sann, 05 Bal 2012 - 09:48, parašė:
sann, 05 Bal 2012 - 09:48, parašė: Aš ir vėl pas jus su dydeliu prašymu , gal ką nors plačiau žinote apie šį produktą, niekur nerandu jokiu atsiliepimų
Kokį produktą?
Vitute*, 04 Bal 2012 - 07:50, parašė:
Vitute*, 04 Bal 2012 - 07:50, parašė: Dobilus? Kokius? Niekada nesu gėrusi...
Dobilai tai mums prie krūties ligų tinka raudoni, bet aš valgau pirmas žoles iki atsiranda jau savų salotų, ridikėlių. Šiemet pirmi metai turėsiu tik savo rankom užaugintas pagaliau
Vakar buvau pas savo onko po trijų mėnesių. Sakė, nereikia man jokių tyrimų taigi sveika esu, liepė atvažiuot vėl po trijų mėn. tada jau rašys tyrimams. Va taip.
GREK, 05 Bal 2012 - 14:52, parašė:
GREK, 05 Bal 2012 - 14:52, parašė: Vakar buvau pas savo onko po trijų mėnesių. Sakė, nereikia man jokių tyrimų taigi sveika esu, liepė atvažiuot vėl po trijų mėn. tada jau rašys tyrimams. Va taip.
Vau! Puikios žinios! Sveikinu!
šiandien besišypsanti, 05 Bal 2012 - 11:13, parašė:
šiandien besišypsanti, 05 Bal 2012 - 11:13, parašė: Kokį produktą?
http://www.gamtospro....php/Resverasor
sann, 05 Bal 2012 - 16:08, parašė:
Tai juodųjų vynuogių odelių sultys.Aš jau seniai pasidariau sau išvadą, kad tai eilinis biznis..Ši vaistinė yra yra netoli Kauno Pilies Daukšos gatvėje.Internetiniame tinklapyje viskas aprašyta.Papildų dabar begalės, kainos nerealios.Jei finansai leidžia manau nepakenks, ko proto ribose nepasmaližiauti.
Kraujas leidžia ryt leisti chemo.Bet juokingiausia , kad vaikštau kaip girta.
Mano onkologės dėl mitybos nuomonė tokia , kad reikia valgyti sveiko proto ribose.Sako pagal žolės rekomendacijas iš viso kitos chemo neatlaikysiu.
Apie portą- įsidėti gerai, bet negalima išimti ir kas mėnesį reikia valyti.Nelabai įdomu neturint sveikatos dar į miestą važinėti iki gyvos galvos Ir dar gali portas kažkaip apsiversti.Tada kiek suprantu , turi užkalkėjusį , nereikalingą daiktą.
Naudojau jį remisijos metu.
Ruolia chemijos metu liepė nenaudoti, o kažkas iš forumiečių naudojo po dvi caps per dieną chemijos metu.
Man tai jis stebūklo nepadarė, nieko nepajutau. Kad piktojo negydo tai faktas.
Manau, yra čia merginų, kurios kitos nuomonės.
Turiu portą. Reccidyvui tik pasidėjus sesutės įdūrė kateterį tik iš kažkelinto karto, o kadangi man lašina du kartus per tris sav, o kur dar kraujai...tai pasiūlė įsidėti. Kol kas džiaugiuosi. Rankų venos atsigavo Aišku, gąsdina, kad pasku reikės vis važinėti, bet sakė lyg kas du mėn galima prasiplauti. Žiūrėsim. Dar kol čia ta chemijos pabaiga daug vandens nutekės.
.GABIJA., 05 Bal 2012 - 19:23, parašė:
.GABIJA., 05 Bal 2012 - 19:23, parašė: Tai juodųjų vynuogių odelių sultys.Aš jau seniai pasidariau sau išvadą, kad tai eilinis biznis..
Taip, tai mano biznis. Man Medicinos akademija davė provizoriaus (dabar vaistininko), kaip profesijos, diplomą. Aš nieko daugiau nemoku, kaip pirkti pigiau, parduoti brangiau. Plius davė tą, ko jūs nenorite girdėti - žinias. Kodėl jūs nesmerkiate elektriko, kuris jums įveda elektrą laidais, pirktais senukuose? Jis elektrikas, jo tokia profesija. Tai jo biznis ir jo teisė taip užsidirbti duonai. Bet jūs jo nevadinate biznieriumi. Jei Gabija sugalvotų parduoti savo fraktalus, aš sakyčiau, kad tai eilinis biznis. Jūs važinėjate mašinomis, kurias pardavė biznieriai. Jūs pilatės toms mašinoms benziną, kurį parduoda biznieriai. Talonėlį, pagaliau, troleibuse mušate, bet juk iš to lobsta savivaldybė. Ar einate pėstute? Tai toleruojate, bet kad aš pardavinėju vynuogių ekstraktą, jūs tai vadinate eiliniu bizniu. Ačiū.
Papildyta:
sann, 05 Bal 2012 - 21:39, parašė:
sann, 05 Bal 2012 - 21:39, parašė: Ačiu už patarimus, aš taip ir maniau, kad čia eilinė reklama, bet dar norėjau išgirsti jūsų nuomonę. Chemija vyrui labai muša kraujo rodiklius, todėl nebežinome ką bevalgyti, ką begerti
Jūs susidarėte nuomonę išklausę tokio pačio. O manęs paklausėte? Jūs skiriate reklamą nuo informacijos? Mano puslapyje apskritai nėra reklamos. Ten, nuorodos gale, yra literatūros sąrašas. Pasiskaitykit pačios.
Apskritai, jei nepatinka, ką aš veikiu, necituokit mano puslapio, nediskutuokit ta tema.
Ir apskritai, keista, kaip norintys pasveikti žmonės gali taip elgtis. Keista. Tikrai.
Vaistininkas
vaistininkas, 05 Bal 2012 - 21:37, parašė:
vaistininkas, 05 Bal 2012 - 21:37, parašė: .
Apskritai, jei nepatinka, ką aš veikiu, necituokit mano puslapio, nediskutuokit ta tema.
Ir apskritai, keista, kaip norintys pasveikti žmonės gali taip elgtis. Keista. Tikrai.
Vaistininkas
Vaistininkas
Vaistininkas
[/quote]
Supratau, sėkmės jums
vaistininkas, 05 Bal 2012 - 21:37, parašė:
vaistininkas, 05 Bal 2012 - 21:37, parašė: Taip, tai mano biznis.
Vaistininkas
Vaistininkas
Nu ir bizniaukit i sveikata. jusu aprasytu kitu profesiju atstovai mums nenurodineja ka ir kaip kalbeti. Cia jus jau ryskiai perlenket. Ir cituoti internete jusu puslapi jus mums neuzdrausit, nesiputokit. Ir toks klausimas gale? KIEK JAU ONKOLIGONIU ISGYDET? Ypac domina IV st. Kada jau nobelio premija i Lietuva ateis, Kaunas laukia. O pasveit norisi, net ir labai, zinot visokiu planu dar yra ir noretusi pagyvent ilgai ilgai, sutinku net nuobodziai