Įkraunama...
Įkraunama...

Pozityvių NEligoniukų pavėsinė 6

QUOTE(A. Oželis @ 2011 12 20, 02:05)
Klausimas kaip už milijoną. Perskaitęs tą frazę, ruošiausi to paties paklausti.
Tai tipinis pavyzdys, kaip mes esame giliai suklaidinti.
Beje, niekada nesutiksiu, kad kordicepsas yra brangus: http://www.vaistai.l...

o mano klausimas dar kvailesnis...nu niekaip nesuprantu,sake kad su limfoma negali skatinti -stimuliuoti imuniteta,jokiu alijosiu,bites duoneliu,ezuoles ir t.t....
Atsakyti
QUOTE(SVETA K. @ 2011 12 20, 01:09)
o mano klausimas dar kvailesnis...nu niekaip nesuprantu,sake kad su limfoma negali skatinti -stimuliuoti imuniteta,jokiu alijosiu,bites duoneliu,ezuoles ir t.t....

todel, kad limfoma yra limfocitų vezys. o limfocitai yra baltieji kraujo kūneliai, imuninės sistemos dalis. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nida44 @ 2011 12 19, 18:17)
Aš vartojau kordicedpsą, per metus du kartus - po 3 dežutes. Brangu, man labai patiko, nes labai aiškiai sustiprino. Išsirinkau Tris brangenybes, jis pats brangiausias, bet užtat neturi jokių kitų papildų, prieš kuriuose esu kategoriškai nusiteikusi, nes laikausi teorijos, kad negalima stimuliuoti imuniteto dirbtiniais būdais, o ieškoti natūralių priemonių. 

Sinusitui reikia purkšti nosį su jūros vandeniu ir gerti gelomyrtol. Liga pavojinga, gali pereiti į smegeni, reikia neužleisti, gali tekti pagerti ir antibiotikus, nes jei komplikuosis, bus dar blogiau.

Aš slogą ir gerklę gydžiau alternatyviai.Šaukštui vandens -8-10 lašų vandenilio peroksido.Išsiplauna nosis, dezinfekuojasi, o po to tiesiog gabalai krinta.Gal pradėti nuo 8 lašų.10truputi graužia.
Atsakyti
Per TV 1 -laidą Daktaras Ozas šiandien turėtų būti kalbama apie vėžį, jei iš vakarykščio anonso gerai supratau.
Atsakyti
Ragnez, manau, kad natūralus, nes kordicepsas yra pusiau grybas, pusiau vabzdys. Na, toks sutvėrimas ypatingasis.

P.Oželi, aš kalbu ne apie kordicepso tabletes, kuriose kordicepso, manau, yra tik atodūsis, o apie kitus kordicepso produktus, kuriose jo, manau, irgi yra nedaug, todėl reikia ilgai vartoti, kad pajustum kokį poveikį. Du ciklai - apie 1000 lt ir dar su nuolaida.

Mano onkologė kordicepsui sakė - taip, aš ja tikiu. Pati nuodugniai patyrinėjau vertinimus keliomis kalbomis. Man jis (būtent tas, kurį išsirinkau) tinka.
Atsakyti
Sveikutės, Mergaitės 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Arūniuk 4u.gif , kaip tau praėjo tyrimukai?

Ir Pelkių Monas dingęs............ g.gif
Atsakyti
QUOTE(rasų lanka @ 2011 12 20, 13:28)
Arūniuk 4u.gif , kaip tau praėjo tyrimukai?

Paėmė markerį, trečiadienį atsakymas. Dėl to atsikosėjimo, žinoma, sakiau, tai gydytoja kažkaip nesureikšmino, prisiminėm preitų metų įvykius, susijusius su tuo pačiu... sakė kovą pasidarysim rentgeną. Kovą bus visi išsamesni tyrimai, dabar tik markeris.

Nesuprantu, kodėl Vilniuj tiek ilgai markeriai? Klaipėdoj už poros dienų atsakymas. Bet mes mokam - 44 litai, o Vilniuj gal nemokamai?

