QUOTE(Mastė @ 2011 12 12, 16:25)
Ruolios patarimu kopustus i diena dvi saujas valgyti reiktu . irgi bet kokiu.. paskui po saltalankiu sauksta su medumi kasdien.ta ir darau
turiu visu zolininku knygele, ten nemazai patarimu, tik apie onkologinius ligoniu Ruolia daugiausia raso.
dar gal kas zino: ar propolis, parduodamas vaistinese, tai cia tas pats kas biciu duonele, kur bitininkai prekiauja? nes paskaiciau kad tas propolis krauja kelia.
Anyta pusmaisi mieziu atveze
kabinsiu. gal zinot kiek pavirti reikia? 10 min?
Niekieno, sekmes Tau
papasakok kaip seksis .
o mes ir toliua- gyvenam kaledu laukimu
kazkaip, kai yra vaikai, tos sventes igyja visai kita prasme. Vel pradededi tiketi stebuklais
... teks palaukti geresniu laiku
,
kad mieziu nuoviras labai pakelia leukocitus, 3-4 dienas pageriau,o jau iki 6 pakylo leukocitai (buvo 2,8) , o hemoglobinas isvis 149
Po visu svytinimu nukrito labai mano leukuocitai, tai ieskuojau receptu, kaip juos 1,5 stiklines nevalytu mieziu su 2 litrais vandens uzvirinti ir gerokai pavirinti. Per diena isgerti litra tokio nuoviro./kieno receptas ir rašyta nepasižymėjau/
Pagal aprašymą, jei užpili 2 litrus, o išgerti 1 lt, tai reiktų virti kol pusė nuverda.Aš virdavau ant silpnos ugnies.
Papildyta:
QUOTE(arune @ 2011 12 12, 21:51)
Yra nuorodoj ir kiti produktai.
Vasarą valgiau ir šašlykus, aišku ne kasdien, pora kartų į mėnesį.Ledų nemėgstu.
Na o šokolado po operacijos jau atsivalgiau
Kopūstus turbūt pirksiu ir raugsiu po švitinimo.Paskaičiau ir taip įsinorėjau raugintų kopustų sriubos.Dabar kai parvažiuoju, pasidarau pietus ir lūžtu 2 val.Savaitgalį buvo išeiginė, tai ir miegoti nereikėjo, tik pailsėjau.
Šiandien žiūrėjau rusišką laidą apie genetiką.Ten buvo pasakyta, kad žmogaus genuose
yra užrašyta visa jo gyvenimo programa.Ir galimi atvejai ,kada dėl neaiškių priežasčių , gyvenimo bėgyje ,geno programa gali pakisti į blogąją pusę. Iš to ir kyla pavojingos ligos.
Papildyta:
QUOTE(Vitute* @ 2011 12 12, 21:56)
Labas vakaras. Pagaliau ir aš prisijungiau. Visą savaitę buvau pilna rūpesčių. Laksčiau po daktarus. Gavau antrą grupę ir šiandieną ėjau pirmą kartą į darbą.
Iš vienos pusės - smagu grįžti į kolektyvą, o iš kitos pusės - po penkių mėnesių pertraukos jau labai nesinorėjo. Taip man patiko būti namie
. Kasdieną tik rankdarbiai, knygos, kulinarija ir kiti mieli užsiėmimai.
Dėl visų kopūstinių - pilnai su Jumis sutinku. Juos reikia valgyti, kaip mano bioterapiautė iš Vilniau sako, visokiame pavidale: ir virtus, ir žalius, ir troškintus, ir raugintus. Šiandieną, kaip tyčia darbovietės valgykloje - troškinti kalafiorai. Tai vos nesusijuokiau.
Turbūt man netyčia pataikė.
Sveikinu su prasidėjusiais darbadieniais.
Ir antra grupė pravers.
Norėčiau eiti į darbą , bet ne visai darbo dienai.Bet mano karjera jau baigta.Jau 6 metai kaip sergu.Dabar net neįsivaizduoju, koks toliau bus gyvenimo scenarijus.
Kopūstus ne visi skrandukai mėgsta.
Papildyta:
QUOTE(Mastė @ 2011 12 12, 16:25)
Ruolios patarimu kopustus i diena dvi saujas valgyti reiktu . irgi bet kokiu.. paskui po saltalankiu sauksta su medumi kasdien.ta ir darau
turiu visu zolininku knygele, ten nemazai patarimu, tik apie onkologinius ligoniu Ruolia daugiausia raso.
dar gal kas zino: ar propolis, parduodamas vaistinese, tai cia tas pats kas biciu duonele, kur bitininkai prekiauja? nes paskaiciau kad tas propolis krauja kelia.
Anyta pusmaisi mieziu atveze
kabinsiu. gal zinot kiek pavirti reikia? 10 min?
Niekieno, sekmes Tau
papasakok kaip seksis .
o mes ir toliua- gyvenam kaledu laukimu
kazkaip, kai yra vaikai, tos sventes igyja visai kita prasme. Vel pradededi tiketi stebuklais
... teks palaukti geresniu laiku
Čia apie propolį
http://www.bitininka...uktai/pikis.htm
http://www.vaistai.lt/anotacija/propolio-skystas-ekstraktas-mdf-30ml.html
Google yra daug medžiagos, aš čia tik pora įmetu.