Įkraunama...
Įkraunama...

Pozityvių NEligoniukų pavėsinė 6

QUOTE(SVETA K. @ 2012 03 31, 12:10)
As kai atejau atsiimti dokumentu ir pamaciau 45% man sokas buvo,nes tik pradejau atsigauti po gydymo,dar ir kraujas buvo neatsistates ir t.t.tai irgi ta pati pasakiau "duokit nors ant koju atsistot"  tai viena gydytoja tokiu pilno sarkazmo zvilgsniu apziurejo mane nuo koju iki galvos ir atsake: "o jus ka,nestovyte ant koju?" blink.gif

Kai pradėjau aiškinti savo padėtį, tai pasakė, kad tai nerūpi.Nors vyras turėjo prilaikyti. Be jokios vaidybos svyravau į šonus.

Esmė , kad komisija per pažįstamus gauna pinigėlių, padaro pažymas ir visiems gerai.O rezervą reikia susikaupti iš mūsų vargšelių.

Nepamenu kuriame rajone, bet neseniai tokią komisiją supakavo.
Atsakyti
QUOTE(.GABIJA. @ 2012 03 31, 15:18)

Nepamenu kuriame rajone, bet neseniai tokią komisiją supakavo.

Kaune ar Kauno rajone tiksliai nepamenu ir aš. Neblogai ten bizniuką varė: patys grupei siunčia, patys grupę skiria, paskui tik pinigėlius išsidalina doh.gif
Atsakyti
user posted image

Ne aš plaku - verba plaka... Ligos - lauk iš namų, sveikata - į vidų wub.gif ....

Kiekvienai mergaitei po pliaukštelėjimą su verba ir sveikatos ir stiprumo visus metus turėkit. Aš iš bažnyčios - visoms mergaitėms uždegiau žvakutę, kad būtumėt sveikos, kad įveiktumėt ligas ir kitokius negalavimus, kad gydymai veiksmingi būtų, ir kad nesugrįžtų tai, ko nenorit.

Gabija wub.gif - ir tau žvakelę ir maldelę ... mirksiukas.gif Stipravok... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 01 balandžio 2012 - 11:21
QUOTE(rasų lanka @ 2012 04 01, 12:20)
user posted image

Ne aš plaku - verba plaka... Ligos - lauk iš namų, sveikata - į vidų wub.gif ....

Kiekvienai mergaitei po pliaukštelėjimą su verba ir sveikatos ir stiprumo  visus metus turėkit.  Aš iš bažnyčios - visoms mergaitėms uždegiau žvakutę, kad būtumėt sveikos, kad įveiktumėt ligas ir kitokius negalavimus, kad gydymai veiksmingi būtų, ir kad nesugrįžtų tai, ko nenorit.

Gabija wub.gif - ir tau žvakelę ir maldelę ... mirksiukas.gif Stipravok... wub.gif

Sveikinu sulaukus Verbų šventės.Dėkoju už linkėjimus man ir visoms mergaitėms.
Vyras iš miško atvežė sulos ir žibučių.Taip graudu pasidarė.

user posted image[/URL]

Velykas , jei kraujas leis ,sutinksiu su 3-ia doze.Penktadieni leidžia chemo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .GABIJA.: 01 balandžio 2012 - 17:00
Ojojoj kaip duria kadagys biggrin.gif Aciu uz palinkejimus. As stipreju, jau i 3 auksta nesustojus uzlipu. Man chemo turi buti treciadieni, o pas mus velykos prasideda penktadieni (didysis penktadienis), setad. ir antra diena sekmadienis. TaigiGabija as irgi ant velyku busiu neformoj. Plaukai reteja verysad.gif

Nida, rasyk 4u.gif
siandien besisypsanti kaip jautiesi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pelkių Monas @ 2012 04 01, 20:53)
Ojojoj kaip duria kadagys biggrin.gif Aciu uz palinkejimus. As stipreju, jau i 3 auksta nesustojus uzlipu. Man chemo turi buti treciadieni, o pas mus velykos prasideda penktadieni (didysis penktadienis), setad. ir antra diena sekmadienis. TaigiGabija as irgi ant velyku busiu neformoj. Plaukai reteja verysad.gif

Nida, rasyk 4u.gif
siandien besisypsanti kaip jautiesi? 4u.gif

Labas, Monai, galvojau apie tavo HB, žemas jis tikrai, todėl nuovargis ir sunku kautis tiek su liga, tiek su gydymu. Čia juk kažkas rašė apie efektingą miežių nuovirą, ar tik ne Mastei jis padėjo?

