QUOTE(pelkių Monas @ 2012 03 05, 16:55)
Nida, bet alus stimuliuoja uzdegima, tai kaip cia daryt? ten ir vit. B daug
Klausiu, nes noriu kokio skanaus alaus
Mone, jis tikrai nėra mūsų gėrimas, bet, kaip sakiau, neturėjau išeities.
Pusė butelio - nedaug tų visų nenaudėlių - B, mielių, gazo, juk ne kiekvieną dieną geriama, kalbėjau su išmanančiu žmogumi - leido. Tiesa, neslėpsiu, prisisukdavau ir prie viso butelio kartais. Bet po TO galėdavau valgyti, o negalėdavau visiškai. Ir pralinksmėdavau - viskas imdavo atrodyti ne taip ir sudėtinga, o juk pripažnkime - tokia psichoterapija daug verta. Beje, sužinojau kas yra vytinta žuvis, prie alaus labai tiko. Aš atgaudavau apetitą, bent minimaliai, kad galėčiau vėl pavirsti atrajotoja ir rupšnoti visas teigiamas daržoves. Žodžiu, madam, štai jums gurmaniškas komplektas - alus ir vytinta žuvis. Pasaulis nusišypso giedra pajaco šypsena.