QUOTE(SVETA K. @ 2012 01 24, 00:44)
GREK ,sekmes tau treciadieni,laikysim kumstukus
Idomu pasidare,kaip namie darai vytinta mesa? nes labai patinka
Ačiū, Sveta, nerimauju jau, nesimiega kuris laikas, bet , manau, kad ryt viskas pasibaigs
Mėsytę vytinti visai nesunku. Pasirink liesą kumpio, nugarinės ar išpjovos gabaliuką, geriau ilgesni ir siauresni gabalėliai, įtrink mėgstamais prieskoniais, tris keturias dieneles palaikyk šiltai kambaryje kasdien apversk nuo šono ant šono, kad gerai pasimarinuotų. Tik druskos nepadaugink. Paskui mėsytę įvynioju į marlės gabaliuką, stipriai suveržiu raišteliu arba galima paspausti spaustukuose, kur močiutės daro pieno sūrius kaime, kad iš mėsytės išbėgtų kuo daugiau sulčių, kabinu arti radiatoriaus arba "gyvatuko" vonioj porai dienelių ir viskas.
QUOTE(.GABIJA. @ 2012 01 24, 11:54)
Pas mane problema atbulai.
Skaičiau "Ir pamilk ligą savo" Iš pradžių stengiausi viską susidėti į galvą.Bet dabar jau nepamenu nieko ką aš ten skaičiau.Kalta , kad kažkuo nusikaltau ir todėl sergu.Kūdikiai miršta , kad jų tėvai karminį prakeikimą turi.O kas tam rašytojui tai papasakojo?
Ir pas mane
daug daugiau patarimų galėčiau duoti dėl šios problemos, nei dėl viduriavimo
Gabija, skaitau ne "pamilk" - o "Mylėk ligą savo", tai skirtingos knygos, bet jei neklystu, autorius tas pats
Nesakau, kad tikiu aklai kiekvienu sakiniu, tik radau įdomių dalykų. Manau, nėra lengva prisipažinti net sau, kad turi silpnybių, kuriomis tikrai nei viena nesididžiuojam. O užgniaužto pykčio, nuoskaudų, neišsakytų priekaištų pas visus yra ant sąžinės. Ir kaip išmokti įskaudinusiam žmogui atleisti ir palinkėti laimės
Arba kaip susitaikyti su savo vaiko negalia? Bandau, bet taip norisi rast kaltą...Nors kaži ar būtų nuo to kas lengviau?
Jeigu vis gi suklumpame, geriau prarastume viską negu drąsą, viltį ir pasiryžimą vėl ir vėl bandyti.