Įkraunama...
Įkraunama...

Fabų kampelis

o kokius kepei? traskius ar minkstus meduolius?
nezinau pagal ka- kiek pamenu vadinas "gumiia imeduoliai" ..minksti tokie. super. symet ir kepsim

biggrin.gif cha ..kas per filmukas buvo .. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babetta: 26 lapkričio 2011 - 21:00
Man irgi reikia minkštų meduolių. Pernai kepiau minkštus, super, niaaam. Tik nebežinau pagal kokį receptą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Babetta @ 2011 11 26, 20:51)
biggrin.gif cha ..kas per filmukas buvo .snunterejai .. lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

"Raudonkepuraitė prieš blogį" - košmaras kokis tai man jis buvo doh.gif

Minkšti meduoliai man labiau patinktų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Treja: 26 lapkričio 2011 - 21:02
berods sita pagal cypsciuka dariau.
mmm. tokie niam niam ..istikro super - na mus seimos ivertinimu 4u.gif

Benediktas ziurejo istrauka su ta raudonkepuraite- sake NEA> nenoriu i sita.. nu ir nejom. kaip ir i ta kazkoki .. koki ten . Piteri . nu nebepamenu. dabar rdo irgi. nesuzavejo. jsi pasirinko pukuotuka hihihi.gif ..nerealus filmukas
Atsakyti
Man atrodo aš irgi pagal Cypsiuką kepiau. Skanaūs buvo thumbup.gif, reikėjo ir pakartotinai kept doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auxelis: 26 lapkričio 2011 - 21:38
šiemet pagal Nerytę kepiau, skanūs gavosi thumbup.gif dar pagal Bea kepdavau, bet va Cipciuko nebandžius, reikės kada ax.gif
Atsakyti
o nerytes kokie? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Babetta @ 2011 11 26, 21:50)
o nerytes kokie?  g.gif

šitie mirksiukas.gif
Atsakyti
man,dar tie vaikiski filmukai veza,buvom tam batuote katine.tai nzn,manau jie kuria suagusiems,nes as krizenau,vaikai nesuprato biggrin.gif .sakem ir i pedutes eisim,isstrokos atrodo nieko,toks miuziklas ax.gif

hmmmm,gal ir man meduolius reik pabandyt.taip nesudetingai skamba,tik vel sidos reik det doh.gif

treja,o kaip tas dvigubas stalas ax.gif ,vis bandau issivaizduot.gausi piesti biggrin.gif
Atsakyti
Labas vakarelis smile.gif,
vau kiek jus sian nuveiket smile.gif, ir prirasyt spejot. Mes tai sedejom ir skaityt mokemes doh.gif . Paskiau skruzdelyna kepem ir per sokius visa 2.5 kg. su sampe sukapojom doh.gif . Niekur i lauka ir nosies nekisom, taip bjauriai lyjo nuo ryto doh.gif .
Atsakyti
shalti, nu ko tos sodos tebebijai lotuliukas.gif Kaip žentelis laikosi? Ruošiasi jau gimtadieniui gal? biggrin.gif
Atsakyti
O, Fanta, nesimiega bigsmile.gif. Tu turbūt naktim filmus žiūri...

Aš vakar irgi iki dviejų badziojaus, kažkokį apie vampyrus filmą žiūrėjau. Ale, kad MB užmigo, pradėjo darytis nelabai jauku, tai nafik išjungiau, o šiandien jau su vyru pabaiginėjau ax.gif. Baisumo netiek daug pasirodo hihihi.gif.

Kas jungiasi rytinės kavos?!
Atsakyti