Įkraunama...
Įkraunama...

Pozityvių NEligoniukų pavėsinė 6

Labas,
mano mamai smegenyse rado auglį verysad.gif
gal galit patarti kokį gerą gydytoją šioje srityje? (Vilniuje arba Kaune)
Atsakyti

Aciu uz kulinarine patirti, kurios pasidalinot 4u.gif bandysiuir as kazka panasaus daryti, is bobutes kiaule pirkti biggrin.gif ir sveikai kiek tai imanoma paruosti ..is viso man, smalizei, isbandymas visos tos dietos.bet kaip nors. susitvarkysiu showoff.gif gal atrasiu kitu skaniu dalykeliu
QUOTE(pelkių Monas @ 2012 01 29, 11:28)
Temperatura pas mane 38, daugiau pakilti negali, fu kaip jauciuosi... viska skauda (net dantis doh.gif ), guliu, miegu, guliu, miegu....

As irgi susirgau nescia verysad.gif Bet aciu dievui nebuvo jokio pasirinkimo (gimdyt ar ne), nes daktarai nusprende kad nevezys ir issiunte pasivaiksciot iki geresniu laiku biggrin.gif Pasivaiksciojau iki mts plauciuose ir 3 lt vandens.O dievuliuj tikrai labai dekoju, kad turiu toki wub.gif Dziuga-sypsenele..

maste, vaistu prie musu draugelio mazai, pasirinkimas menkas. Daugiau labai ir nezinau, nes nenoriu zinot.

vat ir man atrodo, kad mums sveikiau kuo maziau zinoti biggrin.gif
kiek tau kursu cemoterapijos liko? buk stipri 4u.gif
galvoju kiek daug tokiu ateju, kad gydytojai manau numoje ranka del musu jauno amziaus praziurejo kazka svarbaus...liudna.tau sake nevezys, man sake-pienas. vat ir turim

QUOTE(GREK @ 2012 01 29, 18:53)
Mano mažyliui VCP, vaikų cerebrinis paralyžius  unsure.gif

liudna. nors..ziurint kiek ir kaip...kai man benesiojant jau pradejo rodytis vis tie negerumai, tai as galvojau, kad butu TIK pvz koks dauno sindromas, ra VCP..tokia maza blogybe man atrode..palyginus su ta puokste kuria mano mazajai prognozavo... taip kad..turbut su kuo lyginsi.. ir kaip ta liga priimsi. tikiu, kad tu stipri 4u.gif ir laiminga wink.gif
ir as dekoju nuolat uz savo treciaji aktyvuji ir nuolat laiminga bernuzeli .tegul ir ne pagal dievo plana jis pas mane. bet jis man didziausia dovana gyvenime.
Atsakyti
QUOTE(Medute 36 @ 2012 01 29, 20:34)
Labas,
mano mamai smegenyse rado auglį  verysad.gif
gal galit patarti kokį gerą gydytoją šioje srityje? (Vilniuje arba Kaune)

Manau, kad turbūt visi daktarai gydo pagal tas pačias formules. Skiriasi tik su kuriuo maloniau bendrauti. Aš, pavyzdžiui, lankausi Kaune pas S. Liutkauskienę ir visai patenkinta.
Atsakyti
QUOTE(pelkių Monas @ 2012 01 29, 20:06)
grek, nesupratau, gal labai seniai kalbejot apie vaikus, bet gi VCP labai rimta, kada suspeji i darba eit? Ar cia nauja diagnoze? Jeigu nenori zinoma nerasyk 4u.gif

smile.gif nieko tokio, jau per 5 metus apsipratau su viskuo. Žinoma, rimta, visgi pažeidimas smegenų, paralyžuota ranka ir koja Mūsų cp lengvas, vienos pusės, be protinės negalios. Guvus, judrus, protingas ir meilesnis už daugumą mergaičių smile.gif

Medute 36, laikykitės, čia tik pradžia, dar niekas neaišku, o gali būti viskas labai sėkmingai klotis, pažįstu moterį, po galvos auglio operacijos, 5 m. sėkmingai gyvena normalų gyvenimą, savijauta kaip niekur nieko smile.gif

Kaip jum patinka tokie šalčiai? bigsmile.gif Smagu būtų, jei nereiktų eiti niekur, radiatoriai kaista, namie šilta, o lauke tai - uch doh.gif
Atsakyti
QUOTE(GREK @ 2012 02 01, 18:21)
Kaip jum patinka tokie šalčiai?  bigsmile.gif Smagu būtų, jei nereiktų eiti niekur, radiatoriai kaista, namie šilta, o lauke tai  - uch  doh.gif

svetainej +14 unsure.gif
pas mus erkeriai svetainej - tai kaip stiklinti balkonai, bet niekaip nuo kambario neatskirti... sildymas autonominis, bet svetainej parketas, negaliu daugiau kaip 30 laipsniu paduot i grindis - o to neuztenka, viskas pro tuos langus laukan eina doh.gif

ejau sian i parduotuve produktu. prisirengiau kaip i ziemos zygi. nepatikesit, bet grizau suprakaitavus - persistengiau truputi su siltais rubais lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GREK @ 2012 02 01, 18:21)

