Įkraunama...
Įkraunama...

Pozityvių NEligoniukų pavėsinė 6

QUOTE(pelkių Monas @ 2012 03 09, 21:21)
Tai ir pakeisiu biggrin.gif As bjauri ir greit koju nepakratysiu, taip ir pagrasinau onkologei biggrin.gif As irgi geriu tiek kavos. Stiprios, juodos, geros wub.gif O ka tu darai? parasyk, man labai labai idomu ir gal pades dar kam nors. As vaikstau pas psichologe, ten iekojom, radom, atleidom daug piktumu, isaiskinom daug baimiu, kurios kai tapo aiskios is karto dingo, dabar meditacijas moko, labai stumia link tikejimo, nes cia mano toks hm... tiket niekuo nenoriu, viska vertinu logiskai, o ji liepia daugiau sirdies balsa girdet.
Chemijos dar daug, nes man israse 12 kartu, o vis nusikelia po savaite, nes leukocitai neatsistato laiku, bet gaunu po 2 ampoles filgrstimo + deksometazonas ir  vsio biggrin.gif  Komiuterine darys balandzio men..

Saunuole tu thumbup.gif kad nenukabini nosies.
nemazai tau chemiju. laikykis 4u.gif nors chemija chemijai nelygi. man sitos 4 , kur kaulus turejo lauzyti- geris, palyginus su ta raudonaja, kur nei vemt nei ka biggrin.gif
o as - net nezinau, kaip cia ivardinti mano pasirinkta kelia. gal tikejimas? nea, i baznycia as irgi nevaikstau. ir katalikisku maldu nekalbu smile.gif nes nemoku ir netikiu ju vaizduojamu dievu. ir man viska reikia protu suvokti, kitaip rezultato nesitikiu. o gal tiklsiau- dvasios tobulinimo kelias smile.gif va taip. ir ekstarsensai musm padeti niekuom negali. tik mes pacios. niekas kitas. turiu zmogu, kuris siek tiek padeda, paaiskina, pataiso jei nuklystu. o siaip tik pacios pastangos. daug skaiatau, daug gilinuosi i save. nezinau kas is to iseisi. bet tikiu kad bus gerai smile.gif

QUOTE(romantikė @ 2012 03 10, 14:26)
Taip liudna ziuret i lietu uz lango, ypac po 2 sauletu dienu...

o man bet koks oras geras biggrin.gif kaip ir kiekviena diena .ir dieve duok sulaukti 70 metu smile.gif
o as jau GREK pasigedau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mastė: 12 kovo 2012 - 14:42
QUOTE(.GABIJA. @ 2012 03 10, 17:17)

Kokios geles trapios... kaip mes bigsmile.gif Grazu!!!
QUOTE(Mastė @ 2012 03 12, 14:39)
o man bet koks oras geras biggrin.gif kaip ir kiekviena diena .ir dieve duok sulaukti 70 metu smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

O as uz menesio irgi noreciau bandyti pratest neigaluma...Silpumas mane veda is proto. Jei pirmoje dienos puseje as esu dar nieko, tai antroje jauciuosi kaip darzove... sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo romantikė: 14 kovo 2012 - 11:09
QUOTE(romantikė @ 2012 03 14, 12:06)
...Silpumas mane veda is proto. Jei pirmoje dienos puseje as esu dar nieko, tai antroje jauciuosi kaip darzove... sad.gif

Jaučiuosi lygiai taip pat. Dar dirbt pradėjau pusę etato. Nežinau, kiek ilgai čia dirbsiu, alga mizeris, o grįžtu pavargus, dar namų ūkis... Nekenčiu, kai tenka vogt laiką iš bendravimo su dukryte.
Atsakyti
QUOTE(arune @ 2012 03 14, 16:31)
Jaučiuosi lygiai taip pat. Dar dirbt pradėjau pusę etato. Nežinau, kiek ilgai čia dirbsiu, alga mizeris, o grįžtu pavargus, dar namų ūkis... Nekenčiu, kai tenka vogt laiką iš bendravimo su dukryte.

suprantu.. ir as sprendziu dilema ka su darbu daryti, kai gydyma baigsiu.
Atsakyti
Man vel nusimato ginekologine operacija doh.gif Pernai atliko histeroskopija. Siemet vel polipai atsirado... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(romantikė @ 2012 03 19, 20:13)
Man vel nusimato ginekologine operacija  doh.gif  Pernai atliko histeroskopija. Siemet vel polipai atsirado...  verysad.gif

o kur operuojatės? Gal reikia keisti gyd. įstaigą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šiandien besišypsanti: 19 kovo 2012 - 21:51
gal kam bus naudinga paskaita su žaliavalgystės pradininku V.Kulvinsku apie maistą ir vėžį
http://soundcloud.co...skaitos-2011-11
Atsakyti
QUOTE(šiandien besišypsanti @ 2012 03 19, 21:50)
o kur operuojatės? Gal reikia keisti gyd. įstaigą?

