As irgi greit pavargstu, manau mormalu tai
Gabija, susiimk, surink save is visu kampu, pasistenk. jeigu tik gali... Ar medituoji?, ar klausai savo irasu? Zinau kaip sunku po chemijos, ir pati sedziu visa prakaituota, gerai nemiegojus, leuko 1, o norma 4, net Hb si karta nukrito iki 90. Ir man jau kyla sleikstulys kai atidarau chemijos skyriaus duris Nu ilgai, labai ilgai jau lasina, visgi 12 kartu israsyta. Turiu ir gera naujiena, onkozymuo sumazejo perpus ir jau tuoj bus normoj.
Vazinejau i Rusija pas toki liaudies gydytoja. pasake kad gyvensiu ilgai Noretusi tiket
Cia Estijoj irgi suradau viena toki , irgi nuvaziuosiu
O rimtai, dirbu su psichologe. va situo tikiu. Nes pas daugeli musu tas mygtukas - galvoj.
QUOTE(romantikė @ 2012 03 19, 20:13)
Man vel nusimato ginekologine operacija Pernai atliko histeroskopija. Siemet vel polipai atsirado...
užjaučiu dėl operacijos.Nepakęsdavau kai iš šono išvesdavo drenas.Bet reikia džiaugtis , kad laiku pastebima, kad laiku kalima pašalinti.Mes mergaitės gajos. Tik prašyk operacijos pradžiai savaitės, savaitgali daktarėlių mažai būna.
QUOTE(pelkių Monas @ 2012 03 22, 11:01)
zinejau i Rusija pas toki liaudies gydytoja. pasake kad gyvensiu ilgai Noretusi tiket Tai šaunu,
O rimtai, dirbu su psichologe. va situo tikiu. Nes pas daugeli musu tas mygtukas - galvoj.
Aš metus lankiausi pas ekstrasensą.Rezultatas nulinis, tiksliau dvi operacijos.O dabar
jei neužkalkins, po keturių chemijų ,operacijos.Vasaros pradžia dar toli , todėl vaikštau, abejingai .
Atsakau i klausimus.
Operacija-histeroskopija del gleivines isviesejimo ir polipu atsiradymo (buvo tokia pat ir pernai). Sie dalykai atsirado kaip gydymo Tamoksifenu pasekme, taip sakant salutinis poveikis. Nelabai sudetinga, bet nemaloni operacija. Si karta viskas vyko be narkozes, nes atsisakiau. Biski suleido kazka i vena, buvau tokia nemaloniai apspangusi, bet jauciau beveik viska...
Vakar ryte pagulde, apie pietus isoperavo. Visa diena buvo silpna, gulejau. Siandien israse namo.
Daktaras patare pagalvoti apie gimdos pasalinima...
Mano kraujo rodikliai negeri - nuolat mazi HB (apie 90-100) ir leukocitu rodikliai (apie 2,9-3) - tai chemoterapinio gydymo ir svitinimo pasekme, ir del to letinis silpnumas, nuovargis ir t.t.
Edme, gydziausi as VUOI, ten pat praeinu profilaktinius patikrinimus (kas puse metu dabar). O ginekologas mano dirba poliklinikoje, kur as tiesiog esu iskatoje.
Skydliauke vel streikuoja. Jau N metu nustatyta hipoteroze. Vartoju L-tyroxina(su pertraukom). Dabar pakilo TSH rodikois, ryskiai neuztenka L-tyroxino. Buvau pas endokrinologe, liepe didint doze. Ir vartot didesnes vit. D dozes. Pasakiau, kad vartoju zuvu taukus, atsake, kad neuztenka.
Tokie reikalai
Operacija-histeroskopija del gleivines isviesejimo ir polipu atsiradymo (buvo tokia pat ir pernai). Sie dalykai atsirado kaip gydymo Tamoksifenu pasekme, taip sakant salutinis poveikis. Nelabai sudetinga, bet nemaloni operacija. Si karta viskas vyko be narkozes, nes atsisakiau. Biski suleido kazka i vena, buvau tokia nemaloniai apspangusi, bet jauciau beveik viska...
Vakar ryte pagulde, apie pietus isoperavo. Visa diena buvo silpna, gulejau. Siandien israse namo.
