Įkraunama...
Įkraunama...

Pozityvių NEligoniukų pavėsinė 6

QUOTE(Viti17 @ 2012 01 23, 13:25)
Labuka pozityviems. Noreciau jusu paklausti, greiciausiai kaip salutinis radiacijos reiskinys kamuoja viduriavimas. Jau kaip bereguliuotume maista, vis tiek ateina diena, kad ima sukti pilva ir su didziausiais skausmais prasideda viduriavimas. Gal kas buvote susidure ir sekmingai nusimalsinote pilvo raizymus ir viduriavima. O tai jau atrodo niekas nebepadeda ir linu semenu kisieliu verdame ir kmynu, salaviju, azuolio zieviu, kieciu arbatos.. Jau nekalbu apie tonas tableciu. Gal turite kokiu slaptu receptu? wink.gif

Gerai vidurius sutraukia granatų žievė. Galima truputį pavirti, arba tiesiog šiaip pakramtyti. Kiek pamenu nuo vaikystės - tai mama net vaistinėlėje laikydavo padžiovintos granatų žievės, kad visada būtų po ranka.
Na ir žinoma, pelynas.
Sveik 4u.gif
Atsakyti
Aciu visiems uz patarimus. Bandysime tvarkytis. smile.gif Su margancovke net nezinojau, ir butinai pabandysime. smile.gif Taip pat buvau pamirsusi granatu zieves, radau receptuka is liaudisku su nuverdamais ryziais, regis, veikia. Sauksteli ryziu virti puseje litro vandens apie 40 min. gauta kisieliuka kas 2 val po du gurksnius gerti.
Rasu lanka- geriam visokias bakterijas, ish pradziu bifolac, dabar erce flora, bet kad tas viduriavimas kai uzeina niekas nebepadeda.
Atsakyti
QUOTE(Viti17 @ 2012 01 23, 13:25)
Labuka pozityviems. Noreciau jusu paklausti, greiciausiai kaip salutinis radiacijos reiskinys kamuoja viduriavimas. Jau kaip bereguliuotume maista, vis tiek ateina diena, kad ima sukti pilva ir su didziausiais skausmais prasideda viduriavimas. Gal kas buvote susidure ir sekmingai nusimalsinote pilvo raizymus ir viduriavima. O tai jau atrodo niekas nebepadeda ir linu semenu kisieliu verdame ir kmynu, salaviju, azuolio zieviu, kieciu arbatos.. Jau nekalbu apie tonas tableciu. Gal turite kokiu slaptu receptu? wink.gif

Kadangi guliu po operacijų su moterimis kurioms švytina pilvą, tai joms daktarai liepdavo gerti ažuolo žievės arbatą.

Pelynas gana nuodingas, reikia sužinoti dozę.

Pas mane problema atbulai.Užkietėję taip, kad su arbatom pramušus pradeda nugarą skaudėti.Ir dar trečią savaitę temperatūra laikosi,mano buvo 35,9, dabar 37.Vakar po "pasistegimo", nugarą normaliai pradėjo skaudėti, o temperatūra pakilo iki 38.Šiandien vėl 37,2.Manau kad sąaugos , juk man net žarnų iškirptų yra.Sausio 31 darys echoskopiją , gal ką matys.

Pasidariau širdies nuotrauką.Beveik tas pats kaip darant klinikose, tik lape du mažyčiai spalvoti širdies paveiksliukai.Gerai , kad ėjau per akciją, tai 60 lt sumokėjau.Galvojau , kad vaistus rekomenduos, bet pasakė, kad jų profilis diagnozuoti.
Mano širdies pulsas net ramybėje gali plakti 130 kartų, o jei nervuojuosi būna dar geriau.Kartą net operaciją atkėlė.Klinikų kardiologas išrašė vaistus ir liepė nesinervuoti.

