Įkraunama...
Įkraunama...

Pozityvių NEligoniukų pavėsinė 6

QUOTE(rasų lanka @ 2012 02 28, 22:18)
Mūsų draugužė Gabija   wub.gif jau vėl po pirmos chemijos. Jai dabar ypač reikia optimizmo ir jėgelių labai labai reikia... unsure.gif  Duok ,Dievuliuk , jai sveikatos ir stiprybės.

Perduok, Rasele, stiprų stiprų jai apkabinimą.

-----------------------------------------

Sveta, sveikatytės tavo Sašenkai 4u.gif
Atsakyti
labas visoms 4u.gif
Gabija, mes su Tavim 4u.gif Sveik, stiprek
o as kazkaip banguotai. nezinau buna, kad tai atrodo , kad viskas gerai, kad pasveiksiu butinai, esu pilna jegu ir optimizmo.o kartais..tokia baime ir neviltis apima, kad nors kauk... ir ypac tada, kai ka nors pasiskaitau apie savo augintinio tipa.. nu negaliu.. satistika kaip bebutu gaila nepalanki man. eilini karta..
Atsakyti
QUOTE(Mastė @ 2012 02 29, 16:28)
ypac tada, kai ka nors pasiskaitau apie savo augintinio tipa.. nu negaliu.. satistika kaip bebutu gaila nepalanki man. eilini karta..

Nieko nebeskaitau. Savo laiku viską perskaičiau, o dabar užteks. Gyvenimas - gyventi. Apsimetu, kad nežinau, ką ta prognozė reiškia mirksiukas.gif

-----------------------

Šiandien atlikau TA. Rentgenas ir mamograma - gerai. Tik atsirado "geriečių naujokų" - 2 cistos krūtyje ir polipas gimdos kaklely. Jį liepė šalint. Kovo gale taip ir darysiu.
Atsakyti
QUOTE(arune @ 2012 02 29, 16:12)
Gyvenimas - gyventi.

Šiandien atlikau TA. Rentgenas ir mamograma - gerai. Tik atsirado "geriečių naujokų" - 2 cistos krūtyje ir polipas gimdos kaklely. Jį liepė šalint. Kovo gale taip ir darysiu.

pirmiausia su gerais rezultatais . Super. ir toliau taip smile.gif

Gyvenimas - gyventi.

auksiniai zodziai
Atsakyti
[Gyvenimas - gyventi.

auksiniai zodziai
[/quote]

Oi kokie geri žodžiai, aukso žodziai.Aš kažkaip irgi lyg ir skaitau kazką apie savo draugelį, bet ir lygtai nesinori skaityti ir galvoti.Ypač prieš TA, kuri bus jau šį penktadienį. Bet sakau, bus viskas gerai , turi būti gerai.

GABIJAI SVEIKATOS daug daug 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Nieks nieko nerašo - turbūt viskas visiems gerai thumb_yello.gif
Džiaugiuosi! 4u.gif
Tikiuosi ir Gabija sveiksta... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitute*: 04 kovo 2012 - 18:48
Man irgi visi sako neskaityt nieko ir nesiknaisiot...bet nesigauna verysad.gif
kai artėja lašinimas pradedu ašaroti ir juoda juoda aplink.
vėl nesigauna gyventi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(šiandien besišypsanti @ 2012 03 04, 21:48)
Man irgi visi sako neskaityt nieko ir nesiknaisiot...bet nesigauna verysad.gif
kai artėja lašinimas pradedu ašaroti ir juoda juoda aplink.
vėl nesigauna gyventi  verysad.gif

as stengiuosi galvoti kitaip- lasinimas, tai budas iveikti ji. istversim, viska.
O koks pas tave veziukas?
va, kai penktadieni lasinausi atejo moteris, tokia energinga, linksma. sako jau 7 metai gyvenu su veziu. metastazes plauciuose, kauluose ir kepenyse. Bet ji optimizmo nepraradus. Sako, imanoma ir su juo gyventi. Mane suzavejo ji.
Atsakyti
Visi turime galvoti gerai smile.gif Nesvarbu kokia diagnozė. Juk gyvenimas nesustojo ir nenutrūko, jis tiesiog pasikeitė blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(arune @ 2012 02 29, 17:12)
Labas mergaitės.

user posted image

Nieko nebeskaitau. Savo laiku viską perskaičiau, o dabar užteks. Gyvenimas - gyventi. Apsimetu, kad nežinau, ką ta prognozė reiškia  mirksiukas.gif

-----------------------

Arūne mūsų stažai turbūt vienodi,Aš susirgau 2005 lapkritį.Taip dabar jis tebevaikšto.Peruką nedažnai padedu.
Ar labai pykina chemo? Dabar mano chemo truputi sąžinės turi, bet nuo pykinimo leidžiuosi 2 ampules, bet viskas neskanu.Bet tai ne vėmimas.
Man nuo sausio vidurio temperatūra.Priežasties taip ir nerado, bet jėgų nėra.Praeita savaitę kambaryje du kartus apalpau.Gerai, kad vyras buvo, tai pagavo.Paskui savaitę vaikščiojo kaip asmens sargybinis.
Penktadienį jau norėjo paguldyti, tempertūra laikėsi ir kraujas blogas blogas .Vyras zyzia be nustojimo, kad valgydžiau,o mane tik purto.
o Mano svajonė, kad chemo užkalkintų
Atsakyti
Vyras zyzia be nustojimo, kad valgydžiau,o mane tik purto.
o Mano svajonė, kad chemo užkalkintų

Gabija, mano receptas:

grįžus iš chemijos - pusė butelio alaus, nešalto, nugarinto, šaukšteliu išmaišyto.

Alus nėra mūsų gėrimas, bet išeities neturėjau, nes nevalgydavau VISIŠKAI. Man padėdavo. O ir linksmiau, nuotaika pakildavo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nida44: 05 kovo 2012 - 16:48
Nida, bet alus stimuliuoja uzdegima, tai kaip cia daryt? ten ir vit. B daug g.gif Klausiu, nes noriu kokio skanaus alaus blush2.gif
Atsakyti