Įkraunama...
Įkraunama...

Pozityvių NEligoniukų pavėsinė 6

QUOTE(romantikė @ 2012 04 03, 14:29)
O tu turi taip vadinamu gretutiniu ligu kokiu nors? Nes kuo daugiau diagnoziu visokiausiu, tuo "geriau" siuo klausimu.

siandien besisypsanti, o tu Vilniuje gyveni?

Atsirado tų ligų ligelių doh.gif Bet vis tiek turiu viltį, kad dar dirbsiu, ypač po NDNT sprendimo.

Aš vilnietė

Basicos aš irgi camelijos vaistinėje neradau, pagalvojau, kad tik jie neturi...o čia matai, kokia problema. Nieko, atsiras

Atsakyti
QUOTE(Mastė @ 2012 04 03, 15:28)
nesuprantu, is kur dilgeles. kad mus kaime sniego apie 2 cm..balta balta kur dairais ..
Basikos dar vis matau vaistinese. matyt uzsilike is senesniu laiku.
Nu as sarmini vandeni tam tikslui naudoju

Tai kad nemaciau ir as dilgeliu lauke-naudoju savo dziovintas...
Basica irgi seniau nupirkau, bet kazkaip vis pamirstu doh.gif

QUOTE(šiandien besišypsanti @ 2012 04 03, 15:45)
Atsirado tų ligų ligelių  doh.gif Bet vis tiek turiu viltį, kad dar dirbsiu, ypač po NDNT sprendimo.

Aš vilnietė

Basicos aš irgi camelijos vaistinėje neradau, pagalvojau, kad tik jie neturi...o čia matai, kokia problema. Nieko, atsiras

Seimos daktare, kai pildo dokumentus neigalumo tarnybai, visada labai labai smulkiai ir kruopsciai suraso visus visus nusiskundimus, visas diagnozes, nes kai toj tarnyboj pildo kazkokia forma internetine, tai vis pauksciukus delioja - kuo daugiau pauksciuku, tuo didesne tikimybe, kad prates...

Tai gal reiketu kada susitikti...vilniuje???
Atsakyti
QUOTE(romantikė @ 2012 04 03, 14:54)
Tai gal reiketu kada susitikti...vilniuje???

Davai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mastė @ 2012 04 03, 16:07)

Galim smile.gif
Atsakyti
[quote=Vitute*,2012 04 03, 08:01]
Aš jau pradėjau pavasarinį dilgėlių arbatos maratoną. tongue.gif
[/quote]

[quote=Vitute*,2012 04 03, 11:02]
[quote=šiandien besišypsanti,2012 04 03, 10:28]
Ne, lauke dar dilgėlių nemačiau. smile.gif O kol atsiras - nusiperku vaistinėse džiovintų palaidų ir paprasčiausiai užplikau. Dar pradėjau gerti ir medetkų arbatą. Nelabai man jos skanios, bet kai pravėsta - išgeriu. Mėgstu kiaulpienių šaknų pavirti. Kolkas viską dar perku vaistinėse, na bet jau manau po poros savaičių ir darže šį tą galima bus rasti. thumbup.gif
[/quote]
mergaitės, jau yra pas mane dilgėlių smile.gif mano sklypelis visą dieną saulute džiaugiasi, tai patvoriais žiūriu, kad lenda dilgėlės doh.gif narcizai ir tulpės biggrin.gif Dilgėliukės jau kokių 3 cm smile.gif

Aš arbatą jų tai geriu tik žiemą, o šiaip tai valgau aš jas šviežias, nuplikau verdančiu vandeniu ir į salotas. Taip pat garšva, dobilai, kiaulpienės smile.gif Ir daržą va taip nusiravėsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GREK: 03 balandžio 2012 - 20:51
[quote=GREK,2012 04 03, 21:50]
Aš arbatą jų tai geriu tik žiemą, o šiaip tai valgau aš jas šviežias, nuplikau verdančiu vandeniu ir į salotas. Taip pat garšva, dobilai, kiaulpienės smile.gif Ir daržą va taip nusiravėsiu lotuliukas.gif

Dobilus? blink.gif Kokius? Niekada nesu gėrusi... g.gif
Atsakyti
Prisikaičiau daug visko gero apie putpelių kiaušinius. Vėlykos artėja - tai ir mintys kažkokios kiaušininės! bigsmile.gif Ar kas nors vartojate? Kaip ten tuose kiaušiniuose su B vitaminu? g.gif
Atsakyti
Labas

http://www.medicina....klinika/2248306

šiandien užsirašiau išsitirti šioje klinikoje ,ką galiu valgyti ,nes jau galva ratu sukasi, o penktadienį , trečias lašinimas.Deja nepavyko.Gydytoja išaiškino, kad kol vyksta gydymas jų vaistai išvalys ir chemo vaistų poveikį.
iki vasaros tikisi onko gydymui aparatūrą įsirengti.
Labai fainas personalas.Kainos, pvz maisto testui nustatyti 300 lt. verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Šiandien dar nemokėjau, nes tik pasikalbėjome.
Papildyta:
QUOTE(Vitute* @ 2012 04 04, 08:57)
Prisikaičiau daug visko gero apie putpelių kiaušinius. Vėlykos artėja - tai ir mintys kažkokios kiaušininės!  bigsmile.gif  Ar kas nors vartojate? Kaip ten tuose kiaušiniuose su B vitaminu? g.gif

Man apie paprastus kiaušinius ,pasakė kad nereikia persikrauti baltymais.Kol vyksta gydymas tai tik daržovės. schmoll.gif Putpelių kiaušiniai vertinami kaip labai maistingi.Kaip dėl B vit tai kiek sergu, vis kitokių nuomonių rangu.

Man vien parodžius liežuvį, gavau barti , kad mažai geriu.Gydymo metu nereikia naudoti sulos.Užsišaldysiu kameroje iki liepos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .GABIJA.: 04 balandžio 2012 - 14:55
Labukas, Mergaitės. wub.gif

Reikia atidaryti naują kitą temutę... rolleyes.gif Mergaitės - Gabija, Arūne, šiandien besišypsanti, SVETUK.... mirksiukas.gif - kuri nors atidarykit, nes gal yra norinčių pabendrauti... Atidaryčiau aš, bet jau tiek esu atidarinėjusi, kad blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rasų lanka @ 2012 04 04, 19:17)
Labukas, Mergaitės.  wub.gif

Reikia atidaryti naują kitą temutę... rolleyes.gif Mergaitės - Gabija, Arūne, šiandien besišypsanti, SVETUK....  mirksiukas.gif - kuri nors atidarykit, nes gal yra norinčių pabendrauti...  Atidaryčiau aš, bet jau tiek esu atidarinėjusi, kad  blush2.gif  blush2.gif

Jeigu dar niekas neatidare,tai atidarysiu,bet tik kad nesusidubliotu kaip daznai buna blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(SVETA K. @ 2012 04 04, 19:49)
Jeigu dar niekas neatidare,tai atidarysiu,bet tik kad nesusidubliotu kaip daznai buna  blush2.gif

Tikrai dėl to nesijaudink. Jei kartais susidubliuos, moderatorės paprašysim , kad sujungtų. Taip jau yra nutikę. mirksiukas.gif Viskas bus gerai.
Atsakyti
Mergaites,gal jau matete kad temoje apie Ugnine parase jos mama,praso palaikyte Ugnyte konkurse smile.gif paskaitykite ir palaikykite smile.gif wub.gif
Atsakyti