[quote=.GABIJA.,2012 02 18, 12:16]
Sveika sugrįžusi
Laikykis ir stiprėk
QUOTE(.GABIJA. @ 2012 02 17, 13:14)
Labas mergaitės
grįžau ..........................
grįžau ..........................
Gabija mieliausioji , ir aš tave stipriai apkabinu ir palaikau..... labai, labai....
Vitute* - tokios džiugios naujienos. Ir toliau taip laikykis ir atostogauk, atostogauk....
QUOTE(sufle @ 2012 02 21, 19:58)
laba man idomu kaip suzinojote apie savo liga?prasidejo kazkokie simptomai ar tiesiog atsitiktinai pasidarius kazkokius tyrimus? jei galima az. buciau labai dekinga
jeigu yra kokiu nors itarimu, geriausia butu tiesiog issitirti
QUOTE(sufle @ 2012 02 21, 21:33)
pastaruoju metu prastai jauciuosi..kazkaip silna, ausys labai uzgulusios, galva kazkokia keista, sunki, nors neskauda...gal cia man del mano psichologines bukles taip, taciau labai bijau:(
Pasitikrink ir bus ramu. Tikėkis, kad viskas gerai O tai dar visko prisigalvosi
QUOTE(sufle @ 2012 02 22, 10:19)
siandie eisiu pas gydytoja o gal kam buvo panasus simptomai?
tik nereikia burti is kavos tirsciu
nueisit pas gydytoja, issitirsit ir bus viskas aisku.
QUOTE(sufle @ 2012 02 22, 11:19)
o gal kam buvo panasus simptomai?
Man buvo. Tuomet sirgau sloga
Pasitikrinti, jei nerimaujate - būtina, tačiau iš anksto prisigalvoti baisių diagnozių esant tokiems nespecifiškiems simptomams - tikrai nereikia.
Kur visi dingę? Gal užsnigo? Kaip laikotės?
QUOTE(Vitute* @ 2012 02 28, 16:12)
Kur visi dingę? Gal užsnigo? Kaip laikotės?
Tikriausiai nesirašo.... , arba maloniais darbeliais užimtos mergaitės. Pavasaris ant nosies kabo.
Mūsų draugužė Gabija jau vėl po pirmos chemijos. Jai dabar ypač reikia optimizmo ir jėgelių labai labai reikia... Duok ,Dievuliuk , jai sveikatos ir stiprybės.
QUOTE(rasų lanka @ 2012 02 28, 23:18)
Tikriausiai nesirašo.... , arba maloniais darbeliais užimtos mergaitės. Pavasaris ant nosies kabo.
Mūsų draugužė Gabija jau vėl po pirmos chemijos. Jai dabar ypač reikia optimizmo ir jėgelių labai labai reikia... Duok ,Dievuliuk , jai sveikatos ir stiprybės.
kazkaip tikrai nesiraso...visokios problemos -problemeles ,kaip visada,o dar mazoji susirgo skarlatina ir tokia gana sunkia forma,tai sedim namie ,10 dienu antobiotikai,21 diena maziausiai namie
GABIJAI daug daug jegu mes su tavim, GABIJA