Įkraunama...
Įkraunama...

Pozityvių NEligoniukų pavėsinė 6

Su artejanciais Naujais 4u.gif Sveikatos, nes ji svarbiausia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasų lanka @ 2011 12 24, 19:09)

Štai  bigsmile.gif  bigsmile.gif , stebuklas jau su mumis...  wub.gif  wub.gif  wub.gif  friends.gif

Trumpai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(pelkių Monas @ 2011 12 26, 17:45)
laikomes laikomes ir uz sienu, ir uz viena kitos, ir uz vyru, net ir uz plauku kaip baronas Miunhauzenas biggrin.gif,

Kokiu plauku biggrin.gif jau net pamirsau kaip su jais atrodau smile.gif tiesa pasakius, visai man patinka ir plikai smile.gif
nu bet uz kazko laikomes 4u.gif Tu man pavyzdys kaip nepraskysti reikia 4u.gif

QUOTE(SVETA K. @ 2011 12 27, 21:08)
Praejau siandien savo "techapziura" viskas gerai  didis.gif Dabar ramiai galesiu svesti Naujosius smile.gif

tikrai, kokios dziuginancios naujienos. ir toliau taip 4u.gif

as siandien gavau dar viena doze. 4 jau. taigi ipusejau .antroji dalis sake sunkesne bus. nebus pykinimo, bet bus kaulu lauzymas.
dziugu, kad ir kraujas spejo atsistatyti. nezianu kas cia padejo ar mieziu nuoviras, ar biciu ziedadulkes
Atsakyti
Neseniai skaičiau vienos gydytojos kardiologės samprotavimus, kurie man įstrigo. Ji rašo: 1980 metais baigiau mediciną ir tais laikais vėžiu sergantis žmogus buvo nurašytas. Pamenu, atvežė infarkto ištiktą ligonį ir gydytojai sako: nebeverta su juo vargti, jis serga vėžiu, beviltiška čia dar ką nors daryti. Ir štai, rašo ta gydytoja, praėjo 30 metų ir kardinaliai pasikeitė ne tik požiūris į onkologiją. bet ir atsirado daug įvairių galimybių padėti sergantiesiems, ir jei ne pasveikti galutinai, tai bent pratęsti gyvenimą ir kartais visai sėkmingai ilgiems metams. Apibendrinus 30 pastarųjų metų pasiekimus onkologijoje - praktiškai įvyko revoliucija. Pagaliau net ir 30 metų nereikia.

Todėl mūsų svarbiausias uždavinys - ne stebuklai (nors jais irgi tikiu), o dėti visas pastangas, kad kuo ilgiau išsilaikytume. Medicina sparčiai žengia į priekį, dirba mokslo tyrimo institutai, bandomi nauji vaistai, naujos gydymo metodikos. Laukia ir Nobelio premija, ir vardas, amžinai įrašytas į pasaulio istoriją.

Išsilaikyti dantis sukandus - tegu laikas dirba mūsų naudai. Toks mano linkėjimas.

Atsakyti
Sveikos 4u.gif . Švenčių proga visoms stiprybės ir tikėjimo, sveikatos ir ramybės.
Aš atostogauju. Džiaugiuosi, kad galiu namuose pabūti su vaikais, niekur neskubėti, pasigaminti valgyti. Vakar kine buvom. Tokios smulkmenos, bet užeina toks gerumas, kai pagalvoju, kaip gera būti namuose. Po naujų į darbukus eisiu, tai vėl toks bėgimas ir nieko nespėjimas prasidės. Man sausio gale pas daktarus. Jau pradedu galvoti. Kas tris mėnesius važiuoju, tai kurį laiką rami pabūnu, o paskui prieš važiuojant prarandu ramybę. Ten taip skuba, visus konvejeriu pravaro kuo greičiau.
Pelkių monui ir kitoms, kurios šiuo metu intensyviai gydosi, sėkmingo gydymo. wub.gif
Atsakyti
aš gal kiek per anksti, bet linkiu visoms/visiems gražių, laimingų, turtingų Naujųjų 2012-ųjų!

