Įkraunama...
Įkraunama...

Pozityvių NEligoniukų pavėsinė 6

QUOTE(Mastė @ 2012 03 26, 15:21)
o as netikiu, kad kas nors gali pasakyti kiek mes gyvensim butent  tas mygtukas galvoje.pas mus.todel tik mes ir galim. nezinau ar sutapimas ar kaip bet man tik tuomet kai pradejau kreipti demesi i savo dvasini gyvenima, pradejo ir kraujas atistatineti.. be jokiu mieziu, zoliu ar papildu. gal tik sutapimas smile.gif bet as tikiu smile.gif
ir psichologija tikiu. tik visais ekstarsensais, tie kurie sakosi, kad isvalo cakras,sutvarko aura  ir t.t. netikiu. tik pats zmogus gali tai padaryti.niekas kitas. arba rezultatas bus labai trumpalaikis
o man chemija baigesi. ir dziugu ir neramu .
Gabija, o gal sula padetu?sustipreti, vitaminu pasisemti. g.gif

Aš jau pilnai sutinku su tavim.Vienam jau mokėjau .Kad energetiką žmogaus organizmas turi tai tikrai.Tas Reikistas tikrai rankomis įkaitindavo, bet po deja "draugelis" grįžo.
Tas reikistas pats labai tiki savo metodais , knygų pilnos lentynos.Be to jis sportuoja, choristas.O jei stebūkladarys perdžiūvęs , jis turi gauti energijos iš savo paciento, kiek sukaupia duoda sekančiam ir verda mišrainę.Nereikia būti ekstrasensu,

Gal logiškiausia mokytis saviįtaitos.Jei tikėsi , tai savimi.
Tik reikia pradėti , kol gerai jautiesi , o ne tada kai sienos reikia prisilaikyti. unsure.gif
Atsakyti
[quote=.GABIJA.,2012 03 27, 10:38]
Gal logiškiausia mokytis saviįtaitos.Jei tikėsi , tai savimi.
Tik reikia pradėti , kol gerai jautiesi , o ne tada kai sienos reikia prisilaikyti. unsure.gif

Pritariu. mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(.GABIJA. @ 2012 03 27, 09:06)
Sveikinu užbaigus kankynę.Tikėk , kad nusikankino ir tavo draugelis.Linkiu geros vasaros. lotuliukas.gif Ar turi plaukus?
.

be plauku as. ir be blakstienu ir be antakiu. gera depiliacija biggrin.gif nors plaukai tokie retoki islindo ... zodziu esu i panasi ta toki bezdzioniu is seno rusisko filmuko. kur budavo bezdzione su buriu bezdzioniuku, ir nesusitvarkydavo:) tai as kaip tas maziausias biggrin.gif
Atsakyti
Gerai, kad baigesi. Ilgos tau remisijos ir dabar gali valyt organizma nuo ...viso.

O man dar nesibaige, bet... kraujuoja is nosies, trombocitu manau mazai, dar sunus nosi pramuse galva, tai bego kraujas. melynes ant ranku dideles ir jau ilgokai. Treciadieni turi buti chemo. Noriu kad butu, bet nezinau.
Maciau tave toje temoje, idomu man ten smile.gif

Nida, kur dingai? 4u.gif
[/quote]

Sveikas, Moniuk, niekur nedingau, tapau gyvenimo stebėtoja, žvelgiu į viską iš šono.

Ar pabandei bomžų džentelmenų rinkinį: stiklas alaus ir vytintas žuveliokas? Tiesa, gydytoja mano bičiulei sakė, kad alus nėra mūsų gėrimas, nebent tik retkarčiais. Bet užtat, vos suskaudus galvai piluosi į žaliąją arbatą brendžio. Ir praeina viskas be jokių vaistų.

O organizmą reikėtų valyti. žinau, kad J.Ruolia turi tam tikrą metodiką, kaip viską aptvarkyti po chemijos. Yra ir Jadvygos žolių rinkinys. O dėl HB reikia sulaukti žemuogių sezono - bet suvalgyti daug, kokių 20 stiklinių. Aš taip pasiekiau 140, o buvo 105. be to, skaičiau, kad Rusijoje žiniuonės šią ligą gydydavo žemuogėmis su pienu. Čia toks liaudiškas metodas, skanus ir tikrai nekenksmingas.

Dėl nuovargio - pasitikrinti skydliaukę. Daugeliui ji būna išėjusi iš rikuotės ir todėl būna papildomai problemų.

