Įkraunama...
Įkraunama...

Pozityvių NEligoniukų pavėsinė 6

QUOTE(GREK @ 2012 01 16, 19:16)

Gi sakoma - norėti-reiškia galėti.

Šiandien suvažinėjau į Kauną pas savo chirurgą, jau buvau įsikalbėjus sau ligą, bet buvau nuleista ant žemės, nuraminta, kad viskas tvarkoj su manim, esu sveika  thumbup.gif belieka sulaukti 25d. pilvo echo ir plaučių nuotraukos, bet tikiu, kad viskas bus gerai ir ten. Dar endemike pasidariau PAP ir ŽPV tyrimus, laukiu atsakymų. Laukiu, laukiu, kad paskui trims mėnesiams būtų ramu gyventi.

QUOTE(Vitute* @ 2012 01 17, 11:19)
Vau!!! Mano galvoje viskas gerai  thumbup.gif  Židinių nėra clap_1.gif Vien tik smegenys  lotuliukas.gif 
assa.gif  assa.gif

vau. tikrai.kokios nuostabios naujienos thumbup.gif
ir as su jumis dziaugiuosi smile.gif
GREK, o tuos tyrimus endemike, tu cia pati sugalvoji kad daryti reikia ar gydytojas pasiulo? as vis dar nelabai suprantu , ar toliau viskuom pacia rupintis reikia?
dar klausimukas apie mityba, cia toms kurios ja reguliuojat, turbut Nida44 ir GREK. o ka jus valgot? biggrin.gif suprantu kad mesos nea, cukraus ir visu saldesiu irgi nea.lieka darzoves ir ir kruopos? ir ar jau ir gydymo metu emetes sitos dietos. galvoju kad ir taip silpnokai jauciuosi, o jei dar dieta...
GREK, dar karta primink, o kokia pas tave buvo diagnoze?juk ne neigiamas..cia maniskis pats pikciausias kiek suprantu g.gif
o del svajoniu , GREK, ir as paemiau vel projektus i rankas. kaip tu sakai del tos pacios priezasties-negaliu tik apie save galvoti
Pelkiu Monai, a-u-u .kur tu? kaip tu? nu porink ka zinai apie musu "draugeli" smile.gif
Atsakyti
Vitute thumbup.gif ,labai dziuagiuosi kad nieko blogo smile.gif

Atsakyti
Vezys ne mirtina liga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žiba @ 2012 01 17, 19:03)

Geras pozityvus straipsnis.
Atsakyti
user posted image
Gabija, čia tau... wub.gif

Kitų paguoda tikriausiai mažiausiai tau dabar reiškia, bet tikėkimės, kad tai nėra blogas darinukas. Kada tau bus echoskopas? Ir tos KT kiek laukti doh.gif Gal galima privačiai ar greičiau už pinigiukus pasidaryti ? g.gif

Vitute* wub.gif - sveikinu. O ką sako gydytoja - iš kur tas galvos skausmas?

Svetuk 4u.gif - kaip smagu, kad nuostabias šventes turėjai. bigsmile.gif
Papildyta:
Ir aš įkeliu straipsnelį pasiskaitymui, pamąstymui...

Fizinės ir dvasinės ligų priežastys
Atsakyti
Laba diena, noreciau paprasyti jusu patarimo...Man buvo atliktas stuburo magnetinis rezonansas ir aptiko zidinuka.Daktare rekomendavo kreiptis i Kauno onkologijos ligonine.Gal Jus zinote gera gydytoja? Labai buciau dekinga Jums uz informacija.
Atsakyti
QUOTE(rasų lanka @ 2012 01 18, 12:16)
Ir aš įkeliu straipsnelį  pasiskaitymui, pamąstymui...

Fizinės ir dvasinės ligų priežastys

geras straipsniukas. seniai tuom domiuosi..tik va ta sriti "gydyti" ir sudetingiausia
Atsakyti
QUOTE(Vitute* @ 2012 01 17, 12:19)
Vau!!! Mano galvoje viskas gerai  thumbup.gif  Židinių nėra clap_1.gif Vien tik smegenys  lotuliukas.gif 
assa.gif  assa.gif

Labai sveikinu. thumbup.gif 4u.gif thumbup.gif 4u.gif
Čia jau aš iškasdinau ir pradėjote po galvą smegenų ieškoti.
Blondinė sėkmingai gyveno, kol operacijos nepadarė.Pasirodė kad per galvą eina horizontalus šniūras, daktaras brūkštelėjė, šniūrą nupjovė ir blondinei ausys nukrito lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Neri1976 @ 2012 01 18, 14:27)
Laba diena, noreciau paprasyti jusu patarimo...Man buvo atliktas stuburo magnetinis rezonansas ir aptiko zidinuka.Daktare rekomendavo kreiptis i Kauno onkologijos ligonine.Gal Jus zinote gera gydytoja? Labai buciau dekinga Jums uz informacija.