user posted image

Tašės beveik sukrautos, slidės jau bagažnėj, rytoj iš labai ankstaus ryto išdumiam į Prancūziją ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nida44 @ 2011 12 28, 18:26)
Neseniai skaičiau vienos gydytojos kardiologės samprotavimus, kurie man įstrigo. Ji rašo: 1980 metais baigiau mediciną ir tais laikais vėžiu sergantis žmogus buvo nurašytas. Pamenu, atvežė infarkto ištiktą ligonį ir gydytojai sako: nebeverta su juo vargti, jis serga vėžiu, beviltiška čia dar ką nors daryti.  Ir štai, rašo ta gydytoja, praėjo 30 metų ir kardinaliai pasikeitė ne tik požiūris į onkologiją. bet ir atsirado daug įvairių galimybių padėti sergantiesiems, ir jei ne pasveikti galutinai, tai bent pratęsti gyvenimą ir kartais visai sėkmingai ilgiems metams. Apibendrinus 30 pastarųjų metų pasiekimus onkologijoje - praktiškai įvyko revoliucija. Pagaliau net ir 30 metų nereikia. 

Todėl mūsų svarbiausias uždavinys - ne stebuklai (nors jais irgi tikiu), o dėti visas pastangas, kad kuo ilgiau išsilaikytume. Medicina sparčiai žengia į priekį, dirba mokslo tyrimo institutai, bandomi nauji vaistai, naujos gydymo metodikos. Laukia ir Nobelio premija, ir vardas, amžinai įrašytas į pasaulio istoriją.

Išsilaikyti dantis sukandus - tegu laikas  dirba mūsų naudai.  Toks mano linkėjimas.

drinks_cheers.gif
tik kartais to laiko buna mazai laukti...mano draugej recidivas,jau antras, Hodzkino limfomos,buvo jau atlikta savo kaulo ciulpu transplantacija,JAV jau atrasti visai nauji,veiksmingi vaistai,kurie galetu jai padeti.Kai dabar buvau "techapziuroje" kalbejau su savo gydytoja,gauti tu vaistu beveik neimanoma,nes europoje neregistruoti ,tik galima tiketis kad kaip nors pasiseks gauti kaip labdara,ar papulti i studijas,bet mazai sansu...
Tai kaip liudna kad jau yra vaistai kurie gali isgelbeti gyvybe,bet ju gauti negalima verysad.gif

arune,GABIJA,maste ,aciu 4u.gif tikrai labai dziaugiuosi,jau puse kelio praejau,2 metai ir 6 menesiai remisija,dar tiek pat ir busiu sveika "oficialiai" biggrin.gif

GABIJA ,gavau jau ranksloscius,faini labai ,uzpildziau savo ir vyro vardu,o kai dar nemokami tai thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SVETA K.: 29 gruodžio 2011 - 01:20
QUOTE(saulėlydis* @ 2011 12 28, 15:59)

Ar tai suprasti.......?

Sveta, tavo atvejis - tai, ko reikia. Juk kalbama, kad ateis metas, kai vėžys taps sunkia, chroniška, bet pagydoma ar kontroliuojama liga. Taip buvo tada, kai buvo atrastas penicilinas, kuris padarė perversmą medicinoje, o dabar atrodo toks vaistas kaip vaistas.

Maste, supratau, kad geri žiedadulkių tabletes. Tai puikus dalykas, bet ar jos nėra su vitaminais? Chemoterapeutai neleidžia chemijos metu vartoti panašių produktų. Jie būsi VUOI, pažiūrėk, gal rasi Erikos Umbrasaitės knygą. Ji išsigydė krūties ligą. Yra vertingų patarimų. Pieno produktai turi augimo hormonų, nepatariami sergant onkologinėmis ligomis, ypač tų, kurios susijusios su hormonų veikla. Krūties - kaip tik toks.

Papildyta:
Apie cukrų. Didžiajai daliai vėžio rūšių gliukozė yra būtina, kad jo ląstelės galėtų daugintis, - sakė profesorius Guy Perkinsas, Kalifornija.
Atsakyti
QUOTE(Edmė @ 2011 12 28, 17:28)
Sveikos 4u.gif . Švenčių proga visoms stiprybės ir tikėjimo, sveikatos ir ramybės.
Aš atostogauju. Džiaugiuosi, kad galiu namuose pabūti su vaikais, niekur neskubėti, pasigaminti valgyti.  Vakar kine buvom. Tokios smulkmenos, bet užeina toks gerumas, kai pagalvoju, kaip gera  būti namuose. Po naujų į darbukus eisiu, tai vėl toks bėgimas ir nieko nespėjimas prasidės. Man sausio gale pas daktarus. Jau pradedu galvoti. Kas tris mėnesius važiuoju, tai kurį laiką rami pabūnu, o paskui prieš važiuojant prarandu ramybę. Ten taip skuba, visus konvejeriu pravaro kuo greičiau.
Pelkių monui ir kitoms, kurios šiuo metu intensyviai gydosi, sėkmingo gydymo. wub.gif