Idomu buti isgirsti pamastymus siuo klausimu smile.gif
Niekad nemaniau, kad polipu atsinaujinimas arba gleivines isviesejimas galetu priklausyti nuo gydymo istaigos, o ne mano organizmo ir taikomo gydymo vaistais, kurie isprovokuoja siuos reiskinius... rolleyes.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo romantikė: 20 kovo 2012 - 09:43
QUOTE(Vitute* @ 2012 03 10, 16:25)
Visur stengiuosi įžvelgti gerąją pusę. Lietus lyja - tai sniego kasti nereikia. thumbup.gif

thumbup.gif prajuokinai

QUOTE(Mastė @ 2012 03 12, 15:39)

o as jau GREK pasigedau  g.gif

aščia bigsmile.gif smagu, kad pasigendat smile.gif

O as uz menesio irgi noreciau bandyti pratest neigaluma...Silpumas mane veda is proto. Jei pirmoje dienos puseje as esu dar nieko, tai antroje jauciuosi kaip darzove... sad.gif

QUOTE(arune @ 2012 03 14, 17:31)

Mergaitės, ir aš taip jaučiuosi, ryte skraidau pilna ta žodžio prasme, nu po pietų, atrodo, kaip kas pavagia mano jėgas. Ir galvoju, nuo gegužės pabaigos, manau, sumažins nedarbingumo procentą ir jau keliausiu darban visai darbo dienai, tik kaip reiks dirbti, neturiu supratimo. Keletą kartų buvo darbo, likau visai dienai, vos kojas vakare partempiau namo sad.gif
Arūne, smagu, kad gavai darbuką, negalvok, kad vagi laiką iš dukros, nes taip nėra. Aš savo pusės etato nemainyčiau į jokias pramogas, žmogum pasijaučiau sugrįžus į darbą.

Pas mane lyg ir viskas gerai, neskaitant nuovargio - metai darbo be atostogų daro savo. Laukiu pavasario, saulės. Vaikai abu vėl serga, su antibiotikais doh.gif

Gabija, kaip Jūs?
Atsakyti
Šiandien kalbėjau su .GABIJA. Tiksliau, ji man pasuko. Gydymas vyksta...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ifauru: 21 kovo 2012 - 18:13
Kokios geles trapios... kaip mes  bigsmile.gif Grazu!!!

drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

Labas
aš kai ėjau į komisiją nei minties neturėjau ,kad būsiu tokia ''sveika''.
Sveikatos neturiu.Viskas žiauriai neskanu..Po chemo suleidimo sekančis dienas labai galvą svaigsva. .Vyras vaikšto iš paskos, nes jau per paskutinį kartį 4 kartus grindis pagločiau.Jis mano asmeninis sargybinis.Pasisekė man.

Dabar labai sumažino nedarbingumą.Žiūrėsiu ,koks po skundo rezultatas bus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .GABIJA.: 21 kovo 2012 - 23:21
Sveikos.
Su darbais kažkaip keistai. Aš visą darbo dieną dirbu. Kartais nieko, o kartais kaip nuo kryžiaus nuimta, bet kai pagalvoju tai ir prieš ligą taip būdavo.Tas darbas gerai, įsisuki, ir nelieka laiko galvoti per daug- darbas, namai, darbas, namai... Bet, jei galėčiau nedirbti finansine prasme, tai tikrai nedirbčiau.
Romantike, o ką darys? Vėl operacija? Tu iš Vilniaus? Pas ką gydaisi? Kažkaip man paskutiniu metu mintis kirba keisti gydymo įstaigą. Galvoju apie Onkologijos institutą. Dabar aš klinikose. Kažkaip su ta priežiūra labai paviršutiniškai. Pamaigo mane pamaigo ir viskas gerai, viskas gerai. Na, kaip šiais laikais be tyrimų. Prašiau padaryti kompiuterį nedaro. Echoskopiją paskyrė ir tai tik vidaus organų, nors krūtų daryta praeitais birželį. Šoką gavau echoskopuojant- echoskopuotoja sako, žinot, jei echoskopuositės, kur geresnis aparatas, tai pasižiūrėkit, nes pas mus čia nedidelė raiška. Guliu, nieko, nesakau, bet , galvoju, blin, jei jau čia neturit gero aparto, tai ką sakyti apie provinciją. Nors pas mus mieste yra vienas daktaras, kuri sturi gerą aparatūrą, tokios prieš dar kelis metus Lietuvoje niekas neturėjo. Bet galvoju, kad su ja dar reikia mokėti dirbti.
Atsakyti