Įkraunama...
Įkraunama...

Pozityvių NEligoniukų pavėsinė 6

QUOTE(Vitute* @ 2012 04 03, 08:01)

Aš jau pradėjau pavasarinį dilgėlių arbatos maratoną. tongue.gif

Vitute, o arbatėles tik užsiplikai ar koks ypatingas paruošimo būdas? Aš dar net neieškojau dilgėlių - galvojau anksti. bet tuoj bėgsiu apžiūrėsiu kiemą gal rasiu. nes kai susirgau kažkodėl dilgėlynų kieme padaugėjo lotuliukas.gif
Kažkada seniai, kai turėjom kaimą, pas mus augo dilgėlės su tokiais mažais apvaliais lapeliais. Bet Vilniuje ir apylinkėse jų niekur nemačiau. Čia tik lietuviškos paprastosios lotuliukas.gif Diedukas sakydavo, kad galima maistui naudoti tik tas mažąsias. Bet ten buvo pasirinkimas: smulkialapės ir stambialapės. Dabar beliko stambialapės thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sann @ 2012 04 02, 16:55)
Labukas visoms 4u.gif
Mano vyrui leukocitai buvo nukritę iki 1, tai pasinaudojus Jūsų patarimu  išviriau miežių nuovirą, tai per tris dienas leukocitus pakėlėme iki 5,5.
Tik dabar turime bėdą su rankų venom, labai jam skauda, o chemija dar nebaigiam. Gal galite ką dėl venų patarti.

Labas
Parankiojau internete.Stebūklų greitų nebus.Bet Gal dar seselės gali ką nors patarti.Man labai skaudėjo per chemo kojų sąnarius , blauzdas, tai buvau Ibuprofeno nusipirkusi rusiško.Esu net verkusi g.gif .Mūsų atveju chemo sukėlė uždegimą.Venos manau jautriau reaguoja.

DICLAC, GELIS 5% 100,0

Gamintojas: Sandoz d.d.
Įprasta kaina:
26.39 Lt Jūsų kaina.

http://www.100metu.l...eiss_kaulazoles

3

FASTUM, 25 MG/G 100G

Gamintojas: Berlin-Chemie/Menarini Group
Įprasta kaina:
29.72 Lt Jūsų kaina

FASTUM, 25 MG/G 100G

Įprasta kaina:
29.72 Lt Jūsų kaina
29.53 Lt Sutaupote
0.19 Lt
Daugiau

FINALGON, TEPALAS 4MG/25MG/G 20 G

Gamintojas: Boehringer Ingelheim Austria
Įprasta kaina:
13.93 Lt Jūsų kaina
13.87 Lt Sutaupote
0.06 Lt
Daugiau

GELBĖTOJAS, ŠILDOMASIS KREMAS 50 G

Gamintojas: Alfa Intel Sp. zoo
Įprasta kaina:
8.73 Lt Jūsų kaina
8.66 Lt Sutaupote
0.07 Lt
Daugiau

FASTUM, 25 MG/G 100G

Įprasta kaina:
29.72 Lt Jūsų kaina
29.53 Lt Sutaupote
0.19 Lt
Daugiau

FINALGON, TEPALAS 4MG/25MG/G 20 G

Gamintojas: Boehringer Ingelheim Austria
Įprasta kaina:
13.93 Lt Jūsų kaina

GELBĖTOJAS, ŠILDOMASIS KREMAS 50 G

Gamintojas: Alfa Intel Sp. zoo
Įprasta kaina:
8.73 Lt Jūsų kaina

Atsakyti
[quote=šiandien besišypsanti,2012 04 03, 10:28]

Ne, lauke dar dilgėlių nemačiau. smile.gif O kol atsiras - nusiperku vaistinėse džiovintų palaidų ir paprasčiausiai užplikau. Dar pradėjau gerti ir medetkų arbatą. Nelabai man jos skanios, bet kai pravėsta - išgeriu. Mėgstu kiaulpienių šaknų pavirti. Kolkas viską dar perku vaistinėse, na bet jau manau po poros savaičių ir darže šį tą galima bus rasti. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitute*: 03 balandžio 2012 - 10:04
Tik ką aptikau delfi.lt straipsnį apie dilgėles.

http://www.5braskes....i.d?id=57646907
Atsakyti
Ačiū už patarimus. Vyras sake, kad dienos stacionare labai thumbup.gif seselė, tai gal ji dar duos kokį patarimą dėl venų.
Atsakyti
QUOTE(sann @ 2012 04 03, 12:12)
Ačiū už patarimus. Vyras sake, kad dienos stacionare labai  thumbup.gif  seselė, tai gal ji dar duos kokį patarimą dėl venų.

