Įkraunama...
Įkraunama...

Pozityvių NEligoniukų pavėsinė 6

QUOTE(nida44 @ 2012 04 11, 17:05)
Bet, manau, kad galima papildyti ir onkologiją. Sako, labai gerai veikia rupūžės, pagautos kaip tik balandžio mėnesį, delikatesas spirite. Juk žiniuoniai nebūtų šimtmečiais gydę visokiomis priemonėmis šios ligos, jei jos nebūtų kam nors padėjusios. Tegu ir iš šimto vienam. 

Pelkių mone, nesigraužk, kad išbandei visokių žolininkų priemonių, o gal jos kiek ir padėjo. Gal kur ir apsirikai.
.

papildyti ir as manau kad labai tinka. Bet as nutraukiau visus augalus ir geriamus ir leidziamus, kai man 2 zolininkai nesugebejo paaiskint kaip ju gydymas tinka su dabartine chemija (chemija ilga, 12 kartu, dar ir nusikelineja del silpno kraujo ar kitu priezasciu), ar nesilpnina poveikio, ar.. nu buvo pas mane klausimu. Jie nezino,liepe skaityt internete. Aha.. nu kur as rasiu tokia info doh.gif O mano onko sesele, kai isgirdo kad as zoleles valgau, paklause kokias, pasakiau tik 2, sako labai idomios zolyte, labai. Pasisnekejom mes tada truputi (ji jau 20 metu dirba vyr.onko sesute, turi milziniska patirti) ir as nusprendziau kad ...pauze. O po chemijos vel galesiu zolinet biggrin.gif
Atveze man drauge ir rupuze buteli ir musmiriu ir receptus kaip gert. Viskas stovi, laukia. Dar turiu kobru tulzies pusliu, dar turiu bebro prostata biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif , o rusy kelios dezes uzpilu, dziovintu zoliu ir kito bieso. doh.gif

Nieko, nieko, stiprejam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(.GABIJA. @ 2012 04 13, 01:15)
Labas
aš kai gaunu Neupogeno, be nuskausminančių ne išgyvenu.
Čia radau toki įrašą iš kraujo forumo./Man irgi skaudedavo nuo Neupogeno,bet nestipriai,bet man iskart buvo pasakyta-isgerti 2 tabletes paracetamolio (2*500) pries leidziant ampulę.

GABIJA,gal cia net ir mano zinute,man lepdavo butinai pries leidziant isgerti 2 tabletes 4u.gif
Atsakyti
Man nepersimeta tekstas. Bet galima surinkti

Badavimas prieš chemoterapiją gali išgelbėti gyvybę.

Grįžtant prie žolių. Daugelis jų chemijos metu yra draudžiamos vartoti, nes vaistažolėse esančios veikliosios medžiagos gali sustiprinti arba susilpninti chemoterapijos poveikį.

Atsakyti
QUOTE(pelkių Monas @ 2012 04 13, 00:24)
papildyti ir as manau kad labai tinka. Bet as nutraukiau visus augalus ir geriamus ir leidziamus, kai man 2 zolininkai nesugebejo paaiskint kaip ju gydymas tinka su dabartine chemija (chemija ilga, 12 kartu, dar ir nusikelineja del silpno kraujo ar kitu priezasciu), ar nesilpnina poveikio, ar.. nu buvo pas mane klausimu. Jie nezino,liepe skaityt internete. Aha.. nu kur as rasiu tokia info doh.gif O mano onko sesele, kai isgirdo kad as zoleles valgau, paklause kokias, pasakiau tik 2, sako labai idomios zolyte, labai. Pasisnekejom mes tada truputi (ji jau 20 metu dirba vyr.onko sesute, turi milziniska patirti) ir as nusprendziau kad ...pauze. O po chemijos vel galesiu zolinet biggrin.gif
Atveze man drauge ir rupuze buteli ir musmiriu ir receptus kaip gert. Viskas stovi, laukia. Dar turiu kobru tulzies pusliu, dar turiu bebro prostata biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif , o rusy kelios dezes uzpilu, dziovintu zoliu ir kito bieso. doh.gif

Labas
Gaila rūpužytės, skaičiau, kad jos poveikis dar silpnesnis už ugniažolės.
Papildyta:
QUOTE(pelkių Monas @ 2012 04 13, 00:24)
Atveze man drauge ir rupuze buteli ir musmiriu ir receptus kaip gert. Viskas stovi, laukia. Dar turiu kobru tulzies pusliu, dar turiu bebro prostata biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif , o rusy kelios dezes uzpilu, dziovintu zoliu ir kito bieso. doh.gif

Ir kur jūs tą bebro prostatą gavot? Na medžiotojas giminė, o kitais atvejais įbruks turguje lašinių gabaliuką.Įsivaizduokit kiek iš viso tų bebrų yra.