Erikos Umbrasaitės knygoje skaičiau, kaip ji keldavo HB. Kartą jai gydytoja pasakė, kad reikės atidėti chemiją, nes visi rodikliai blogi. Ji per vieną vakarą ištriūbijo butelį brangaus sauso raudono vyno (mergina šioje srityje užsigrūdinusi) bei dėžutę juodųjų ikrų (Maximoje - apie 300 litų). Reikia būtent juodųjų. Kitą dieną buvo lengvai pakaušusi, bet visi rodikliai super.

Kartą prieš vieną chemiją bandžiau pasinaudoti jos receptu. Pabudau naltį kamuojama pagirių ir vos vos užmigau. Siaubo filmas. Nusibaladojau į ligoninę pagiringa (nors vynas buvo geras, bet sunkiai atlaikiau), vos nenudvėsiau, kai man dar chemijos pavarė. Čia aš tam, kad gali būti ir tokių niekšybių. Tiesa, kraujas buvo pagerėjęs, man laikydavosi apie 105, tik po žemuogių kurso buvo 140.

Didžioji savaitė - reikia susikaupti ir dvasią apsivalyti. Oj, yra nuo ko, oj oj

Atsakyti
Tiek vyno prie geriausių norų neišgerčiau lotuliukas.gif nebent su gera kompanija thumbup.gif
Jeigu rimtai, tai ko tik nebandžiau...nekyla Hb niekaip.
Šiandien lašinimass: Hb po kraujo pakilo o leukocitų nebeliko doh.gif
jau nebežinau
Atsakyti
Labukas visoms 4u.gif
Mano vyrui leukocitai buvo nukritę iki 1, tai pasinaudojus Jūsų patarimu išviriau miežių nuovirą, tai per tris dienas leukocitus pakėlėme iki 5,5.
Tik dabar turime bėdą su rankų venom, labai jam skauda, o chemija dar nebaigiam. Gal galite ką dėl venų patarti.
Atsakyti
QUOTE(sann @ 2012 04 02, 17:55)
Labukas visoms 4u.gif
Mano vyrui leukocitai buvo nukritę iki 1, tai pasinaudojus Jūsų patarimu  išviriau miežių nuovirą, tai per tris dienas leukocitus pakėlėme iki 5,5.
Tik dabar turime bėdą su rankų venom, labai jam skauda, o chemija dar nebaigiam. Gal galite ką dėl venų patarti.

Tepalas Žilė

Labukas. Kažkada mergaitės yra rašiusios, kad naudojo šį Adelės Karaliūnaitės tepaliuką ir buvo patenkintos. Ir anotacijoje rašoma, kad tinka chemoterapijos metu. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 02 balandžio 2012 - 16:46
QUOTE(rasų lanka @ 2012 04 02, 17:44)
Tepalas Žilė

Labukas. Kažkada mergaitės yra rašiusios, kad naudojo šį Adelės Karaliūnaitės tepaliuką ir buvo patenkintos. Ir anotacijoje rašoma, kad tinka chemoterapijos metu. 4u.gif

Ačiū, gera informacija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sann @ 2012 04 02, 16:55)

Man geriausiai buvo Lioton'as.

Sveikos,

pas mus žiema kieme smile.gif
Atsakyti

Rasu lanka,
aš naudojau A. Karaliūnaitės žilės tepalą. Jis tikrai pastiprina venų sieneles. Galima tepti, ir rankas, ir limfmazgių sritį, ir dar ten kažką. Jau visko nebepamenu. Ant dėžutės parašyta. Pirkau, Kaune urmo bazėje, kur traukinuke yra A. Karaliūnautės skyrelis. Kaina apie 12 Lt.

Gabija, komisija turi atsakyti į gautą raštą per mėnesį nuo gavimo. Po to dar kol parašus surenka, kol išsiunčia.... Taip, kad kantrybės - lauk.

Aš jau pradėjau pavasarinį dilgėlių arbatos maratoną. tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitute*: 03 balandžio 2012 - 07:03