Skaičiau "Ir pamilk ligą savo" Iš pradžių stengiausi viską susidėti į galvą.Bet dabar jau nepamenu nieko ką aš ten skaičiau.Kalta , kad kažkuo nusikaltau ir todėl sergu.Kūdikiai miršta , kad jų tėvai karminį prakeikimą turi.O kas tam rašytojui tai papasakojo?
Atsakyti
labas mergaites 4u.gif Gabija,sveikateles tau 4u.gif nesamones tie straipsniai,serga,mirsta kudikiai,o ir gyvunai,kaip mano rotveilere taip pat mire nuo vezio,kuo ji kur nusikalto?...raso zmones,kad rasyti...
As daug darbo turiu,mazai ci beuzeinu,darbas,namai,vaikai smile.gif .Dziaugiuosi,kad mano studentei puikiai sekasi viva is geriausiu mokiniu institute))tad padejejos namuose kaip ir nebeturiu,mokosi,tad visus darbelius tenka atlikti man paciai smile.gif .
Sveikateles visoms ir geros nuotaikos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(.GABIJA. @ 2012 01 24, 10:54)
Skaičiau "Ir pamilk ligą savo" Iš pradžių stengiausi viską susidėti į galvą.Bet dabar jau nepamenu nieko ką aš ten skaičiau.Kalta , kad kažkuo nusikaltau ir todėl sergu.Kūdikiai miršta , kad jų tėvai karminį prakeikimą turi.O kas tam rašytojui tai papasakojo?

sakaitau ir as . ir Lazerevo visas "karmos diagnostikas" .ir dar daug visokiu kitu. kol kas tik sumaistis galvoje. visiska. tikiu, kad laikui begnt susidelios kazkaip viskas i vietas. o kol kas is as tik tiek suprantu- pati kalta esu , kad susirgau biggrin.gif.kazkaip ta mesla teks iskabinti, ka esu pridirbusi. siuose ar praeituose gyvenimuose. nesvarbu.ir kazkaip sugebeti priimti tai kaip dovana... g.gif
tad suprantu tave, Gabija 4u.gif tikiu, kad rasim atsakymus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(carvel @ 2012 01 24, 14:08)
nesamones tie straipsniai...

drinks_cheers.gif Begalės blogų žmonių nesuserga, ir begalės gerų - suserga. Ne tokiu mąsteliu čia matuojama. Tėvas Stanislovas atrodytų tobulas buvo, o susirgo,... ir daug tokių pavyzdžių. Man priimtiniausia kažkada per TV kalbėjusios onkologės nuomonė, kad "niekas nežino, kodėl vieną dieną nevalingai pradeda daugintis tos blogosios ląstelės"..., ten kalba ėjo apie vaikus. Aš asmeniškai manau, kad man taip atsitiko dėl per didelio jautrumo, emocijų slopinimo, savigaužos ir pan.dalykų,... dar prisidėjus kitiems veiksniams.

Gabija, man temp. irgi 37,2 vakarop, senai jau tai yra, dar prieš ligą. Atsimenu, D. Kepenio sveikatingumo stovykloj buvo atkreipę į tai dėmesį, sakė, kad uždegimas kažkur gali būti, dar dėl tuberkuliozės liepė pasitikrint. Linkiu sėkmės 31-ą.

carvel 4u.gif , džiugu dėl tavo panelės. Perduok linkėjimus smile.gif Pažinau ją dar mažą, o dabar matai kokia!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arune: 24 sausio 2012 - 17:39
QUOTE(SVETA K. @ 2012 01 24, 00:44)
GREK ,sekmes tau treciadieni,laikysim kumstukus 4u.gif

Idomu pasidare,kaip namie darai vytinta mesa? nes labai patinka rolleyes.gif

Ačiū, Sveta, nerimauju jau, nesimiega kuris laikas, bet , manau, kad ryt viskas pasibaigs smile.gif

Mėsytę vytinti visai nesunku. Pasirink liesą kumpio, nugarinės ar išpjovos gabaliuką, geriau ilgesni ir siauresni gabalėliai, įtrink mėgstamais prieskoniais, tris keturias dieneles palaikyk šiltai kambaryje kasdien apversk nuo šono ant šono, kad gerai pasimarinuotų. Tik druskos nepadaugink. Paskui mėsytę įvynioju į marlės gabaliuką, stipriai suveržiu raišteliu arba galima paspausti spaustukuose, kur močiutės daro pieno sūrius kaime, kad iš mėsytės išbėgtų kuo daugiau sulčių, kabinu arti radiatoriaus arba "gyvatuko" vonioj porai dienelių ir viskas.