Mėlynės ant rankų - o medetkų tepalas netinka?
Atsakyti
nIDA, juokiuosi as is taves. Zemuoges labai megstu, suesiu kibira, pazadu. Alaus geriau pries pora savaiciu. Nenoriu as alkoholio,pilnas baras ir visokiu tikrai geru gerimu. Atvaziuok i Talina, pavaisinsiu biggrin.gif

melynes dideles nuo paspaudimo, ilgai melynuoja. pasikasiau nugaras ir... melyne kaip arklys.Pirma kart cia man taip. Ne cia tepalai nepades, nes problema manau kad chemo labai ciulpam dave per makaule. paziuresiu ka ryt pasakys. O is tiesu pavargau as nuo chemo. Ir fiziskai ir moraliskai verysad.gif Ale, kaip Radzis dainavo: ka daryt, kai taves nemyli niekas, ka daryyyyyt biggrin.gif Taip ir norisi: sikna pasikasyt blush2.gif blush2.gif

Maste, man paskutiniai ataugo antakiai. Sekmes 4u.gif biggrin.gif

paklausiau as kodel man tik 2 filgrastimo. sako galim issaukt leukoze. nu joms ger8iau zinot.
Ate 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mastė @ 2012 03 27, 14:56)
be plauku as. ir be blakstienu ir be antakiu. gera depiliacija  biggrin.gif nors plaukai tokie retoki islindo ... zodziu esu i panasi ta toki bezdzioniu  is seno rusisko filmuko. kur budavo bezdzione su buriu bezdzioniuku, ir nesusitvarkydavo:) tai as kaip tas maziausias biggrin.gif

Antakius ir blakstienas galima nusipiešti.Akinius vasarą galima tamsius nešioti.Tik plaukai kol bent 2,5 cm užauga vargas.Po to jau galima stiliovą vaidinti.
aš jau 4-ą kartą be plaukų. doh.gif Jau antrą peruką nusipirkau, bet labai nekokybiškas, nors mokėjau klinikose 200 Lt.Namuose vaikštau su skarele.Kai prisimenu vasaros karščius ir peruką schmoll.gif man man be liepos pradžios tikrai nepasirodys.
Jaunoms blizgančios galvos kitais atrodo.
Atsakyti
ne taip jau blogai musulmonėms skaras nešioti.Ar yra plaukai, ar ne dzin. lotuliukas.gif

http://www.15min.lt/...9#axzz1q4PJ98gZ
Atsakyti
QUOTE(pelkių Monas @ 2012 03 27, 19:06)
O is tiesu pavargau as nuo chemo. Ir fiziskai ir moraliskai verysad.gif  Ale, kaip Radzis dainavo: ka daryt, kai taves nemyli niekas, ka daryyyyyt biggrin.gif Taip ir norisi: sikna pasikasyt blush2.gif  blush2.gif

o kiek dar liko? ipusejai?
bet jumoro jausmas liko biggrin.gif saunuole 4u.gif
QUOTE(.GABIJA. @ 2012 03 27, 20:19)
Tik plaukai kol bent 2,5 cm užauga vargas.Po to jau galima stiliovą vaidinti.

o man atrodo ir 1 cm plaukai jau neblogai smile.gif prie peruko ir as nepriprtaua.. tik kai jau neisvengiama dedavausi. uzsiemiau sodininkyste. i lovelius salotu krapu priisodonau smile.gif geliu daigeliu. tikrai gera i zeme rankas sukisti .laukiu kada jau lauke pasikapstyti galesiu. smile.gif
atventem dukros 8 gimtadieni. tai nusikaliau nuo valgiu darymu.. ir nuo valgymo biggrin.gif nuejo suniui ant uodegos visos dietos
Atsakyti
QUOTE(Mastė @ 2012 03 28, 14:50)
o kiek dar liko? ipusejai?
bet jumoro jausmas liko biggrin.gif saunuole  4u.gif

o man atrodo ir 1 cm plaukai jau neblogai smile.gif prie peruko ir as nepriprtaua.. tik kai jau neisvengiama dedavausi. uzsiemiau sodininkyste. i lovelius salotu krapu priisodonau smile.gif geliu daigeliu. tikrai gera i zeme rankas sukisti .laukiu kada jau lauke pasikapstyti galesiu. smile.gif
atventem dukros 8 gimtadieni. tai nusikaliau nuo valgiu darymu.. ir nuo valgymo biggrin.gif nuejo suniui ant uodegos visos dietos

Kadangi nemėgstu daryti valgyti, o dabar kai jėgų tiek, kad saugausi, kad ant dujinės neužvirčiau, tai pasinaudojame pusgaminiais.

