QUOTE(pelkių Monas @ 2012 04 01, 20:53)
Ojojoj kaip duria kadagys
Aciu uz palinkejimus. As stipreju, jau i 3 auksta nesustojus uzlipu. Man chemo turi buti treciadieni, o pas mus velykos prasideda penktadieni (didysis penktadienis), setad. ir antra diena sekmadienis. TaigiGabija as irgi ant velyku busiu neformoj. Plaukai reteja
Nida, rasyk
siandien besisypsanti kaip jautiesi?
Labas, Monai, galvojau apie tavo HB, žemas jis tikrai, todėl nuovargis ir sunku kautis tiek su liga, tiek su gydymu. Čia juk kažkas rašė apie efektingą miežių nuovirą, ar tik ne Mastei jis padėjo?
Erikos Umbrasaitės knygoje skaičiau, kaip ji keldavo HB. Kartą jai gydytoja pasakė, kad reikės atidėti chemiją, nes visi rodikliai blogi. Ji per vieną vakarą ištriūbijo butelį brangaus sauso raudono vyno (mergina šioje srityje užsigrūdinusi) bei dėžutę juodųjų ikrų (Maximoje - apie 300 litų). Reikia būtent juodųjų. Kitą dieną buvo lengvai pakaušusi, bet visi rodikliai super.
Kartą prieš vieną chemiją bandžiau pasinaudoti jos receptu. Pabudau naltį kamuojama pagirių ir vos vos užmigau. Siaubo filmas. Nusibaladojau į ligoninę pagiringa (nors vynas buvo geras, bet sunkiai atlaikiau), vos nenudvėsiau, kai man dar chemijos pavarė. Čia aš tam, kad gali būti ir tokių niekšybių. Tiesa, kraujas buvo pagerėjęs, man laikydavosi apie 105, tik po žemuogių kurso buvo 140.
Didžioji savaitė - reikia susikaupti ir dvasią apsivalyti. Oj, yra nuo ko, oj oj