Įkraunama...
Įkraunama...

Pozityvių NEligoniukų pavėsinė 6

Su kovo 8,mergaites!!!

o cia nuotaikai pakelti biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(A. Oželis @ 2012 03 08, 11:28)
Kiaušidžių vėžio ląstelėms estrogenai patinka tikrai.
Krūtims nustatitnėja. Tik tai išreiškiama ER+++, bet ne HER. HER yra kitas dalykas, visai nesusijęs su hormonais.

Man kiaušidžių vėžys. Pradžioje BPG, o kai buvau remisijoje Ruolia liepė gerti Evelorą. Aš jį ir ryju kiekvieną dieną unsure.gif Gal dėl to tas recidyvas taip greitai prasidėjo g.gif
Ir baltu alumi kartais pasilepindavau doh.gif
Oi, nežinau nežinau p. Oželi, kas čia teisus g.gif
Atsakyti
Tai išeina kad pvz ženšenio kiaušidžių vėžiu sergant negalima?

QUOTE(A. Oželis @ 2012 03 08, 11:28)
Kiaušidžių vėžio ląstelėms estrogenai patinka tikrai.
Krūtims nustatitnėja. Tik tai išreiškiama ER+++, bet ne HER. HER yra kitas dalykas, visai nesusijęs su hormonais.

Atsakyti
QUOTE(šiandien besišypsanti @ 2012 03 08, 13:01)
Man kiaušidžių vėžys. Pradžioje BPG, o kai buvau remisijoje Ruolia liepė gerti Evelorą. Aš jį ir ryju kiekvieną dieną unsure.gif Gal dėl to tas recidyvas taip greitai prasidėjo g.gif
Ir baltu alumi kartais pasilepindavau  doh.gif
Oi, nežinau nežinau p. Oželi, kas čia teisus  g.gif

Baltas alus turi mažai apynių.
Aš negaliu būti teisėjas, nuspręsčiau, ar teisinga, kas ką kam duoda. Resveratrolis (aktyvi medžiaga to preparato) yra estrogenas. Kaip visi augaliniai estrogenai, taip ir jis, elgiasi dvejopai, priklausomai nuo nuosavų estrogenų koncentracijos. Jei man pateiktumėte (čia perkeltine prasme, nes niekas nieko neteiks) kraujo tyrimus su hormonų kiekiais, būtų galima spręsti arba apie naudą, arba apie žalą. Juk nerašiau, kad negalima; rašiau, kad keista. O kad geria ir su teigiamais estrogenų receptoriais, tai faktas. Be resveratrolio yra dešimtys kitų medžiagų, kurias galima valgyti tam pačiam tikslui, bet nesukant galvos, bus konfliktas su receptoriais, ar ne.
Beje, Jūsų minimas žmogus, kas galėtų paneigti, galėtų pasiūlyti bet ką, jei susimokėtum. Atvežčiau kitą preparatą, sumokėčiau daugiau, tai, mano nuomone, jį ir siūlytų. Žinau, ką rašau.
Prisiminiau. Resveratrolis mažina gliukozės kiekį kiaušidėse, tuo mažiau šeria vėžį. Liuks. Bet, kaip minėjau, reikėtų pažiūrėti į nuosavų estrogenų koncentraciją.
Papildyta:
QUOTE(coliukexxx @ 2012 03 08, 13:51)
Tai išeina kad pvz ženšenio kiaušidžių vėžiu sergant negalima?

Ženšenis - labai silpnas estrogenas. Silpnai aktyvina krūtų, vaginos, gimdos ER. Kita vertus, jei tą žinom, yra kitų, neestrogeninių augalų.
Galima būtų pagvildenti tą temą, bet rašau vienu pirštu, nes tik taip temoku, tad iki vakaro čia turėčiau sėdėti. Bet esmę parašiau.
Atsakyti
Kaip gerai, kad yra toks žmogus, kaip A.Oželis. Paskaičius, tkrai viskas aiškiau atrodo. Ačiū.
Tiesiog, kad įtampai nuimti. mirksiukas.gif
Dabar anektotas (o gal ir tikras atvejis. Juk anekdotai kuriami kasdieną.)
Atėjo dienukas pas daktarą. 85 metų. Sako:
-Vėžys, ketvirta stadija.
Amžius toks, kaip ką jau čia ir gydysi.
Klausia senukas:
-O ką aš galiu dabar valgyti?
Atsako:
- Baltą mėsą ir švarų vandenį.
Ateina senukas po pusmečio - vėžio nerasta.
-Ką darei,-klausia daktaras.
- Valgiau baltą mėsą(lašinius), ir geriu baltą vandenį (samanę) lotuliukas.gif ).
Atsakyti
QUOTE(A. Oželis @ 2012 03 07, 22:32)
Nei alus stimuliuoja uždegimą, nei vėžys yra uždegimas. Kur kas sudėtingiau. Ne pats vėžys yra uždegimas, o jo veiklą gali lydėti uždegiminiai procesai, nes jis augdamas kakoja, žaloja šalia esančius organus (jei tai solidinis vėžys) ir t.t.

