QUOTE(nida44 @ 2012 04 11, 17:05)
Bet, manau, kad galima papildyti ir onkologiją. Sako, labai gerai veikia rupūžės, pagautos kaip tik balandžio mėnesį, delikatesas spirite. Juk žiniuoniai nebūtų šimtmečiais gydę visokiomis priemonėmis šios ligos, jei jos nebūtų kam nors padėjusios. Tegu ir iš šimto vienam.
Pelkių mone, nesigraužk, kad išbandei visokių žolininkų priemonių, o gal jos kiek ir padėjo. Gal kur ir apsirikai.
.
Pelkių mone, nesigraužk, kad išbandei visokių žolininkų priemonių, o gal jos kiek ir padėjo. Gal kur ir apsirikai.
.
papildyti ir as manau kad labai tinka. Bet as nutraukiau visus augalus ir geriamus ir leidziamus, kai man 2 zolininkai nesugebejo paaiskint kaip ju gydymas tinka su dabartine chemija (chemija ilga, 12 kartu, dar ir nusikelineja del silpno kraujo ar kitu priezasciu), ar nesilpnina poveikio, ar.. nu buvo pas mane klausimu. Jie nezino,liepe skaityt internete. Aha.. nu kur as rasiu tokia info O mano onko sesele, kai isgirdo kad as zoleles valgau, paklause kokias, pasakiau tik 2, sako labai idomios zolyte, labai. Pasisnekejom mes tada truputi (ji jau 20 metu dirba vyr.onko sesute, turi milziniska patirti) ir as nusprendziau kad ...pauze. O po chemijos vel galesiu zolinet
Atveze man drauge ir rupuze buteli ir musmiriu ir receptus kaip gert. Viskas stovi, laukia. Dar turiu kobru tulzies pusliu, dar turiu bebro prostata , o rusy kelios dezes uzpilu, dziovintu zoliu ir kito bieso.
Nieko, nieko, stiprejam