Įkraunama...
Įkraunama...

Pozityvių NEligoniukų pavėsinė 6

QUOTE(pelkių Monas @ 2012 04 06, 11:03)
Nu ir bizniaukit i sveikata. jusu aprasytu kitu profesiju atstovai mums nenurodineja ka ir kaip kalbeti. Cia jus jau ryskiai perlenket. Ir cituoti internete jusu puslapi jus mums neuzdrausit, nesiputokit. Ir toks klausimas gale? KIEK JAU ONKOLIGONIU ISGYDET? Ypac domina IV st. Kada jau nobelio premija i Lietuva ateis, Kaunas laukia. O pasveit norisi, net ir labai, zinot visokiu planu dar yra ir noretusi pagyvent ilgai ilgai, sutinku net nuobodziai 4u.gif

Nesiputokit? Na ir žodynas.
Kas jums sakė, kad aš gydau vėžį? Aš turiu parduotuvytę ir prekiauju žolėm ir vitaminais. Bizniauju.
Savo ruožtu aš noriu paklausti, kiek IV st. vėžio išgydė klinikose ir santariškėse? Kiek kartų Česas gavo Nobelio premiją? Taip kad savo kieme visų pirma išsišluokit.
Nepasiduokit pilnačiai.
Atsakyti
QUOTE(vaistininkas @ 2012 04 06, 10:49)

Savo ruožtu aš noriu paklausti, kiek IV st. vėžio išgydė klinikose ir santariškėse? Kiek kartų Česas gavo Nobelio premiją? Taip kad savo kieme visų pirma išsišluokit.
Nepasiduokit pilnačiai.

Vaistininke,
Sann klausė ne jūsų (pardavėjo), o mūsų (sergančių ir slaugančių) nuomonės apie šį preparatą ir mes galim reikšti čia tai, ką manom.
Jūs prekiaukit į sveikatą, o mes jau kaip nors pasitardamos atsirinksim ką naudoti ir kaip naudoti.

Pilnatis man atrodo čia Jus labiausiai ir veikia. Žiauriai įsiveržėt su savo pretenzijom nono.gif
Atsakyti
QUOTE(vaistininkas @ 2012 04 06, 09:49)
Kas jums sakė, kad aš gydau vėžį? Aš turiu parduotuvytę ir prekiauju žolėm ir vitaminais. Bizniauju.
Nepasiduokit pilnačiai.

Tvardykitės, panašu jūsų nervus labiau veikia pilnatis ar skystai besisukantis jūsų biznis negu mus 4u.gif Ir skirkite praktikuojančius gydytojus nuo savęs - bet kuriuo atveju jums iki jų kaip iki mėnulio.
Atsakyti
QUOTE(vaistininkas @ 2012 04 05, 21:37)
Taip, tai mano biznis. Papildyta:

tai prekiaukit tokiais produktais, kad zmones skleistu reklama, o ne anti reklama. ir problemos nebus smile.gif ir zmones bus patenkinti ir jus . o isreiksti nuomone ir patirti , kol kad dar niekam nepavyko uzdrausti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaistininkas @ 2012 04 06, 09:49)
Nepasiduokit pilnačiai.

OK, del to zodzio atsiprasau 4u.gif
O ka gydot? Ar tik seip sau pardavinejat? Tai prekiaukit kokiu muilu tada, muilo burbulais, jeigu jau nieko negydot. Niekas nenorejo jusu izeisti ir sumazinti biznio reiksme, Gabija isaske tik SAVO nuomone. Ateis kitas zmogus su kita nuomone. OK.
Man atvirai pasakius pox... kas isgydys jus ar klinikos, man svarbu kad isgydytu, bet ... deja, niekas nieko negali pazadeti, pasiulyti. Visi tik moka nuleist akis i sona ir skestelti rankom, a nu dar ir saskaitele israsyt, jeigu ka.. O kiemai abu vienodi... Uzteks.
Atsakyti
Labukas. 4u.gif Karšta čia....