viena iš krūties vėžio formų yra uždegiminė karcinomos forma... (tiesa, ne toks didelis procentas) - čia užtenka vos vos paskaityti pirmą pasitaikiusią rimtesnę brošiūrą. o tokiu žinovu dedatės verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(willow @ 2012 03 08, 17:11)
viena iš krūties vėžio formų yra uždegiminė karcinomos forma... (tiesa, ne toks didelis procentas)  - čia užtenka vos vos paskaityti pirmą pasitaikiusią rimtesnę brošiūrą.  o tokiu žinovu dedatės verysad.gif

Bliamba, nesikabinėkite prie žodžių. Aš tai brošiūras skaitau, kaime į biblioteką daug jų atveža. O va Jūs tai neskaitot. Internetas visagalis:

"Uždegiminė krūties vėžio forma

Sudaro 1-3 % visų krūties vėžio atvejų. Šis tipas taip pavadintas dėl tamsiai raudonos, paburkusios, karštos, apelsino žievelę primenančios krūties odos. Nors susidaro įspūdis, kad krūties audinyje prasidėjo uždegimas, iš tiesų taip nėra. Minėtus požymius sukelia odos limfos kanalais judančios vėžinės ląstelės. Ligos eiga agresyvi ir tikimybė, kad susidarys metastazės, didesnė nei sergant IDC ar ILC." (paraudoninta mano).
Paimta iš: http://www.nedelsk.l...ai/ligos_tipai/
Aš nerašiau, kad esu žinovas. Tiek to. Valgykit barsuko taukus, gerkit brendį, nevartokit vitaminų. Žiūriu, ne čia papuoliau. Kelintą kartą jau? Sėkmės.

Atsakyti
QUOTE(A. Oželis @ 2012 03 08, 17:07)
. Valgykit barsuko taukus, gerkit brendį, nevartokit vitaminų. Žiūriu, ne čia papuoliau. Kelintą kartą jau? Sėkmės.

Nesinervinkit taip, nes visai ne į temą čia dabar. Nei barsuko taukų (beje, jei tikri gal ir padėtų kam nuors nuo ko nors, bet jei turit omeny kapsules, tai ten barsuko taukų matyt nerasta) , nei brendžio negeriu, kaip ir į papildus bei cheminės reakcijos būdu gautus vitaminus žiūriu atsargiai.Tai, kad ginčijamės gerai - juk prieštaravimų daug, ir vieni, ir kiti esam ne 100proc teisūs, ne visi viską žinom. Kaip sakoma ginčuose gimsta tiesa. Gal kažką panašaus į ją galim atrasti tarp visškai priešingų nuomonių g.gif
Atsakyti
Galvoju, kad nereikia vieniems kitų įžeidinėti, o tuo labiau įsižeisti... Juk visi čia išsakome savo nuomones, dalinamės patirtimi, žiniomis. Kiekvienas skaitydamas atsirenka, kas jam patinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitute*: 08 kovo 2012 - 20:50
Labas
Vakar labai "apsidžiaugiau".Kovo 8-os proga "pasveikau " 35 procentais.Pernai darbingumas buvo 20 proc.
Matote kaip tevynė greitai gydo. thumbup.gif Šiandien pasiskambinau kur siųsti skundą.Tai paguodė, kad pagal naują tvarką žmogui išoperuota galva dar geresni darbingumą paskyrė.
Nusispjaut valdžiai į mūsų ligas, į tai ,kad jums reikia vaikus vaikus maitinti.
Atsakyti
QUOTE(.GABIJA. @ 2012 03 09, 12:57)
Labas
Vakar labai "apsidžiaugiau".Kovo 8-os proga "pasveikau " 35 procentais.Pernai darbingumas buvo 20 proc.
Matote kaip tevynė greitai gydo. thumbup.gif Šiandien pasiskambinau kur siųsti skundą.Tai paguodė, kad pagal naują tvarką žmogui išoperuota galva dar geresni darbingumą paskyrė.
Nusispjaut valdžiai į mūsų ligas, į tai ,kad jums reikia vaikus vaikus maitinti.

blink.gif Siaubas, kažkoks absurdas. blink.gif Kaip juodojo jumoro filme... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(.GABIJA. @ 2012 03 09, 11:57)
Labas

Skųskit. Būtinai. Tegu peržiūri. Nesvarbu, kad kažkam sumažino, o jūs rašykit bash.gif
Jie kitaip reaguoja, kai būna apskųsta.
Atsakyti