Daktaras patare pagalvoti apie gimdos pasalinima...
Mano kraujo rodikliai negeri - nuolat mazi HB (apie 90-100) ir leukocitu rodikliai (apie 2,9-3) - tai chemoterapinio gydymo ir svitinimo pasekme, ir del to letinis silpnumas, nuovargis ir t.t.
Edme, gydziausi as VUOI, ten pat praeinu profilaktinius patikrinimus (kas puse metu dabar). O ginekologas mano dirba poliklinikoje, kur as tiesiog esu iskatoje.
Skydliauke vel streikuoja. Jau N metu nustatyta hipoteroze. Vartoju L-tyroxina(su pertraukom). Dabar pakilo TSH rodikois, ryskiai neuztenka L-tyroxino. Buvau pas endokrinologe, liepe didint doze. Ir vartot didesnes vit. D dozes. Pasakiau, kad vartoju zuvu taukus, atsake, kad neuztenka.
Tokie reikalai
QUOTE(romantikė @ 2012 03 23, 13:22)
Ir aš lygiai tą patį apturėjau. Vakar išoperavo polipą, šiandien grįžau namo.
Man vis pasitaiko palatos kompanjonė ypatinga. Šį kart 58 m. moteris, turbo optimistė, nors ne... stipri realistė su superiniu humoro jausmu. Ypatingi sugebėjimai priimt skaudžius faktus apie savo ligą per humoro prizmę. Skrandžio 3 - 4 st. jai.
Parą praleidus ligoninėj, labai norėjau namo, nė minutės ilgiau ten neužsibūti. Sukyla visi jausmai, prisimeni, ką teko išgyventi, kad ir kur buvai tuos jausmus užgrūdusi...
QUOTE(arune @ 2012 03 23, 16:17)
Sese
Mane tai "pralinksmino" (blogaja to zodzio prasme) duriai i vena, kad ivesti kateteri. Guliu ant operacinio stalo, visa pasiruosus, daktaras jau irgi pasiruoses, o 5 slauges sokineja aplink mano vargana ranka ir iesko-iesko-iesko venu...
Is 5 karto sugebejo istatyti... Man net gaila jus buvo...
Rezultatas - ranka iki alkunes beveik visa melyna... Skauda.
Vat sitie dalykai tikrai primena "maloniausius" chemijos leidimo laikotarpius...
QUOTE(romantikė @ 2012 03 23, 19:55)
Sese
Mane tai "pralinksmino" (blogaja to zodzio prasme) duriai i vena, kad ivesti kateteri. Guliu ant operacinio stalo, visa pasiruosus, daktaras jau irgi pasiruoses, o 5 slauges sokineja aplink mano vargana ranka ir iesko-iesko-iesko venu...
Vat sitie dalykai tikrai primena "maloniausius" chemijos leidimo laikotarpius...
Labai keista, bet Klinikose operacinių seselės į veną pataiko iš 4 karto.Nė kiek neperdedu, nes paskutinį kartą būtent tiek suskaičiavau.O kada reikėjo įvesti į veną kateterį ,kad padaryti kompiuterinę tomogramą, tai pervedė per tris kabinetus, tik viena seselė pataikė.Subadė šešias skyles.
Įdealiai į vienas įduria dienos chemo seselės.
Balandžio vidurį keis stentą.Tegu leidžia narkoze.Visai neturiu drasos ir kantrybės.
Šiandien pusvalandį pasidžiaugiau saule.Rudenį buvau susiplanavusi gėlynėlį susitvarkyti.Deja niekas nesigavo.Jau žydi violetinis Raselės dovanotas krokas.
Apėjau apie namą ir nudusau.O taip norisi gėlytes ravėti.
Kartą atėjau
QUOTE(.GABIJA. @ 2012 03 23, 21:36)
O apie Portą negalvojat? Patogu labai. Dabar atsidžiaugti negaliu, kad kažkada sesutės subadė rankas ir pasiūlė įsidėti Portą. Ir rankų venos jau atsigavo
QUOTE(šiandien besišypsanti @ 2012 03 23, 22:54)
O apie Portą negalvojat? Patogu labai. Dabar atsidžiaugti negaliu, kad kažkada sesutės subadė rankas ir pasiūlė įsidėti Portą. Ir rankų venos jau atsigavo
Klinikoje nepatarė dėtis porto, nes paskui reikia važinėti porto priežiūrai ar ne kas mėnesį.
