Įkraunama...
Įkraunama...

Pozityvių NEligoniukų pavėsinė 6

QUOTE(pelkių Monas @ 2012 03 29, 23:47)
Aha, trombocitu vietoj 150 tik 50, ir Hb 87, tai biski tokia silpna. Vakar kraujo perpylima dare, o chemo bus kita savaite, jeigu kraujas tiks. Leukocitu buvo 3,5. Tai siandien juokauju, kad svetimu ragu galvoj ieskau, kraujo tai svetimo pripyle smile.gif Bet zinokit, kaip cia pasakius.... daugiau nenoreciau perpylimo, kazkaip...nejauku.

Sume, uzuojauta verysad.gif

Kolegė drinks_cheers.gif pas mane trombų 25, Hb 71. Kaip kosmose vaiksčiojau. Bet puslitrį kraujo supylė, tai energijos antplūdis nerealus thumbup.gif visus kambarius susitvarkiau mirksiukas.gif
Man tai irgi kol lašina kraują ir tą pačią dieną nekas būna...svetimo baltymo užvaro, kad sienom nuo skausmo lipu. Bet užtai kitą dieną kaip agurkėlis thumbup.gif
Jau juokiuosi, gal čia priklausomybė nuo kraujo? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(šiandien besišypsanti @ 2012 03 30, 12:53)
Kolegė  drinks_cheers.gif pas mane trombų 25, Hb 71. Kaip kosmose vaiksčiojau. Bet puslitrį kraujo supylė, tai energijos antplūdis nerealus  thumbup.gif visus kambarius susitvarkiau  mirksiukas.gif
Man tai irgi kol lašina kraują ir tą pačią dieną nekas būna...svetimo baltymo užvaro, kad sienom nuo skausmo lipu. Bet užtai kitą dieną kaip agurkėlis  thumbup.gif
Jau juokiuosi, gal čia priklausomybė nuo kraujo?  biggrin.gif

as manau svarbu yra priemoniu, kurios gali padeti 4u.gif
galvoju, kazin nuo ko pradeti organizma svarinti nuo chemijos smile.gif gal kas turit minciu ir patirties ?
Atsakyti
QUOTE(Mastė @ 2012 03 30, 15:06)
as manau svarbu yra priemoniu, kurios gali padeti  4u.gif
galvoju, kazin nuo ko pradeti organizma svarinti nuo chemijos smile.gif gal kas turit minciu ir patirties ?

Dabar geriu sulą ir vandenį.Organizmas visai atsisakė saldumynų.
Atsakyti
O aš ką tik surijau pusę plytelės šokolado doh.gif
Žinau, kad negalima, bet taip noooriu
kaip kovojat su noriu, bet negalima

Buvau šiandien NDNT, sumažino nedarbingumą. šeimos gyd galvojo, kad nustatys nedarbinga. Vat taip doh.gif Pasirodo sveika esu g.gif Hmm nežinojau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šiandien besišypsanti: 30 kovo 2012 - 16:51
QUOTE(šiandien besišypsanti @ 2012 03 30, 17:50)
O aš ką tik surijau pusę plytelės šokolado  doh.gif

Buvau šiandien NDNT, sumažino nedarbingumą.  šeimos gyd galvojo, kad nustatys nedarbinga. Vat taip  doh.gif Pasirodo sveika esu  g.gif Hmm nežinojau

Manau verta klausyt savo organizmo, nepakenks plytelė šokolado, nereikia savigraužos, kad suvalgei, suvalgei ir į sveikatą. Aišku, kasdienai tai netinka smile.gif

Nesupratau, sumažino nedarbingumą, kai dar vyksta gydymas? Nevispročiai blink.gif

Maste, taigi prasideda visi žalumynai, dilgėlės, dobilai, garšvos, sula, pumpurai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(šiandien besišypsanti @ 2012 03 30, 17:50)
O aš ką tik surijau pusę plytelės šokolado  doh.gif

Buvau šiandien NDNT, sumažino nedarbingumą.  šeimos gyd galvojo, kad nustatys nedarbinga. Vat taip  doh.gif Pasirodo sveika esu  g.gif Hmm nežinojau

Taigi aš pirma iš jūsų pasveikau. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Greit Lietuvoje visi bus sveiki ir darbingi.
O kas ištyrė, kad jei valgai šokolodą, tai jau vėžiu sirgsi?.Na praėjo man tas šokolado priepuolis, dabar net žiūrėti negaliu.
"Teisingai , kad sumažino grupę" schmoll.gif Organizmas pats ruošiasi ateičiai.Mėsa purto, šokoladas purto.
Įdomu kas į darbą priimtų? Galva svaigsta doh.gif į sieną atsitrenki. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .GABIJA.: 31 kovo 2012 - 09:37
QUOTE(.GABIJA. @ 2012 03 31, 10:25)
Taigi aš pirma iš jūsų pasveikau. thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Greit Lietuvoje visi bus sveiki ir darbingi.

