Įkraunama...
Įkraunama...

Pozityvių NEligoniukų pavėsinė 6

QUOTE(šiandien besišypsanti @ 2012 04 11, 17:57)
Va ką tik anoje temoje sudirbau žoles onkolgijoje  doh.gif Čia mano subjektyvi nuomonė.

Nida, taigi neblogas kraujas. Limfocitų tikrai nieko bloga, jei šiek tiek mažiau (bet tiesa nežinau kai būna kai kraujo piktasis), neutrofilai beveik normoje, o trombocitai po chemijos dažnai krenta. Jeigu nedaug žemiau normos, tai baikis  irnesakyk.gif Va leukocitų vienas tai nekas visai nekas. Mone, kiek leisies filgrastimo? negi vienkartinai paskyrė? Tik saugokis infekcijos  ph34r.gif

Paskaičiau, ką anoje temoje parašei - tu visiškai teisi, keisti ano gydymo į tą negalima, pasitikėti šarlatanais - pavojingiausias dalykas. Ne, čia visur mūsų nuomonės sutampa.

Beje, aš chemijos metu ir po jos dar ilgai gerdavau Carsil. Po daug - šešias tabl. per dieną. Ir tai buvo kepenų fermentai posmarkiai sukilę. Išgėriau kibirą Jadvygos arbatos Nr. 5 ir jau antrą kartą tikrinuosi - idealūs. Nereikėjo gydytis cheminiais vaistais. ir tai nuostabu.

Mone, tai tau atideda chemiją? Kaip norėčiau su tavimi drinks_cheers.gif padaryti gerą kaušą. Čia apie mane Oželis sakė - forumas persunktas alkoholiu. Kurgi ne
Atsakyti
Kas turėjo klausimų, tai aš savo "protą" patalpinau į I temą.Jau 01:30, tai galvelė jau gal norėtų miego, bet Neupogenas nesutinka.

Saldžių sapnų.
Atsakyti
QUOTE(nida44 @ 2012 04 11, 19:35)
Paskaičiau, ką anoje temoje parašei - tu visiškai teisi, keisti ano gydymo į tą negalima, pasitikėti šarlatanais - pavojingiausias dalykas. Ne, čia visur mūsų nuomonės sutampa.

Beje, aš chemijos metu ir po jos dar ilgai gerdavau Carsil. Po daug - šešias tabl. per dieną. Ir tai buvo kepenų fermentai posmarkiai sukilę. Išgėriau kibirą Jadvygos arbatos Nr. 5  ir jau antrą kartą tikrinuosi - idealūs. Nereikėjo gydytis cheminiais vaistais. ir tai nuostabu.

Mone, tai tau atideda chemiją? Kaip norėčiau su tavimi drinks_cheers.gif padaryti gerą kaušą. Čia apie mane Oželis sakė - forumas persunktas alkoholiu. Kurgi ne

Jau amžinybę negėriau alkogolio.Išgėriau ketvirtį stiklinės alaus ir vos sienos nenudaužiau.

Žinodama Oželio nemeilę savo personai ,prisimenu savo pirmą apsilankymą jo vaistinėjeJis paliko tikrai inteligentiško, paslaugos verslininko įspūdį,Tačiau forumo pasisakymai per šiurkštus.Kodėl galima būti mandagiu už prekystalio, bet nervintis forume.
Čia nėra nė vienos medikės.O kitos persmelktos nervais ir baime.
Labai sunku bendrauti su žmogumi, kuris niekaip nesupranta Jūsų.Bet jei pradėjote rašyti, tai reikia kentėti.Juk tai nuspręsta Jūsų valia.

Jau nepamenu kas prašė iš merginų paklausti draugės ,Jūsų apie vaistažoles , nes pati bijo[SIZE=7] [SIZE=7][COLOR=red]

Na šio komentaro užteks.

Geros dienos. 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas mergaitės,

Išaušo vėl tokia skaidri ir saulėta diena su kuo jus visas ir sveikinu,linkėdama visoms didžiulės stiprybės.
Aš vakar išsiruošiau pasivaikščioti ir truputį perlenkiau lazdą, atgalios teko vos ne pilvu paršliaužti.Taip "šliauždama" galvojau, kad ne eiti virš vandens, o vaikščioti žeme yra stebuklas tiesiogine šio žodžio prasme. Šiandieną vėl saulėta ir aš vėl noriu "keliauti".
Dar kartą visoms stiprybės smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(entente @ 2012 04 12, 09:29)
Labas rytas mergaitės,

Išaušo vėl tokia skaidri ir saulėta diena su kuo jus visas ir sveikinu,linkėdama visoms didžiulės stiprybės.
Aš vakar išsiruošiau pasivaikščioti ir truputį perlenkiau lazdą, atgalios teko vos ne pilvu paršliaužti.Taip "šliauždama" galvojau, kad ne eiti virš vandens, o vaikščioti žeme yra stebuklas tiesiogine šio žodžio prasme. Šiandieną vėl saulėta ir aš vėl noriu "keliauti".
Dar kartą visoms stiprybės smile.gif smile.gif

Nepersistenk su kilometražu.Reikia eiti tiek kiek jauti malonumą ir įsivertinti grįžimą.Ir pasiklausyti ką širdelė sako.
Važiuoju kraujo "nusileisti", markeris kokiame lygyje.
Atsakyti
QUOTE(.GABIJA. @ 2012 04 12, 12:01)
Nepersistenk su kilometražu.Reikia eiti tiek kiek jauti malonumą ir įsivertinti grįžimą.Ir pasiklausyti ką širdelė sako.
Važiuoju kraujo "nusileisti", markeris kokiame lygyje.