Atsakyti
QUOTE(šiandien besišypsanti @ 2012 04 12, 15:10)
Darom  thumbup.gif
Kaip tik orai labai tinkami.
Tik gal ne savaitgalį?  ax.gif

QUOTE(willow @ 2012 04 12, 15:42)
Gal ir mane priimsit ?  ax.gif Irgi ne savaitgalį. Tik aš kitą savaitę, jei mano gydytoja neprigalvos tyrimų, noriu išdumti kaiman - noriu sėti, sodinti, gėrėtis. pabūsiu kokias tris-keturias dienas. Man ten labai gera.

drinks_cheers.gif tai dar kita savaite ok? wilow, jau busi grizusi?

o man pavasaris doh.gif isivaizdavaua, kad kompiuterine tomografija siandien, o pasirodo 10 d. reikejo jau buti. bet prieme smile.gif kazkokius juodus taskus uzdejo
Pelkiu Monai, oho kiek visko sukaupei biggrin.gif galesi kioskeli atidaryti smile.gif po svitinimo ir as pardesiu pas zolininkus zygius
sekmes visoms, kuriu laukia tyrimai 4u.gif
Atsakyti
Man tas vienas taškas ir dabar dar nenusiplovęs, pusantrų metų kažkur kaip uždėtas buvo.
Atsakyti
QUOTE(Mastė @ 2012 04 12, 15:37)
tai merginos vilnietes, kadu susibegima organizuojames?  smile.gif

QUOTE(šiandien besišypsanti @ 2012 04 12, 16:10)

Taip-taip. Darom Man tinka kita savite, tik reikia is anksto diena aptart ir vieta smile.gif

QUOTE(nida44 @ 2012 04 13, 11:43)
Grįžtant prie žolių. Daugelis jų chemijos metu yra draudžiamos vartoti, nes vaistažolėse esančios veikliosios medžiagos gali sustiprinti arba susilpninti chemoterapijos poveikį.

Man chemoterapeute buvo uzdraudus visas zoles. TIK po chemoterapijos...

QUOTE(Edmė @ 2012 04 13, 18:22)
Man tas vienas taškas ir dabar dar nenusiplovęs, pusantrų metų kažkur kaip uždėtas buvo.

Mane spinduliavo pries 4 metus, visi taskai ir sviezi atrodo, o zadejo, kad nusitrins...

Buvau siandien toj istaigoje, kur nedarbinguma ir darbinguma nustatineja, prisinervinau...Net pykint pradejo, galva isiskaudejo, sirdis plake kaip patrakus... Atejau, uzmigau...
O gal visai ir nereikejo, daktaras buvo gan malonus ir pasake, kad pagal medicinini israsa is seimos daktares ir onkologo ir mano pasakojimu, turetu palikti viska ka turiu dabar - kita penktadieni pamatysim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(romantikė @ 2012 04 13, 19:11)
O gal visai ir nereikejo, daktaras buvo gan malonus ir pasake, kad pagal medicinini israsa is seimos daktares ir onkologo ir mano pasakojimu, turetu palikti viska ka turiu dabar - kita penktadieni pamatysim smile.gif

Tai tau turėtų labai pasisekti. Su antra st., kai po gydymo praėjo keturi metai, ir kad paliktų tuos pačius procentus... g.gif Mano bendražygei su antra st. (gyd.baigtas prieš keturis metus) visai panaikino nedarbingumą (nuo buvusių 40 proc.) Na taip, ji neblogai jaučiasi, buvo, praėjo liga - ir vėl gyvena normalų gyvenimą. Skaudžiausia, kai mažina grupę, kai situacija sudėtinga, kaip kad Gabijai - net gydymo metu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arune: 13 balandžio 2012 - 20:35
QUOTE(arune @ 2012 04 13, 21:34)
Tai tau turėtų labai pasisekti. Su antra st., kai po gydymo praėjo keturi metai, ir kad paliktų tuos pačius procentus...  g.gif  Mano bendražygei su antra st. (gyd.baigtas prieš keturis metus) visai panaikino nedarbingumą (nuo buvusių 40 proc.)  Na taip, ji neblogai jaučiasi, buvo, praėjo liga - ir vėl gyvena normalų gyvenimą. Skaudžiausia, kai mažina grupę, kai situacija sudėtinga, kaip kad Gabijai - net gydymo metu.

Nesu tikra, kad bus kaip jis pasake, labai tikiuosi...
arune, as turi daug gretutiniu ligu... 2 operacijas per metus...

Del Gabijos netekto darbingumo koregavimo i blogesne puse neturiu komentaru verysad.gif

Tiesiog labai nervinausi...kaip bus-taip bus.
Atsakyti
QUOTE(romantikė @ 2012 04 13, 22:09)
Nesu tikra, kad bus kaip jis pasake, labai tikiuosi...
arune, as turi daug gretutiniu ligu... 2 operacijas per metus...

Del Gabijos netekto darbingumo koregavimo i blogesne puse neturiu komentaru  verysad.gif

Tiesiog labai nervinausi...kaip bus-taip bus.

Labas rytas
Dabar 04-24>nubudau 3 val, o užmigti niekaip.Vakar sužinojau markerį 6,2. thumbup.gif vasario -21 buvo 40.Net atsižliumbiau, kai padiktavo,galvojau kitaip.Prieš metus buvo-7, po to pradėjo kilti po dalelę.
Gaila , kad jėgų nėra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .GABIJA.: 14 balandžio 2012 - 03:35
Gal jau miegoti eiti.Per naktį ieškojau ką buvau sugadinusi , kai nusprendžiau , kad kompe per daug visko yra.
Jau 7,13val.Saulės pas mus nėra, debesys.
Kokia nesamonė.
Žadėjo anūkai atvažiuoti pasisupti, nebent po pietų leis ir man saulė pietinėje pusėje pašilti.

user posted image

Gero poilsio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .GABIJA.: 14 balandžio 2012 - 06:46
QUOTE(.GABIJA. @ 2012 04 14, 04:34)
Labas rytas 
Dabar 04-24>nubudau 3 val, o užmigti niekaip.Vakar sužinojau markerį 6,2. thumbup.gif  vasario -21 buvo 40.Net atsižliumbiau, kai padiktavo,galvojau kitaip.Prieš metus buvo-7, po to pradėjo kilti po dalelę.
Gaila , kad jėgų nėra.

turbūt ši žinia labiau sušildė ir už saulutę. thumbup.gif
Atsakyti