Įkraunama...
Įkraunama...

Fabų kampelis

Rytas 4u.gif

Aha, pažiūrėjau vieną filmą, My name is Khan rolleyes.gif

Vaikai dar miega, reiks kažkaip jau budint, o tai spektaklį pramiegosim.
Atsakyti
jungiuos su kafa.... norsj au galas matosi . skaniai visai subego ..

eisim ir mes toj ruostis puostis - spektaklintis nail.gif

kas per filmas Auxeli? g.gif

Treja- aha- idomu stalas tavo koks sumastytas.... as ir bandau isisvaizduoti- nesiseka.

maniskis jau turi stala - ramu. simple toks - bus gerai. ir stalchiukai tokei - nerimti kazkaip atrodo ale ir sueis..hihihi.gif ..svarbu telpa ir jam tinka (man ir tinka- o sitai ir svarbu labai hihihi.gif)

Atsakyti
QUOTE(Babetta @ 2011 11 27, 10:50)
kas per filmas Auxeli?  g.gif

Šitas, ale nelabai vertas dėmesio. Žiūrėjau, bo man JIS (kol nepasiversdavo baisuokliu vampyru) buvo gražus blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auxelis: 27 lapkričio 2011 - 11:26
Liux spektakliukas thumbup.gif Pliusas didelis savaitgaliui. Dabar mieliniai blynai valdo. Maximoj labai gera nuolaida ruošiniams, mamai nereikia terliotis su tom mielėm, bac ir kepa thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanta* @ 2011 11 27, 15:45)
Liux spektakliukas thumbup.gif Pliusas didelis savaitgaliui. Dabar mieliniai blynai valdo. Maximoj labai gera nuolaida ruošiniams, mamai nereikia terliotis su tom mielėm, bac ir kepa  thumbup.gif  lotuliukas.gif

hihihi.gif

pas mus mac'donas siandien virsu paeme ...

spektaklis jo. kas nori eiti ziureti i keistuolius- ATSARGIAi ZIURKIUS - rekomenduoju thumbup.gif Martynas tas issedejo ir visa nuo iki isplestom akim ziurejo..

na ka. gaila kai baigias geri dalykai... savaitgaliai ir etc doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Babetta @ 2011 11 27, 10:50)
Treja- aha- idomu stalas tavo koks sumastytas.... as ir bandau isisvaizduoti- nesiseka.

Tai kad ne mano čia sumanytas, pamačiau pas Auxelį, tai kadangi mes irgi pametinukes "pasigaminom", tai ir beždžioniauju dabar...reikia gi abiem kur sėst rašyt....o stalas bus paprastas, tiesiog ilgesnis už įprastą, kad dvi tilptų kėdės ir tiek ax.gif

Nu bet dieve dieve, kaip pakoreguot tuos vaikų Kalėdinių dovanų norus, nesileidžia į jokias kalbas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Treja @ 2011 11 27, 15:19)
Nu bet dieve dieve, kaip pakoreguot tuos vaikų Kalėdinių dovanų norus, nesileidžia į jokias kalbas doh.gif [/color]

drinks_cheers.gif sunkus atvejis. O sakyk ka i mokykla perki? Mes nuejom i knigyna tipo pasidairyt, tai komiksus varto, lipdukus ziurineja o prie knygu prisisaukt neina.
Atsakyti
QUOTE(Treja @ 2011 11 27, 16:19)
Tai kad ne mano čia sumanytas, pamačiau pas Auxelį, tai kadangi mes irgi pametinukes "pasigaminom", tai ir beždžioniauju dabar...reikia gi abiem kur sėst rašyt....o stalas bus paprastas, tiesiog ilgesnis už įprastą, kad dvi tilptų kėdės ir tiek ax.gif

Nu bet dieve dieve, kaip pakoreguot tuos vaikų Kalėdinių dovanų norus, nesileidžia į jokias kalbas doh.gif

idomu kazi kas auxeliui dare ta stalo projekta hihihi.gif ..... nail.gif

o kas per norai kalediniai? a? g.gif pas mus simple - kazkaip symet nedarau bangos- viskas ziuriu jiems tinka. nereiklus pasitaike vaikai symet
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babetta: 27 lapkričio 2011 - 16:18
QUOTE(rivera @ 2011 11 27, 16:07)
drinks_cheers.gif  sunkus atvejis. O sakyk ka i mokykla perki? Mes nuejom i knigyna tipo pasidairyt, tai komiksus varto, lipdukus ziurineja o prie knygu prisisaukt neina.

Nupirkau jau knygą J.Nekrošiaus "Gero elgesio abėcėlė". Graži, daug paveikslėlių, man patiko biggrin.gif , o jos net neklausiau cool.gif
QUOTE(Babetta @ 2011 11 27, 16:18)
o kas per norai kalediniai? a?  g.gif  pas mus simple - kazkaip symet nedarau bangos- viskas ziuriu jiems tinka.  nereiklus pasitaike vaikai symet

Ania, nu tai tadu ir aš tave įvardinsiu savo projektuotoja cool.gif
O norai baisūs doh.gif , ypač mažosios, visokie Polly Poket lialkų namai, kurie kainuoja siaubingai daug, bet svarbiausia žinau, kad bus 2-3 dienų žaidimų objektas
.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Treja: 27 lapkričio 2011 - 16:28
Vaišinu prie pavakarių arbatos mirksiukas.gif
user posted image

Na pas mus su Kalėdom aplamai nieks neišku, nes nori "kosmoso" blink.gif doh.gif. Kažkaip reik, kad nusileistų ant žemės. Na su Meda kaip ir aišku: senas noras, kurio niekad nepildau - aukštakulniai. Va juos gautų, laimės būtų pilnos kelnės. Galvoju, gal jau ir nusileist g.gif Tik ką jis su jais veiks, gi niekur neleisiu blush2.gif doh.gif
O va bičas prisidribęs truputį, tai irgi "prikirpsim" norus.
Atsakyti
QUOTE(Auxelis @ 2011 11 27, 17:12)
Tik ką jis su jais veiks, gi niekur neleisiu blush2.gif  doh.gif

Nupirk tinkančius šokiams. Įsivaizduoji, būtų pirma panelė darželyje per šokiukus smile.gif

Pas mus, kaip ir visada, žemiški norai - piniginė. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Babetta @ 2011 11 27, 16:18)

paro?
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2011 11 27, 18:29)
Nupirk tinkančius šokiams. Įsivaizduoji, būtų pirma panelė darželyje per šokiukus smile.gif

Pas mus, kaip ir visada, žemiški norai - piniginė. smile.gif

paro?

Tai kad man bais negražuuuuu doh.gif ....

Superinis noras thumbup.gif

Taip taip, aš sakiau ko maždaug norėč, o ji papaišė thumbup.gif
Atsakyti