Įkraunama...
Įkraunama...

Pozityvių NEligoniukų pavėsinė 6

QUOTE(SVETA K. @ 2012 01 07, 22:02)
Aciu wub.gif Jau vieno stebuklo sulaukiau  biggrin.gif Sausio 5 buvo mano gimtadienis,18 val.turejo sveciai susirinkti (tik artimiausi,nes ne jubulejus,nei ka) vyras isvaziavo  Sasa paimti is darzelio,uz 5 minuciu skambutis i durys,galvojau,nejaugi taip greit grizo...atidarau,o ten mano vyresnioji Julia bigsmile.gif padare man siurpriza,atvaziavo,as nieko nezinojau visiskai.Tai toookia laiminga as thumbup.gif  wub.gif  grizo savaitei.

bigsmile.gif su gimtadieniu, nors ir pavėluotai, Sveta, nu tavo mergina ir padarė siurprizą, įsivaizduoju, kaip jauteisi, vau thumbup.gif

Laba visoms,

tuščia čia pas mus, bet tikiu, kad visoms viskas gerai.
Kepu duoną, visi namai kvepia, mezgu. Taip ir bėga vakarai. Turim papildomos veiklos, projektuojam, braižom, paišom savo naujus namus, kuriuos pagaliau turėsim. Beveik nieko neišmanau apie daržus, gėlynus, interjerus ir kitus dalykus doh.gif teks mokytis ir daug smile.gif
Atsakyti
sveikos merginos
kaip po svenciu? ar nuotaikos giedresnes? ar optimizmo daugiau? smile.gif Kaledu seniai dosnus buvo?
mano fronte nieko naujo. Atsigavusi jauciuosi po , nes ipusejau smile.gif ziuresim kaip sekanti dalis paveiks mane.
Atsakyti
Sveta linkiu daug gražių ir laimingų gimtadienių.

user posted image

Maste linkiu sveikatos ir ištvermės.Viskas kas bloga praeina.

Aš vėl laukiu puolimo.Echoskopas rodo kažkokį darinį pilve, nors ginekologas neužčiuopia.Išrašė pilvo echoskopiją sausio pabaigai ir kompiuterinę tik kovo pabaigai.Jei augs markeris dėl kompiuterinės reiks kažką daryti.Geriu raminamuosius todėl jaučiuosi apatiškai.Net neverkiau.Laikosi temperatūra 37,irgi negerai.Apart pulto maigymo jokios veiklos.
Atsakyti
QUOTE(rasų lanka @ 2012 01 04, 12:10)
Bet Vitute 4u.gif , jei nepraeis, vis tiek pasikonsultuok su gydytoju.

Pasakiau daktarei jog galvą skauda - tai iškarto užregistravo pirmadieniui galvos magnetinaim rezonansui. Ar kam nors yra darytas toks tyrimas? Papasakokit.
Atsakyti
Vitute, Gabija verysad.gif Bet nei vienai, nei kitai dar niekas neaišku. Gabija, KT eik už pinigus, juk kovas dar toli...
Atsakyti
Aciu visiems uz sveikinimus 4u.gif

Vakar isvaziavo jau mano vyresnioji,ir vyras ta pacia diena diena isplauke i jura ,likom dvese...bet Sasa sako: neliudna,mama,juk as tave taip myliu wub.gif Po to apkabino stipriai ir sako: net asara man nuredejo,kaip as tave myliu lotuliukas.gif

GABIJA unsure.gif nu gal dar nieko... console.gif tai gal mokamai KT greiciau butu,nepilnai mokamai,o man atrodo 60 lt reikia sumoketi g.gif

Vitute ,man nedare,bet panasus i kompjuterine rezonansas,kad nieko blogo nerastu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitute* @ 2012 01 13, 14:08)
Pasakiau daktarei jog galvą skauda - tai iškarto užregistravo pirmadieniui galvos magnetinaim rezonansui. Ar kam nors yra darytas toks tyrimas? Papasakokit.