Medute 36, laikykitės, čia tik pradžia, dar niekas neaišku, o gali būti viskas labai sėkmingai klotis, pažįstu moterį, po galvos auglio operacijos, 5 m. sėkmingai gyvena normalų gyvenimą, savijauta kaip niekur nieko smile.gif

GREK, ačiū už gerus žodžius 4u.gif Tegul jie išsipildo wub.gif
Atsakyti
medute 4u.gif ,tikrai dar viskas gali buti viskas labai "neblogai",kiek imanoma jusu situacijoje 4u.gif stiprybes 4u.gif

ragnez ,+14 bigsmile.gif oho,cia jau ryskiai permazai unsure.gif as tai namie trumpom rankovem vaikstau ax.gif
Atsakyti
ir mes siltai. malkom kurenam ir vargo nematom :)nors trumpom rankovem tai nepabusi smile.gif .vaikam atostogos paildomos ta proga.tai karaliaujam sau namuose. faina 4u.gif
Medute, ir as zinau kelis zmones kurie tikrai gerai ne vienerius metus jau gyvena po opracijos smegenu auglio.neprarask vilties 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ragnez @ 2012 02 01, 20:22)
svetainej +14  unsure.gif
pas mus erkeriai svetainej - tai kaip stiklinti balkonai, bet niekaip nuo kambario neatskirti... sildymas autonominis, bet svetainej parketas, negaliu daugiau kaip 30 laipsniu paduot i grindis - o to neuztenka, viskas pro tuos langus laukan eina doh.gif
ejau sian i parduotuve produktu. prisirengiau kaip i ziemos zygi. nepatikesit, bet grizau suprakaitavus - persistengiau truputi su siltais rubais  lotuliukas.gif

biggrin.gif eik tu sau, pas mane +25, visi trumpom rankovėm, išdžiūvusiom nosim doh.gif bet kai ateis mokesčiai, tada dar labiau prakaituosim.

Jo, lauke tai tik veidui man labai šalta, o apsirengi normaliai ir jokio šalčio, gal kiek kojas gelia, kai pastovėjau stotelėj.

Nu blyn, ką tik nakčiai pranešė iki -40 blink.gif
Atsakyti
oij oij kaip salta, jeigu -40 blink.gif
Atsakyti
Labukas , Mergaitės. 4u.gif Įdedu Jums tokį dalykėlį - gal kas susidomėsit. Per vėlai gavau, nes jam padaryti beliko kelios dienos, bet savaitgalį vis tiek darysiu. Jei niekuom negelbės - tiesiog gerai praleisiu laiką, Gal ir jums kuriai nors patiks. Tik rašybos klaidelių neištaisiau blush2.gif

