Įkraunama...
Įkraunama...

Pozityvių NEligoniukų pavėsinė 6

Supratau dabar smile.gif As ir nustebau, kad tu taip reaguoji biggrin.gif
O kas liecia akupunktura, nesutinku, tai ne tikejimas, tai akivaizdu, tu gali visiskai netiketi, tik guleti arba miegoti su adatelem smile.gif Viskas vis tiek vyksta. Mano gydytojas akupunkturistas baiges Kanadoje 2 univerus ir Kinijoje 1, pamatytumet kiek pas ji kriskcioniu kas diena ateina smile.gif
Atsakyti
Proto stoka nematyti technikos galimybiu: aura (energija) jau seniai galima ismatuoti ir nufotografuoti. Cia jau sena info.
Atsakyti
QUOTE(Žiba @ 2011 12 08, 22:47)

kas liecia akupunktura, nesutinku

as ir nesakau, kad akupunktura - tikejimas.

akupunktura galima praktikuoti ir visiskai mechaniskai - taip, kaip tai ci formas arba jogos asanas darytum kaip paprasciausia rytine manksta. bet kai prasideda kalba apie energijas, ju valdyma ir pan - tai jau tikejimo elementas.

aj, nu viskas, nebekreipk demesio doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ragnez: 08 gruodžio 2011 - 22:57
ok biggrin.gif tik vis tiek nesuprantu kas tame elemente blogo, tas kad nekrikscioniska biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žiba: 08 gruodžio 2011 - 23:05
QUOTE(Žiba @ 2011 12 08, 23:04)
ok  biggrin.gif tik vis tiek nesuprantu kas tame elemente blogo, tas kad nekrikscioniska  biggrin.gif

tai tame visiskai nieko blogo, nu doh.gif
religijos laisve, taip sakant doh.gif

mano akimis tai visiskai lygiaverciai dalykai, todel man ir atrodo uzgaulu sakyti, kad praktikuojantiems "energijos valdyma" dievas proto pagailejo...
Atsakyti
Nu va, kol daejo, pasigincijau su savim taip sakant lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žiba @ 2011 12 08, 23:22)
Nu va, kol daejo, pasigincijau su savim taip sakant  lotuliukas.gif

bet vis tiek susipratimo pasiekem galiausiai drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ragnez @ 2011 12 08, 23:30)
Žiba, as rasau apie suntea reakcija i A.Ozelio minti apie akupunkturos panaudojima energijos tekmei sustabdyti i vezio apimta organa.

beje, manau, kad tiketi energijomis - is tiesu nekriksioniska. tai kitos religijos elementas. kai kas tokius dalykus vadina new age'u.

dabar pasikartosiu: man asmeniskai priimtina atrodo viskas, kas konkreciam zmogui gali padeti. nesvarbu, tai malda, ar reiki seansas. todel ir nepatiko suntea komentaras.

Kad aš nekomentavau nei apie akupunktūros veikmingumą, nei gilinausi, kokia tai religija.

Nebent man kyla klausimas, kodėl gimst tokie mitai, kad akupunktūros negalima sergant vėžiu, kad negalima masažo, nes sanatorijoj sesutės taip pasakė, kad negalima cukraus, nes vėžys tik tuo ir minta, kad negalima vitaminų... Daug tų kad. O kai paklausi kodėl, net patys gydytojai, ar jiems asistuojantis personalas, tik tikinamai klapsi akim, ir sako, negalima. Negalima, nes Tas, tik to ir laukia. O Tas, tai vėžys. Bet įvardinti bijo...

Kodėl paklausiau dėl proto. Grupelė krikščionių, praktikuojančių katalikų, kalbėjo apie išgyjimus. Liudijo. Natūraliai kilo mintis, jei visi prašo sveikatos, Dievo globos, ir meilės, kodėl niekas neprašo proto.

Aš nesigilinu, kuom kas užsiiminėja. Iš visų išvardintų ir bandytų dalykų, labiausiai padeda savihipnozė. Bet apie ją mažiausiai prirašyta.
Atsakyti
QUOTE(suntea @ 2011 12 09, 10:35)
Kad aš nekomentavau nei apie akupunktūros veikmingumą, nei gilinausi, kokia tai religija.

