QUOTE(Mastė @ 2012 03 26, 15:21)
o as netikiu, kad kas nors gali pasakyti kiek mes gyvensim butent tas mygtukas galvoje.pas mus.todel tik mes ir galim. nezinau ar sutapimas ar kaip bet man tik tuomet kai pradejau kreipti demesi i savo dvasini gyvenima, pradejo ir kraujas atistatineti.. be jokiu mieziu, zoliu ar papildu. gal tik sutapimas bet as tikiu
ir psichologija tikiu. tik visais ekstarsensais, tie kurie sakosi, kad isvalo cakras,sutvarko aura ir t.t. netikiu. tik pats zmogus gali tai padaryti.niekas kitas. arba rezultatas bus labai trumpalaikis
o man chemija baigesi. ir dziugu ir neramu .
Gabija, o gal sula padetu?sustipreti, vitaminu pasisemti.
ir psichologija tikiu. tik visais ekstarsensais, tie kurie sakosi, kad isvalo cakras,sutvarko aura ir t.t. netikiu. tik pats zmogus gali tai padaryti.niekas kitas. arba rezultatas bus labai trumpalaikis
o man chemija baigesi. ir dziugu ir neramu .
Gabija, o gal sula padetu?sustipreti, vitaminu pasisemti.
Aš jau pilnai sutinku su tavim.Vienam jau mokėjau .Kad energetiką žmogaus organizmas turi tai tikrai.Tas Reikistas tikrai rankomis įkaitindavo, bet po deja "draugelis" grįžo.
Tas reikistas pats labai tiki savo metodais , knygų pilnos lentynos.Be to jis sportuoja, choristas.O jei stebūkladarys perdžiūvęs , jis turi gauti energijos iš savo paciento, kiek sukaupia duoda sekančiam ir verda mišrainę.Nereikia būti ekstrasensu,
Gal logiškiausia mokytis saviįtaitos.Jei tikėsi , tai savimi.
Tik reikia pradėti , kol gerai jautiesi , o ne tada kai sienos reikia prisilaikyti.