Sekmės 4u.gif
Man kitą sav KT ir kraujai. Spręsim dėl tolesnio gydymo. Bet jau stresuoju po truputį. Taip lenvai virpuliukai bėgioja doh.gif. Reikia veiklos, tada negalvoju apie tai.
Einu pasivaiksčioti ir aš pasiskaičius apie Entente keliones mirksiukas.gif
Atsakyti
Su dar veina grazia diena Jus visas 4u.gif Kad saule praskaidrintu nuotaika, o ateinatis lietus nuplautu rupescius smile.gif
GABIJA, geru tau rezultatu
del vaistazoliu ir as sutinku. tikrai yra ligu, kurias galima jomis isgydyti..bet ne musiskes smile.gif
Monai, kazkada cia paskaiciau ir pamirsau paklausti, o tu Taline gyveni?
tai merginos vilnietes, kadu susibegima organizuojames? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mastė @ 2012 04 12, 15:37)
Su dar veina grazia diena Jus visas  4u.gif Kad saule praskaidrintu nuotaika, o ateinatis lietus nuplautu rupescius smile.gif
GABIJA, geru tau rezultatu
tai merginos vilnietes, kadu susibegima organizuojames?  smile.gif

Darom thumbup.gif
Kaip tik orai labai tinkami.
Tik gal ne savaitgalį? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(šiandien besišypsanti @ 2012 04 12, 15:10)
Darom  thumbup.gif
Kaip tik orai labai tinkami.
Tik gal ne savaitgalį?  ax.gif

Gal ir mane priimsit ? ax.gif Irgi ne savaitgalį. Tik aš kitą savaitę, jei mano gydytoja neprigalvos tyrimų, noriu išdumti kaiman - noriu sėti, sodinti, gėrėtis. pabūsiu kokias tris-keturias dienas. Man ten labai gera.
Atsakyti
Labas, gal ką nors kamavo sąnarių ligos? Įtariu, kad man kažkas panašaus. Žinoma, padidėjo svoris, bet ne miližiniškai. Domintų liaudiškos priemonės. Radau Jadvygos arbatą Nr. 23, ketinu gerti, intenete yra kažkokių priemonių prirašyta, bet man svarbesnė šio forumo lankytojų nuomonė.

Monai, matau, kad prisijungei. Kaip tu, vaikeliuk?
Atsakyti
[QUOTE][quote=nida44,2012 04 12, 17:05]
Labas, gal ką nors kamavo sąnarių ligos? Įtariu, kad man kažkas panašaus. Žinoma, padidėjo svoris, bet ne miližiniškai. Domintų liaudiškos priemonės. Radau Jadvygos arbatą Nr. 23, ketinu gerti, intenete yra kažkokių priemonių prirašyta, bet man svarbesnė šio forumo lankytojų nuomonė.

Labai džiaugčiausi,jeigu kuri nors pasiūlytų efektyvią liaudišką priemonę sąnariams. Receptų, tiesa, yra begalės,bet,o,tačiau...Aš dar buvau paaugliukė kai poliartritu susirgo mama ir ko tiktai tėtis nedarė.Jaunų pušų ūglių vonios,žalčialunkio vonelės,paparčiais kemšami čiužiniai, kopūsto lapais vyniojami sąnariai, baltojo molio aplikacijos,šildymas druska, sąnarių mankšta ir t.t.Vėliau liaudiškomis priemonėmis labai domėjosi ir jas naudojo mano vyresnioji sesuo paveldėjusi šią ligą iš mamos, tačiau ir iš jos niekados neteko girdėti jokio efektyvaus recepto.Žinoma, ir pušų vonia ir kitos priemonės šiek tiek apramina sąnarį,bet labai minimaliai, nors ką gali žinoti kas nepadeda vienam gal gali padėti kitam, todėl kaip sakiau labai džiaugčiausi ir aš jei kas nors pasidalytų receptu,kuris efektyviai padėjo sąnariams. smile.gif
Papildyta:
[QUOTE][quote=šiandien besišypsanti,2012 04 12, 11:26]

Man kitą sav KT ir kraujai. Spręsim dėl tolesnio gydymo. Bet jau stresuoju po truputį. Taip lenvai virpuliukai bėgioja doh.gif. Reikia veiklos, tada negalvoju apie tai.

Sutinku,kad veikla šioje situacijoj geriausis dalykas. Man irgi jau neramu, nes kitą savaitę skenuos kaulus. doh.gif Laikykimės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nida44 @ 2012 04 12, 18:05)

Monai, matau, kad prisijungei. Kaip tu, vaikeliuk?

Labas

aš kai gaunu Neupogeno, be nuskausminančių ne išgyvenu.

Čia radau toki įrašą iš kraujo forumo./Man irgi skaudedavo nuo Neupogeno,bet nestipriai,bet man iskart buvo pasakyta-isgerti 2 tabletes paracetamolio (2*500) pries leidziant ampulę.

1,5 stiklines nevalytu mieziu su 2 litrais vandens uzvirinti ir gerokai pavirinti. Per diena isgerti litr tokio nuoviro.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .GABIJA.: 12 balandžio 2012 - 23:26