Kokią ligoninę turėjo mintyje ? Yra Kauno klinikos ir buvusi Kauno onkologinė Panemunėje.Aš gydausi Klinikose , nes ten prisirašiusi.Onkologės yra Nutautienė ir Juodžbalienė.Vieni giria vienas klinikas , kiti kitas.Pagal idėją jos sujungtos.
Atsakyti
Gal ką sudomins, kad ryt bus gyvas vanduo 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(rasų lanka @ 2012 01 18, 13:16)
user posted image
Gabija, čia tau...  wub.gif

Kitų paguoda tikriausiai mažiausiai tau dabar reiškia, bet tikėkimės, kad tai nėra blogas darinukas. Kada tau bus echoskopas? Ir tos KT kiek laukti  doh.gif Gal galima privačiai ar greičiau už pinigiukus pasidaryti ? g.gif

Dėkui už paguodą, bet jei kompiuterinę dabar pasidaryčiau menka nauda.Jėgų nėra o kadangi reiktų pjauti tai tikrai angelėliu nuskrisčiau.Po chemo jau būdavau neblogai atsistačiusi, viduryje antro gydymo klasės susitikime buvau, o dabar kaip kirto per jėgas ir nė iš vietos.
Šiandien vyras nuvežė stento pasitikrinti, tai einu kaip įkalusi.Balandį dar keis stentą.Jį reikia nusipirkti.Taip nusiskuto šlapimtakis, kad reikės dėti ketvirtą stentą.Ir dar susimokėti po 150 lt .
Atsakyti
QUOTE(.GABIJA. @ 2012 01 18, 18:09)
Labai sveikinu. thumbup.gif  4u.gif  thumbup.gif  4u.gif
Čia jau aš  iškasdinau ir pradėjote po galvą smegenų ieškoti.
Blondinė sėkmingai gyveno, kol operacijos nepadarė.Pasirodė kad per galvą eina horizontalus šniūras, daktaras brūkštelėjė, šniūrą nupjovė ir blondinei ausys nukrito  lotuliukas.gif

Papildyta:
Kokią ligoninę turėjo mintyje ? Yra Kauno klinikos ir buvusi Kauno onkologinė Panemunėje.Aš gydausi Klinikose , nes ten prisirašiusi.Onkologės yra Nutautienė ir Juodžbalienė.Vieni giria vienas klinikas , kiti kitas.Pagal idėją jos sujungtos.

Panemuneje, as ten buvau gydyta pries 3 metus, ....esu pasimetusi, nezinau ka daryti. Tai Jusu gudydotes pas viena is ju?
Atsakyti
QUOTE(Limit @ 2012 01 18, 18:17)
Gal ką sudomins, kad ryt bus  gyvas vanduo 4u.gif

Nesusivokiu dienose.

Vandenį J.Dainauskas tyrė kas 10-15 minučių ir pastebėjo, kad jo energetinių savybių augimas trukdavo maždaug 1,5 valandos. Maksimalios energetikos vandens struktūra išsilaikydavo maždaug iki 7 valandos ryto.

19 diena prasideda šiandien 12 val, tada pagal mane vandenį galima imti iki 7 val ryto.

Ar galima imti vandenį visą 19 dieną ?

Papildyta:
QUOTE(Neri1976 @ 2012 01 18, 18:38)
Panemuneje, as ten buvau gydyta pries 3 metus, ....esu pasimetusi, nezinau ka daryti.  Tai Jusu gudydotes pas viena is ju?

Aš gydausi pas Nutautienę.Ji labai maloni.Leidžia bet kada skambinti.

http://www.pincetas.lt/[COLOR=red]

Šiame tinklapyje galima gasti atsiliepimus apie gydytojus apie pavardes, ligonines.

http://www.sergu.lt/[COLOR=red]

Čia pagal ligonines galima rasti visų daktarų pavardes ir specialybę.
Nepamenu gal pirma užsiregistravau, tai dabar visada registruojuosi iš anksto.Bet yra daktarėlių, pas kuriuos talonų niekada nebūna.Tada reikia tartis asmeniškai.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .GABIJA.: 18 sausio 2012 - 17:57