Įkraunama...
Įkraunama...

Pozityvių NEligoniukų pavėsinė 6

QUOTE(.GABIJA. @ 2012 01 18, 18:44)
Nesusivokiu dienose.

Vandenį J.Dainauskas tyrė kas 10-15 minučių ir pastebėjo, kad jo energetinių savybių augimas trukdavo maždaug 1,5 valandos. Maksimalios energetikos vandens struktūra išsilaikydavo maždaug iki 7 valandos ryto.

19 diena prasideda šiandien 12 val, tada pagal mane vandenį galima imti iki 7 val ryto.

Ar galima imti vandenį visą 19 dieną ?
Papildyta:
Aš gydausi pas Nutautienę.Ji labai maloni.Leidžia bet kada skambinti.
http://www.pincetas.lt/[COLOR=red]

Šiame tinklapyje galima gasti atsiliepimus apie gydytojus apie pavardes, ligonines.
http://www.sergu.lt/[COLOR=red]

Čia pagal ligonines galima rasti visų daktarų pavardes ir specialybę.
Nepamenu gal pirma užsiregistravau, tai dabar visada registruojuosi iš anksto.Bet yra daktarėlių, pas kuriuos talonų niekada nebūna.Tada reikia tartis asmeniškai.

Labai Aciu Jums
Atsakyti
QUOTE(Mastė @ 2012 01 17, 17:24)
vau. tikrai.kokios nuostabios naujienos  thumbup.gif
ir as su jumis dziaugiuosi smile.gif
GREK, o tuos tyrimus endemike, tu cia pati sugalvoji kad daryti reikia ar gydytojas pasiulo? as vis dar nelabai suprantu , ar toliau viskuom pacia rupintis reikia?
dar klausimukas apie mityba, cia toms kurios ja reguliuojat, turbut Nida44 ir GREK. o ka jus valgot? biggrin.gif suprantu kad mesos nea, cukraus ir visu saldesiu irgi nea.lieka darzoves ir ir kruopos? ir ar jau ir gydymo metu emetes sitos dietos. galvoju kad ir taip silpnokai jauciuosi, o jei dar dieta...
GREK, dar karta primink, o kokia pas tave buvo diagnoze?juk ne neigiamas..cia maniskis pats pikciausias kiek suprantu  g.gif
o del svajoniu , GREK, ir as paemiau vel projektus i rankas. kaip tu sakai del tos pacios priezasties-negaliu tik apie save galvoti
Pelkiu Monai, a-u-u .kur tu? kaip tu? nu porink ka zinai apie musu "draugeli" smile.gif

Man dabar aplamai saldumynai neskanu.Jei po operacijos gabalais šokoladą valgiau , tai dabar pusės saldainio nesuvalgau.Obuoliai per saldūs.Sausainiai saldūs.

O rekomenduojamos daržovės dabar bjaurios.Agurkai bala atsiduoda, pomidorai be skonio.Lieka kopūstai ir brokoliai.

Žuvis man nevalgoma.

Būna , kad sėdžiu ir galvoju ,ką valgyti?
Kažką skaičiau, kad silpnai jaučiantis , net galvoti negalima apie dietas.
Atsakyti
Пусть Святая вода смоет боль и досаду Пусть и недуг и недруг уйдут далеко! В Светлый праздник Крещенья желаю отрады, на душе и на сердце пусть будет легко!!! ВСЕХ С КРЕЩЕНИЕМ!!!

Ypac GABIAI wub.gif
Atsakyti
[quote=rasų lanka,2012 01 18, 13:16]
Vitute* wub.gif - sveikinu. O ką sako gydytoja - iš kur tas galvos skausmas?

Neaišku g.gif Greičiausiai nuo to, kad po ilgos pertraukos pradėjau dirbti. O dirbu visą kiaurą dieną įsmeigus akis į kompą. Ir ekranas labai ryškus. Pradėjo skaudėti akis, po to galvą. Dabar nusireguliavau ekrano ryškumą - tai lyg truputį geriau. Reiks dar dažniau pro langą pažiūrėti.

Mastė, aš pusę metų labai griežtai prisižiūrėjau mitybą. Faktiškai maitinausi tik vaisiais, daržovėmis, uogomis ir kruopomis. Man įpatingai tikdavo melionai ir arbūzai. Dabar jau šiek tiek atsipalaidavau. Simuliuoti pradėjau. O visai norėčiau vėl grįžti prie tokios dietos. Visai nebuvau nusilpusi. Greičiau sakyčiau, kad energijos buvo labai daug.

Gabija, sveik 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SVETA K. @ 2012 01 19, 02:19)
Пусть Святая вода смоет боль и досаду Пусть и недуг и недруг уйдут далеко! В Светлый праздник Крещенья желаю отрады, на душе и на сердце пусть будет легко!!! ВСЕХ С КРЕЩЕНИЕМ!!!