QUOTE(.GABIJA. @ 2012 01 24, 11:54)
Pas mane problema atbulai.

Ir pas mane doh.gif daug daugiau patarimų galėčiau duoti dėl šios problemos, nei dėl viduriavimo unsure.gif

Gabija, skaitau ne "pamilk" - o "Mylėk ligą savo", tai skirtingos knygos, bet jei neklystu, autorius tas pats smile.gif Nesakau, kad tikiu aklai kiekvienu sakiniu, tik radau įdomių dalykų. Manau, nėra lengva prisipažinti net sau, kad turi silpnybių, kuriomis tikrai nei viena nesididžiuojam. O užgniaužto pykčio, nuoskaudų, neišsakytų priekaištų pas visus yra ant sąžinės. Ir kaip išmokti įskaudinusiam žmogui atleisti ir palinkėti laimės unsure.gif Arba kaip susitaikyti su savo vaiko negalia? Bandau, bet taip norisi rast kaltą...Nors kaži ar būtų nuo to kas lengviau?
Atsakyti
Aš dar manau, kad genetikos čia yra. Mano giminėje tiek iš mamos, tiek iš tėtės pusės moterys sirgo (močiutė, mama gimdos, viena teta gimdos, kita krūties). Tik visos vyresnio amžiaus nei aš. Bet visos ligos šiais laikais "jaunėja". Dar vienas momentas, gal sutapimas, bet mano pažįstamų moterų tarpe 4 serga krūties, kurios, kaip ir aš pirmą kartą gimdė vyresnės, gerokai virš 30. Aišku,tikiu, kad įtakos turi arūnės (aš taip pat jautri) ir grek suminėti faktai, ir dar plius mityba. Nelabai gali išvengti maisto priedų, jei tiesioginių išvengi, tai yra begalės netiesioginių. Pvz., javus purškia randapu, kad greičiau prinoktų. Nori nenori, perki duoną ir valgai. Dabar perku iš ūkininko. Tikiu, kad nepurkšta, bet 100 proc. garantijos nėra. Mėsą taip pat perku ne visada užaugintą namuose ekologiškai.

Atsakyti
Grek ,ogo,taip greitai ta mesa padaryti,butinai pabandysiu smile.gif

Parasyk rytoj,kaip sekesi,kumstukai jau suspausti 4u.gif

arune,edme ,sutinku drinks_cheers.gif

tikrai liga jauneja,genetika labai daug ka reiskia ir tas jautrumas doh.gif bet milijonai zmoniu valgo ir cukru ir mesa ir neekologiska duona ir t.t.,geria,ruko,o suserga ne visi,manau tikrai niekas nezino,kodel taip atsisitnka .
Atsakyti