cituodama Ozelio minti pajuokavai apie antra gala, o paskui parasei apie tikejima ir proto prasyma - o as susiejau viena su kitu. tikriausiai be reikalo uzviriau visa sita kose blush2.gif
Atsakyti
Ei, moteriškės, baikit rietis smile.gif
Nors apie religiją nelabai etiška viešai kalbėti, bet mane nustebino krikščionybės paminėjimas akupunktūros kontekste. Akupunktūra senesnė, nei krauju į Lietuvą atnešta žydų religija.
Kad vieni netiki meridianų egzistavimu, nieko nėra gėdingo. Netikėjimo yra apstu. Kaip tik skaitinėju knygutę apie prieš porą šimtų metų vykusius įvykius medicinoje. Ilgą laiką stebėjosi, kodėl po operacijų miršta tiek daug žmonių. Jie nežinojo, kad tai - bakterinio užkrėtimo pasekmė. Vienas gydytojas suprato, kur šuo pakastas. Jis liepė plautis rankas prieš operaciją, dezinfekuoti instrumentus. Bet medicinos profesūros buvo išjuoktas ir... nusižudė iš gėdos. Taigi, ar tu tiki, kad bakterijos egzistuoja, ar netiki, visvien jos turi įtakos operacijų eigai.
Aš nemoku akupunktūros pagalba nieko užblokuoti. Bet mokėčiau su kokiom nors žolėm užblokuoti kokį nors organą. Pavyzdžiui, galima užblokuoti hormonų patekimą į prostatą taip, kad prostata tiesiog sunyktų. Galima juk sustabdyti kraujo tėkmę į smegenis. Galima sustabdyti kraujo tėkmę į gimdą. Čia kraujas ir hormonai - materialus daiktas, o energija kinų medicinoje - neapčiuopamas dalykas, gal dėlto yra tuom netikinčių. Bet yra labai paprastas dalykas - šiuo atveju nebūtina tikėti. Gali būti netikintis energijomis, bet vistiek kelių adatų dūriais jūsų organas ar funkcija gali būti taip užblokuoti, kad nustos funkcionuoti.
Gal aš filmų su Jet Lee perdaug prisižiūrėjau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo A. Oželis: 09 gruodžio 2011 - 13:43
QUOTE(suntea @ 2011 12 09, 10:35)
Aš nesigilinu, kuom kas užsiiminėja. Iš visų išvardintų ir bandytų dalykų, labiausiai padeda savihipnozė. Bet apie ją mažiausiai prirašyta.

butent ja ir stengiuosi uzsiimti smile.gif ir labiausia tuom tikiu. nors neatmetu ir kitu gydymo budu:)
Ozeli, kur Jus but galima rasti? mano kraujas neatsistatineja..visus chemo seansus teko atideti nors keletui dienu...jau sapnuoju tuos neutrofilus, leukocitus ir kt.
uz lango sninga..mazasis miega..su vyresniaja paskaitem knygas po siltom anklodem, isgerem arbatos..kampe zybsi eglute.. ech, norisi, kad sita ramybe ir idele niekada nesibaigtu smile.gif
kalbejot, apie gydytoju 'praziuretas ' ligas. ir man taip buvo. del to guzo as jau beveik pries metus krepiausi pas tikrai visu isgirta momologe-onkologe. sako -pienas cia tau. masazuoti reikia. o jei nesupuliuos, tai buna, kad tik kai baigi maitinti issiskirsto, arba irgi isoperuoti reikia. tipo laktocele cia pas mane.. ir sumokejau 200 lt uz konsultacija.deja, dabar turiu II stadija pacio agresyviausio .dar gerai, kad nelaukiau kol baigsiu maitinti..nes dar ir dabar buciau vaiksciojusi su tuo guzu, nes zadejau maitinti dar sia visa ziema
Atsakyti
Labas
Nesuprantu diskusijos esmės tarp religijos ir akupunktūros, juk akupunktūra yra elementari medicinos sritis, kaip ir dėlės.Svarbiausia tikrai žinoti ar ji tinka ar nekenkia.Akupunktūra kiek įsivaizduoju daug galingesnė už paprastą masažą, kuris onkologiniams rekomenduojamas tik silpnas.Stiprus masažas sustiprina kraujotaką ir jei vėžys linkęs klajoti, tai elementariai išjudinsime metastazes.

Per Google vertėją įsiverčiau Oželio anglišką tekstą.Jokių stebuklų vėžio gydymui ten neradau.Aišku vertimas nekokybiškas, bet minimas skausmo malšinimas, jau paskutinėmis stadijomis.

Ką dar pastebiu per savo ligos metus.Tai žmones , kurie praktiškai nesusiję su vėžiu, bet nepaprastai juo domisi.Žmonės, buvę šaltkalviais, renka straipsnius, duoda patarimus, tai viską deda į rinkinius ir leidžia knygas.Sergantys kaip paskutinę pagalbą visa tai priima, netgi atsisako gydymo.O kur dar armija ekstrasensų?Viena man netgi siūlė išgydyti 4 cm dydžio žarnyno auglį.Kur tai būtų nuvedę? Manau viršugalvyje dabar stovėtų baltos chrizentemos.

Vėžys kai kurio mąstymo žmones veikia kažkaip keistai.Pradeda įsivaizduoti, kad jie gali išgelbėti pasaulį nuo vėžio, kad visi gydytojai tik stengiasi nužudyti vargšus ligonius.Vienas išranda , kad lakstymas po mišką įsivaizduojant, kaip krinta vėžio lastelės per kojas sunaikina auglį,/Molovičko/, kitas šlapimą, trečias amoniaką.

Man kartais atrodo, kad tokie žmonės, per sergančius vėžiu nori prisiartinti prie mirties pažinimo, juk nė viena liga taip akivaizdžiai to neišreiškia.

Yra kita grupė vėžio žinovų ekstrasensų , kurie už savo konsultacijas ima nemažus pinigus.Jei vėžio forma lengva ar pirma stadija, tai ir be jų lengvai pagijama.Bet žmogui įteigiama, kad tai tik ekstrasenso nuopelnas.O kas nemokės pinigų, kada išgirsta tokią diagnozę ?

O juk yra aibė ligų ir inkstų ir širdies ir kraujagyslių ir t.t., kurios žiniuoniams nėra įdomios.
Ten nėra akivaizdžios paslapties , tokio siaubo ,neaiškaus likimo.Niekas nevirpina jų pačių nervų šaknelių.
Atsakyti