Įkraunama...
Įkraunama...

Fabų kampelis

patikek kokie garsai pas mus doh.gif
as ejau 2x langus tikrint
Atsakyti
Vetra tragiska,atrodo langus isnes... Mano draugas dabar plaukia baltijos jura svedijon,sake baisu,laivas didelis,bet meto,ojoj.. parduotuves uzdare, kvepalai issilakste biggrin.gif puse keleiviu su juros liga doh.gif
Papildyta:
Babetta, planuoju numegzt kojines,ranku darbo,tikiuos patiks ax.gif pirma dukrytei ismokau,tai atsidziaugt negaliu doh.gif
Beje gera ideja davei del dovanos abiems thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Austejos*Mamyte: 28 lapkričio 2011 - 00:50
Labas rytas 4u.gif
Kol jūs čia uragano baisumais ir vėtrom dalinotes aš sau ramiai miegojau tongue.gif Tad pabudau lyg niekur nieko, miegojau kietai ir niekas negadino mano nuotaikos lotuliukas.gif Svarbiausia stogas virš galvos dar yra biggrin.gif
QUOTE(Austejos*Mamyte @ 2011 11 28, 00:17)

Sveika prisijungusi Austejos*Mamyte , kurioje fabų pusėje gyveni? bigsmile.gif
Bet jūs šaunuolės tiek prikalbėjote vakar, net nesitiki thumbup.gif
Kas su manimi kafkės?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wild Pearl: 28 lapkričio 2011 - 07:29
mes tai su vyru nežinau kiek kartų pabudę nuo vėjo buvom doh.gif o dar ir griaudėjo ir žaibavo bigsmile.gif
Atsakyti
Jau rytas? Nelabai dar gaudausi, kur esu ir ką veikiu. Blyn tas vėjas, galėjo ir tyliau pūst doh.gif
Atsakyti
RYTAS

nu jo. garsai tai nekokie ir pas mus per nakti. barkino- tarskino lotuliukas.gif doh.gif kazkokias skradas virs mus ant stogo vis plese - nenuplese hihihi.gif

vaikus snd i darza pristachiau - va eisiu kavos ...
Atsakyti
Labu 4u.gif
QUOTE(Babetta @ 2011 11 27, 23:55)
bettai ko chia taip prasikaletoliu paplito?

Ko tokiųųųųųųų doh.gif Nu a tu gali rašyt normalniai, ar ne, aaa? Paskum jaučiuos kaip blondinka, tipo čia labai visiems viskas aišku, o aš visaip raides kaitalioju, makaluoju ir vis tiek nesudėlioju normalaus žodžio flirt.gif hihihi.gif Ir iš vis kokius ten ciucikus ir peliukus visur tampotės g.gif
Nu va, pašūkavau, geriau pasidarė ant dūšios, galiu ir kavos ramiai išgert nail.gif

Austėjos*Mamyte, sveika prisijungus 4u.gif

O, valio, babetta, jau sudėliojau žodį
karsta.gif hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Treja: 28 lapkričio 2011 - 10:27
QUOTE(Wild Pearl @ 2011 11 28, 08:25)
Labas rytas 4u.gif
Kol jūs čia uragano baisumais ir vėtrom dalinotes aš sau ramiai miegojau  tongue.gif Tad pabudau lyg niekur nieko, miegojau kietai ir niekas negadino mano nuotaikos lotuliukas.gif Svarbiausia stogas virš galvos dar yra  biggrin.gif

Sveika prisijungusi Austejos*Mamyte , kurioje fabų pusėje gyveni? bigsmile.gif
Bet jūs šaunuolės tiek prikalbėjote vakar, net nesitiki  thumbup.gif
Kas su manimi kafkės?

Laba Ryta visoms! smile.gif
Wild Pearl,as is fabijoniskiu gatves,salia iki smile.gif
Treja, malonu 4u.gif Mudvi su dukruze neperseniausiai atsikelem,nors iprastai esame ankstyvos.. blush2.gif Tokia audra, abiems nemiga nakti buvo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Austejos*Mamyte: 28 lapkričio 2011 - 11:16
QUOTE(Austejos*Mamyte @ 2011 11 28, 11:12)
Wild Pearl,as is fabijoniskiu gatves,salia iki smile.gif

Tai mes vienos gatvės kaimynkos biggrin.gif

Kažkaip nei aš girdėjau to vėjo, ir iš vis negirdėjau kaip MB atsikėlė, kas šiaip neįtikėtina...matyt gerai mane tas vėjas užliūliavo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Treja @ 2011 11 28, 12:38)
Tai mes vienos gatvės kaimynkos biggrin.gif

Kažkaip nei aš girdėjau to vėjo, ir iš vis negirdėjau kaip MB atsikėlė, kas šiaip neįtikėtina...matyt gerai mane tas vėjas užliūliavo biggrin.gif

Treja , audros migdo smile.gif
Atsakyti
Sveikutes, vejo nenublokstos biggrin.gif.
Orelis tai ooo smile.gif, bemiege naktis ir pas man buvo. + katineli ligoni parsivezem, dar ir del jo pergyvenau kad kur neilystu kol migam ar su vezliu pazaist nesumastytu. O siandien jau 2 kart gidykloj buvau ir trecia kart vaziuosiu parsivezt ligoniuko. Luzo mazuciui priekine kojyte, nezinom nei kur nei kaip tik pati fakta pamatem.

Austejos*Mamyte 4u.gif sveika prisijungus mirksiukas.gif

Treja, ar radot svarka?
Atsakyti
Suniukai gal kam Kaledoms? biggrin.gif

Atsakyti