Įkraunama...
Įkraunama...

Pozityvių NEligoniukų pavėsinė 6

QUOTE(pelkių Monas @ 2012 03 07, 17:03)
Jeigu pagal statistika, man nedaug jau tu metu liko, tai kodel tureciau sedet ant dietos. O va psichologija... Cia tamsus tamsus miskas. Niekas nieko tiksliai nezino, patikrinti negali. Cia as daug dirbu. Kaip ir Gabija tarp kitko 4u.gif

visada yra proga pakeisti statistika 4u.gif plius medicina zengia i prieki.
as su maistu tvarkausi. galiu pasakyti, kad jau to didelio kankinimosi nebeliko. Tiesa sau leidau pasilikti 1-2 puodelius kavos per diena. Gal ir neturi dideles itakos ta mitybe, bet as jau bent zinosiu, kad padariau viska kas buvo galima.
Ir as daug dirbu. gal truputi tik pavadinti butu galima kitaip nei psichologija.. bet rezulatatus as jauciu smile.gif
Ar baigei jau chemija? pamenu kad vienu metu pradejom. man dar1 kartas liko. paskui lauksiu plauku biggrin.gif kazin kas pirmiau ar antakiai su balsktienom ar plaukai?smile.gif

QUOTE(.GABIJA. @ 2012 03 09, 10:57)
Labas
Vakar labai "apsidžiaugiau".Kovo 8-os proga "pasveikau " 35 procentais.Pernai darbingumas buvo 20 proc.
Matote kaip tevynė greitai gydo. thumbup.gif Šiandien pasiskambinau kur siųsti skundą.Tai paguodė, kad pagal naują tvarką žmogui išoperuota galva dar geresni darbingumą paskyrė.
Nusispjaut valdžiai į mūsų ligas, į tai ,kad jums reikia vaikus vaikus maitinti.

ziauru, ner kai ir sakyti. bet teisybes ieskoti verta. Baisu is tikruju, ir taip sveikatos nera o dar biurokratinais dalykais reikia rupintis
Atsakyti
QUOTE(.GABIJA. @ 2012 03 09, 12:57)
Labas
Vakar labai "apsidžiaugiau".Kovo 8-os proga "pasveikau " 35 procentais.Pernai darbingumas buvo 20 proc.
Matote kaip tevynė greitai gydo. thumbup.gif Šiandien pasiskambinau kur siųsti skundą.Tai paguodė, kad pagal naują tvarką žmogui išoperuota galva dar geresni darbingumą paskyrė.
Nusispjaut valdžiai į mūsų ligas, į tai ,kad jums reikia vaikus vaikus maitinti.

Nu atsiprasau labai,bet ten NDNT tai tikrai kazkokie debilai,negaliu kitaip pavadinti.GABIJA,rasyk,as rasiau viena karta,tai man "pakele" tos procentus.Mano mamai irgi nueme 200lt,dabar su pirma grupe gauna 457lt pensija verysad.gif nors jai jau visam laikui ta 1 grupe yra,o kad ta prieda gauti neuzteko 1 balo blink.gif nors gydymo jokio su pagrindine liga del stuburo,tik nuo skausmo dozes dideja ir dideja.
Atsakyti
Resveratrolio yra ir raudonajame vyne, bei, jei neklystu ir kituose produktuose, lyg tai šokolade jo yra. Tai taip išeina, kad sergančiom krūties, kuris jautrus estrogenams, reikia vengti raudono vyno? A.Oželi būtų įdomi jūsų nuomonė ir dėl vyno.

Gabija, reikia apskųsti. Vistiek nieko neprarandi. Tegul peržiūri.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edmė: 09 kovo 2012 - 20:08
QUOTE(Mastė @ 2012 03 09, 15:39)
visada yra proga pakeisti statistika  4u.gif plius medicina zengia i prieki.
as su maistu tvarkausi. galiu pasakyti, kad jau to didelio kankinimosi nebeliko. Tiesa sau leidau pasilikti  1-2  puodelius kavos per diena. Gal ir neturi dideles itakos ta mitybe, bet as jau bent zinosiu, kad padariau viska kas buvo galima.
Ir as daug dirbu. gal truputi tik pavadinti butu galima kitaip nei psichologija.. bet rezulatatus as jauciu smile.gif
Ar baigei  jau chemija? pamenu kad vienu metu pradejom. man dar1 kartas liko. paskui lauksiu plauku biggrin.gif kazin kas pirmiau ar antakiai su balsktienom ar plaukai?smile.gif
ziauru, ner kai ir sakyti. bet teisybes ieskoti verta. Baisu is tikruju, ir taip sveikatos nera o dar biurokratinais dalykais reikia rupintis

Tai ir pakeisiu biggrin.gif As bjauri ir greit koju nepakratysiu, taip ir pagrasinau onkologei biggrin.gif As irgi geriu tiek kavos. Stiprios, juodos, geros wub.gif O ka tu darai? parasyk, man labai labai idomu ir gal pades dar kam nors. As vaikstau pas psichologe, ten iekojom, radom, atleidom daug piktumu, isaiskinom daug baimiu, kurios kai tapo aiskios is karto dingo, dabar meditacijas moko, labai stumia link tikejimo, nes cia mano toks hm... tiket niekuo nenoriu, viska vertinu logiskai, o ji liepia daugiau sirdies balsa girdet.
Chemijos dar daug, nes man israse 12 kartu, o vis nusikelia po savaite, nes leukocitai neatsistato laiku, bet gaunu po 2 ampoles filgrstimo + deksometazonas ir vsio biggrin.gif Komiuterine darys balandzio men..

