Įkraunama...
Įkraunama...

Pozityvių NEligoniukų pavėsinė 6

QUOTE(pelkių Monas @ 2012 03 05, 17:55)
Nida, bet alus stimuliuoja uzdegima, tai kaip cia daryt? ten ir vit. B daug g.gif Klausiu, nes noriu kokio skanaus alaus blush2.gif

Mane ne alus troškina.
Papildyta:
QUOTE(pelkių Monas @ 2012 03 05, 17:55)
Nida, bet alus stimuliuoja uzdegima, tai kaip cia daryt? ten ir vit. B daug g.gif Klausiu, nes noriu kokio skanaus alaus blush2.gif

Mane alus tik troškina.
Atsakyti
QUOTE(pelkių Monas @ 2012 03 05, 16:55)

Mone, jis tikrai nėra mūsų gėrimas, bet, kaip sakiau, neturėjau išeities.

Pusė butelio - nedaug tų visų nenaudėlių - B, mielių, gazo, juk ne kiekvieną dieną geriama, kalbėjau su išmanančiu žmogumi - leido. Tiesa, neslėpsiu, prisisukdavau ir prie viso butelio kartais. Bet po TO galėdavau valgyti, o negalėdavau visiškai. Ir pralinksmėdavau - viskas imdavo atrodyti ne taip ir sudėtinga, o juk pripažnkime - tokia psichoterapija daug verta. Beje, sužinojau kas yra vytinta žuvis, prie alaus labai tiko. Aš atgaudavau apetitą, bent minimaliai, kad galėčiau vėl pavirsti atrajotoja ir rupšnoti visas teigiamas daržoves. Žodžiu, madam, štai jums gurmaniškas komplektas - alus ir vytinta žuvis. Pasaulis nusišypso giedra pajaco šypsena.
Atsakyti
QUOTE(pelkių Monas @ 2012 03 05, 16:55)

as tai labiau jaudinciausi del to, kad alkoholis kenkia kepenims 4u.gif

o tu pvz., valgai grikius? avizas? zalias lapines darzoves? kiausinius? riesutus? nes juose irgi pilna B grupes vitaminu...

GABIJA, gera, kad grizai smile.gif

NIDA44 irgi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ragnez: 05 kovo 2012 - 17:15
QUOTE(ragnez @ 2012 03 05, 19:15)
as tai labiau jaudinciausi del to, kad alkoholis kenkia kepenims  4u.gif

Manau jis galetu kenkti po dideliu doziu ir ne vienu metu gerimo smile.gif
alaus butelis ar vyno taure,ar 50g brendzio tikrai nepakenks.Tai pritariu nidai ,geriau jau taip pakelti sau apetita,nei isvis nevalgyti. drinks_cheers.gif Ir del linksmumo biggrin.gif

GABIJA,Pelkiu monas ,kaip smagu kad grizote cia thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SVETA K.: 05 kovo 2012 - 17:25
[quote=ragnez,2012 03 05, 17:15]
as tai labiau jaudinciausi del to, kad alkoholis kenkia kepenims

Kiek tada reikėjo gyvenime pilti į lempą, kad stiklas alaus pribaigtų jūsų kepenis? Taip, jos kenčia po chemo, bet tiek tikrai nepakenks.
Atsakyti
QUOTE(nida44 @ 2012 03 05, 17:26)
Kiek tada reikėjo gyvenime pilti į lempą, kad stiklas alaus pribaigtų jūsų kepenis?

nezinau, ar sitame poste buvo intencija izeisti - bet nuskambejo butent taip, lyg butumet mane isvadinusi alkoholike g.gif
Atsakyti
QUOTE(ragnez @ 2012 03 05, 17:39)
nezinau, ar sitame poste buvo intencija izeisti - bet nuskambejo butent taip, lyg butumet mane isvadinusi alkoholike  g.gif

Ragnez, mieloji, jokiu būdu, pasakiau tik apibendrintai, manydama, jos tokia frazė yra laki ir linksma. Bet štai - mano kalbos figūros pasirodė pernelyg jau išeinančios iš meniškumo ribų. Dar kartą - atsiprašau.
Atsakyti
QUOTE(nida44 @ 2012 03 05, 17:44)
Ragnez, mieloji, jokiu būdu, pasakiau tik apibendrintai, manydama, jos tokia frazė yra laki ir linksma. Bet štai - mano kalbos figūros pasirodė pernelyg jau išeinančios iš meniškumo ribų. Dar kartą - atsiprašau.

4u.gif

taip, tekstas is tiesu nepiesia intonacijos smile.gif
Atsakyti
Man chemijos metu labai padėdavo melionai ir arbūzai. Ir atgaivindavo ir vidurius pravalydavo. O vyno niekada neatsisakydavau. Juk ne bačkomis geri - tai daug blogo poveikio tikrai nėra. O, kad pastiprina ir jėgų priduoda - tai faktas.
Gabija, džiaugiuosi, kad sugrįžai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ragnez @ 2012 03 05, 17:15)
as tai labiau jaudinciausi del to, kad alkoholis kenkia kepenims  4u.gif
o tu pvz., valgai grikius? avizas? zalias lapines darzoves? kiausinius? riesutus? nes juose irgi pilna B grupes vitaminu...

GABIJA, gera, kad grizai smile.gif

NIDA44 irgi  4u.gif

Aha, gerai, kad grizot 4u.gif Laukiau jusu.

As geriu labai labai retai, todel mano kepenims nepakenks niekas. Vyno, konjako, viskio, likeriu nemegstu. Geriu degtine, 2-3 taureles bobelines man uztenka, daugiau nenoriu ir negeriu. O alaus dabar uzsinorejau, bet kokio gyvo, skanaus, 4 laipsniu biggrin.gif
Tavao isvardytu produktu labai daug nevalgau: grikiu praktiskai ne, avizos karta i savaite kose, lapines dabar neskanios, kiausinienes ir virtu nevalgau, riesutus megstu, bet kai pradejau valgyt mesa riesutu nenoriu. 4u.gif
Man nereikia kelt apetito ir taip per metus + 35 kg. Seip sau. Noriu alaus biggrin.gif
Atsakyti
Šiandien lašinuosi kraują, ryt - chemija. paskaičiau apie alų ir taip užsimaniau lotuliukas.gif su vytinta žuvim thumbup.gif Net saulė skaisčiau šviesti pradėjo
Atsakyti
QUOTE(pelkių Monas @ 2012 03 05, 22:29)
Aha, gerai, kad grizot 4u.gif Laukiau jusu.

As geriu labai labai retai, todel mano kepenims nepakenks niekas. Vyno, konjako, viskio, likeriu nemegstu. Geriu degtine, 2-3 taureles bobelines man uztenka, daugiau nenoriu ir negeriu. O alaus dabar uzsinorejau, bet kokio gyvo, skanaus, 4 laipsniu biggrin.gif
Tavao isvardytu produktu labai daug nevalgau: grikiu praktiskai ne, avizos karta i savaite kose, lapines dabar neskanios, kiausinienes ir virtu nevalgau, riesutus megstu, bet kai pradejau valgyt mesa riesutu nenoriu.  4u.gif
Man nereikia kelt apetito ir taip per metus + 35 kg. Seip sau. Noriu alaus biggrin.gif

o tai ka tada valgai? as nesuprantu... ko butu galima valgyti pilan burna? nes as alkana pastoviai. riesutus kapoju, nes jei mesos nera tai alkana jauciuosi.ir siaip alkana pastoviai.
Gabija, stiprek 4u.gif
Atsakyti