QUOTE(.GABIJA. @ 2011 12 21, 17:15)
Štai moteriška filosofija.Praėjo džiaugsmas, kad salota netapau ir jau norisi daugiau.
bet uztai sveikas humoro jausmas liko. tai irgi svarbu. galvoju, kad kazkodel sventes butens priesingai veikia ...daznai atnesa kazkoki liudesi..turbut, kad nera viskas taip kaip noretusi . laikykis
QUOTE(nida44 @ 2011 12 21, 19:52)
MASTE. kai kurie gydytojai yra piktybiškai nekalbūs ir tu, regis, ant tokios pataikei.
aciu. nu nera mano gydytoja piktybiska. tikrai ne. tik gal darbu kruvos. suprantu as ja. jei dar kiekvienas us savo alternatyviais gydymo budais kamantinetu...kaip nors. su jusu pagalba
o as kazko praskydau.. nezinau. vakar ilindau i interneta apie savo liga paskaitineti..nu ir nafig, atsiprasau..geriau jau buciau neskaiciusi. liudnos prognozes. zliumbiu ir sustoti negaliu. nesuprantu. man uzteko to, kad zinojau jog agresyvus.. ir butu buve ramiau.o dabar. vakar nuejau i dukros kaledine svente. ir supratau-maza ji dar pirmokele tik. o namie, kai mazesnis yra jau tokia suaugus atrodo. ir vel vakare asaros. del visko. saves edimas, kokia as mama, jei net negalesiu savo vaiku uzauginti.zodziu, paveluotai man cia turbut tos asaros nes praktiskai dar ir nezliumbiau nuo ligos pradzios. bet turbut reikia ir issiverkti. kai savo antraja naujagime laidojau, zliumbti pradejau irgi tik po dvieju menesiu.
zodziua, atsiprasau.pozityvo siuo metu mazai is manes.
tiesa, merginos,gal kuriai yra nustatytas "trigubai neigiamas" kruties vezys?