Aš jau trečia savaitė po ilgos pertraukos einu į darbą. Keltis rytais sunku. Kai prisimenu tas laisvas dieneles namie, knygas, kulinarija, rankdarbius - tai vau doh.gif Jau pradėjau planuoti atostogas. Kai turėjau nedarbingumą - atostogų nepanaudojau. Tai jau dabar..... Uh, kaip laukiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitute*: 29 gruodžio 2011 - 16:03
QUOTE(SVETA K. @ 2011 12 29, 01:51)

GABIJA ,gavau jau ranksloscius,faini labai ,uzpildziau savo ir vyro vardu,o kai dar nemokami tai  thumbup.gif  thumbup.gif

Kai pas mus nori save pagirti, tai sako. kad kas Brisiui uodegą pakels , jei ne pats.Taigi ir aš sau "uodegėlę" už rankšluosčių suradimą kilstelėsiu.

Vakar pridaviau markerį.Teks iki ryt pietų drebėti.Dar onkologė išsitarė, kad jei markeris didelis , tai chemo gali būti.Kojos iš karto sulinko.Geriau būt patylėjusi.
Papildyta:
QUOTE(ifauru @ 2011 12 29, 00:19)
aš gal kiek per anksti, bet linkiu visoms/visiems gražių, laimingų, turtingų Naujųjų 2012-ųjų!

user posted image

Tašės beveik sukrautos, slidės jau bagažnėj, rytoj iš labai ankstaus ryto išdumiam į Prancūziją  ax.gif

Ir kur tik aš nebuvau................ mirksiukas.gif
Ir Prancūzijoje nebuvau............... verysad.gif
Atsakyti
SVETA, thumbup.gif svajoju kada ir as taip parasyti galesiu. laikykis ir toliau taip
GABIJA, laikau kumscius, kad tik nereiktu tos bjaurasties
QUOTE(nida44 @ 2011 12 29, 14:10)

Maste, supratau, kad geri žiedadulkių tabletes. Tai puikus dalykas, bet ar jos nėra su vitaminais? Chemoterapeutai neleidžia chemijos metu vartoti panašių produktų. Jie būsi VUOI, pažiūrėk, gal rasi Erikos Umbrasaitės knygą. Ji išsigydė krūties ligą. Yra vertingų patarimų. Pieno produktai turi augimo hormonų, nepatariami sergant onkologinėmis ligomis, ypač tų, kurios susijusios su hormonų veikla. Krūties - kaip tik toks. 

radau stenda VUOI apie fitoterapija, ten parasyta, kad greiciau atisgauti galima biciu duonele, zuvu taukus, bet ne ilgiau 10 d. as kazkoki papilda rusiska turejau, bet ten ziedadulkes. tai geria gal 3 d. tikiuosi nepakenke.is viso keistai kazkaip viskas pvz, del kepenu kokiu nors vartoti atsake, kad nereikia. tuos alkymer-istisai galiu gerti...turbut eilini kart a, kiek gydytoju, tiek nuomoniu smile.gif
o kur tos knygos man ieskoti?
tiesa, maniskis harmonams nejautrus.viskai. 0 balu is 8
Atsakyti
QUOTE(Mastė @ 2011 12 29, 17:18)
SVETA,  thumbup.gif svajoju kada ir as taip parasyti galesiu. laikykis ir toliau taip
GABIJA, laikau kumscius, kad tik nereiktu tos bjaurasties

radau stenda VUOI apie fitoterapija, ten parasyta, kad greiciau atisgauti galima biciu duonele, zuvu taukus, bet ne ilgiau 10 d. as kazkoki papilda rusiska turejau, bet ten ziedadulkes. tai geria gal 3 d. tikiuosi nepakenke.is viso keistai kazkaip viskas pvz, del kepenu kokiu nors vartoti atsake, kad nereikia. tuos alkymer-istisai galiu gerti...turbut eilini kart a, kiek gydytoju, tiek nuomoniu smile.gif
o kur tos knygos man ieskoti?
tiesa, maniskis harmonams nejautrus.viskai. 0 balu is 8

Knygą aš pirkau ligoninės pirmame aukšte kioskelyje.

Kas tavo chemikė?
Atsakyti