Prisiminiau:
medus+aliejus+spiritas lygiom dalim. Taigi visos sesutės zino. Dar kopūsto lapą ant viršaus uždėti, aprišti ir palaikyti. Būtent užsidegusioms venoms. Tokį pat galima ir ant kumpių dėti, kai sukietėjimai nuo vaistų leidimo susidaro. Tik negalima, jeigu ta vieta (raumens) skausminga, raudona, pulsuojanti ir temp kyla. O šiaip - vaistas Nr. 1 buvo senesniais laikais, kai dar neturėjom visos tepalų gausybės. Aš irgi naudojau, tik visai iš galvos išlėkė doh.gif
Dar yra tepalas Heparoid. Nors labai gyrė, bet man nepasiteisino. Gal Jums tiks? Nėra gi dviejų vienodų žmonių.

Ačiū, Vitute, už straipsnį. Susiradau saują dilgėlių daigelių, dabar mauksiu arbatą thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šiandien besišypsanti: 03 balandžio 2012 - 11:26
http://www.kvantinem...iuri-ivezi.html
Atsakyti
QUOTE(sann @ 2012 04 03, 13:44)

Ar kas nors esate gėrę sodos tirpalą? Kaip suprantu čia straipsnis būtent apie tai? g.gif
Čia dar vienas straispnis ir manau, kad tokių yra nemažai.

http://sveikatossalt...metodas-34.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitute*: 03 balandžio 2012 - 13:18
QUOTE(Vitute* @ 2012 04 03, 14:14)
Ar kas nors esate gėrę sodos tirpalą? Kaip suprantu čia straipsnis būtent apie tai?  g.gif

Nereikia taip rizikuoti savo sveikata. Soda šarmina, Basica atlieka tą patį.
Sodą gerdavo tarybiniais laikais nuo rėmens. Bet kiek paskui opų atsirasdavo, kurios labai greitai suvežėdavo doh.gif
Gal neverta rizikuoti?
Siaubas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šiandien besišypsanti: 03 balandžio 2012 - 13:22
[quote=šiandien besišypsanti,2012 03 30, 16:50]
Buvau šiandien NDNT, sumažino nedarbingumą. šeimos gyd galvojo, kad nustatys nedarbinga. Vat taip doh.gif Pasirodo sveika esu g.gif Hmm nežinojau
[/quote]

O tu turi taip vadinamu gretutiniu ligu kokiu nors? Nes kuo daugiau diagnoziu visokiausiu, tuo "geriau" siuo klausimu.

[quote=sann,2012 04 02, 15:55]
Labukas visoms 4u.gif
Tik dabar turime bėdą su rankų venom, labai jam skauda, o chemija dar nebaigiam. Gal galite ką dėl venų patarti.
[/quote]

As tepiau Heparoid tepalu. Aloe Vera tepalu. Dar kai buvo po 3 chemijos venu uzdegimas stiprus, med.slauges patare kompresa su Vysnevskio tepalu daryt nakciai-padedavo. Dar carvel patarimu dejau tarkuotu bulviu kompresiukus-irgi gerai padedavo.

[quote=Vitute*,2012 04 03, 10:02]
[quote=šiandien besišypsanti,2012 04 03, 10:28]
Ne, lauke dar dilgėlių nemačiau. smile.gif O kol atsiras - nusiperku vaistinėse džiovintų palaidų ir paprasčiausiai užplikau. Dar pradėjau gerti ir medetkų arbatą. Nelabai man jos skanios, bet kai pravėsta - išgeriu. Mėgstu kiaulpienių šaknų pavirti. Kolkas viską dar perku vaistinėse, na bet jau manau po poros savaičių ir darže šį tą galima bus rasti. thumbup.gif
[/quote]

As irgi dilgeles visada renku pavasari. Arbatas geriu is svieziu dilgeliu. Dar pridziovinu. Medetkos labai gerai is ryto veikia. As is ryto linu semenu aliejaus sauksteli, po to valgau. Po to medetku arbatos. O po pietu jau dilgeliu arbatos eile ateina smile.gif

siandien besisypsanti, o tu Vilniuje gyveni?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo romantikė: 03 balandžio 2012 - 13:30
QUOTE(šiandien besišypsanti @ 2012 04 03, 14:18)
Soda šarmina, Basica atlieka tą patį.

Nebėra vaistinėj Basicos jau du mėnesiai. Taip mėgau ją pirkti. vaistinėj sakė, kad turėtų ateity būti, kažką ten daro su ženklinimu/naują aprašą ruošia. Ilgai...
Atsakyti
nesuprantu, is kur dilgeles. kad mus kaime sniego apie 2 cm..balta balta kur dairais ..
Basikos dar vis matau vaistinese. matyt uzsilike is senesniu laiku.
Nu as sarmini vandeni tam tikslui naudoju
Atsakyti