QUOTE(pelkių Monas @ 2012 03 09, 21:21)
Tai ir pakeisiu As bjauri ir greit koju nepakratysiu, taip ir pagrasinau onkologei As irgi geriu tiek kavos. Stiprios, juodos, geros O ka tu darai? parasyk, man labai labai idomu ir gal pades dar kam nors. As vaikstau pas psichologe, ten iekojom, radom, atleidom daug piktumu, isaiskinom daug baimiu, kurios kai tapo aiskios is karto dingo, dabar meditacijas moko, labai stumia link tikejimo, nes cia mano toks hm... tiket niekuo nenoriu, viska vertinu logiskai, o ji liepia daugiau sirdies balsa girdet.
Chemijos dar daug, nes man israse 12 kartu, o vis nusikelia po savaite, nes leukocitai neatsistato laiku, bet gaunu po 2 ampoles filgrstimo + deksometazonas ir vsio Komiuterine darys balandzio men..
Chemijos dar daug, nes man israse 12 kartu, o vis nusikelia po savaite, nes leukocitai neatsistato laiku, bet gaunu po 2 ampoles filgrstimo + deksometazonas ir vsio Komiuterine darys balandzio men..
Saunuole tu kad nenukabini nosies.
nemazai tau chemiju. laikykis nors chemija chemijai nelygi. man sitos 4 , kur kaulus turejo lauzyti- geris, palyginus su ta raudonaja, kur nei vemt nei ka
o as - net nezinau, kaip cia ivardinti mano pasirinkta kelia. gal tikejimas? nea, i baznycia as irgi nevaikstau. ir katalikisku maldu nekalbu nes nemoku ir netikiu ju vaizduojamu dievu. ir man viska reikia protu suvokti, kitaip rezultato nesitikiu. o gal tiklsiau- dvasios tobulinimo kelias va taip. ir ekstarsensai musm padeti niekuom negali. tik mes pacios. niekas kitas. turiu zmogu, kuris siek tiek padeda, paaiskina, pataiso jei nuklystu. o siaip tik pacios pastangos. daug skaiatau, daug gilinuosi i save. nezinau kas is to iseisi. bet tikiu kad bus gerai
QUOTE(romantikė @ 2012 03 10, 14:26)
Taip liudna ziuret i lietu uz lango, ypac po 2 sauletu dienu...
o man bet koks oras geras kaip ir kiekviena diena .ir dieve duok sulaukti 70 metu
o as jau GREK pasigedau