Moksliškai įrodyta, kad žmogus prasideda iš tėų genų, kurie turi senelių genus ir taip toliau.Skaitykime , kad čia ir yra karma.Amžius žmonės gėrė alkogolį,valgė riebei ir ne daržoves. Vakarų Europoje dvarininkai besilinksmindami tiek paskleidė sifilį, kad tik kaimuose išliko neužsikrėtę.O sifilis tiesiog graužė visus žmogaus organus .Genetinė grandinė surinko visas šiukšles.
Per šimtmečius paveldėti tiek geri ,tiek blogi genai.Stipraus žmogaus organizmas sugeba sukovoti, o jei protėvei buvo silpni, daug dirbo, blogai maitinosi, tai ir jų vaikai buvo silpnos sveikatos.
Mano tėvelis 9 metus buvo lagelyje, mama Sibiro miškuose.Aš augau su su mažakraujyste.
Lietuvoje maitinomės ne prabangiai, bet sveikai.
Tai iki šios vietos nežinau kur aš nusikaltau.
Kai padėjau gyventi savarankiškai persistengiau su darbais, labai norėjau būti pareiginga.Drebėdavau jei kas rasdavo klaidą.Su kiekvienu kartu baimė augdavo kaip kalnas.
Toks savęs ėdimas manau irgi prisidėjo prie ligos, bet kadangi daugiau nebedirbsiu, tai ši problema atpuola.Čia tai buvau kvaila ir kalta.
Kai skaitau, kad tėvai kalti, kad vaikas serga, suprantu, tai kaip didžiausią nesamonę.

Atsakyti
o as galvoju kad saknys ne tik aplinkoje, ne tik tame ka valgom. tiesiog..kodel vieni suserga tokiomis ligomis, kiti ne. kartais buna kad ir gimines karma slegia, ir keliauja is kartos i karta.ir as kol kas didziausia savo blogybe matau tai jautruma ir baimes.o nuoskaudu, irgi, kaip tu sakai Grek, visi turime. tai ir kuiciuosi dabar po mintis, ir stengiusosi viska delioti i vietas. bet sunku..tikrai
GREK, tikiu, kad bus gerai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mastė: 25 sausio 2012 - 15:42
QUOTE(GREK @ 2012 01 23, 19:21)
Dėl mitybos - niekur sau netaikau apribojimų. Tiesiog galvoju, ką dedu į burną. Nemėgstu saldumynų, bet torto, naminio, mažo gabalėlio neatsisakau per gimtadienį, dievinu šokoladą, tik dabar renkuosi ne mažiau 60 proc. kakavos. Būtinai bent 1 porcija daržovių: salotų, troškintų, užkepėlė ar pan., vaisiai. .

Mano 3+++ smile.gif

Skaitau "Mylėk ligą savo" - nu sujaukė man visas mintis ji  blink.gif

kaip tau sekesi? nuosirdziai tikiu, kad viskas gerai.
o 3+++, tai cia tipo her 2 teigiams ir harmonams jautrus?

ir as vakar pasiemiau is bibliotekos"pamilk liga savo" smile.gif . is esmes panasu, kur buvau skaicius L.Hay "Tik myledamas save busi laimingas" .Principas tas pats. Kaip ir "Musu pasamones galia". Reikia itiketi visu tuo.
Ir siaip. vienas zmogus pabande man padeti susigaudyti savame gyvenime. Kadangi pas mane antroji dukryte gime ir is karto mire del daugybiniu apsigiminu, tai tipo, man reikejo suprasti tai kaip zenkla, kad man gyvenime skirtas tik vienas vaikelis..kadangi as sitos "pamokos" nesupratau ir susilaukiau trecio vaikelio.vat pasekmej turiu ir liga... idomiai. jei uz vaiku norejima baudziama...norisi gincytis, kad tai ir vel netesinga, bet,kas zino, gal taip ir yra g.gif
dabar uzversiu klausimais tave apie tai kaip ka ruosi. saunuole tu thumbup.gif o vytini kokia mesa? ta prasme ne kiauliena?o sudai lasinius kaip ir kokius?nes ir as noriu biggrin.gif ir dar apie jogurtus:kaip juos ruosi? nes as be ju sunkiai...be to juk raset, kad pieno produktai mums netinka g.gif tai dabar jau antra savaite dziustu be jogurtu biggrin.gif nerealia ju noriu.
reiks ir man ta knyga pirkti, nes kazkaip ideju pristigtu ka valgyti. anksciau gryna kiauliaede buvau:) ir pieno gaminius nesveikai megau. nors ir vaisiu daug valgiau.is viso valgyti megau biggrin.gif
GABIJA, ranksluostuko ir as sulaukiau. aciu Tau 4u.gif
Atsakyti