Brangenybių žemėlapis - tai tikras paveikslas, vaizduojantis trokštamą realybę, kuris padės sufokusuoti ir nukreipti energiją tikslo soiekimui. Reikia leisti svajonėms pažadinti mūsų sąmonę ir vidines jėgas, kurios leis aktyviai veikti.
Brangenybių žemėlapį galima padaryti kaip koliažą iš paveikslėlių ir iškarpytų iš žurnalų žodžių, atvirukų, fotonuotraukų, įvairių užrašų ir piešinių. Nebūtinai tai turi būti tobula ir labai gražu.
Svarbiausia tai, kad žemėlapis jus vaizduotų idealioje siituacijoje, pasiekus savo tikslą, kad atspindėtų jūsų siekius, įkvėpimus ir gerus darbus.
Žemėlapį galima kurti su visa šeima. Vienybės atmosfera ir bendri tikslai puikiai paveiks tarpusavio santykius.
Kūrimo etapai: 1. Žemėlapį galima daryti bet kokio dydžio. Jis gali būti užrašų knygelėje, gali tilpti į kišenę ar piniginę, arba gali būti kabinamas ant sienos. Gerai yra daryti ant didelio vatmano lapo, nes – kuo didesnis lapas, tuo daugiau trokštamų dalykų galite jame patalpinti, taip pat – kai jis kabo ant sienos, žvilgsnis netyčia užkliųna ir pasąmonė negali pamiršti mūsų svajonių.
2. Žemėlapio pagrindas yra 8 gyvenimo sritys , turinčios atatinkamus tikslus. Negalima pamiršti nė vienos detalės, bet nereikia žemėlapio daryti ir itin sudėtingo. Galima daryti keletą žemėlapių – pvz. tarpusavio santykių gerinimui, kitą – apie savo darbą ir t.t.
3. Žemėlapyje būtinai turite būti Jūs pats. Tam galima kiekvienoje srityje priklijuoti savo nuotrauką.
4. Galime save vaizduoti kuo tik norime, kokiam tik norime pavidale, daryti, ką tik norime – idealiam variante .
5. Vaizduojama situacija turi turėti prasmingą išbaigtą formą, galutinį rezultatą. Nereikia vaizduoti , kaip tai įvyksta. Vaizdai turi skelbti svajonių gyvenimą – nieko negatyvaus – Jūs tai tau gavote ir turite.
6. Vaizduokite save situacijoje, kuri jums atrodo tikra, įmanoma ir reali.
7. Įtraukite į kūrinį kokį nors amžinybės simbolį, kuris jums atrodo reikšminagas ir stiprus. Tai gali būti ženklas – OM, Jėzus Kristus, Buda, Saulė ar dar kažkas, išreiškiantis Visatos Protą, Dievą. Tai yra priminimas, kad viskas ateina iš begalinio šaltinio.
8. Į brangenybių žemėlapį reikia įtraukti afirmacijas, teiginius, pvz. „ tai aš savo naujoje mašinoje“, „ esu kupina energijos“ ir pan.
SVEIKATA. Pavaizduokite save sveiką, gražų ir aktyvų ir būtinai su šypsena. Pavaizduokite savo gražų kūną(galima iškirpti iš žurnalo kūną , apie kokį svajojate ir priklijuoti savo galvos nuotrauką. Savo jausmus galima išreikšti įrašant į „debesėlius“, išlekiančius iš jūsų burnos, kaip tai daroma karikatūrose: „dabar aš puikiai jaučiuosi ir puikiai atrodau“
SANTYKIAI SU KITAIS ŽMONĖMIS. Priklijuokite savo draugų, vyro, mylimo žmogaus, žmonos , vaikų nuotraukas, nupieškite paveikslėlius, simbolius ir parašykite teigoinius, kurie išreiksš laimės, meilės, malonaus bendravimo būsenas, nuostabius tarpusavio santykius. Jei santykiuose norite atrasti kažką naujo, parašykite apie tai, kokio idealo siekiate, trokštate.
DARBAS IR KARJERA. Nupieškite save savo svajonių darbe, kur bendradarbiai įdomūs ir malonūs žmonės, kur uždirbate tiek kiek norite (tiksliai nustatykite reikiamą sumą). Pavaizduokite trokštamą aplinką, detales: ofisas, kėdė, grožio salonas, automobilis ar pan.
KŪRYBA. Pavaizduokite simbolius , spalvas, vaizdus, kurie taskleistų Jūsų kūrybinius gebėjimus. Parodykite save kuriančius ką nors nuostabaus ir įdomaus, ir besimėgaujantį šiuo procesu. Galite būti dainininku, šokėju, knygos autoriumi ar pan.
ŠEIMA IR DRAUGAI. Parodykite savo šeimos narius ir draugus absoliučiai harmoninguose tarpusavio santykiuose su jumis ir vieni su kitais.
KELIONĖS. Pavaizduokite save ten, kur norėtumėte būti . Jums pakanka ir laiko ir pinigų.
TURTAI. Užduokite sau klausimą „kaip dažnai gyvenime būna momentai, kai savo vidiniame pasaulyje jaučiuosi turtingas?“ Atsakykite. Ir pastebėkite – pačias drąsiausias mintis.
ŠLOVĖ. Jūs gerbiamas/a . Gerbėjų, pritariančių ir palaikančių žmonių apsuptyje.
(NAMAI).
CENTRAS. Rekomenduoju patalpinti pačią svarbiausią einamo momento svajonę. Labai aiškiai ir tiksliai sukurti jos vaizdą. Centre būtinai įdėti savo nuotrauką. Vieną kartą mano dukra pasiūlė priklijuoti centre širdelę, o ant jos visų šeimos narių nuotraukas. Rezultatas buvo nuostabus. Pabandykite. Dabar aš visada tai naudoju.
9. Užpildę visus devynis sektorius atatinkamai pagal jų tematiką, priklijuokite biserį(karoliukus) tuščiose vietose, kad neliktų baltų vietų. Galima pradžioje lapą nuspalvinti viena spalva. Galima kiekvieną sektorių skirtingom spalvom (pagal stichijų, krypčių spalvas).
10. Žemėlapį pakabinkite rytiniame namo kampe, ant rytinės sienos, galima air ant pietrytinės. Svarbu – šiam darbui tėra dvi savaitės – nuo sausio 28 d.d iki vasario 6 d. 2012 metų . Šis žemėlapis dirbs Jums vienerius metus.
Kurkite, tikėkite, džiaukitės gyvenimu. Jelena Gimbickaja.

Mūsų brangiausia Gabija wub.gif ligoninėje unsure.gif ...- šlapimo pūslės uždegimas. Vėl antibiotikai, bet sakė, kad šiek tiek jau geriau. Švietė galvelę - tai ten švaru. Dabar svarbu, kad silpnumas ir temperatūra praeitų. Sakė, gerai, kad vyras prispaudė važiuoti į ligoninę. Palinkėkim jai sveikatėlės daug daug daug. 4u.gif

Gero ir ramaus savaitgalio - nesušalkim , Mergytės. Pas mus iš ryto irgi kambariuose tik 16 laipsnių, nes per naktį nesikurena. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 03 vasario 2012 - 00:12
Gabija, sveik 4u.gif Aš visa širdimi su tavim heart.gif heart.gif
Atsakyti