Ypac  GABIAI  wub.gif

Linkiu gražių , ramių švenčių.Žemė jau apsidengė sniegu, paslėpė visas bėdas.Tegul lieka širdyje laimė ir ramybė.
Atsakyti
QUOTE(.GABIJA. @ 2012 01 18, 17:44)
Nesusivokiu dienose.

Vandenį J.Dainauskas tyrė kas 10-15 minučių ir pastebėjo, kad jo energetinių savybių augimas trukdavo maždaug 1,5 valandos. Maksimalios energetikos vandens struktūra išsilaikydavo maždaug iki 7 valandos ryto.

19 diena prasideda šiandien 12 val, tada pagal mane vandenį galima imti iki 7 val ryto.

Ar galima imti vandenį visą 19 dieną ?

Tai būna iš sausio 18 d. i sausio 19 dieną nuo 24 val. iki 3 val. ryto
nu dar vasario 15 nakti bus galima smile.gif
Gabija, laikykis 4u.gif
Nusipirkau Umbrasaites knyga"vienos kruties istorija"- atrodo apie mane biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mastė: 19 sausio 2012 - 15:53
QUOTE(Mastė @ 2012 01 19, 16:51)

Gabija, laikykis  4u.gif
Nusipirkau Umbrasaites knyga"vienos kruties istorija"- atrodo apie mane biggrin.gif

Ačiū už linkėjimus wub.gif

Šiandien važiuoju privačiai tirtis širdelės.Kala virš 100.Klinikose išrašyti vaistai nepadeda, rekomendacija nesinervuoti.

Kas nepastebėjo , tai pasižiūrėkit.Tada nesigailėsit , kad netapote manekenėmis.
Ir nereikia autis batų žudikų.

http://www.15min.lt/...0#axzz1jtXEExeJ
Atsakyti
Labuka pozityviems. Noreciau jusu paklausti, greiciausiai kaip salutinis radiacijos reiskinys kamuoja viduriavimas. Jau kaip bereguliuotume maista, vis tiek ateina diena, kad ima sukti pilva ir su didziausiais skausmais prasideda viduriavimas. Gal kas buvote susidure ir sekmingai nusimalsinote pilvo raizymus ir viduriavima. O tai jau atrodo niekas nebepadeda ir linu semenu kisieliu verdame ir kmynu, salaviju, azuolio zieviu, kieciu arbatos.. Jau nekalbu apie tonas tableciu. Gal turite kokiu slaptu receptu? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Mastė @ 2012 01 17, 17:24)
GREK, o tuos tyrimus endemike, tu cia pati sugalvoji kad daryti reikia ar gydytojas pasiulo? as vis dar nelabai suprantu , ar toliau viskuom pacia rupintis reikia?
dar klausimukas apie mityba, cia toms kurios ja reguliuojat, turbut Nida44 ir GREK. o ka jus valgot? biggrin.gif suprantu kad mesos nea, cukraus ir visu saldesiu irgi nea.lieka darzoves ir ir kruopos? ir ar jau ir gydymo metu emetes sitos dietos. galvoju kad ir taip silpnokai jauciuosi, o jei dar dieta...
GREK, dar karta primink, o kokia pas tave buvo diagnoze?juk ne neigiamas..cia maniskis pats pikciausias kiek suprantu  g.gif
o del svajoniu , GREK, ir as paemiau vel projektus i rankas. kaip tu sakai del tos pacios priezasties-negaliu tik apie save galvoti
Pelkiu Monai, a-u-u .kur tu? kaip tu? nu porink ka zinai apie musu "draugeli" smile.gif

Endemike dariausi tyrimus ginekologės paraginta, dėl šventos ramybės, nes turiu gimdos randų daug nuo pirmo sunkaus gimdymo. Manau, kad tau nieks nepatars nieko, aš dėl visų papildomų tyrimų galvą suku pati.

Dėl mitybos - niekur sau netaikau apribojimų. Tiesiog galvoju, ką dedu į burną. Nemėgstu saldumynų, bet torto, naminio, mažo gabalėlio neatsisakau per gimtadienį, dievinu šokoladą, tik dabar renkuosi ne mažiau 60 proc. kakavos. Būtinai bent 1 porcija daržovių: salotų, troškintų, užkepėlė ar pan., vaisiai. Mėsos visiškai neatsisakau, nes kai pabandžiau taip daryt, nukrito kraujo rodikliai smarkiai, aš mėsaėdė, matyt, man netinka bemėsė dieta. Tiesiog renkuosi ūkininkų augintą paukštieną, triušius, avieną, veršieną. Po gabaliuką. Dar turim šeimoj žveją, esu aprūpinta žuvimi, ją verdu, kepu, troškinu. Mažai naudoju bulvių, makaronų, duonos - juos keičiu duoniukais, rugine duona namine. Iš vis, stengiuosi viską ruošti namie: sūris, varškė, jogurtas, sausi pusryčiai, lydytas sūrelis, vytinta mėsa, sūdyti lašiniai ir t.t.
Šiaip man priimtini knygos "Naujoji priešvėžinė mityba" patarimai - atsisakyti angliavandenių, saldumynų, apriboti gliukozės kiekį, kas yra pagrindinis maistas mutavusioms ląstelėms.