Atvirai pasakius, nesitikėjau tokio sprendimo g.gif
Gabija, ar neskundėt?
Mano šeimos gyd leipė skųsti, bet tikiuosi dar grįžti į darbą, tai kol kas lieka taip
Atsakyti
QUOTE(šiandien besišypsanti @ 2012 03 31, 10:33)
Atvirai pasakius, nesitikėjau tokio sprendimo  g.gif
Gabija, ar neskundėt?
Mano šeimos gyd leipė skųsti, bet tikiuosi dar grįžti į darbą, tai kol kas lieka taip

Aš apskundžiau į Vilnių, bet atsakymo nėra.Nemanau, kad bus naudos.
Atsakyti
QUOTE(.GABIJA. @ 2012 03 31, 11:40)
Aš apskundžiau į Vilnių, bet atsakymo nėra.Nemanau, kad bus naudos.

GABIJA,as ilgai labai laukiau atsakymo,nepamenu tiksliai bet ar trys savaites,o gal net menesi visa.irgi nesitikejau jau ,bet paskambino,pasake atsiusti nuotrauka ir ,jeigu nemaisau,sena pazymejima.Kai paklausiau,ar pakeitet i gera puse procentus? atsake kad viska pamatysite kai gausite naujus dokumentus ir vsio biggrin.gif jau buvau issigandusi,gal supiko kad apskundziau ir dar sumazino lotuliukas.gif
Bet ne,po savaites gavau vietoje 45%darbingumo 30% tongue.gif
bet cia jau pries du metus buvo,o dabar sako dar karta viska sugreztino,bet vistiek nesuprantu,prie ko tas "sugreztinimas" jeigu zmogus sunkiai serga verysad.gif

P.S. man tada nuo 15% dave iskart 45%,taip sakant is beveik numirusiu i sveikus iskart biggrin.gif o tie 5% oj kiek daug reiske pinigine prasme,butu 40% tai nieko,o kai 45 jau perpuse dalina pensija
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SVETA K.: 31 kovo 2012 - 10:37
QUOTE(SVETA K. @ 2012 03 31, 11:35)
vistiek nesuprantu,prie ko tas "sugreztinimas" jeigu zmogus sunkiai serga verysad.gif

O jiems dzin. Tai taip valstybė rūpinasi savo piliečiais. Susirgai - ir tuoj būsi išmestas per bortą. Gerai, jei turi šeimą, dirbantį vyrą, kuris padės, patemps, uždirbs pinigų, o jei vienas... Man kai sumažino procentus, prašiau, kad būkit žmonės, palikit dar, duokit ant kojų atsistot, viena vaiką auginu, nėra kas atneša pinigų,..., tai pasakė "čia jau kitos problemos", na atseit: "čia tavo problemos". Liūdna, ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(arune @ 2012 03 31, 12:54)
O jiems dzin. Tai taip valstybė rūpinasi savo piliečiais. Susirgai - ir tuoj būsi išmestas per bortą. Gerai, jei turi šeimą, dirbantį vyrą, kuris padės, patemps, uždirbs pinigų, o jei vienas... Man kai sumažino procentus, prašiau, kad būkit žmonės, palikit dar, duokit ant kojų atsistot, viena vaiką auginu, nėra kas atneša pinigų,..., tai pasakė "čia jau kitos problemos", na atseit: "čia tavo problemos". Liūdna, ir tiek.

As kai atejau atsiimti dokumentu ir pamaciau 45% man sokas buvo,nes tik pradejau atsigauti po gydymo,dar ir kraujas buvo neatsistates ir t.t.tai irgi ta pati pasakiau "duokit nors ant koju atsistot" tai viena gydytoja tokiu pilno sarkazmo zvilgsniu apziurejo mane nuo koju iki galvos ir atsake: "o jus ka,nestovyte ant koju?" blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SVETA K.: 31 kovo 2012 - 11:10
QUOTE(SVETA K. @ 2012 03 31, 12:10)
As kai atejau atsiimti dokumentu ir pamaciau 45% man sokas buvo,nes tik pradejau atsigauti po gydymo,dar ir kraujas buvo neatsistates ir t.t.tai irgi ta pati pasakiau "duokit nors ant koju atsistot"  tai viena gydytoja tokiu pilno sarkazmo zvilgsniu apziurejo mane nuo koju iki galvos ir atsake: "o jus ka,nestovyte ant koju?" blink.gif

Čia šitoj vietoj reikėtų atsakyt taip, kaip mūsų Carvel atsakė: "Šiandien man, rytoj jums,... šalta ranka kiekvienam gali paplepšnot pet petį"...

Geriau pasižiūrėtų, kiek pinigų plaunama, taškoma į visas puses, kokia korupcija visur... sutaupys, mat, sergančio žmogaus sąskaita doh.gif
Atsakyti