Šiandien sėdėjau prie gėlyno.Tiek bičių nebuvau mačiusi.Raselės kaip žydi krokai. lotuliukas.gif Taip norisi ravėti, bet kai pasilenkiu, tai vos pakylu.Taigi tik pasėdžiu, nesidori nosies į žemę sukišti.
Atsakyti
Sveikutės, Mergaitės 4u.gif
Sveikinu užbaigusias gydymus, sėkmingai išsioperavusias. Ir didelės ištvermės, kas esat gydymosi kelyje. Kad tas mygtukas galvelėse tik sveikatai koduotų. Visoms po švelnuką. 4u.gif

user posted image

Kaip smagu skaityti Gabiją čia. wub.gif Ir visas kitas. Mano krokai taip pat pradeda žydėti - labai sunkiai. Pas mus pora savaičių vėliau viskas prasideda...

Visai nebeprisėdu - tik paskaitau ir pasidžiaugiu Jūsų pasiekimais ar paliūdžiu kartu dėl nesėkmių. Renovuojam namelius, tai pasinėriau į statybos reikalus, o dar ir pomidorai su paprikomis dėmesio reikalauja. Kaip su mažais vaikučiais. Dieną šiltnamyje, paskui klausomės oro prognozių ir jei jos nekokios - tai vakare juos "bildinam" į namučius. Ir taip kasdien. Namas stelažais apstatytas, visur šiukšlynėlis, bet šių permainų reikėjo būtinai. Nes tėvelių namukas senai statytas - sovietinis. Sienos "kiauros", kambariuose drėgna. Turėdavau visus drabužėlius , patalynes laikyti sandariuose maišuose per rudenį ir žiemą , nes viskas pelydavo - baisus nepatogumas schmoll.gif Tai tokiam nesklandume ir Velykas švęsim. Ieškau tarpo, kada kolonoskopiją pasidaryti, nes turėsiu jau vėl tikrintis pilvelį. Bet nežinau, ar save apgaudinėju, kad to laiko nėra, ar tikrai jo nėra, ar labiau bijau procedūros. Žinau tik , kad tai vis tiek turėsiu padaryti... ax.gif

Moniuk 4u.gif - mėlnuoja greičiausiai dėl to , kad trombocitų per mažai. Būtinai pasidaryk tyrimą, nes negalima juokauti. Mamytei irgi yra taip buvę, tai trombikų atsargas dirbtinai pildė, nes jai žaizdelės atsivėrė. Kai ėmėsi visų priemonių, tai greit sugijo, bet jei nebūtume pastebėję ... rolleyes.gif būtinai reikia pasitarti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 29 kovo 2012 - 18:57
Aha, trombocitu vietoj 150 tik 50, ir Hb 87, tai biski tokia silpna. Vakar kraujo perpylima dare, o chemo bus kita savaite, jeigu kraujas tiks. Leukocitu buvo 3,5. Tai siandien juokauju, kad svetimu ragu galvoj ieskau, kraujo tai svetimo pripyle smile.gif Bet zinokit, kaip cia pasakius.... daugiau nenoreciau perpylimo, kazkaip...nejauku.

Sume, uzuojauta verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(pelkių Monas @ 2012 03 29, 23:47)
Aha, trombocitu vietoj 150 tik 50, ir Hb 87, tai biski tokia silpna. Vakar kraujo perpylima dare, o chemo bus kita savaite, jeigu kraujas tiks. Leukocitu buvo 3,5. Tai siandien juokauju, kad svetimu ragu galvoj ieskau, kraujo tai svetimo pripyle smile.gif Bet zinokit, kaip cia pasakius.... daugiau nenoreciau perpylimo, kazkaip...nejauku.

Sume, uzuojauta verysad.gif

Sume, uzuojauta
user posted image

pelkių Monas koks ten nejaukumas dėl kraujo.?
Juk ten taip suplaka, dar kažką prideda.Tai tave stiprina.Kaip žmonėms organus persodina.?
Prisigalvoti galima visko.Rodos jahovistai tiek atsisako pagal juos kenksmingų medicinos procedūrų, kad priima mirtį , vardan Dievo palaimos.
Svarbiausia tikėk, kad gavai gyvybės efeksyrą.Sveik .Laukiam saulutės.Aš du pusvalandžius gale namo prieš saulę pasėdėjau, vakar žiūriu jau veidas parudęs.
Atsakyti