Šiandien besveriu 64 kg, prieš tris savaites buvo 66 kg.Jaunystėje būčiau buvusi laiminga, dabar nežinau kaip reaguoti.
Atsiminiau rašėt apie žaliavalgystę.Tai nėra išganymas nuo ligų.Reikia išsinagrinėti organizmo poreikius, juk žmogaus žarnynas ne karvės sudėties.Tai turbūt daugiau mados išmislas.
Žiūriu per langą kaip Kytė ir kniaukti norėsi. Taip norisi į lauką ir gėlyną
QUOTE(pelkių Monas @ 2012 03 22, 10:01)
Vazinejau i Rusija pas toki liaudies gydytoja. pasake kad gyvensiu ilgai Noretusi tiket
o as netikiu, kad kas nors gali pasakyti kiek mes gyvensim butent tas mygtukas galvoje.pas mus.todel tik mes ir galim. nezinau ar sutapimas ar kaip bet man tik tuomet kai pradejau kreipti demesi i savo dvasini gyvenima, pradejo ir kraujas atistatineti.. be jokiu mieziu, zoliu ar papildu. gal tik sutapimas bet as tikiu
ir psichologija tikiu. tik visais ekstarsensais, tie kurie sakosi, kad isvalo cakras,sutvarko aura ir t.t. netikiu. tik pats zmogus gali tai padaryti.niekas kitas. arba rezultatas bus labai trumpalaikis
o man chemija baigesi. ir dziugu ir neramu .
Gabija, o gal sula padetu?sustipreti, vitaminu pasisemti.
Gerai, kad baigesi. Ilgos tau remisijos ir dabar gali valyt organizma nuo ...viso.
O man dar nesibaige, bet... kraujuoja is nosies, trombocitu manau mazai, dar sunus nosi pramuse galva, tai bego kraujas. melynes ant ranku dideles ir jau ilgokai. Treciadieni turi buti chemo. Noriu kad butu, bet nezinau.
Maciau tave toje temoje, idomu man ten
Nida, kur dingai?
O man dar nesibaige, bet... kraujuoja is nosies, trombocitu manau mazai, dar sunus nosi pramuse galva, tai bego kraujas. melynes ant ranku dideles ir jau ilgokai. Treciadieni turi buti chemo. Noriu kad butu, bet nezinau.
Nida, kur dingai?
QUOTE(Mastė @ 2012 03 26, 15:21)
o man chemija baigesi. ir dziugu ir neramu .
Gabija, o gal sula padetu?sustipreti, vitaminu pasisemti.
Sveikinu užbaigus kankynę.Tikėk , kad nusikankino ir tavo draugelis.Linkiu geros vasaros. Ar turi plaukus?
Sulos jau geriau, bet labai keistas skonis.Lyg žemės skonis.
Labai visi už panacėja laiko žuvį.Baltijos žuvies vaikams negalima duoti, suaugusies ,gerai nepamenu,gal kartą į savaitę,tik senukams jau niekas nekenkia.Esmė, kad Baltija labai užteršta sunkiaisiais metalais.
Žiūrėjau Mikutavičiaus laidą apie visų rūšių ekstrasensus.
Vienas savyje turi Jėzų, Budą ir t.t. Ir juokinga ir aiškiai patį gydyti reikia.
Aš kai guliu popietės klausausi rusišką kasetę, su religine savitaiga .Trukmė beveik valanda.Kas įdomiausia, kad pabaigoje nežiūrint pastangų neužmigti - užmiegu. o vakare su migdomaisiais valandą kankinuosi.
Papildyta:
QUOTE(pelkių Monas @ 2012 03 26, 16:00)
Nida, kur dingai?
Man hemoglobinas nuo 95 per mėnesį padidėjo iki 97.Verduosi paprastus miežių grūdus.Gal ir tau pastiprintų kraują.Kiekvieną kartą leidžia bent 4-5 neupogeno.
Pasirodyk visas mėlynes, turėtų kažką išrašyti.