O aš Vaistininkui dėkinga. aciuks.gif Labai dėkinga. Mamytei buvo didelė limfedema rankos. Laikėsi visą laiką, kreipėmės ir į kraujagyslių chirurgus ( sakė, kad bus tik dar blogiau) ir t.t.t.t mankštos, tepaliukai ir t.t.t Tada susisiekiau su Vaistininku - jis man davė receptus ir tikslius kiekius , kad pati pasigaminčiau ir susirinkčiau žoleles (nes Kaunas buvo toli tuo metu rolleyes.gif ) . Viską dariau kaip jis nurodė. Gėrė mamytė ir tepė rankelę kantriai ir ilgai . Rankelė susileido ir tapo normali. Ir gydytoja klausė , ką darom. Ačiū jam dar kartą. Tik gailiuosi, kad kitų žolelių sugalvojau per vėlai užsakyti. O apie pasveikimą ir nebuvo tvirtos kalbos(norėjosi tik situacijos pagerinimo ) - tiesiog stveriesi visko ir TIKI. Juk ar chemiją ar žoleles gertum ar meditacijom gyventum - vis tiek apie pasveikimą galvoji, o nesakai , kad "nusipirksiu žolelių , nes nesveiksiu ir nepasveiksiu vis tiek". Tokiu atveju visai nieko nedarytum.
Jei nepasitiki ir netiki , tai ir nesikreipi. Juk ir nė vienas gydytojas nenori, kad tam ar kitam ligoniukui kuo blogiau pataptu ir būtų. Bet ne visada išeina taip kaip nori..... tiek gydytojams, tiek ligoniukams ir visiems kitiems.... arba išeina - ir tai būna nuostabiausias dalykas gyvenime. 4u.gif

Su Vaistininku bendravau laiškais, jo ir mačiusi nesu, bet tai netrukdė - gavom su mamyte daug puikių patarimų, kuriuos jis dosniai mums padalino .

Ramaus didžiojo penktadienio. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 06 balandžio 2012 - 15:29
T A I K O S!!!

Ramybės visiems - juk Didysis penktadienis!!!

--------------------------

Rasyte, ačiū už sveikinimą mudviem su dukryte smile.gif Už nuoširdumą, už šilumą, kurią jaučiu tavo rašytuose žodžiuose, už viską 4u.gif 4u.gif 4u.gif Ačiū, kad Tu esi 4u.gif 4u.gif 4u.gif

user posted image

Atsakyti
[quote=arune,2012 04 06, 17:06]
T A I K O S!!!

Ramybės visiems - juk Didysis penktadienis!!!

Pritariu. Kam tos aistros? rolleyes.gif Juk kiekvienas atsirenkame kas kam tinka ir patinka.
Noriu grįžti prie ankstesnės temos. Dar kartą domiuosi, kaip ten su tais dobilais? Ar jų būna parduotuvėje pirkti ar tik pačios prisidžiovinat? Kiek suprantu mano situacijoje turėtų tikti? (IIIB stadija krūties vėžio). Turėjau chemija, spindulius, operaciją, dabar herceptinas.
Ir dėl tos sodos nevisai supratau. Kaip ten rašėte, kad geriau be aliuminio? Paskaičiau šiandieną ant paprasčiausio sodos pakelio parduotuvėje. Nieko apie tai neparašyta. Tik tokia formulė NaHCO3(min)-99%. Tai ką tai reiškia? Aš nuo mokyklos laikų su chemija susipykusi... doh.gif
Atsakyti
As ir nenoriu pyktis su ponu Vaistininku ir galvoju, kad jis gaal ir yra pats tas Lietuvos profesionalas , kuris tikrai labai daug zino. Bet...
Vitute, paklauskit jus pas ji del sodos ir dobilu, jis tikrai geriau zino. As netikiu sodos galia biggrin.gif ,, ot stiklainiam plaut anksciau tiko smile.gif
Ir supraskit: per metus jau suplojau kruva pinigu zolininkamas (2). Negaila pinigu, gaila kai ziuri tau i akis ir sneka nesamones... jug neprivalau visiems sakyt, kad mokiaus medicinos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitute* @ 2012 04 06, 17:19)
Ir dėl tos sodos nevisai supratau. Kaip ten rašėte, kad geriau be aliuminio? Paskaičiau šiandieną ant paprasčiausio sodos pakelio parduotuvėje. Nieko apie tai neparašyta. Tik tokia formulė NaHCO3(min)-99%. Tai ką tai reiškia? Aš nuo mokyklos laikų su chemija susipykusi... doh.gif