Labas
viskas vyksta greit ir trumpai.
Su manimi palatoje gulėjo moteris, kuriai stiprūs skausmai buvo dėl sprando kraujagyslių pakitimų.
Atsakyti
Gabija - user posted image

Vitute - 4u.gif Magnetą man darė krūtinės, galvos, manau, tas pats. Mane šis tyrimas išgelbėjo, buvo tiksliausias ir parodė tą, ko nerodė joks kitas. Nusiteik pagulėti keliolika minučių triukšme, ten paaiškins, nieko baisaus, nebent bijai mažų patalpų smile.gif
Atsakyti
GABIJA, laikykis. darinys dar juk ne visda reiskia kad blogas. juk visko buna, cistu, miomu ir t.t laikau kumscius uz Tave . Vitute, ir uz Tave.Zinau kiek nervu kainuoja laukimas.

Papildyta:
QUOTE(GREK @ 2012 01 11, 19:38)
Turim papildomos veiklos, projektuojam, braižom, paišom savo naujus namus, kuriuos pagaliau turėsim. Beveik nieko neišmanau apie daržus, gėlynus, interjerus ir kitus dalykus  doh.gif teks mokytis ir daug smile.gif

thumbup.gif kokia maloni veikla. patirtis, su laiku ateis smile.gif ir as buavau pradejusi svajoti, ir i projektus dairytis. pries liga. bet dabar bijau. nes jauciuosi per nagus vel gavusi. ir taip jau antra karta,..kad noriu kazao kas skirta ne man.bijau svajoti, bijau planuoti .nors taip norisi sukisti rankas i zeme ir pradeti sodinti savo soda, savo geles, savo berzelius ir liepas.taip noreciau kad vaikai basi po pieva lakstytu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mastė: 15 sausio 2012 - 15:06
QUOTE(Mastė @ 2012 01 15, 16:10)
thumbup.gif kokia maloni veikla. patirtis, su laiku ateis  smile.gif ir as buavau pradejusi svajoti, ir i projektus dairytis. pries liga. bet dabar bijau. nes jauciuosi per nagus vel gavusi. ir taip jau antra karta,..kad noriu kazao kas skirta ne man.bijau svajoti, bijau planuoti .nors taip norisi sukisti rankas i zeme ir pradeti sodinti savo soda, savo geles, savo berzelius ir liepas.taip noreciau kad vaikai basi po pieva lakstytu

ir aš bijau unsure.gif bet noriu labiau nei bijau. Jau du metai gyvenu su liga, tiek laiko vis atidėliojom, bet paskui pagalvojau, kad turbūt neturiu teisės dėl savo baimių atimti svajonę iš savo vyro ir kartu iš savęs. Ta svajone mes jau gyvenom daugiau nei 10 metų, kiek gi dar galim atidėliot. Surizikavom, ir tas jausmas, kad laikom rankose tai, apie ką tiek kalbėta galvota yra daugiau nei nepakartojama wub.gif O be to, man stimulas dar didesnis atsirado. Sakydavau sau mintyse, kad man reikia bent 10 metų, nors žinojau, kad po to prašysiu dar daugiau rolleyes.gif Dar gi namas reiks įrengti, gėlynai užaugint, paragauti pirmųjų obuolių nuo savos obels, paskui dar graikiškų riešutų, o tie pradės duoti derlių tok po kokios 10-15 metų, o jie dar nepasodinti biggrin.gif
Gi sakoma - norėti-reiškia galėti.

Šiandien suvažinėjau į Kauną pas savo chirurgą, jau buvau įsikalbėjus sau ligą, bet buvau nuleista ant žemės, nuraminta, kad viskas tvarkoj su manim, esu sveika thumbup.gif belieka sulaukti 25d. pilvo echo ir plaučių nuotraukos, bet tikiu, kad viskas bus gerai ir ten. Dar endemike pasidariau PAP ir ŽPV tyrimus, laukiu atsakymų. Laukiu, laukiu, kad paskui trims mėnesiams būtų ramu gyventi.
Atsakyti
Vau!!! Mano galvoje viskas gerai thumbup.gif Židinių nėra clap_1.gif Vien tik smegenys lotuliukas.gif
assa.gif assa.gif
Atsakyti
thumbup.gif
Atsakyti