Gabija, Tau sveikatos glebi liudna, bet is kitos puse TIK pusles uzdegimas
rasu lanka, idomus variantas, darysiu kitais metais. tikiuosi sulauksiu
O aš noriu pasidžiaugti Vakar dariausi pilvo echoskopija ir plaučius - rezultatai geri. Rytoj tirsiuosi krūtis ir krūtinės lastą - rūpestėlis kybo
Labas vakaras,
gal kas bemdrauja su onkologė chemoterapeutė S.Tulytė ( dirba hematologijos, onkologijos ir transfuziologijos centre, Vilniaus universiteto ligoninės Santariškių klinikoje skyriaus Onkologijos chemoterapijos skyriaus vedėja, vietoj gyd.Brasiūnienes, ji išvažiavo su šeimą į užsienį).
Ačiū ir sėkmingo gydymo.
gal kas bemdrauja su onkologė chemoterapeutė S.Tulytė ( dirba hematologijos, onkologijos ir transfuziologijos centre, Vilniaus universiteto ligoninės Santariškių klinikoje skyriaus Onkologijos chemoterapijos skyriaus vedėja, vietoj gyd.Brasiūnienes, ji išvažiavo su šeimą į užsienį).
Ačiū ir sėkmingo gydymo.
QUOTE(irinok @ 2012 02 08, 22:00)
Labas vakaras,
Ačiū ir sėkmingo gydymo.
Ačiū ir sėkmingo gydymo.
Sveika,
aš dabar pas Povilonienę gydausi (buvau pas Basiūnienę).
Moterys šnekėjo, kad Tulytė dabar prižiūri stacionaro ligonius, o Povilonienė - dienos stacionaro.
Bet kiek teko girdėti normali gydytoja. Galima kreiptis
Nors aš tai gal labiau Povilonienę rekomenduočiau. Gydymo pradžioje su ja niekaip negalėjau susikalbėt kol nepamačiau, kad ji principinga savo nuomone pasikliaujanti gydytoja. Ir mano atveju džiaugiuosi, kad nepasidavė mano (jau dabar galiu pasakyt) savotiškam šantažui.
Ach, koks mielas žodis "atostogos"
Antra savaitė atostogauju. Aišku, bėgioju, visokius tyrimus darausi, bet kai rezultatai geri, taip malonu pasičiupti kokią nors knygą ar rankdarbį ....
Įdomu, kokios naujienos iš Gabijos? Labai norisi, kad greičiau atgal į mūsų būrį įsijungtų
Antra savaitė atostogauju. Aišku, bėgioju, visokius tyrimus darausi, bet kai rezultatai geri, taip malonu pasičiupti kokią nors knygą ar rankdarbį ....
Įdomu, kokios naujienos iš Gabijos? Labai norisi, kad greičiau atgal į mūsų būrį įsijungtų
Mergaitės - visoms po didelį glėbį tikros meilės :
Meilė yra kantri ir maloni, meilė nepavydi; meilė nesigiria ir neišpuiksta. Ji nesielgia nepadoriai, neieško savo naudos, nepasiduoda piktumui, nemąsto piktai, nesidžiaugia neteisybe, džiaugiasi tiesa; visa pakenčia, visa tiki, viskuo viliasi ir visa ištveria. Meilė niekada nesibaigia. (1Korentiečiams 13:4-8)
Meilė yra kantri ir maloni, meilė nepavydi; meilė nesigiria ir neišpuiksta. Ji nesielgia nepadoriai, neieško savo naudos, nepasiduoda piktumui, nemąsto piktai, nesidžiaugia neteisybe, džiaugiasi tiesa; visa pakenčia, visa tiki, viskuo viliasi ir visa ištveria. Meilė niekada nesibaigia. (1Korentiečiams 13:4-8)
o aš nidos44 pasigedau.
GABIJA namuose, vakar pargrįžo...
DAUG DAUG MEILĖS VISOMS
GABIJA namuose, vakar pargrįžo...
DAUG DAUG MEILĖS VISOMS
Labas mergaitės
grįžau ir parsivežiau kairėje dubens pusėje tumorą -6,5 diametgas.Jau net nebesinervinu.
Kitą savaitę chirurgas pradės kompiuterinę analilizuoti.Dar turiu atsigauti , o tai reikia sienos laikytis.
Jau nežinau ką daryti?Atauga po operacijų kaip grybas.
Mano smegenyse auglį operavo Deltuva.Viską lemia auglio dydis, padėtis.Man labai pasisekė, bet padidėjo užmaršumas.
Sudėtinga mąstyti, tuoj pamirštu.
Iki susitikimo.
grįžau ir parsivežiau kairėje dubens pusėje tumorą -6,5 diametgas.Jau net nebesinervinu.
Kitą savaitę chirurgas pradės kompiuterinę analilizuoti.Dar turiu atsigauti , o tai reikia sienos laikytis.
Mano smegenyse auglį operavo Deltuva.Viską lemia auglio dydis, padėtis.Man labai pasisekė, bet padidėjo užmaršumas.
Iki susitikimo.
QUOTE(.GABIJA. @ 2012 02 17, 12:14)
Labas mergaitės
Iki susitikimo.
Iki susitikimo.
Sveika,
Laikykis. Žinau, kaip sunku - pati taip gyvenu nuo...iki
Bet turime tikėti, tikėtis.
GABIJA, nezinau ar pades, bet apkabinu...
QUOTE(Mastė @ 2012 02 17, 17:04)
GABIJA, nezinau ar pades, bet apkabinu...
Aišku padės, juk pasaulyje sukasi gerieji palaikymai ir linkėjimui.
šiandien besišypsanti
Sveika,
Laikykis. Žinau, kaip sunku - pati taip gyvenu nuo...iki
Bet turime tikėti, tikėtis.
Linkiu ,kad nuo...iki būtų kuo ilgesni.
Kažkaip pasidarė ramiau, kai sužinai , kad galima išsiplėšti tų nuo...iki dienelių.