Reiškia vienas procentas priemaišų - soda gauta cheminiu būdu. Kokių - vargu ar parašys, maistui tinka pagal kažkokias direktyvas ir vsio. Ar ten aliuminis leistinas ar ne, kuistis reikia dokumentuose, reglamentuojančiuose priemaišų maisto produktuose. Dabar galvoju, soda parduodama prie ūkinių prekių, tai ten apskritai reglamentą neaišku kokį reikia ieškoti taikyti.
Vitute, stebuklo nesitikėkit iš tos sodos, neduok die pakenksit sau. Plauti vaisius ir daržoves soda ir vandeniu, nepakenks, bet gerti kažkaip nedrįsčiau...

Hm, dabar skaitau, kas parašyta ant mano namuose esančio sodod pakelio: rusų gamybos, maistinė pagal GOST 2156-76. Tame Goste tikrai tas vienas proc. turėtų būt iššifruotas, bet jo nerasit šiaip sau, nebent ką nors pažįstamų turit, kurie vartoja maisto pramonei ir pagal visus reglamentus išmano tuos dokumentus. Beje, importuotojas UAB Margūnas, gal jie būtų geranoriški ir suteiktų kokybės arba analizės sertifikatą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo willow: 06 balandžio 2012 - 21:05
Kam taip rizikuoti su soda? Neiasku kas kaip ja dabar gamina. Tarybiniais laikais dar dar buvo, bet gi is bedos ir visisko deficito. O dabar? Kam grizti i praiti? Yra nauji papildai, ne tokie kenksmingi, juos ir naudokit i sveikata.

Atsakyti
QUOTE(willow @ 2012 04 06, 21:59)
Reiškia vienas procentas priemaišų  - soda gauta cheminiu būdu. Kokių - vargu ar parašys, maistui tinka pagal kažkokias direktyvas ir vsio. Ar ten aliuminis leistinas ar ne, kuistis reikia dokumentuose, reglamentuojančiuose priemaišų maisto produktuose. Dabar galvoju, soda parduodama prie ūkinių prekių, tai ten apskritai reglamentą neaišku kokį reikia ieškoti taikyti.
Vitute, stebuklo nesitikėkit iš tos sodos, neduok die pakenksit sau. Plauti vaisius ir daržoves soda ir  vandeniu, nepakenks, bet gerti kažkaip nedrįsčiau...

Hm, dabar skaitau, kas parašyta ant mano namuose esančio sodod pakelio: rusų gamybos, maistinė pagal GOST 2156-76. Tame Goste tikrai tas vienas proc. turėtų būt iššifruotas, bet jo nerasit šiaip sau, nebent ką nors pažįstamų turit, kurie vartoja maisto pramonei ir pagal visus reglamentus išmano tuos dokumentus. Beje, importuotojas UAB Margūnas, gal jie būtų geranoriški ir  suteiktų kokybės arba  analizės sertifikatą

Ot problemą radot. http://www.gosthelp..../gost34354.html
Sodoj nėra aliuminio, nes negali būti, žinant, kaip ji gaminama. Beje, ir standarte tai parašyta smile.gif
Apskritai tokių dilemų ateity bus daugiau. Vaikai profiliuojami. Jei vaikas nusprendė būt literatu, tai mokykloje jis nesimokys chemijos ir fizikos. O tada ir prasideda. Kasdienėj spaudoj apstu tokių perliukų, kad ausys linksta. Pvz., rašo "silikono slėnis" (liet. silicon yra ne silikonas, o silicis); arba vietoj natrio rašo soda (liet. sodium yra ne soda, o natris). Jei literatai mokytųsi chemijos, jų erudicijai nekenktų.
Atsakyti