Mano 3+++ smile.gif

Valio thumbup.gif kad ryžasi paimti projektus, po mažą žingsnelį judėsim, bet vis pirmyn, ne atgal smile.gif

QUOTE(Mastė @ 2012 01 19, 16:51)

jo, ji čia apie mus visas biggrin.gif

QUOTE(Viti17 @ 2012 01 23, 13:25)
Gal turite kokiu slaptu receptu? wink.gif

ar bandėt kartųjį kietį, kitaip pelyną, pelūną, mano šeima tik juo gydosi visus pilvo reikalus.
Gal Wėtra galės ką patarti? jos žmogus su pilvu turi reikalus, jei neklystu .

Nu bet sniego unsure.gif kaip reiks iki darbo ryt prisikast? Skauda gerklę, Rokas kosti. Trečiadienį važiuosiu daryt tyrimus VPOE ir plaučių rentgeną, kaip visada nerimas, bet tikiu, kad viskas gerai.

Skaitau "Mylėk ligą savo" - nu sujaukė man visas mintis ji blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Viti17 @ 2012 01 23, 13:25)
Labuka pozityviems. Noreciau jusu paklausti, greiciausiai kaip salutinis radiacijos reiskinys kamuoja viduriavimas. Jau kaip bereguliuotume maista, vis tiek ateina diena, kad ima sukti pilva ir su didziausiais skausmais prasideda viduriavimas. Gal kas buvote susidure ir sekmingai nusimalsinote pilvo raizymus ir viduriavima. O tai jau atrodo niekas nebepadeda ir linu semenu kisieliu verdame ir kmynu, salaviju, azuolio zieviu, kieciu arbatos.. Jau nekalbu apie tonas tableciu. Gal turite kokiu slaptu receptu? wink.gif

Patarimų neturiu. Tik galiu pasakyti, kad mano mamai spinduliavo pilvo sritį, ir pakol spinduliavo buvo baisus viduriavimas. Pabaigus spinduliavimą, tas praėjo per kažkiek laiko. Sukūdo ji labai tuo laikotarpiu, nes ką į burną tik, tai viskas laukan.
Atsakyti
QUOTE(Viti17 @ 2012 01 23, 14:25)

Ar gėrėte Loperamido? Gal reikia gerųjų bakterijų. g.gif Pvz. mano mamytei po chemijų šalutinis būdavo - be kitų dalykų vartojo ir gerąsias bakterijas, tik ilgai ieškojom tinkančias - kol atradom VEGA | ACIDOPHILUS BIFIDUS - juos visada naudodavo. Dar gal tiktų miškinės sidabražolės nuoviras, nes turi sutraukiančių savybių.
Atsakyti
Vilti ,nezinau ar pades,man mama vaikysteje taip dare,tik labai atsargiai jeigu bandysite!

tikiuosi kad suprasi rusiskai:

В фарфоровую или фаянсовую чашку наливаем 100 гр. кипячённой, а лучше дисциллированной воды.

Добавляем 4-5 крупинок марганцовокислого калия ( марганцовки ). Перемешиваем и ждём когда все крупинки растворятся. В результате должен получиться БЛЕДНО - БЛЕДНО - РОЗОВЫЙ раствор. НЕ РОЗОВЫЙ !!!!!!!! Вот почему нам нужна посуда с белой поверхностью. Если получился бледно-коричневый раствор, то Вы взяли "сырую" воду. Такой раствор не подойдёт. Возьмите лучше дисциллированную.

Дальше убедитесь, что ВСЕ крупинки растворились. Сделайте 5 глотков этого раствора. Запейте дисциллированной водой 100-200 мл. Посидите или постойте 10 минут вертикально. Не ложитесь, не сгибайтесь, как бы Вам этого не хотелось. В течение 15 минут любые "оркестры" в вашем животе прекратятся.

Svarbu kad vos vos ruzavas butu tas vanduo 4u.gif

dar is maisto (bet vargu ar pades jusu atveju) dziovintos melynes,kiseliai visokiausi,ryziai.

GREK ,sekmes tau treciadieni,laikysim kumstukus 4u.gif

Idomu pasidare,kaip namie darai vytinta mesa? nes labai patinka rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SVETA K.: 23 sausio 2012 - 23:45