Gabija,nieko neprarasi jeigu parasysi koki skunda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pelkių Monas @ 2012 03 09, 22:21)
Tai ir pakeisiu biggrin.gif As bjauri ir greit koju nepakratysiu, taip ir pagrasinau onkologei biggrin.gif As irgi geriu tiek kavos. Stiprios, juodos, geros wub.gif O ka tu darai? parasyk, man labai labai idomu ir gal pades dar kam nors. As vaikstau pas psichologe, ten iekojom, radom, atleidom daug piktumu, isaiskinom daug baimiu, kurios kai tapo aiskios is karto dingo, dabar meditacijas moko, labai stumia link tikejimo, nes cia mano toks hm... tiket niekuo nenoriu, viska vertinu logiskai, o ji liepia daugiau sirdies balsa girdet.
Chemijos dar daug, nes man israse 12 kartu, o vis nusikelia po savaite, nes leukocitai neatsistato laiku, bet gaunu po 2 ampoles filgrstimo + deksometazonas ir  vsio biggrin.gif  Komiuterine darys balandzio men..

Gabija,nieko neprarasi jeigu parasysi koki skunda 4u.gif

Hmm, buvau ir aš pradėjus pas psichologę vaikščiot, bet ta knisalienė savyje man nelabai schmoll.gif kol kas kovoju su liga pati.
O filgrastimo kodėl tiek mažai? Aš dabar leidžiuosi po penkias. Praeitą chemiją gal po 7 leisdavausi ir dar papildomai išrašydavo, nes buvau visai be leukocitų
Atsakyti
QUOTE(šiandien besišypsanti @ 2012 03 10, 00:02)

O filgrastimo kodėl tiek mažai? Aš dabar leidžiuosi po penkias. Praeitą chemiją gal po 7 leisdavausi ir dar papildomai išrašydavo, nes buvau visai  be leukocitų

ir as ta pati pagalvojau g.gif aisku gydytojai geriau zino,bet man retai atidedavo chemija,bet neupogeno leisdavau visada po 7-8 kad greiciau atsistatytu kraujas.
Atsakyti
Labas mergaitės.
Rašau su vargu ,na aišku ne ta fazė, kai daiktavardžių nebežinojau, bet dabar, kai susijaudinu iškrinta sudėtingi išsireiškimai.
Užvakar ilgai neužmigau ir šovė į galvą "Kokia prezidendės pavardė ir vardas"? g.gif Su pavarde kankinausi parą, bet atgaminau, thumbup.gif o su vardu nepavyko.Buvau įsipareigojusi pati prisiminti.

Tačiau vien pagalvojus apie paskutinį pusmetį , kada skalpą pritrumpino, švytinimais, tai tiesiog likimo dovana, kad taip sėkmingai išgyvenau.

Dėl sveiko valgymo tai aš jau nepervertinu.Privežė vyras visų rūšių vaisių.Visos daržovės buvo kietos kaip guma ir turėjo tik daržovių kvapą.Braškes ir tas po kelių dienų išmetėm.

Dabar verdu sriubas iš kaimiškų kopūstų.Pridedu svogūno, česnako ir dar prisipirkau prieskonių sveriamų .Labai viskas neskanu.
Dėl ekstrasensų aš jau praradau viltį.Pas vieną ėjau metus.Kai nuėjau eiliniam pasitikrinimui, po mėnesio buvo išoperuota metastazė ir chemija kursas iš 6.
Ekstrasensai turi vidinę galią, bet gal ta galia skirta tik jiems.Ir dar pats žmogus turi jam atsiduoti psichologiškai.O naudos bus tiek , kad pagerėja nuotaika.
Atsakyti
Gabija, laikykis. Stiprybės tau
Atsakyti
Gabija-Gabija-Gabija, stiprybes Tau!!! Kovotoja esi!!!

Taip liudna ziuret i lietu uz lango, ypac po 2 sauletu dienu...
Atsakyti
Visur stengiuosi įžvelgti gerąją pusę. Lietus lyja - tai sniego kasti nereikia. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(romantikė @ 2012 03 10, 15:26)
Gabija-Gabija-Gabija, stiprybes Tau!!! Kovotoja esi!!!

Taip liudna ziuret i lietu uz lango, ypac po 2 sauletu dienu...

Dėkui visoms už linkėjimus

user posted image
Atsakyti
[quote=.GABIJA.,2012 03 10, 18:17]
Kaip jautieis? Gal namų sienos padeda susigrąžinti jėgas?
Aš kol gulėjau ligoninėje buvau ligonių ligonis, o kai grįžau namo - iš karto pradėjau sveikti. Čia tau 4u.gif

Visus sveikinu su švente!
Atsakyti