Įkraunama...
Įkraunama...

Pozityvių NEligoniukų pavėsinė 6

[quote=.GABIJA.,2012 02 18, 12:16]

Sveika sugrįžusi 4u.gif
Laikykis ir stiprėk smile.gif
Atsakyti
QUOTE(.GABIJA. @ 2012 02 17, 13:14)
Labas mergaitės

grįžau ..........................

user posted image
Gabija mieliausioji , ir aš tave stipriai apkabinu ir palaikau..... labai, labai....heart.gif heart.gif

Vitute* 4u.gif - tokios džiugios naujienos. Ir toliau taip laikykis ir atostogauk, atostogauk.... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 19 vasario 2012 - 14:57
laba 4u.gif man idomu kaip suzinojote apie savo liga?prasidejo kazkokie simptomai ar tiesiog atsitiktinai pasidarius kazkokius tyrimus? jei galima az. buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sufle @ 2012 02 21, 19:58)
laba 4u.gif  man idomu kaip suzinojote apie savo liga?prasidejo kazkokie simptomai ar tiesiog atsitiktinai pasidarius kazkokius tyrimus? jei galima az. buciau labai dekinga 4u.gif

jeigu yra kokiu nors itarimu, geriausia butu tiesiog issitirti 4u.gif
Atsakyti
pastaruoju metu prastai jauciuosi..kazkaip silna, ausys labai uzgulusios, galva kazkokia keista, sunki, nors neskauda...gal cia man del mano psichologines bukles taip, taciau labai bijau:(
Atsakyti
QUOTE(sufle @ 2012 02 21, 21:33)
pastaruoju metu prastai jauciuosi..kazkaip silna, ausys labai uzgulusios, galva kazkokia keista, sunki, nors neskauda...gal cia man del mano psichologines bukles taip, taciau labai bijau:(

Pasitikrink ir bus ramu. Tikėkis, kad viskas gerai 4u.gif O tai dar visko prisigalvosi doh.gif
Atsakyti
siandie eisiu pas gydytoja 4u.gif o gal kam buvo panasus simptomai?
Atsakyti
QUOTE(sufle @ 2012 02 22, 10:19)
siandie eisiu pas gydytoja 4u.gif  o gal kam buvo panasus simptomai?

tik nereikia burti is kavos tirsciu 4u.gif
nueisit pas gydytoja, issitirsit ir bus viskas aisku.
Atsakyti
QUOTE(sufle @ 2012 02 22, 11:19)
o gal kam buvo panasus simptomai?

Man buvo. Tuomet sirgau sloga smile.gif

Pasitikrinti, jei nerimaujate - būtina, tačiau iš anksto prisigalvoti baisių diagnozių esant tokiems nespecifiškiems simptomams - tikrai nereikia.
Atsakyti
Kur visi dingę? g.gif Gal užsnigo? bigsmile.gif Kaip laikotės? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitute* @ 2012 02 28, 16:12)
Kur visi dingę? g.gif  Gal užsnigo? bigsmile.gif  Kaip laikotės? mirksiukas.gif

Tikriausiai nesirašo.... g.gif , arba maloniais darbeliais užimtos mergaitės. Pavasaris ant nosies kabo.

Mūsų draugužė Gabija wub.gif jau vėl po pirmos chemijos. Jai dabar ypač reikia optimizmo ir jėgelių labai labai reikia... unsure.gif Duok ,Dievuliuk , jai sveikatos ir stiprybės.
Atsakyti
QUOTE(rasų lanka @ 2012 02 28, 23:18)
Tikriausiai nesirašo.... g.gif , arba maloniais darbeliais užimtos mergaitės. Pavasaris ant nosies kabo.

Mūsų draugužė Gabija   wub.gif jau vėl po pirmos chemijos. Jai dabar ypač reikia optimizmo ir jėgelių labai labai reikia... unsure.gif  Duok ,Dievuliuk , jai sveikatos ir stiprybės.

drinks_cheers.gif kazkaip tikrai nesiraso...visokios problemos -problemeles ,kaip visada,o dar mazoji susirgo skarlatina doh.gif ir tokia gana sunkia forma,tai sedim namie ,10 dienu antobiotikai,21 diena maziausiai namie verysad.gif

GABIJAI daug daug jegu heart.gif mes su tavim, GABIJA group.gif wub.gif
Atsakyti