QUOTE(GREK @ 2012 01 16, 19:16)
Gi sakoma - norėti-reiškia galėti.
Šiandien suvažinėjau į Kauną pas savo chirurgą, jau buvau įsikalbėjus sau ligą, bet buvau nuleista ant žemės, nuraminta, kad viskas tvarkoj su manim, esu sveika belieka sulaukti 25d. pilvo echo ir plaučių nuotraukos, bet tikiu, kad viskas bus gerai ir ten. Dar endemike pasidariau PAP ir ŽPV tyrimus, laukiu atsakymų. Laukiu, laukiu, kad paskui trims mėnesiams būtų ramu gyventi.
QUOTE(Vitute* @ 2012 01 17, 11:19)
vau. tikrai.kokios nuostabios naujienos
ir as su jumis dziaugiuosi
GREK, o tuos tyrimus endemike, tu cia pati sugalvoji kad daryti reikia ar gydytojas pasiulo? as vis dar nelabai suprantu , ar toliau viskuom pacia rupintis reikia?
dar klausimukas apie mityba, cia toms kurios ja reguliuojat, turbut Nida44 ir GREK. o ka jus valgot? suprantu kad mesos nea, cukraus ir visu saldesiu irgi nea.lieka darzoves ir ir kruopos? ir ar jau ir gydymo metu emetes sitos dietos. galvoju kad ir taip silpnokai jauciuosi, o jei dar dieta...
GREK, dar karta primink, o kokia pas tave buvo diagnoze?juk ne neigiamas..cia maniskis pats pikciausias kiek suprantu
o del svajoniu , GREK, ir as paemiau vel projektus i rankas. kaip tu sakai del tos pacios priezasties-negaliu tik apie save galvoti
Pelkiu Monai, a-u-u .kur tu? kaip tu? nu porink ka zinai apie musu "draugeli"