuosi del tavo markerio
Cia musu darbeliai Velykoms su Saša ejom i cerkve,pašventinom kiašinius
Христос Воскресе!
SVETUK, ir visos mergaitės, kurios šiandien švenčia Šv. Velykas ir mažąsias Velykėles ir Atvelykį.... Su šventėmis.
Kokie gražūs Svetos su dukryte margučiai ir vištaitės...
Laikme - laikysim kumštelius. Viskas bus tik gerai.
Šį vakarą bus rodoma laida - gal norėsit pažiūrėti