--------

Dar norėjau pasakyt, kad neneštumėt niekas prieš Kalėdas daktarams saldainių... Vakar manoji daktarytė ant stalo turėjo kokias 7 dėžutes, ir dar porą tų maximinių šokoladinių kalėdinių senių biggrin.gif ... na vaizdelis, toks... Kur ji juos dės? Vakar septynias, šiandien septynias, ryt vėl septynias... juokas suėmė hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arune: 20 gruodžio 2011 - 15:22
nieko nebesuprattu. buvau skaicius, kad prie bet kurio vezio jokiu imuno stimuliatoriu. nei eziuoles, nei zensenio.pasimetus. visiskai.
Nida44, is kur pirkai, gal pameni? tai su pertraukom gal ji naudoti? o tas transfer faktor irgi juk stimuliatorius?? man kolkas nuo informacijos gausos plysta galva
as nosi rugstiniu vandeni plaunu, irgi gabalais krenta.. bet ir kaktoj kaupiais sad.gif pasiimsiu antibiotikams recepta, jei negertu
Atsakyti
QUOTE(Mastė @ 2011 12 20, 15:27)
nieko nebesuprattu. buvau skaicius, kad prie bet kurio vezio jokiu imuno stimuliatoriu. nei eziuoles, nei zensenio.pasimetus. visiskai.
Nida44, is kur pirkai, gal pameni? tai su pertraukom gal ji naudoti? o tas transfer faktor irgi juk stimuliatorius?? man kolkas nuo informacijos gausos plysta galva
as nosi rugstiniu vandeni plaunu, irgi gabalais krenta.. bet ir kaktoj kaupiais sad.gif pasiimsiu antibiotikams recepta, jei negertu

Maste, pažūrėk FOHOW produktus internete. Be to, žinau, kad Gintarinėje vaistinėje prie VUOI yra kordicepso su dar kažkokiu priedu, kaina netoli 300 LT. Bet šito tikrai reikia daug, kad pajustum poveikį.

Su kraujo ligomis ir įvairių preparatų vartojimu yra kita sistema. Kiek žinau, nieko negalima.

Transfer faktorius yra, kaip suprantu, karvės priešpienis. Nežinau, gal ir padeda. Kažkas iš forumiečių vartojo ir nepadėjo. Bet juk kiekvienam gali būti individualiai.

Kordicepsas sudėtas į didelę dėžutę, kurioje yra keturios mažos dėželės su buteliukais. To buteliuko - 3- 4 kartams. Gėriau po tris dėžes, ilgokai. Ten dar visas ritualas yra, kaip vartoti, nes kinų medicina tam skiria didelę reikšmę.

Ženšenis ir alijošius - ne, nes bent jau ženšenis per stiprus. Nereikia žadinti miegančio žvėries. Apie ežiuolę rašoma visaip - ir palankiai, ir sakoma, kad ji pervertinta. Galima pažiūrėti puslapį GAMTOS PRODUKTAI, ten daug kas paaiškinta.

Maste, ar tau dabar ne chemija? Chemijos metu chemoterapeutai leidžia tik Carsil ar kitą kokį preparatą su margainiu kaip apsaugą kepenims. Čia nė vieno, apie ką kalbama, per chemiją negalima.

Arūne, Vilniuje markerio atsakymo reikia laukti apie mėnesį, nes jis daromas veltui. Skubų daro ekstra atvejais, tada reikia mokėti, atrodo, 22 LT.

Kur Monas?

Atsakyti
As kordicepsa irgi vartoju, tik man atsitiktinai prie akupunkturos israse ji, ten i sudeti dar ieina Reisi grybu esktraktas... Tai as moku uz buteliuka 50$. Vieno menesio doze. http://www.chineseme...om/Products.asp
Atsakyti
QUOTE(nida44 @ 2011 12 20, 19:04)
Kur Monas?

Ir as pasiilgau unsure.gif

Siandien turejom eiti su mazaja i leliu teatro spektakliuka kaledini,bet nenuejom verysad.gif Sedejo ji ilgai namie,sirgo ir as to paciu doh.gif siandien buvo antra diena darzelyje,atvaziavau ja paimti po pietu miego,o 16.00val.tas spektaklis...maza to kad paemiau jau uzkimusiu balsu tai viduryje kelio pradejo prasytis i tualeta,sako negaliu kenteti ir suviduriavo ,taip stipriai,tai apsisukom pusiaukelyje ir grizom namo...nuprausiau,daviau smectos,dabar laukiu kas toliau...taip gaila kazko pasidare vaiko,kad nepamete spektaklio (cia paskutinis buvo jau) su seneliu salciu,kad vel namie sedes,net apsiverkiau blush2.gif ech,dabar reikia pasveikti iki penktadienio,nes darzelyje svente bus

arune ,kaip tavo dukryte? vakar sakiai kad pradeda sirgti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(SVETA K. @ 2011 12 20, 18:45)
arune ,kaip tavo dukryte? vakar sakiai kad pradeda sirgti unsure.gif

Jau serga verysad.gif Neleidau į mokyklą. Reik išsikapanot iki penktadienio - generalinė repeticija šokių, o sekmadienį koncertas.

Gal rota tavąjai? Gi daug kas serga vaikų įstaigose. Neleisk tu jos į darželį iki švenčių, tupėkit namie.
Atsakyti