QUOTE(šiandien besišypsanti @ 2012 04 11, 17:57)
Va ką tik anoje temoje sudirbau žoles onkolgijoje Čia mano subjektyvi nuomonė.
Nida, taigi neblogas kraujas. Limfocitų tikrai nieko bloga, jei šiek tiek mažiau (bet tiesa nežinau kai būna kai kraujo piktasis), neutrofilai beveik normoje, o trombocitai po chemijos dažnai krenta. Jeigu nedaug žemiau normos, tai baikis Va leukocitų vienas tai nekas visai nekas. Mone, kiek leisies filgrastimo? negi vienkartinai paskyrė? Tik saugokis infekcijos
Nida, taigi neblogas kraujas. Limfocitų tikrai nieko bloga, jei šiek tiek mažiau (bet tiesa nežinau kai būna kai kraujo piktasis), neutrofilai beveik normoje, o trombocitai po chemijos dažnai krenta. Jeigu nedaug žemiau normos, tai baikis Va leukocitų vienas tai nekas visai nekas. Mone, kiek leisies filgrastimo? negi vienkartinai paskyrė? Tik saugokis infekcijos
Paskaičiau, ką anoje temoje parašei - tu visiškai teisi, keisti ano gydymo į tą negalima, pasitikėti šarlatanais - pavojingiausias dalykas. Ne, čia visur mūsų nuomonės sutampa.
Beje, aš chemijos metu ir po jos dar ilgai gerdavau Carsil. Po daug - šešias tabl. per dieną. Ir tai buvo kepenų fermentai posmarkiai sukilę. Išgėriau kibirą Jadvygos arbatos Nr. 5 ir jau antrą kartą tikrinuosi - idealūs. Nereikėjo gydytis cheminiais vaistais. ir tai nuostabu.
Mone, tai tau atideda chemiją? Kaip norėčiau su tavimi padaryti gerą kaušą. Čia apie mane Oželis sakė - forumas persunktas alkoholiu. Kurgi ne